New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 7 éve
Fattyu
1 919
Én egy picit féltem a D-t a holnapi meccstől. Jó látni, hogy ilyen fejlődésen mentek keresztül, meg tényleg igen jó teljesítményt nyújtottak az elmúlt hét meccsen, de azért Cousinshoz hasonló jó irányítóval csak egyszer találkoztunk a szezonban(Brady).Mindketten kérdéses stàtuszt kaptak tegnap.
Mindenesetre remélem, hogy nem lesz baj, és minimalizálni tudjuk a benyelt yardokat és pontokat. Jó lenne ha Vaccaro és Klein is játszani tudna.
A másik részről az O-t egyáltalán nem féltem idén(is) bebizonyították hogy bárki ellen képesek jó teljesítményre, és idén főként az O-line által a futójátékunk is egészen jó.
kapitnono
Egy ember nem edzett: Hodges.
Limitàltan pedig: Armstead, Harris, Jordan aki előzőnap még nem is edzett.
több mint 7 éve
Én egy picit féltem a D-t a holnapi meccstől. Jó látni, hogy ilyen fejlődésen mentek keresztül, meg tényleg igen jó teljesítményt nyújtottak az elmúlt hét meccsen, de azért Cousinshoz hasonló jó irányítóval csak egyszer találkoztunk a szezonban(Brady).Mindenesetre remélem, hogy nem lesz baj, és minimalizálni tudjuk a benyelt yardokat és pontokat. Jó lenne ha Vaccaro és Klein is játszani tudna.
A másik részről az O-t egyáltalán nem féltem idén(is) bebizonyították hogy bárki ellen képesek jó teljesítményre, és idén főként az O-line által a futójátékunk is egészen jó.
több mint 7 éve
Rutin
2 021
Azért én emléxem egy TNF-re 14-ból, amikor oktattunk Charlotte-ban... Egy vasárnapi hazai GB-verés után... 😀Nyilván csak szerénykedtem. Meg kell bni őket, oda-vissza, bármikor. Így jobb? 😀utóbbinak kevésbé örülök, tudom hogy nem tűnik soknak, de amikor ilyen rövid hét van, az a 3 óra sokat számíthat a Falcons ellen. Persze, megint nekünk kell utaznunk TNF-re... 😕Nézd úgy, hogy Atlantában tehettek pontot a Falcons szezonjára prime time mecsen. Jobban hangzik, nem? 😊
Gyurma Pappa
gabokocka
Ettől még évek óta szopunk ezzel a TNF-fel, egyébként.
Gyurma Pappa
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
Fattyu
1 919
J. Galette ugye vissza tér a Dome-ba, ha jàtszik biztos exträn motivàlt lesz, mert nem volt szép a vàlàs... Bàr erről Ő tehetett nagyrészt!
több mint 7 éve
Ez elég betegYou know about what Marshon Lattimore has done in coverage, but how about as a tackler?
Last year at Ohio State he missed zero of the solo tackles he attempted.
This year with the #Saints, Lattimore hasn't missed a tackle yet and leads the team in solo tackles with 31.
több mint 7 éve
PEEtör
1 758
Az egész schedule ellenünk van évek óta az adott szezonbeli eredményeinktől függetlenül sajnos.Nyilván csak szerénykedtem. Meg kell bni őket, oda-vissza, bármikor. Így jobb? 😀utóbbinak kevésbé örülök, tudom hogy nem tűnik soknak, de amikor ilyen rövid hét van, az a 3 óra sokat számíthat a Falcons ellen. Persze, megint nekünk kell utaznunk TNF-re... 😕Nézd úgy, hogy Atlantában tehettek pontot a Falcons szezonjára prime time mecsen. Jobban hangzik, nem? 😊
Gyurma Pappa
gabokocka
Gyurma Pappa
több mint 7 éve
Nyilván csak szerénykedtem. Meg kell bni őket, oda-vissza, bármikor. Így jobb? 😀utóbbinak kevésbé örülök, tudom hogy nem tűnik soknak, de amikor ilyen rövid hét van, az a 3 óra sokat számíthat a Falcons ellen. Persze, megint nekünk kell utaznunk TNF-re... 😕Nézd úgy, hogy Atlantában tehettek pontot a Falcons szezonjára prime time mecsen. Jobban hangzik, nem? 😊
Gyurma Pappa
gabokocka
több mint 7 éve
utóbbinak kevésbé örülök, tudom hogy nem tűnik soknak, de amikor ilyen rövid hét van, az a 3 óra sokat számíthat a Falcons ellen. Persze, megint nekünk kell utaznunk TNF-re... 😕Nézd úgy, hogy Atlantában tehettek pontot a Falcons szezonjára prime time mecsen. Jobban hangzik, nem? 😊
Gyurma Pappa
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
A Rams és a Panthers elleni meccseinket is àtraktàk 10.25 kezdésre.utóbbinak kevésbé örülök, tudom hogy nem tűnik soknak, de amikor ilyen rövid hét van, az a 3 óra sokat számíthat a Falcons ellen. Persze, megint nekünk kell utaznunk TNF-re... 😕
Úgy néz ki a média szerint nézhető csapat vagyunk! 😁
De addig még van egy WAS elleni meccs , figyeljünk csak arra.
