New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 6 éve
A fiam Mahomes rajongó. Akkor nézzük, mit tud a Chiefs...! Legalább családi öröm legyen...😉

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Lehet szurkolni IngramnekNekem a Baltimore a "második" csapatom, így sokat nem kell gondolkodni.
EasyGhost

több mint 6 éve
Na ez van. Nem akartam előre károgni, de kb. erre az eredményre számítottam. Zimmer nagyon jól ismeri Paytont, és pontosan tudta miként kell tönkretenni a játékunkat. Jó idény volt, örülök, hogy visszajöttem fórumozni.
Ki kell emelni, hogy egész jó volt a bíráskodás, ez így fair, ha ezt is leírjuk. Persze, lehet károgni egy-egy meg nem dobott holdingért vagy egy-egy egyéb szabálytalanságért, de az mindig van.
Sok franchise ölne ezért a 13 évért. Lehet sírni a kihagyott lehetőségeken, de ezen a meccsen nem tudok dühöngeni (ahogy a két évvel ezelőtti Vikes meccset is meg tudtam emészteni, gyorsabban, mint a tavalyit), ezt mi vesztettük el. Csalódott vagyok-e? Igen. Többet vártam? Igen. Ezt meg kellett volna nyerni? Igen. De nem sikerült.
Nem fogom playról playra, meg játékosról játékosra elemezni, hogy ki mit baszott el, aki látta a meccset, az tudja.
Na, WHO DAT.

több mint 6 éve
De legalább nem engedtünk 100 yardos futót most sem, patent védelem.
több mint 6 éve
Kár érte, de szarok voltunk. Nem csak a végén kellett volna elkezdeni játszani. Meg volt a lehetőség, nem éltünk vele, ez így nagy csalódás....

több mint 6 éve
Én szerencsétlen csekkolni akarom, h hogy kaptunk ki, erre látom OT, mondom belenézek most már.Na akkor marad a szlogen:majd jövőre. Talán. Minek akartunk hazai pályát, ha még wild cardon is kiszopunk, szégyen.
Szvsz mazochizmus Saints szurkolónak lenni. Sokkal több benne volt a Brees-érában, pláne az utóbbi harom évben, erre...
több mint 6 éve
Hát ez szomorú!! Sajnos ez van!!😕
több mint 6 éve
17-20.Most hiányzik az a kihagyott field goal.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Na, én most elengedtem ezt a PO-t... 3. negyed, 10-13...
Ha ma vmi csoda folytán mégis továbbmegyünk, ez a csapat akkor sem fog elmenni a SB-ig.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
vegyen mar a fonoknek valaki egy rendes szemuveget
több mint 6 éve
Nagyon kevés idáig ez a puritán playbook.Nincs O-line, úgy nehéz.
Andris10
több mint 6 éve
Igen kár volt az int ért. Ha nem jön össze a 3rd down lehetett volna puntolnies ez a FG?Azt leszarom, a Vikings szétjátszik minket, és még így is legalább 10(3-7)-6tal lehetett volna félidőre menni. Erre van 10-13.
diceman
PEEtör

több mint 6 éve
Andris10
37
Nagyon kevés idáig ez a puritán playbook.
több mint 6 éve
es ez a FG?Azt leszarom, a Vikings szétjátszik minket, és még így is legalább 10(3-7)-6tal lehetett volna félidőre menni. Erre van 10-13.
diceman
több mint 6 éve
Ha nem lesz itt változás a labda legalább egyik oldalán, ez sima vereség lesz, sőt... Mi a fakk volt az az interception...
több mint 6 éve
elnezest hogy beleneztem a meccsbe - INT es TD belole, ez az en saram
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Jenkins évi 11 milliót kap, nem hinném hogy jelenlegi szerződésével maradna. De attól még tényleg hasznosan játszik eddig.Na ez így érdekes lesz. Elvileg Brees akkor sem vonul vissza idén ha esetleg SB t nyerünk, és új szerződést akar No ban. Viszont alig van 10 millió cap space, teddyt sem lenne jó elengedni, Bell is maradhat a. Kíváncsi leszek Loomis mit fog bűvészkedni, szükség lesz rá.Amíg Brady aktív, nem is fog. Kompetitív alkat, szem előtt tartja az irányítók relációjában jelentőséggel bíró statisztikákban betöltött első helyét és értelemszerűen meg is akarja őrizni ezen státuszát.
bleacherreport.com/articles/2869810-report-drew-brees-wants-to-sign-new-saints-contract-wont-retire-with-sb-win
kapitnono
Más: védelmi oldalon Jenkins lehet a faktor. Óriási igazolás volt - éljen a vulgáris stílus -, nem mernek felé dobálni, így korlátozottabb az ellenfelek támadási variációja.
Andris10

több mint 6 éve
Itt csak a pénz a lényeg, hogy mennyiért ír alá és hogy Loomis hogyan oldja meg. Az FA-k közül azért rajta kívül még másokat is meg kéne tartani (egy-kettőt). Amúgy meg nyilván, mondhatjuk, hogy vonuljon vissza a cap miatt, de szerintem jó érzéssel senki sem mondja azt, hogy nem akarja már látni játszani. A teljesítménye idén is abszolút elit volt, bár biztos, hogy ehhez kellett a kényszerpihenő.Az igazság az, hogy jó körülötte a csapat - Payton marad, a falunk rendben van és biztosan marad, Thomas elit célpont, stb., sem ez, sem a saját maga formája nem indokolja, hogy visszavonuljon. Illetve a csapat szempontjából sem az a jó, ha befejezi, mert még a mostani Brees is top5-8 irányító minimum, főleg a leadershipet nézve, ilyet biztosan nem tudunk hozni helyette.
Szóval maradjon, kapjon új szerződést és játsszon addig, ameddig Brady, de azért ő is lássa be, hogy olcsóbbnak kellene lennie. Amúgy az offseasonnel kapcsolatban vannak kételyeim, de erről majd akkor, ha aktuális lesz, remélem, hogy nem holnap kell írnom...