NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
535
57
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
végre underdogként megyünk be egy meccsbe, pont jókor 😀
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
nagyon nem akartuk kinyitni a playbookot egyik oldalon se a pitts meccs előtt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Sorolom, mi volt ma egy kalap fosBrady
Támadófal
Elkapók
Támadósor
Támadó playhívások
Védelem
Védelmi playhívások
Bírók
És nehéz ezt sorrendbe raknom. Mindegy, legalább nem ötven veretlen meccsel megyünk Super Bowlba
több mint 6 éve
És akkor konkrétan: szerintetek ma melyek az elit csapatok, elit részegységei, vagy egyszerűen csak a nem elit csapatok esetleges elit csapatrészei? Csapatnevekkel.Az elit szóval legsűrűbben a Giants topikban találkozhatsz, elvégre pl. elég sokszor sackelik Elit.
ötös műhold
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
front7-ben kis túlzással a cserék cseréi játszanak, ez a mostani LB sor kifejezetten megye3-ra sikeredett twitter.com/Patriots/status/940370967892774912
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Antonio Brown tegnapi oldal vonal melletti nagy elkapása Gronknak tuti OPI 😀Bár ha az elkapóink ellen így dobálnák be a DPI-ket... 😊)
több mint 6 éve
ötös műhold
309
Oké, akkor az "elit védelem" ismérvei kb. megvannak. Ugyanezek, csak pepitában (ahogy mondani szokás) az elit támadócsapat ismérvei is. Ez eléggé tiszta sor.Most jön a költői kérdés (azért meg lehet válaszolni): miért nem hallunk arról soha, még talán a Pats szurkolóktól sem, hogy a mi védelmünk bizony egy elit védelem? Tavaly kétségtelenül az egész liga legelitebb védelme volt (ezt így rajtam kívül leírta bárki ezen a kis sárgolyón?), és idén, bár nagyon rosszul indult, annál jobban kezdett feljavulni mostanáig. Olyannyira. hogy a releváns mutatók alapján már megint elit lett.
Annyira jó a csapat amúgy is, és összességében, hogy felesleges ezt hangoztatni? A védelem "dicsősége" nehogy elhomályosítsa a támadók dicsőségét? Akik persze szintén rászolgálnak az elit titulusra.
Hogy a nem Pats szurkolók, akiknek nagy(obb?) része persze egyben Pats-gyűlölő is, ezt miért nem ismeri el, annak a megfejtése egyszerűbb. A jelenséget "péniszirigységnek" hívják (ez most tetszeni fog nekik, ha olvassák), és egyszerűen arról szól, hogy az utált csapatnak nem lehet elismerni semmilyen teljesítményét. Ugye, a SB döntőkben sem mi voltunk jók, hanem az ellenfél cseszte el, és stb.
Én meg közben örülök, hogy a véletlen, és a szerencse, és még ki tudja mi miatt pont ennek a csapatnak, az NFL legjobbjának szurkolhatok.
Szerkesztette: ötös műhold
több mint 6 éve
elit védelem: legkevesebb kapott pont, top 3 rz hatékonyság, top 3 labdaszerzés (nem TO mutató mert az csalóka az off eladott labdái miatt)a többi maszlag.. komolyan nem értem mikor kapott yardok alapján ítélnek meg védelmeket.
több mint 6 éve
jr79
81
Látod, pont ezt írtam. 😊Pedig Brady isten és Brady kiégett. Mit kell ezen vitázni? 😀
(Nincs SI mértékegysége az Elitnek, ennél fogva etalonja sem.)
Ha szerinted elit volt a Pats 2016-os védelme, akkor az volt. Hitvitákra nincs szükség szerintem, ettől függetlenül ezen a fórumon hetente fogsz beleszaladni. A Pats topikban havonta. Miénk a dicsőség, hogy minden idők elit hitvitája itt zajlott Brady isteni státuszával kapcsolatosan. Az all time 2. hely is a miénk a Brady kiégett témával.
tomi-tomi
több mint 6 éve
Látod, pont ezt írtam. 😊(Nincs SI mértékegysége az Elitnek, ennél fogva etalonja sem.)
