NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
New Orleans Saints
saintswire.usatoday.com/lists/saints-vs-eagles-analysis-taysom-hill-stats/
Nahát, ezt nem is tudtam 😀 Nem úgy volt, hogy eredetileg is oda akart menni, csak Payton szerzett egy 7.kört, amivel draftolta? Nem biztos, hogy Panthers, de valami másik csapat rémlik....Aki azóta Panthers játékos 😀www.instagram.com/p/CWl8m0fJWPR/?utm_medium=copy_linkÉn ugyan kívülálló vagyok, de ahhoz képest, amit láttam tőle, amit eddig keresett az is brutálisan sok, ennek a meghosszabbítása nem normális dolog. Főleg annak tükrében, hogy (ha jól emlékszem) tavaly ledraftoltatok valakit egy cserével, aki Hill utódnak szántak.
Lényegében: Hill ugyanannyit fog keresni mint eddig, és nem kell benyelni 8.9 millió halott pénzt.
Egyébként meg Payton és Loomis trollkodik 😂
Gyurma Pappa
Antonius
Igen, ezen lehet vitatkozni, hogy sok-e vagy sem, de mondjuk biztos hogy sokat nyom a latba, hogy pl. a Vikes elleni PO meccset ő fordította meg (amit ugyan elvesztettünk végül) a teljes megsemmisülésből.
Az, hogy ezért mennyit fizet neki Payton és Loomis, velük beszéld meg 😊
Gyurma Pappa
Jogos egyébként, érthetetlen döntések mindenhol vannak 😀
Cowboys 4ever.
Goff is kapott valahogy évi 35 milliót 😁www.instagram.com/p/CWl8m0fJWPR/?utm_medium=copy_linkÉn ugyan kívülálló vagyok, de ahhoz képest, amit láttam tőle, amit eddig keresett az is brutálisan sok, ennek a meghosszabbítása nem normális dolog. Főleg annak tükrében, hogy (ha jól emlékszem) tavaly ledraftoltatok valakit egy cserével, aki Hill utódnak szántak.
Lényegében: Hill ugyanannyit fog keresni mint eddig, és nem kell benyelni 8.9 millió halott pénzt.
Gyurma Pappa
Antonius
Úgy vannak vele, hogy megbecsülik a "szorgalmas" munkaerőt.Aki azóta Panthers játékos 😀www.instagram.com/p/CWl8m0fJWPR/?utm_medium=copy_linkÉn ugyan kívülálló vagyok, de ahhoz képest, amit láttam tőle, amit eddig keresett az is brutálisan sok, ennek a meghosszabbítása nem normális dolog. Főleg annak tükrében, hogy (ha jól emlékszem) tavaly ledraftoltatok valakit egy cserével, aki Hill utódnak szántak.
Gyurma Pappa
Antonius
Igen, ezen lehet vitatkozni, hogy sok-e vagy sem, de mondjuk biztos hogy sokat nyom a latba, hogy pl. a Vikes elleni PO meccset ő fordította meg (amit ugyan elvesztettünk végül) a teljes megsemmisülésből.
Gyurma Pappa
Egy biztos akarásban, szorgalomban nincs párja. Valszeg jó QB sosem lesz, de jó vezér vagy lehet.
Erre felé is vannak tudatlan emberek jól fizető helyen.
Szerkesztette: kijo
Aki azóta Panthers játékos 😀www.instagram.com/p/CWl8m0fJWPR/?utm_medium=copy_linkÉn ugyan kívülálló vagyok, de ahhoz képest, amit láttam tőle, amit eddig keresett az is brutálisan sok, ennek a meghosszabbítása nem normális dolog. Főleg annak tükrében, hogy (ha jól emlékszem) tavaly ledraftoltatok valakit egy cserével, aki Hill utódnak szántak.
Gyurma Pappa
Antonius
www.instagram.com/p/CWl8m0fJWPR/?utm_medium=copy_linkÉn ugyan kívülálló vagyok, de ahhoz képest, amit láttam tőle, amit eddig keresett az is brutálisan sok, ennek a meghosszabbítása nem normális dolog. Főleg annak tükrében, hogy (ha jól emlékszem) tavaly ledraftoltatok valakit egy cserével, aki Hill utódnak szántak.
Gyurma Pappa
Cowboys 4ever.
Trautman off 4-6hétre. Király.Az a baj, hogy már rezignált vállrándítással fogadtam... jól jelzi az érzéseimet ezzel a szezonnal kapcsolatban.
