New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Nehezen indult főleg az O-fal kuszasága miatt, illetve TB is pöppet ideges volt😊 Korrekt kiabálás volt közte és OC-nk között! Második félidőben az O megnyugodott, be is daráltuk őket szépen😊Szerintem meg még érthető sem volt. A bírók egész meccsen utaztak rá, de ez akkor is gusztustalan volt.
Gronk: komolyan már engem kiakaszt, hogy milyen röhejes OPI-kat fújnak ellene, miközben folyamatos holdingok és DPI-ket csinálnak ellen. Persze nem volt szép amit csinált, de érhető.
Lee viszont nagyon tetszik eddig😊
NB2
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Mason mit játszott... O.O
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Jó volt a mai meccs, remélem Van Noy "rendben" lesz.Ja és a kis vörös buzi és stábja kibaszott lelkesen fogja eltiltani Gronkot 1-2 meccsre. BTW, ennél sokkal durvább szerintem egy ütés, verekedés... így csak olyan volt, mintha ráesett volna a DB-re egy kisebb darab OL.
több mint 6 éve
Nehezen indult főleg az O-fal kuszasága miatt, illetve TB is pöppet ideges volt😊 Korrekt kiabálás volt közte és OC-nk között! Második félidőben az O megnyugodott, be is daráltuk őket szépen😊Gronk: komolyan már engem kiakaszt, hogy milyen röhejes OPI-kat fújnak ellene, miközben folyamatos holdingok és DPI-ket csinálnak ellen. Persze nem volt szép amit csinált, de érhető.
Lee viszont nagyon tetszik eddig😊
több mint 6 éve
Na megint W. Kàr hogy szar a D... Ja nem 😀. Bradyt rozsda marja az achillesénél. Zebràk utaztak Gronkra...... Futószörnyeink vannak végre.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Jó volt megnézni ezt a videót, látszik BB-n hogy ő is nagyon élvezte ezt az egy hetet a katonák között.Az Öreg Annapolisban nőtt fel. Az apja a Navy edzői stábjában dolgozott. Gondolom nem lehet neki idegen a katonás környezet.
...
Nomac
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Egyrészt egy szóval nem említettem hogy rookiekról beszélek,másrészt nem gondoltam volna hogy az összes rookie blokkolási képességeivel ennyire képben vagy... 😉sztem várjuk meg a szezon végét Allen-el kapcsolatban. Nem tudjuk mit tartogat JMD a PO-ra.nekem Bademosi megmozdulás tetszett, ott azért a Nagyúr is elmosolyodott 😀Ezzel egyáltalán nem értek egyet. Egy kizárólag egydimenziós,csak blokkolni tudó TE-et azért sztem nem egy nagy trouvaille leakasztani,ráadásul ennek a pénznek a töredékéért.Nyilván ha elkapásban is hozzá tudna tenni a csapat játékához az más tészta,de én a fizetéséhez mindenképpen hozzányúlnék.
ez is legyen itt
twitter.com/NFLFilms/status/936308477483298816
Allen elkapásban tényleg csalódás, de ha tudja tehermentesíteni a futásblockban Gronkot, az többet érthet a passzjátéknál (elkapó van elég még akár RB-ket is be lehet vonni), bár sok a jövőévi 5 millás fizuja, én mindenképpen marasztalnám egy átstrukturálással
ZERO_L
kolok1972
És nem, nem könnyű egy blokkoló TE-t leakasztani. Az összes rookie csak elkapni tud..
gordon
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
Jó volt megnézni ezt a videót, látszik BB-n hogy ő is nagyon élvezte ezt az egy hetet a katonák között. www.youtube.com/watch?v=aujTvKpaJ14
több mint 6 éve
sztem várjuk meg a szezon végét Allen-el kapcsolatban. Nem tudjuk mit tartogat JMD a PO-ra.nekem Bademosi megmozdulás tetszett, ott azért a Nagyúr is elmosolyodott 😀Ezzel egyáltalán nem értek egyet. Egy kizárólag egydimenziós,csak blokkolni tudó TE-et azért sztem nem egy nagy trouvaille leakasztani,ráadásul ennek a pénznek a töredékéért.Nyilván ha elkapásban is hozzá tudna tenni a csapat játékához az más tészta,de én a fizetéséhez mindenképpen hozzányúlnék.
ez is legyen itt
Allen elkapásban tényleg csalódás, de ha tudja tehermentesíteni a futásblockban Gronkot, az többet érthet a passzjátéknál (elkapó van elég még akár RB-ket is be lehet vonni), bár sok a jövőévi 5 millás fizuja, én mindenképpen marasztalnám egy átstrukturálással
ZERO_L
kolok1972
És nem, nem könnyű egy blokkoló TE-t leakasztani. Az összes rookie csak elkapni tud..
