New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 6 éve
Ennek semmi köze a magas lóhoz!Aki soha életében nem sportolt ,csak az nem érti amit kiírtam.Soha egyetlen meccsre se mentem ki úgy, akárki volt az ellenfél,(még ha maga az ördög is) ,hogy ezt elveszíthetjük.Ez max. Magyarországon divat!Nem pedig az Nfl-ben!A 100 százalék meg legyen inkább 70%😊De az tény,hogy mindig a következő meccsre koncentrálnak.De én nem vagyok az edző ,hanem egy szurkoló.ÉS bizony reménykedek a döntőbe,ahogy te is!😊Hétvégén örülünk,mert szétverjük a Vikings-et.De semmi harag.😊Kb olyan meccs lesz mint a Panthers ellen!Magas lóról lehet igazán nagyot esni, szerintem egyelőre mindenki foglalkozzon a hétvégi meccsel. Számomra eléggé unszimpatkius hozzáállás ez, főleg úgy, hogy nem mi vagyunk ott a pályán, hanem szimplán szurkolunk, mert abban 100%-ig biztos vagyok, hogy a csapat tagjai a Vikingsot videózzák, és nem a Packerst. 😊
A Packers ellen szerintem a Defense-en fog múlni.A Baltimore ellen már más a helyzet.Meglepődnék ha a Ravenst idén megverik a döntőbe,de bármi lehetséges...
GO SAINTS!
beceee
EasyGhost
Szerkesztette: beceee
több mint 6 éve
Beceee! Örülünk, h itt vagy, de az ellenfél fikázása itt nem divat...😉AMúgy meg szerintem van mire büszkének lennünk!MAx a bíróknak van miért szégyenkezniük!😊
Van mire szerénynek lennünk.
zemanla
több mint 6 éve
Beceee! Örülünk, h itt vagy, de az ellenfél fikázása itt nem divat...😉Azért a fikázástól messze volt!Hívjuk inkább önbizalomnak.RESPECT minden csapatnak!De ezek a fiúk is úgy mennek ki a pályára az biztos ,hogy most széttépjük őket,nem pedig fejlehajtva.ELnézést ,ha félreérthető volt a megnyilvánulás.De abszolút a sportszerűség határán belül volt.Legalább is remélem.Szuper a blog!Jók az infók.GO SAINTS.(Szép volt a "belépő")😊😊😊
zemanla
több mint 6 éve
Beceee! Örülünk, h itt vagy, de az ellenfél fikázása itt nem divat...😉Sztem nem fikázott senkit csak magabiztos győzelmet vár... 😊
zemanla
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Beceee! Örülünk, h itt vagy, de az ellenfél fikázása itt nem divat...😉Van mire szerénynek lennünk.

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Hétvégén örülünk,mert szétverjük a Vikings-et.De semmi harag.😊Kb olyan meccs lesz mint a Panthers ellen!Magas lóról lehet igazán nagyot esni, szerintem egyelőre mindenki foglalkozzon a hétvégi meccsel. Számomra eléggé unszimpatkius hozzáállás ez, főleg úgy, hogy nem mi vagyunk ott a pályán, hanem szimplán szurkolunk, mert abban 100%-ig biztos vagyok, hogy a csapat tagjai a Vikingsot videózzák, és nem a Packerst. 😊
A Packers ellen szerintem a Defense-en fog múlni.A Baltimore ellen már más a helyzet.Meglepődnék ha a Ravenst idén megverik a döntőbe,de bármi lehetséges...
GO SAINTS!
beceee
több mint 6 éve
Úgy látom Thomas játéka kérdéses. Na ez nagyon nem hiányzik.Az csak beetetés szerintem, nem hinném hogy van olyan scenario hogy Thomas ne játszon, max kapott egy kis pihit. De legalább Bell meg Williams visszatértek.Apple meg Line nem edzett csak.
Gézu