MC12
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
Ez komoly? Vagy csak valami kora áprilisi tréfa?Ez meg mi a fene.Taysom Hill’s hybrid deal is unique and unlike other contracts because it pays him a $40 million base salary for the role that he’s currently playing, and up to an additional $55 million if he does become the Saints’ starting QB for the next four seasons.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) November 22, 2021
iktriad
Biztosan tud valamit Paytonról.
kijo
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
Ellenben Jordan 1,5 sack-re van a 100tól ami mindenképpen megsüvegelendő teljesítmény 😊 HOF lehet-e? Az évet 105 körül zárhatja kb, 2-3 év van még benne, 120ig eljuthat simán, ott meg már elég sok a hof.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
Ez meg mi a fene.Taysom Hill’s hybrid deal is unique and unlike other contracts because it pays him a $40 million base salary for the role that he’s currently playing, and up to an additional $55 million if he does become the Saints’ starting QB for the next four seasons.
iktriad
Biztosan tud valamit Paytonról.
Taysom Hill’s hybrid deal is unique and unlike other contracts because it pays him a $40 million base salary for the role that he’s currently playing, and up to an additional $55 million if he does become the Saints’ starting QB for the next four seasons.
Nem tudom mi lehet a terv, a szezon hátralévő részére......Most még biztosan menni kell PO-ért. Van esély bőven. 2-3 mínusz esetén pedig ha már itt van próbáljuk ki Bookot. (vagy jövő héttől a csütörtök már túl közel van) Jövőre pedig a cél legalább egy QB és egy top WR megszerzése.
Sziamijaút sem igazán lehet egyszemélyes felelőssé tenni, de ez rohadt kevés tőle.
Ingram nekem pozitív csalódás, de egymaga kevés lesz...
A DEF meg hát.... nem értem miért nem bír ki 50 percet a pályán ugyanolyan jó teljesítménnyel.......
Kájzerszóze
Szerkesztette: kijo
Sziamijaút sem igazán lehet egyszemélyes felelőssé tenni, de ez rohadt kevés tőle.
Ingram nekem pozitív csalódás, de egymaga kevés lesz...
A DEF meg hát.... nem értem miért nem bír ki 50 percet a pályán ugyanolyan jó teljesítménnyel.......
Ha van Winston, az előző kettő is nyerhető. Így nem megy, hogy Siemian átalszik egy félidőt harmadik heteHa csak Winston nem sérül le, szerintem meccsben lehettünk volna, de tudom nincs ha 😀Ezzel a meccsel páros lábbal rúgta be az ajtót a Brees-utáni korszak, még ha amúgy közel egy teljes kezdő offense nem játszott ma sérülés miatt.Ez a védelem kutya jó azért.
Eagles az új Rams: a középszar csapat aki ellen szenvedünk. 😊Lassan mi vagyunk a középszar csapat amely ellen a Tampa szenved 😀
Gyurma Pappa
atapapa
Úgy látszik ez ilyen ciklikus: volt egy jó Dome Patrol D nélkül, volt egy kiváló O többnyire D nélkül, most megint jó a D, és megszűnik az O ( mondjuk a sok sérülés nem segít...)
Szóval én nem látom ennyire tragikusnak, de kell egy QB még Paytonnak is 😊
Gyurma Pappa
kapitnono
Ha csak Winston nem sérül le, szerintem meccsben lehettünk volna, de tudom nincs ha 😀Ezzel a meccsel páros lábbal rúgta be az ajtót a Brees-utáni korszak, még ha amúgy közel egy teljes kezdő offense nem játszott ma sérülés miatt.Ez a védelem kutya jó azért.
Eagles az új Rams: a középszar csapat aki ellen szenvedünk. 😊Lassan mi vagyunk a középszar csapat amely ellen a Tampa szenved 😀
Gyurma Pappa
atapapa
Úgy látszik ez ilyen ciklikus: volt egy jó Dome Patrol D nélkül, volt egy kiváló O többnyire D nélkül, most megint jó a D, és megszűnik az O ( mondjuk a sok sérülés nem segít...)
Gyurma Pappa
Ezzel a meccsel páros lábbal rúgta be az ajtót a Brees-utáni korszak, még ha amúgy közel egy teljes kezdő offense nem játszott ma sérülés miatt.Ez a védelem kutya jó azért.
Gyurma Pappa
atapapa
Gyurma Pappa