New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 7 éve
PEEtör
1 758
Meg előtte miért kértünk időt a Ramsnek a félidő végén?Kb az összes meccsünkön eljátszotta ezt, kezdem azt hinni, valami perverz fogadás állhat a háttérben az edzői stáb tagjai között.
Harrist el kell felejteni egy életre, tragédia az ember. De szerintem nem is játszott már a másodikban. Kb. egyszemélyben adott 13 pontot a Ramsnek.
(3:30 perccel a vége előtt írtam, ha véletlenül nyernénk, de kétlem 😀)
Gyurma Pappa
Harris meg...egy terhelő információnak lehet a birtokában, hogy pályára engedik, vagy nem tudom, borzasztó az ember, de számtalanszor leírtam. Corey White 2.0
több mint 7 éve
Féltettük a védelmet, de ez a meccs a támadósoron ment el sajnos, drive-onként átlag volt vagy 2 first downunk
több mint 7 éve
Ez messze a legrosszabb meccsünk volt, talán az elmúlt években soha nem játszott ilyen rosszul az O. Nem játszott jól a D sem, de az elvárásaimhoz képest jobban. Kapitány sem játszott jól, de az elkapóktól nem kapott valami sok segítséget, sőt, talán ennyire béna szeparációt nem is láttam még Saints elkapóktól. Aki viszont teljesen szétesett az Payton. Mi volt az a FG? Meg előtte miért kértünk időt a Ramsnek a félidő végén? Az egész game plan, mintha arra épített volna, hogy a szar lesz D, aztán meglepődött, hogy nem annyira, és utána meg megállt a tudomány. Vagy én nem tudom, szar volt mindenesetre.
Harrist el kell felejteni egy életre, tragédia az ember. De szerintem nem is játszott már a másodikban. Kb. egyszemélyben adott 13 pontot a Ramsnek.
Mindegy, így is túlteljesítettük a 4 hetet az idény lényegi része előtt, ahogy sejtettem, az idény a következő héten kezdődik igazán.
(3:30 perccel a vége előtt írtam, ha véletlenül nyernénk, de kétlem 😀)
több mint 7 éve
Thomas80
261
A két corner kiesése nélkül is tartanék a maitól, a Rams ellen gyakran futottunk a közelmúltban váratlan pofonokba.Én ma egy tisztes helytállásnak is nagyon örülnék.
atapapa
több mint 7 éve
A két corner kiesése nélkül is tartanék a maitól, a Rams ellen gyakran futottunk a közelmúltban váratlan pofonokba.
több mint 7 éve
Rutin
2 021
Update!A Ziccer!-rel lezsíroztam, úgyhogy várnak bennünket! 😀
December 7. éjjel 02:00...
www.bekellrugni.hu/phone/index.html
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
Egy kérdőjeles zemanla
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Tehátakkor, kit is érdekelne a december 7-i, Atlanta elleni TNF? 😀Hétfőn kiírom péntekre a szabit. Ha elengednek ott leszek 😉
Én szinte biztos, hogy jövök...
...tehát:
1. Rutin
2. Andris (Hayden)
3. Thomas80
4. Gézu
5. Kájzer?
6. Gyurma
7. Ata?
8. clbass?
Helyszín: valszeg a Ziccer!, a Dohány utcában.
Úgy tűnik, hogy ők nyitva szoktak lenni TNF idején, de azért konkrétan rákérdeztem egy üzenetben náluk erre a napra. Gondolom a hétvégén vmikor biztosan válaszolnak.
Rutin
több mint 7 éve
hayden
124
Tehátakkor, kit is érdekelne a december 7-i, Atlanta elleni TNF? 😀
...tehát:
1. Rutin
2. Andris (Hayden)
3. Thomas80
4. Gézu
5. Kájzer?
6. Gyurma
7. Ata?
Úgy tűnik, hogy ők nyitva szoktak lenni TNF idején, de azért konkrétan rákérdeztem egy üzenetben náluk erre a napra. Gondolom a hétvégén vmikor biztosan válaszolnak.
Rutin
Szerkesztette: hayden
több mint 7 éve
Thomas80
261
Én is mennék.
több mint 7 éve
Én még nem tudom, sajna korán megyek dolgozni és szabim sincs, próbaidő....
több mint 7 éve
Sziasztok! Én is mennék.....
több mint 7 éve
adam77
635
Tehátakkor, kit is érdekelne a december 7-i, Atlanta elleni TNF? 😀ha nem jön közbe semmi, jövök én is
...tehát:
1. Rutin
2. ?
Rutin
több mint 7 éve
Rutin
2 021
Tehátakkor, kit is érdekelne a december 7-i, Atlanta elleni TNF? 😀Én szinte biztos, hogy jövök...
...tehát:
1. Rutin
2. ?
több mint 7 éve
Rutin
2 021
Kérdés: 7-én lesz meccs nézés? Atával beszéltem, ő nem tudja vállalni a szervezést. Valaki tudja vállalni, hogy keres helyet nézni a meccset, vagy most ez a buli elmarad?Én dobtam be anno az ötletet, úgyhogy vállalom, hogy körülnézek...
Gyurma Pappa
több mint 7 éve
Rutin
2 021
Lattimore és Crawley sem játszik a Rams ellen, ahogy az várható volt..A dolog pozitív oldala: 2 fantasy ligában is J. Goff a QB-m...
kapitnono
több mint 7 éve
Fattyu
1 919
Nem edzett: Lattimore-t, Craawley, /kezdő CB-k betegszabin 😕😕\Amint vàrható volt a CB-k nem jàtszanak hétvégén.
Limitàltan: Klein, Vaccaro, Armstead.
Fattyu
A többi limitàltaan edzett tovàbbra is, tehàt ha jól sejtem még kérdéses a jàtékuk...
több mint 7 éve
Lattimore és Crawley sem játszik a Rams ellen, ahogy az várható volt..
több mint 7 éve
Fattyu
1 919
Én egyelőre nem tudok menni.Kérdés: 7-én lesz meccs nézés? Atával beszéltem, ő nem tudja vállalni a szervezést. Valaki tudja vállalni, hogy keres helyet nézni a meccset, vagy most ez a buli elmarad?Én mennék szívesen....
Gyurma Pappa
Thomas80
több mint 7 éve
Thomas80
261
Kérdés: 7-én lesz meccs nézés? Atával beszéltem, ő nem tudja vállalni a szervezést. Valaki tudja vállalni, hogy keres helyet nézni a meccset, vagy most ez a buli elmarad?Én mennék szívesen....
Gyurma Pappa