több mint 6 éve
nekem Bademosi megmozdulás tetszett, ott azért a Nagyúr is elmosolyodott 😀Ezzel egyáltalán nem értek egyet. Egy kizárólag egydimenziós,csak blokkolni tudó TE-et azért sztem nem egy nagy trouvaille leakasztani,ráadásul ennek a pénznek a töredékéért.Nyilván ha elkapásban is hozzá tudna tenni a csapat játékához az más tészta,de én a fizetéséhez mindenképpen hozzányúlnék.
ez is legyen itt
ZERO_L
több mint 7 éve
nekem Bademosi megmozdulás tetszett, ott azért a Nagyúr is elmosolyodott 😀ez is legyen itt
Szerkesztette: ZERO_L
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
BB volt bedrótozva a Phins ellen, eheti Sound FX.mobile.twitter.com/NFLFilms/status/936255471446454274/video/1
Külön felhívnám a figyelmet az öt TD-nél mutatott érzelmek széles tárházára!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
#kecskewww.facebook.com/newenglandpatriots/photos/a.389482927371.168583.42693447371/10155981996117372/
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Ezzel semmi baj nincs, ha úgy írtad volna, hogy egy használható csere/rotációs DE vagy egy harmadik használható DE, teljesen el is fogadom egyből. Csak így úgy tűnt, mintha ő lenne az egyetlen opció, ami azért szerencsére nincs így. Tény, hogy gyenge ez a részleg még, de csak javulgatnak még a fiatalok 😊
több mint 7 éve
Flowers nem használható? Wise nem használható? Riversről tudod már, hogy nem használható?Flowers jó DE, de nem elit, bármennyire is kedveljem. A snapek 97%-ban fent van a pályán. 16-19 meccs alatt ez brutál. Öröljünk, hogy eddig még nem sérült komolyabban.
Félreértés ne essék, én karmolnék egy Chandler Jones féle DE-t az első 10-12 fordulóra, de nekem eddig Flowersszel a világon semmi bajom, és a legfontosabb meccsen elég sokat tett ahhoz, hogy ne írjam le. Wise első évében nem rossz opció azért, és én nagyon szurkolok Lee-nek is, de eddig volt egy meccse, amikor csak passzhelyzeteknél felküldtük a széteső Moore-ra. Úgyhogy én ennek EKKORA jelentőséget azért nem tulajdonítanék. De kétségtelenül látványos volt a debütálása
Wyatt
Wise reménykeltő junior, aki előkelő helyen van az NFL újonc DE prospectjei között, de sok hibával játszik még, számos büntit kaptunk a butaságai, túlbuzgóságai miatt..Mögöttük pedig jelenleg semmi mélység DE poszton!
Semmi mást nem jegyeztem meg Lee kapcsán, csak azt, hogy örülnék ha bevállna. Tudom, hogy garbage time-ban jöttek a számai, de első meccsén jól jöttek ki a dolgai. De valószínűleg a csapat is láthat benne valamit, ha 2 hét után megdobják egy 2 éves szerződéssel. (Csak jelzem pl.: Burkheadnek 1 éves szerződése van.) A bejegyzésem arra irányult, hogy örülnék egy életképes, picit erősebb DE párosnak a falban, akik nagyobb nyomást tudnak néha generálni..
Ennyi..
Nem kell mindenre harapni, oktatgatni Wyatt..😉 Peace!
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Flowers nem használható? Wise nem használható? Riversről tudod már, hogy nem használható?Félreértés ne essék, én karmolnék egy Chandler Jones féle DE-t az első 10-12 fordulóra, de nekem eddig Flowersszel a világon semmi bajom, és a legfontosabb meccsen elég sokat tett ahhoz, hogy ne írjam le. Wise első évében nem rossz opció azért, és én nagyon szurkolok Lee-nek is, de eddig volt egy meccse, amikor csak passzhelyzeteknél felküldtük a széteső Moore-ra. Úgyhogy én ennek EKKORA jelentőséget azért nem tulajdonítanék. De kétségtelenül látványos volt a debütálása
több mint 7 éve
Eric Lee-ban láthat fantáziát a csapat, mert 2 éves szerződést kötöttek vele..A Billsnél nem nagyon örültek, hogy nálunk kötött ki. Első meccsén nálunk 4 tackle és egy sack. Örülnék, ha végre lenne egy használható DE a csapatnál. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 7 éve
Benett IR inkább a hamstring miattEn is inkabb gordonnal ertenek egyet,az hogy nagyon komoly,azert szerintem barokkos túlzás,talán az átlagnál picit jobb. Btw 4,9-es átlaggal futnak idén ellenünk,az azért nem vmi acélos,a liga top 6-nál ez 3,6. Ès ebben nyilvàn benne van az is,hogy ha az ellenfelünk korán nagy hátrányba kerul,akkor vsz feladja a futást.Sztem a futás elleni védelmünk-benne Brown is-inkább átlagos.