Szerintem ellenük is okosan kell jàtszani, mert kiszàmíthatatlanok, mikor melyik arcukat mutatjàk!
Fattyu
Mindegy.
Az idény egyébként most kezdődik, akár hogy is nézzük. A hátralévő 7 meccsből 4 csoport ellenfél ellen lesz. Szerencsére nem kell matekoznunk, mi vagyunk elől, nem érdekes, hogy pl. mit játszik a Falcons a Hawks ellen, stb. Én minden évben csak ennnyit kérek: legyen a saját kezünkben a sorsunk. Ehhez az kell (amit korábban többször elrontottunk), hogy nyerjünk a gyengébb csapatok ellen. Az idei év újdonsága nekem az, hogy sikerült elkerülni a trap game-ket (CHI, GB), pl. 2013-ban a csoportgyőzelem az akkor eléggé szenvedő Rams ellen csúszott el. Szóval én nem kérek mást, csak hogy ezeket kerüljük el. Félretéve a csoportrivalizálást, stb. ki lehet kapni a Falconstól Atlantában, a Rams most nagyon jó, LA messze van ésígytovább. De én tényleg azt kérem, hogy itthon ne kapjunk már ki egy gyengébb csapattól, és én boldog is leszek.
több mint 7 éve
Fattyu
1 919
A Rams és a Panthers elleni meccseinket is àtraktàk 10.25 kezdésre.Úgy néz ki a média szerint nézhető csapat vagyunk! 😁
De addig még van egy WAS elleni meccs , figyeljünk csak arra.
Szerintem ellenük is okosan kell jàtszani, mert kiszàmíthatatlanok, mikor melyik arcukat mutatjàk!
több mint 7 éve
Fattyu
1 919
Igaz, elfelejtettem hogy Ő RB.J. Williams RB igazoltuk.Lascot hoztátok fel psből, ő meg most ment irre.
Lehet, hogy a vezetés nem volt elégedett a hétvégi futóteljesítménnyel... 😁😁😁
Gondolom AP helyét töltötték be, ha jól emlékszem helyette nem hoztunk senkit.
Fattyu
valakis
több mint 7 éve
J. Williams RB igazoltuk.Lascot hoztátok fel psből, ő meg most ment irre.
Lehet, hogy a vezetés nem volt elégedett a hétvégi futóteljesítménnyel... 😁😁😁
Fattyu
We just form a fucking wall.
több mint 7 éve
Fattyu
1 919
J. Williams RB igazoltuk.Lehet, hogy a vezetés nem volt elégedett a hétvégi futóteljesítménnyel... 😁😁😁
több mint 7 éve
"I think all the signs are positive, his movement and everything. I think that's encouraging," Payton said.
több mint 7 éve
Lascoról van infó? Csak gerincsérulést olvastam, de az eddig is biztosnak látszott...
több mint 7 éve
Ja és a támadófal is eléggé odavert szét dominálták a bills falat, záporoztak a blokkok.
több mint 7 éve
Hát ilyen tükörsima meccseket egymás után...nagyon durva, az a drive ahol a végén Brees futott TD-t hát az valami igazi demoralizáló volt , már már abszurd volt hogy csak futottunk, de úgy mint ahogy kb a Maddenben szoktam Rookie szinten amikor rámegyek egy egy rekorddöntésre 😀 Kamara abszolút kedvencem lesz. Michael Thomas hihetetlenül megbízható, a kapitány pedig nagyon szépen vezérli a csapatot. Az is durva hogy a srácok mennyire küzdenek egymásért és mindenkiben megvan a tűz, mennek mint a gép. Lasco remélem jól lesz, jövő héten pedig ha így játszunk továbbra is akkor meg kell hogy legyen a Skins is.Who Dat!
