NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
536
57
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Érdekes egy meccs volt, nem is tudtam, hogy Harmon ekkora leader.Meg is volt a hatása a kiabálásnak, le is hoztak 3 3& out ot más kérdés, hogy Tom ha másnap reggelig játszik akkor sem szedi össze magát fejben.
Ez egy ilyen meccs volt, nem volt Tom on olyan nyomás amilyennel nem találkozott még életében, egyszerűen ma nem jött össze semmi neki.
több mint 6 éve
A szezonbeli egy qrva szar meccsen remélem evvek túl vagyunk. | Oh wait! Vagy az a panthers meccs volt? 😊[\spoiler] |
több mint 6 éve
dankodavid
2 246
Csak úgy mellékesen 😉 😛Az stílusos, hogy a szerzőnek ötször kellett leírnia Garoppolo nevét, ebből egyszer sikerült is 😀
The Patriots traded the wrong quarterback.
Sammy Reed
Career
Win%
Brady - .781
Garoppolo - 1.000
TD/INT ratio
Brady - 3.1
Garapollo - 3.5
Yards per att
Brady - 7.5
Garapollo - 8.0
QB rating
Brady - 97.8
Garapollo - 100.4
Super Bowl Titles
Brady - 5 in 17 seasons (29%)
Garopollo - 2 in 3 seasons (67%)
13:10 - 2017. dec. 11.
dande
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
nagyon nem akartuk kinyitni a playbookot egyik oldalon se a pitts meccs előttVagy nem tudtuk.
gordon
Do your job
több mint 6 éve
Ezért írtam tegnap, hogy nem kell előre szaladni..Csak lépésről lépésre..Nincs könnyű csapat. A divízió ellenfeleink mindig vért isznak, ellenük mindig nehéz, főleg idegenben..
De a ma hajnali meccs kicsit pofont adott nekünk is, meg a srácoknak is a pályán..
Biztos, hogy hatalmas videózások, vérszívások lesznek BB mester jóvoltából. Hiszen, szinte mindenki szar volt..
We are on Steelers!
Jobb edzői terv kell..Visszatérhetnek kulcsjátékosok..Velük talán könnyebb lesz. A Steelers D# engem nem vett meg hétfő hajnalban, szerintem a mi támadósorunknak megoldható feladat. A Steelers O# viszont aggodalomra ad okot..Nagy pisztolypárbaj lesz.
Ezt a mai meccset meg feledjük el! 😉
Go Patriots!!! 😀
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Csak úgy mellékesen 😉 😛The Patriots traded the wrong quarterback.
Sammy Reed
Career
Win%
Brady - .781
Garoppolo - 1.000
TD/INT ratio
Brady - 3.1
Garapollo - 3.5
Yards per att
Brady - 7.5
Garapollo - 8.0
QB rating
Brady - 97.8
Garapollo - 100.4
Super Bowl Titles
Brady - 5 in 17 seasons (29%)
Garopollo - 2 in 3 seasons (67%)
13:10 - 2017. dec. 11.
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Imitheking
1 883
Rosszul fogalmaztam, borzaszto sok a 27 bekapott pont egy atlagos/atlag alatti qbtol, sajnos tul hamar elfelejtettem, hogy mit muvelt ez a D a szezon elejen.
több mint 6 éve
Imitheking
1 883
Nesze neked “elit”. Szanalmas produkcio egy no. 1 seedre hajto csapattol. Nem tudom, melyik volt rosszabb, latni ezt a szenvedest es pontatlansagot Bradytol vagy kiszopni egy Cutler vezette csapattol...
több mint 6 éve
ötös műhold
309
És még én beszélek elit védelemről, meg offense-ről (tegnap). Ez minden volt, csak nem elit, vagy hát esetleg, jóindulattal, ráfogható, hogy néha az elit is tud ennyire rosszul játszani.Rendben van az, hogy nem ez a meccs volt most a legfontosabb. De azért mégiscsak ijesztő az ilyen játék képe. Semmit nem tudunk haladni a játékok zömében? No de kérem, hát ez mi volt? Ráadásul kezd kisérteni a 2 évvel ezelőtti hasonló nagy baki, amikor szintén a Miami elleni vereség miatt ment el a főcsoport elsőség, és kellett Denverbe menni a vereségért. Nem kellett volna, és nem kellene újra ugyanezt eljátszani, csak most a Steelerssel. Sajnos, a Dolphins meg kezd egyre fontosabb mumusunk lenni -elég csak megnézni a mérlegünket (főleg az idegenbelit) ellenük. Azért egy ilyen szintű csapat ellen nem így kellene játszani, bármennyire is mumusok, bármennyire is felszívják magukat ellenünk.
