New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Közben Ansah is vizitál nálunk, bár hogy miből telne rá 😀Nem is értem, Jordan ugye beton az egyik oldal, a másikon meg elméletileg ott van az "odaadtuk a jövőnket" DE. Ráadásul a legutóbbi sérülése minimum kérdéses, és valszeg olcsó sem lenne. Smh
kapitnono
több mint 5 éve
Ingram közben a Ravenssel barátkozik.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Ingram elvileg 7 milla per évet akart volna, ennyit nyilván nem adtunk neki
több mint 5 éve
Rutin
2 021
Van bárkinek arról vmi infója, hogy pont mi miért nem tettünk semmilyen javaslatot szabálymódosításra? (pl. Rule 15, Section 2???)
www.neworleanssaints.com/news/nfl-releases-list-of-rule-change-proposals-submitted-by-clubs
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
Rutin
2 021
Kíváncsi vagyok, hogy Ingram mennyiért fog elkelni a piacon. Remélem L.Murray-nek túl sok garantált pénzt nem adunk. Megértem a lépést (Ingram elengedését), de nem vagyok optimista Murray-jel kapcsolatban.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
Közben Ansah is vizitál nálunk, bár hogy miből telne rá 😀
több mint 5 éve
Fasza Murray 4 év 14 millió, inkább Ingramet hozták volna vissza. Kár, pedig szerettem őt nagyon, jól elvoltak Kamarával.
több mint 5 éve
Cruyffista
3 352
Former Vikings’ RB Latavius Murray intends to sign a four-year deal with the Saints, per source.A shakeup to RB market. It now means Mark Ingram not expected to return to New Orleans.
több mint 5 éve
egyszer átveheti Brees után a stafétátegyszer...az utolsó héten amikor már a Kapitány pihen
ackrisz17
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
14:45okos tőle nagyon, bőven jobb perspektíva ez a Saintsnél, mint a játékostemető Miamiban.
Brdgewater marad New Orleansban!
katonadani
Nagyobb ajánlatot kapott volna Miamiban, de tetszik neki az öltözői kultúra és hogy egyszer átveheti Brees után a stafétát
ackrisz17
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
14:45Brdgewater marad New Orleansban!
katonadani
Nagyobb ajánlatot kapott volna Miamiban, de tetszik neki az öltözői kultúra és hogy egyszer átveheti Brees után a stafétát
több mint 5 éve
nemethbence55
426
Thomas űr szerződés, Bell egy átlagosabb vagy nem is muszáj megtartani, Rankins 5.év.De szerintem Brees hajlandó lesz egy olyanra mint évekkel ezelőtt amikor Norman-t akartuk elhozni, hogy hajlandó lenne kevesebbért maradni, főleg a valószínűleg utolsó évére.Így gyorsan rápillantva over the capra jövőre elvileg 105 millió helyünk van jelen pillanatban amiben Brees is benne van.
nemethbence55
Mondjuk Thomas, Bell meg Rankins nincs benne de azért így is több mozgásterünk lehet mint idén
kapitnono
több mint 5 éve
De szerintem Brees hajlandó lesz egy olyanra mint évekkel ezelőtt amikor Norman-t akartuk elhozni, hogy hajlandó lenne kevesebbért maradni, főleg a valószínűleg utolsó évére.Így gyorsan rápillantva over the capra jövőre elvileg 105 millió helyünk van jelen pillanatban amiben Brees is benne van.
nemethbence55
Mondjuk Thomas, Bell meg Rankins nincs benne de azért így is több mozgásterünk lehet mint idén
több mint 5 éve
nemethbence55
426
De szerintem Brees hajlandó lesz egy olyanra mint évekkel ezelőtt amikor Norman-t akartuk elhozni, hogy hajlandó lenne kevesebbért maradni, főleg a valószínűleg utolsó évére.Hát valahogy muszáj lesz mert túl sok elkölthető pénzünk nincs, és az idei árából kiindulva aki egy picit is átlagos, 10-15 millákat kapnak évente.TE1, WR2, CB4, OL6. DT2, DE3.TE1 szerintem draft, WR2 szerintem Meredith-Dez, CB4 hátsó kör vagy egy gyengébb FA, DT2 "Top" FA, DE3 Okafor-Hendrickson. Szerintem ha így oldjuk meg akkor jól jönnénk ki belőle pénz ügyileg is.