Ha szerinted elit volt a Pats 2016-os védelme, akkor az volt. Hitvitákra nincs szükség szerintem, ettől függetlenül ezen a fórumon hetente fogsz beleszaladni. A Pats topikban havonta. Miénk a dicsőség, hogy minden idők elit hitvitája itt zajlott Brady isteni státuszával kapcsolatosan. Az all time 2. hely is a miénk a Brady kiégett témával.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
ötös műhold
309
Elit az, akit/amit elitnek minősítesz.Ez nem elég ide, ennél jobban ki kell fejteni, megmagyarázni.
Például a Patriots elit. 😊
tomi-tomi
nekem úgy tűnik, hogy ezen fogalom körül nem csak tisztázatlanság (éppen erre kérdezek rá), hanem kifejezett zavarok is vannak. Csak egy példa. Mint tudjuk tavaly az alapszakaszban (és talán az utószakaszt is beleértve, azt most nem tudom) a Pats védelme kapta a legkevesebb pontot. Ez számomra azt jelenti (az én "elit" kritériumom szerint), hogy ez volt a legjobb védelem. Azért jelenti ez számomra ezt (hogy a legjobb), mert nekem egy csapat teljesítményének mérőszámai között a győzelem-vereség arány után a pontkülönbség, és azon belül a szerzett-kapott pontok száma a legfontosabb mutatók. (Mondom, "mutatók", vagyis most itt nem arról a nyilvánvaló értékmérőről beszélek, ha egy csapat akár nyögvenyelősen is, de továbbjut, majd szerencsével megnyer valamit -az más tészta). Itt most azon mércéket kutatom, amelyek alapján valaki, valami elit lehet.
Tehát ilyen meggondolás alapján, szerintem, és nekem a tavalyi Pats védelem a legelitebb védelem volt. Na most (ugrik a majom a vízbe), ezt szinte soha sehol, senkitől nem olvastam. Valahogy nem "divat" a Pats védelmét elitnek nevezni -ki tudja, miért van ez? Van néhány csapat, amelyek védelmét szinte mindig elitnek tartják (Denver, Seahawks, Ravens(?)), de a Patséról én még nem olvastam ilyet. Tehát ez mindenképpen egy megmagyarázásra váró furcsaság. Az, hogy van itt egy fekete fehéren mérhető, objektív mutató, és teljesítmény, amelyre mégsem aggatják rá a kitüntető "elit" megnevezést.
több mint 6 éve
Elit az, akit/amit elitnek minősítesz.Például a Patriots elit. 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
ötös műhold
309
Inkább elméleti a kérdésem, de aztán a konkrétumokra is rákérdezek: szóval, pontosan mit kell érteni azon, ha ezt mondják, hogy egy csapategység (akár a három nagy egység közül ez egyik, akár azokon belül a részegységek) "elit"? Mik ennek az elitségnek a kritériumai? Egyáltalán vannak olyanok, vagyis ez tisztázott dolog, vannak egzakt kritériumai ennek? Gyanítom, hogy ilyenek nincsenek, bár éppenséggel lehetnének, hiszen mondjuk a legfontosabb, és számszerű mutatók alapján való sorrend ebben értékmérő lehet - ha nagyon akarjuk. Ugye, pl. ha azt mondjuk, hogy a 32-ből a négy legtöbb pontot szerző támadóegység (tudom-tudom, néha a védelem szerzi a pontokat) az elitnek számít, vagy ugyanez pepitában, a védelmeknél. És ez, az ilyesfajta osztályozás még jogosnak is tűnik, hiszen ha már beszélünk "elit csapategységekról", akkor ugyan miféle kritériumok, és mutatók lehetnének ezeknél megfelelőbbek? De én most ezzel itt nem állítok, hanem inkább kérdezek, mert nem tudom, hogy mi a "szokás" ez ügyben. Szóval, mitől elit, az elit?További kérdések: a mindenkori 32 között milyen a felosztás? Hány elit lehet? Nyilvánvaló, hogy mondjuk a fele nem lehet elit, hiszen az elinflálná a fogalom értelmét. Mondjuk 4? Vagy 6? Mennyi?
És akkor konkrétan: szerintetek ma melyek az elit csapatok, elit részegységei, vagy egyszerűen csak a nem elit csapatok esetleges elit csapatrészei? Csapatnevekkel.
több mint 6 éve
Hogan aktív lesz a MNF-n!!!"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
A Steelers tipik olyan szezont fut mint anno a Ravens! Nagyon akartak nyerni Lewisnak utolsó szezonjába gyűrűt BigBennel is ez a helyzet szerintem. Nagyon nem gondolom hogy lenne benne még egy szezon így tepernek mint állat hogy méltó legyen neki a vége!