Gondolom, azért a Steelers ellen egészen más lesz a kép, de ez a mai meccs riasztó volt. Nem maga az eredmény, hanem a játék.
több mint 6 éve
Relax lemodelleztük a milyen lenne Pits ellen a stratégia D oldalon a cserékkel. 😉 A Pits Dline meg aztán korántsem olyan mint a Delfingoké! Bradynek is meglett az "achilles" sarka....Ha végre Brady normálisan edz a héten behúzzuk a vasárnapi derbit.Igen,szerintem a Steelersé jobb 😆
ParadSEC
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
A tegnapi SB meg divízió döntős beszélgetés után adta magát, hogy csúnya bukta legyen.Az a dühítő, hogy még így is lett volna esély, pedig tényleg nem érdemeltük meg.
több mint 6 éve
Relax lemodelleztük a milyen lenne Pits ellen a stratégia D oldalon a cserékkel. 😉 A Pits Dline meg aztán korántsem olyan mint a Delfingoké! Bradynek is meglett az "achilles" sarka....Ha végre Brady normálisan edz a héten behúzzuk a vasárnapi derbit.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Mitchellel és Valentinenal mi van? Nem arról volt szó,hogy az egyikük visszajöhet IR-ről? Jól olvasom, 0/11-es third down mutatónk volt? Az azért kemény... Sztem azért Pittsburghben nem örülnek ennek a meglehetősen kínos buktának...
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
Kétségtelen,hogy van két kezdő Lb-nk (nalam Harris már nem az) aki sérült, amik mellett elférne egy Roberts.Beszéltünk itt a talentről. Hát a Roberts, Flowers, Riley, Freeney sor sokminden, de nem kezdő D-be való.nem sok rosteren találsz 4-5-6-7. számú LB-ket akik sokkal jobbak lennének...
zinedine5
mondjuk ez önmagában egy dolog, a másik az hogy Robertset képesek vagyunk ráállítani coverben egy RB-re (amikor ezt még anno Collins se tudta normálisan megoldani)
ZERO_L
Ez látszott is ma.
És igen Roberts coverbe bődületes hülyeség, de ma futás ellen is kevés volt.
Szerkesztette: zinedine5
több mint 6 éve
mert tudjuk mi történik ha ezt a csapatot leírják...engem meg a fogadóirodák nem érdekelnek 😊És a média miért? Ha a fogadóirodáknál underdogok vagyunk, legalább több pénzt nyerhetünk. A médiával sokra nem megyek 😀
ZERO_L
Wyatt
bocs, de engem holmi 2-2,1 szorzó nem tud lázba hozni 😀
Beszéltünk itt a talentről. Hát a Roberts, Flowers, Riley, Freeney sor sokminden, de nem kezdő D-be való.nem sok rosteren találsz 4-5-6-7. számú LB-ket akik sokkal jobbak lennének...
zinedine5
mondjuk ez önmagában egy dolog, a másik az hogy Robertset képesek vagyunk ráállítani coverben egy RB-re (amikor ezt még anno Collins se tudta normálisan megoldani)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Remélem a semmi sem sikerül meccs letudva...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Beszéltünk itt a talentről. Hát a Roberts, Flowers, Riley, Freeney sor sokminden, de nem kezdő D-be való.Ez teljesen világos. De azért lassan visszatér egy-két LB, akkor csak jobb lesz a helyzet
zinedine5
több mint 6 éve
Beszéltünk itt a talentről. Hát a Roberts, Flowers, Riley, Freeney sor sokminden, de nem kezdő D-be való.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
engem meg a fogadóirodák nem érdekelnek 😊És a média miért? Ha a fogadóirodáknál underdogok vagyunk, legalább több pénzt nyerhetünk. A médiával sokra nem megyek 😀
ZERO_L
több mint 6 éve
engem meg a fogadóirodák nem érdekelnek 😊
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Az nem érdekel 😊Ha a fogadóirodáknál underdogok leszünk, annak örülnék, de abban nem bízok annyira 😊
több mint 6 éve
Már ki szerint leszünk underdogok? 😊ne becsüld le a kinti médiahadjáratot 😉
Wyatt
több mint 6 éve
mondjuk 2x egymás után ennyire sz*rul ritkán szoktunk játszani 😀