Brown sérült és megakadt a fejlődésben,Vele mi a bajod? Futás ellen nagyon komoly. Azt megtudtuk a draftkor is, hogy pass rushban nem lesz jó. Én pont azt látom, hogy vele simán megoldódott Vince pótlása, az már máskérdés, hogy a liga azóta más irányba ment és egy ilyen játékos nem feltétlenül ér annyit, mint amennyit ért akkor.
gordon
fodi91
több mint 7 éve
Kampman
28 359
Bennett jött látott és ... IR-re került 😊Nektek is rohadék egy csapatorvosotok lehet.
NB2
több mint 7 éve
fodi91
196
Benett IR inkább a hamstring miattBrown sérült és megakadt a fejlődésben,Vele mi a bajod? Futás ellen nagyon komoly. Azt megtudtuk a draftkor is, hogy pass rushban nem lesz jó. Én pont azt látom, hogy vele simán megoldódott Vince pótlása, az már máskérdés, hogy a liga azóta más irányba ment és egy ilyen játékos nem feltétlenül ér annyit, mint amennyit ért akkor.
gordon
több mint 7 éve
Bennett jött látott és ... IR-re került 😊
több mint 7 éve
Nem jött akkor át a mondanivalóm lényege. Hogy ötféleképpen írták le ugyanazt. És az utolsó mondatnak az előtte lévők alapján pl annyi szüksége volt, hogy csak nana jó furcsa volt mikor már 100x olvastam de nem jött le 😊
Wyatt
most már igen
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Nem jött akkor át a mondanivalóm lényege. Hogy ötféleképpen írták le ugyanazt. És az utolsó mondatnak az előtte lévők alapján pl annyi szüksége volt, hogy csak na
több mint 7 éve
Hát nem tudom. Arra nem akartak volna kitérni, hogy a Patriots az egyetlen csapat, amely egymást követő 17 szezonban is több mint a meccseink felét megnyertük?ezekkel a statisztikákkal szerintem akkor kell majd érdemben foglalkozni mikor TB és BB szögre akasztják a csukát illetve szürke pulcsit.
Wyatt
a meccsel kapcsolatban pedig kíváncsi vagyok arra, hogy Pat miért csak a második félidőben tudja elővenni a tökeit és lb-db blitzeket hívni.
addig megy a konzervatív 4 emberes pass rush amivel egyetlen gond van,hogy borzasztóan hiányzik egy top DT és egy konzisztens LDE.
Brown sérült és megakadt a fejlődésben, Guy akit ezért hoztunk súlytalan, Branch pedig 1tech NT , csak a futás ellen hatékony.
Rivers jó lehet majd az egyik DE posztra de nem látom jelenleg a rosteren a következő Wilforkot/Seymourt.
Jó tudom, 7 sack és 10 engedett pont, de bottom 5 ben vagyunk pressure-ben és ez gondot jelenthet majd a PO-ban.
több mint 7 éve
Játszott.... 😊52–0-nál ült le, 59–0 lett a vége. Btw, Hoyer most is játszott már^^Egyrészt ezt a meccset hamarább is lezárhattuk volna, de egyrészt sok volt a hiba, illetve elég hamar behúztuk a kéziféket a 3. negyedben.Ezt így komolyan megkérdezed x év NFL-nézés után?
Viszont 35-17-nél 5 perccel a vége előtt, mikor mindkét csapatba egy rakat sérült volt, TB elég sok late hitet kapott, miért nem Hoyer irányított?
NB2
Azért nem Hoyer irányított mert Brady a csapat irányítója, és amíg menni tud, ő van fent.
Handoffokat adni, térdelni, passzolni, irányítani.
Így működik egy szervezett, sikeres franchise az NFL-ben.
Komolyan úgy ismerted meg Bradyt, mint aki azt mondja, érzi, hogy "bántanak, félek, hogy bibis leszek, lecsüccsenek egy kicsit a végére"?!
Még amikor gyengébb évei voltak, nem volt ott fejben, akkoris végig fent akart maradni, és kvázi ő volt dühös, amikor egyszer (asszem egy Titans meccsen) 30+ pontos vezetésnél BB leültette. Azt követően került évekbe, hogy visszataláljon a SB-győzelemhez vezető útra.
Sobri Jóska
Wyatt