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Én meg azt nem értem a hajnali meccs után, hogy lehet az "UFO szintű" Steelers O#-t és a "brutális Ravens D#-t" egy gondolatmenetben említeni...
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
De ez a lényeg. Kutyát nem érdekli, Wyatt Magyarországról melyik meccsel foglalkozik. Bradyt és Belichicket meg aztán pláne nem.A SZURKOLÓNAK nem mindig az előttünk lévő meccsel kell foglalkoznia, a szurkoló azzal foglalkozik, amivel akar. Azt anyáz, akit akar, annak örül, aminek akar. Nulla hatása van a meccsre. Bradyék a következő meccsekkel foglalkozzanak, a csapat hozza le a kövi meccseket sérülések nélkül.
A szurkoló úgy halad, ahogy akar 😊 A csapat haladjon lépésről lépésre. Ha valaki itt elmondja, hogy számára ennél egyszerűbb SB-út rég volt, akkor hadd tegye, ha így véli, és ne az legyen a valid érv, hogy haladjunk lépésről lépésre. Mert ennek semmi köze hozzá
Amit az ellenfeleknél fejtegetsz az már lényegesen jobb irány/téma. Ez a Jaguars valóban brutális kezd lenni védelmi oldalon, ott nagyon gatyába kell rendezni a támadófalat, és kifejezetten rossz matchup lehet nekünk, mert jelenleg ellenünk lehet legjobban futni, simán benne lehet egy 2008 februári meccs képe. Mondjuk egyelőre úgy vagyok vele, a PO-rutintalanság azért ott sok problémát okozhat.
A Chargers szerintem top 2-3-as erő az AFC-ben, és én a magam részéről örülök is neki, mert Riverst én 2006 óta karmolom, nem azt érdemli, hogy a csoport végén szenvedjen a csapata. A Chargersnek rendkívül jó a védelme, parádés pass rusherekkel, sokkal jobb a támadósora, mint mondjuk az összeálló Steelersön kívül nagyjából bárkinek kb. Viszont a szélről érkező pass rush Bradynél kevésbé problémás, mint pl egy Jaguars ellen lenne, ahol DT-pozícióból (is) óriási károkat lehetne okozni (és van egy elég pöpec secondary is, még akkor is, ha a negyedik negyedben majdnem megverték magukat).
A Ravenst én is szeretném a PO-n kívül látni, ahogyan a Jetset és a Broncost is (ja meg a Giantset 😀 ). Tök mindegy, mi az aktuális mérleg, ez bennem meglesz valszeg
több mint 6 éve
Nem állszerénykedek..Kifejezetten erős a csapatunk, én is SB-t szeretnék.De mindig az előttünk lévő meccsel foglalkozzunk, azt hozzuk le vezéráldozatok, kulcsjátékosok sérülése nélkül.
A PO meg más kàvéház.Ott bármi lehet egy meccsen..
A Jaguars, Ravens, Chargers D# engedi az AFC-ben a mi csapatunk mellett a legkevesebb pontot + ennél a háromnál kemény front7 is van. Nem szokott ez a combo nekünk tetszeni..A Ravens különben is mumus..Kifejezetten nem kedvelem őket.
A Steelers O# az összes játékossal pedig brutál..
Inkább haladjunk lépésről lépésre.😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Azt sem sajnálom jelenleg, hogy a Seahawksszal nem játszunk az alapszakaszban. Sőt, ha játszanánk az alapszakaszban, jobban örülnék, ha kikapnánk tőlük, mert ha véletlenül nyerünk, akkor lehet, hogy egy ember sem maradna egészséges 😛A Miamivel kapcsolatban egyetértek, én is nagyon fosok miattuk, mert ők is szépen bemutatták már az elmúlt időszakban, hogy ha nagyon nem megy nekik, akkor megy máshogy.
A Ravens védelme nem elit. Ezt hangoztatják a Baltimore-fanok, most meg ki is jött ezek szerint, bár én csak este nézem meg.