Szerintem ezek a needek a csapatnál, én szinte biztosra veszem hogy a TE posztot a draftról próbáljuk megoldani a többit meg FA ról vagy hátsó körökből
kapitnono
nemethbence55
kapitnono
több mint 5 éve
Hát valahogy muszáj lesz mert túl sok elkölthető pénzünk nincs, és az idei árából kiindulva aki egy picit is átlagos, 10-15 millákat kapnak évente.TE1, WR2, CB4, OL6. DT2, DE3.TE1 szerintem draft, WR2 szerintem Meredith-Dez, CB4 hátsó kör vagy egy gyengébb FA, DT2 "Top" FA, DE3 Okafor-Hendrickson. Szerintem ha így oldjuk meg akkor jól jönnénk ki belőle pénz ügyileg is.
Szerintem ezek a needek a csapatnál, én szinte biztosra veszem hogy a TE posztot a draftról próbáljuk megoldani a többit meg FA ról vagy hátsó körökből
kapitnono
nemethbence55
több mint 5 éve
nemethbence55
426
TE1, WR2, CB4, OL6. DT2, DE3.TE1 szerintem draft, WR2 szerintem Meredith-Dez, CB4 hátsó kör vagy egy gyengébb FA, DT2 "Top" FA, DE3 Okafor-Hendrickson. Szerintem ha így oldjuk meg akkor jól jönnénk ki belőle pénz ügyileg is.
kapitnono
több mint 5 éve
TE1, WR2, CB4, OL6. DT2, DE3.Szerintem ezek a needek a csapatnál, én szinte biztosra veszem hogy a TE posztot a draftról próbáljuk megoldani a többit meg FA ról vagy hátsó körökből
több mint 5 éve
nemethbence55
426
Hát eddig nagyon inkatívak vagyunk. Jelenleg szerintem az elsődleges hogy a Lutz, Davison és hasonló szabadügynökök maradjanak. Ingram-ot nem mindig érzem úgy hogy maradna és ha milliókat elvinne akkor nem is feltétlenül érné meg. Kamara szerintem egyedül is bírná, másodiknak meg ott van Dwayne Washington. Fa-ról szerintem egy DT kéne csak igazán, az hogy Mosley 17 misit kap évente meg hasonlóak, ezeket mi nem tudjuk tartani, de az mindenképp jó hír hogy nálunk nincs is igazán need, a TE az szerintem draftról lesz megoldva. Ha nagyon összejönnének a dolgok akkor Sheldon Richardson, + egy coverben életképes lb a max amit innen kihozhatunk, de lehet hogy még ez is sok lenne.
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
nem értem mi vanAzt már fejbe költi! 😀😀
10 perce lehet puhatolózni és mi még nem költöttük el a 2025-ös sapka 2/3-t
Loomis öregszik
atapapa
Még kell fizetni a jó draftokat! 😋
több mint 5 éve
Ingramet jó lenne gyorsan, mert elvileg nagyon hívogatja a Ravens, bár ő szeretne maradni elvileg, aztán lesz ami lesz.Ingram és Lutz és vége is...nem értem mi vanJaja nálunk eddig annyiból áll a FA, hogy Banjot meg C.Robertsont visszaigazoltuk.
Loomis öregszik
atapapa
kapitnono
Fattyu
Lutzot meg hülyék lennénk elengedni, jópár év után találtunk megbízható rúgót, ritka ez manapság
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
Ingram és Lutz és vége is...nem értem mi vanJaja nálunk eddig annyiból áll a FA, hogy Banjot meg C.Robertsont visszaigazoltuk.
Loomis öregszik
atapapa
kapitnono
több mint 5 éve
Fattyu
1 920
Nekünk idén a bolhapiac marad. 😀Hátha valakit le tudunk majd porolni, hogy tündököljön.
több mint 5 éve
Meg még Teddyt is vissza fogjátok a hírek szerint. Mondjuk őt nem értem miért, ellenünk kilátástalan volt...nem értem mi vanJaja nálunk eddig annyiból áll a FA, hogy Banjot meg C.Robertsont visszaigazoltuk.
Loomis öregszik
atapapa
kapitnono
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
nem értem mi vanJaja nálunk eddig annyiból áll a FA, hogy Banjot meg C.Robertsont visszaigazoltuk.
Loomis öregszik
atapapa
több mint 5 éve
nem értem mi van10 perce lehet puhatolózni és mi még nem költöttük el a 2025-ös sapka 2/3-t
Loomis öregszik