több mint 6 éve
Úgy látom Thomas játéka kérdéses. Na ez nagyon nem hiányzik.
több mint 6 éve
Egyáltalán nem rossz csapat a Vikes, a védelmüktől érdemes tartani és az offense-üknél is azt lehet leginkább felhozni, hogy Cousins kiemelt meccsen milyen mérleget hoz. Nyilván otthon, az utóbbi hetek formája alapján esélyesebbek vagyunk és nem is feltétlenül 51-49%-ban, de hát ez a rájátszás, nincs könnyű meccs. Hülye hívások, elnézett nagy játékok, elejtett TD-k, ilyesmik nem fognak beleférni ellenük sem, persze ha megközelítjük a magunk 100%-át, akkor elvileg nyernünk kell. Én arra számítok, hogy szoros meccs lesz, de 7-10 ponttal nyerni tudunk végül. A Packersre egyelőre felesleges ennyit gondolni, majd ha esetleg megvan ez a meccs, akkor érdemes megnézni, hogy velük mi a helyzet - amúgy náluk is jobbak vagyunk szerintem, viszont ott már a pihenőhetük és a hazai pályájuk miatt 50-50-re adnám inkább az esélyeket. De addig ugye még itt van egy meccs, amit elveszthetünk és ha meg is nyerjük, lehetnek újabb sérülések...
Egyébként attól azért tartok, hogy kicsit a csapat és a stáb is átnéz a Minnesota-meccsen, nagyon remélem, hogy a fejekben nem a Green Bay lesz, hanem a két évvel ez előtti PO-kiesés.
több mint 6 éve
Sosem szabad lebecsülni Zimmer felé védelmet. Idén lehet nem annyira élesek mint két éve voltak, de így is 48 sacket kiosztottak, és egyébként is nem rossz azaz egység. A Packers ellen nem játszott Cook, így teljesen 1D-s volt a játékuk, most fog. Alapvetően tény, hogy a leggyengébbnek kinéző NFC PO csapat, de én elég élénken emlékszem 2010-es szezon utáni PO-ra...

több mint 6 éve
Sziasztok nemzet a nemzetben!Kb 10 éve vagyok Saints szurkoló még a Superbowl győzelem előttről!😊Ma végre megtaláltam ezt a fórumot!Ami azért nem olyan nehéz,de jobb későn mint soha...
Hétvégén örülünk,mert szétverjük a Vikings-et.De semmi harag.😊Kb olyan meccs lesz mint a Panthers ellen!
GO SAINTS!
Szerkesztette: beceee
több mint 6 éve
A nap jó híre: Úgy tűnik, hogy jövő vasárnap délután Green Bayben csak 0 fok körüli hideg lesz. Mondjuk mint másfél hete Nashville-ben...Igen, de az odsokkal nem nyerünk, és nem a fogadó irodák játsszák le a meccset.
Persze, tudom én, hogy először a Vikes ellen kell győzni, de az nehogymár ne legyen meg... A fogadóirodáknál nagyobb favoritok vagyunk jelenleg, mint a Pats a Titans ellen.
Rutin
Én továbbra sem vagyok hajlandó mással foglalkozni mint a Viks meccs. Előbb azt kell abszolválni. És nem hiszem, hogy veszíteni szeretnének. Jó csapat,
több mint 6 éve
A jelenlegi csapat a 2011-esre emlékeztet, az O nem annyira penge mint az abban a szezonban rekordokat halmozó egység, viszont eladott labdákban konkrétan most állítottunk fel NFL-rekordot, mindössze 8 labdavesztéssel,Ha elhozzátok "a három pontot" GB-ből, akkor meg is érdemlitek a döntőt, ott meg bármi lehet.... 😊
A plusz 15-ös turnover differential jobb mint a 2009-es bajnokcsapaté volt.
Egy nagyon jó formában lévő Brees-szel megyünk a rájátszásnak, sorban 4 meccsen dobott legalább három TD-t int nélkül, amire korábban összesen 3 irányító volt képes (abból kettő az adott évben MVP lett), az ST közel hibátlan. a D is tud meccseket nyerni, ám képes a nagy leolvadásokra is.
Hosszú az út pihi nélkül az SB-ig, de ha valamelyik Saints a Payton-korszakból képes lehet 3 kört akár idegenben is nyerni, az ez.
atapapa
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
A 10. Hét óta 36.5 pontot szerzett az O, eléggé jó formában vannak 😁Remélem a sérültek is felépülnek majd a sec. Ben, és a Teddy alatt lévő védelmet látjuk majd a PO ban.

több mint 6 éve
A nap jó híre: Úgy tűnik, hogy jövő vasárnap délután Green Bayben csak 0 fok körüli hideg lesz. Mondjuk mint másfél hete Nashville-ben...Persze, tudom én, hogy először a Vikes ellen kell győzni, de az nehogymár ne legyen meg... A fogadóirodáknál nagyobb favoritok vagyunk jelenleg, mint a Pats a Titans ellen.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
AB Saint se lesz.Mondom hogy egy idióta...
Amadeus
A sztori csak hogy mindenkinek világos legyen annyi, hogy a Saints megkérte AB-t hogy ne hozza a sleppjét. Nyilván hozta. Payton annyit válaszolt amikor kérdezték, hogy "most nem". Nyílván újságírói értelmezésre bízva hogy AB nem vagy a válasz most nem 😊