Billék a kövi meccsre készülnek, Brady a kövi meccsre készül, mi itt azt csinálunk, amit akarunk 😀
És én szimplán azt mondom, hogy jelenleg ha rangsorolni kellene a dolgokat, akkor ugyanúgy ahogy néhány hete már, a Patset mondanám az AFC favoritjának. De nem kell rangsorolni 😊
Viszont azért túlzottan a ló másik oldalára sem kell esni. Attól nem lesz szimpatikusabb a csapat, ha leírjuk, hogy jó-jó, de egy sérülés után bármi lehet. Tényleg bármi lehet, ezt szerintem mindenki tudja, és pont ezért nem lehet arról beszélni, hogy Super Bowlba jutunk és pont. Viszont azzal sem értek egyet, hogy úgymond túlzottan álszerénykedni (erre mindjárt keresek jobb szót) kellene, és dobálni lefelé a nem létező terheket (most ha én azt mondom, hogy SB-aspiránsok vagyunk, akkor Brady emiatt idegesebben megy fel a pályára? 😀 ). Szimplán a helyén kell kezelni a dolgokat, és én egyetértek ötös műholddal, jelenleg ha egy csapatot kellene mondani az AFC-ből, akkor a Patriots lenne az. És ezen nem számít az, hogy mi lesz majd innentől.
több mint 6 éve
Szerintem meg szokás szerint megint nagyon előre futtok..😏A Miami védelme lett az egyik legaljasabb, legszemetebb bagázs az NFL-ben..Biztos, hogy ők és a Bills védelme is utazni fog a kulcsjàtékosainkra..Előre féltem Tomot és Gronkot ezektől a meccsektől..
Aki követte a hajnali meccset, az láthatta, hogy Shazier kiesével keresi magát rendesen a Steelers D#..Habár azért kulcsszitukban megállították Flaccoékat..Megoldhatónak tűnhet Bradyéknek.De amit BigBen, Brown és Bell művel az már UFO szint..A kifejezetten elit, engedett yardokban, engedett pontokban, labdaszerzésben TOP 5 Ravens védelemnek pakoltak fel 500 yardot a levegőben, és 39 pontot..
Na ők lesznek az erőmérők a PO előtt!
Ott meg nem lesz gyenge csapat..
Steelers O# , Jaguars, Ravens D# brutál, Chargers komplett, jó csapat, Kansas felemás..
Készüljünk mindig a következő meccsre.Miamiban nekünk sosem egyszerű..Hozzuk le a hajnali meccset sérülések nélkül, s utána nézzünk előrébb.
Lépésről lépésre.. Susa!
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Igen 😊De abba nem akartam belemenni, mert túlzott realitását nem látom. Ha megint max 17-et engedünk (14–17 körül mondjuk), az már elég jó lenne
több mint 6 éve
No, jelenleg a negyedik legkevesebb pontot engedjük átlagban a ligában 😀 😀Sőt, ha 2 vagy annál kevesebb pontot kapunk az éjjel, akkor feljövünk a második helyre..
Wyatt
3-12 pont - 3ik hely
13-23 pont - maradunk a 4ik helyen
24-27 pontnál csúszunk le az 5ik helyre
több mint 6 éve
ötös műhold
309
No, jelenleg a negyedik legkevesebb pontot engedjük átlagban a ligában 😀 😀De ami ennél talán még szebb, hogy jelenleg a 3. legjobb a pontkülönbségünk (adott-kapott=125). Ez ma éjjel várhatóan javulni fog, és felmegyünk a 2. helyre, az Eagles (154) mögé.
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
No, jelenleg a negyedik legkevesebb pontot engedjük átlagban a ligában 😀 😀
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk alapvetően azért szerintem ötös műhold kolléga annyira nem állít fals dolgokat. Tavaly könnyebb volt talán, hiszen akkor a Ravens, Broncos, Jets hármas egyaránt offon volt, a Steelers kiejtette nekünk a Chiefst, és a számunkra a Brady-érában (de főleg Tomlin alatt) a Pittsburgh játéka azért fekszik.
Szerintem a Chargers izgi lehet, csak náluk ott van az, hogy vajon kinőtték-e azt, hogy oké, a liga egyik legjobbja, de valahogy mindig tökön szúrja magát.
Én majom mondjuk lefeküdtem aludni az esti meccsen sima Steelers-előnynél 😀
De ha azt nem is állítom, hogy vörös szőnyegen kell besétálnunk a Super Bowlba, jelen pillanatban én úgy vélem, hogy valóban nekünk van a legjobb esélyünk erre az AFC-ből. Aztán persze a bánat sem tudja, hogy a Jaguars védelme meddig tudja ezt tartani, mert az például eléggé brutális feladat lenne