több mint 6 éve
AB Saint se lesz.
több mint 6 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
A jelenlegi csapat a 2011-esre emlékeztet, az O nem annyira penge mint az abban a szezonban rekordokat halmozó egység, viszont eladott labdákban konkrétan most állítottunk fel NFL-rekordot, mindössze 8 labdavesztéssel, A plusz 15-ös turnover differential jobb mint a 2009-es bajnokcsapaté volt.
Egy nagyon jó formában lévő Brees-szel megyünk a rájátszásnak, sorban 4 meccsen dobott legalább három TD-t int nélkül, amire korábban összesen 3 irányító volt képes (abból kettő az adott évben MVP lett), az ST közel hibátlan. a D is tud meccseket nyerni, ám képes a nagy leolvadásokra is.
Hosszú az út pihi nélkül az SB-ig, de ha valamelyik Saints a Payton-korszakból képes lehet 3 kört akár idegenben is nyerni, az ez.
Szerkesztette: atapapa
több mint 6 éve
Ja, én is úgy vagyok vele, hogy most sokkal erősebbnek érzem magunkat a PO előtt, mint korábban a legtöbb alkalommal. Igen, kell plusz meccset játszani, ami plusz esély sérülésre, bármire, igen, ha az megvan, akkor Green Bayben kell nyerni, de ez a csapat képes lehet rá. Hát ha meg nem lesz az, akkor nem lesz, csalódott leszek, de egyébként ebben a szezonban jó volt Saints-drukkernek lenni, nagyon jó csapatunk volt, Brees sérülése és az az alatt mutatott játék abszolút pluszt tett hozzá nekem.Szerintem ha valakinek egy lába van akkor már játszani fog 😀
Az meg, hogy a PO-ban mi lesz... egy elrontott szerelés, vagy egy kicentizett akármi eldöntheti bármelyik irányban. A lényeg az, hogy most jól néz ki mindegyik csapatrészünk, nyilván az nem ártana azért, ha a secondary felépülne, de ahogy írtam is korábban, nem kell tartanunk senkitől, semmitől, sehol, ha a saját magunk 100%-át hozzuk, vagy erősen megközelítjük, akkor bárkit bárhol meg tudunk verni.
Tocy

több mint 6 éve
Ja, én is úgy vagyok vele, hogy most sokkal erősebbnek érzem magunkat a PO előtt, mint korábban a legtöbb alkalommal. Igen, kell plusz meccset játszani, ami plusz esély sérülésre, bármire, igen, ha az megvan, akkor Green Bayben kell nyerni, de ez a csapat képes lehet rá. Hát ha meg nem lesz az, akkor nem lesz, csalódott leszek, de egyébként ebben a szezonban jó volt Saints-drukkernek lenni, nagyon jó csapatunk volt, Brees sérülése és az az alatt mutatott játék abszolút pluszt tett hozzá nekem. Az meg, hogy a PO-ban mi lesz... egy elrontott szerelés, vagy egy kicentizett akármi eldöntheti bármelyik irányban. A lényeg az, hogy most jól néz ki mindegyik csapatrészünk, nyilván az nem ártana azért, ha a secondary felépülne, de ahogy írtam is korábban, nem kell tartanunk senkitől, semmitől, sehol, ha a saját magunk 100%-át hozzuk, vagy erősen megközelítjük, akkor bárkit bárhol meg tudunk verni.
több mint 6 éve
Én azt gondolom, hogy 2009 óta először érzem úgy, hogy erősebben megyünk a PO-ba, mint ahogy az év elején játszottunk. Sőt szerintem a kiemeléstől függetlenül jelenleg talán legjobb formában vagyunk az NFC-ben.

több mint 6 éve
A Vikings meccs jövő héten nyerhető, de egyáltalán nem lehet őket lebecsülni, de ha tovább megyünk akkor, hogy a Lambo-n mi lesz azt nem tudom. A tegnapi Green Bay eléggé vérszegény volt szóval verhető csapat csak nekik tényleg nagyon kedvezni fog a hazai pálya. De reméljük a legjobbakat. Az konferencia döntő akár már lehet otthon is, mert ha papírforma szerint a Seahawks játszik a 49ers-el, ott meg igazából mivel divízió ellenfelek ezért bármi lehet.
több mint 6 éve
pbs.twimg.com/media/EMRUmtuXkAEcPeY.jpgHa a Green Bay nem lenne ennyire kedvezo helyen mindketto grafikonon, meg azt is elhinnem, hogy veletlen 😛
pbs.twimg.com/media/EMRSGiKXUAAEQf_.jpg
EasyGhost
több mint 6 éve
Na, mehetünk a tundrára 2 hét múlva... Remélhetőleg.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???