több mint 7 éve
Lényegtelen, jó a csapat, minden más le van szarva.True Dat!
atapapa
Történt egy kis malfunkció, és dec 7-én Bp-en leszek. Ha lesz meccs nézés, akkor esetleg lehet róla szó, hogy fennmaradjak, csak este 18:00 és a meccs közötti időben kellene nekem ideiglenes szállás, mert hajnalban hazajönnék Pécsre.
több mint 7 éve
Ez a csere már lezajlott a két botrányszar meccs előtt is, persze mondhatjuk hogy utána érett be a munka.Innen meg nem mondom kinek az eredménye hogy egyik hétről a másikra meccsenként nem 500 yardot kapunk hanem alig 300-t.Ebből látszik, hogy te jogász van, én meg közgazdász 😀 Egy jelentős szereplőt cseréltünk le, szóval én simán ráfogom, hogy a Vitt-Nolan csere eredménye a változás 😊
atapapa
#sciencebitch
Gyurma Pappa
Lényegtelen, jó a csapat, minden más le van szarva.
több mint 7 éve
Csakhogy a realitas talajan maradjak visszaolvastam az elso ket hetben szuletett kommenteket - mindenki leulhet 😛Megneztem az osszefoglalot, majd utana a pats meccset a broncos ellen - vannak parhuzamok 😊
Van meg 2 "konnyu" meccsunk iden a tobbi hegymenet lesz, nem varok semmit csak helytallast!
több mint 7 éve
Innen meg nem mondom kinek az eredménye hogy egyik hétről a másikra meccsenként nem 500 yardot kapunk hanem alig 300-t.Ebből látszik, hogy te jogász van, én meg közgazdász 😀 Egy jelentős szereplőt cseréltünk le, szóval én simán ráfogom, hogy a Vitt-Nolan csere eredménye a változás 😊
atapapa
#sciencebitch
több mint 7 éve
Innen meg nem mondom kinek az eredménye hogy egyik hétről a másikra meccsenként nem 500 yardot kapunk hanem alig 300-t.De bárki is a felelős, ingyen sört neki az örök élethez.
A támadófal érdemel a tegnap után még dicshimnuszt, akkora lyukakon egy metró megfordult volna.
Nagyon kiegyensúlyozottnak tűnik a csapat, bár a puntot még gyakorolni kéne 😛
több mint 7 éve
Azért nagyon jó most a védelem, mert az első két meccs fejetlen csirke futkosása után Allen és Nolan kidobták a playbook 75%-át, és elkezdtünk viszonylag egyszerű playeket felrajzolni. Jól mutatja, hogy mennyire a rendszer dominál az egyéni játékok helyett, hogy egy alapvetően futó csapat ellen simán kibírtuk Vaccaro nélkül. Lehet mondani, hogy gyengébb O-kat verünk el, de ugye korábban épp ezzel volt a komoly baj. Arra lett képes a csapat, hogy elvegye az ellenfél igazi erősségét, most pl. a futást és a scramble playeket limitáltuk 0-ra (McCoy valami 50 yardot tudott feltenni a boardra, ebből volt egy 3x yardos futása). Ennyi kell, ha minden meccsen csak a legnagyobb erejét limitáljuk az ellenfélnek, simán nyerhetünk bárki ellen. Az offense oldala pedig egészen elképesztő. Ingramról mondhatjuk, hogy visszapattant, Kamara a yardjai nagy részét már a meccs második felében szerezte, múlthéten meg ugye Kamara demoralizált. Ennyit számít, hogy Payton visszakapta azt a fegyverét, amit 2006 óta használ eredményesen: van elég jó minőségű futója.
A védelemhez visszakanyarodva: nem véletlenül mutogatták a meccsen is Nolant, az ő érkezése teljesen megváltoztatta a védelmet, ez szerintem egyértelmű. Allen hajlamos a kimondottan bonyolult playek felrajzolására, ezt csinálta tavaly is, idén is néha előkerültek hülyeségek, de alapvetően a szellemiség változott meg.
Jövő héten Redskins, nem gondolnám hogy könnyű meccs lesz, de ha ezen a szinten játszunk, akkor nyerni lehet. Ha sikerül nyerni, mi lennénk az első csapat, aki 0-2-ről 8-t nyer zsinórban. Na, ezért is lesz ez egy nehéz meccs.
több mint 7 éve
PEEtör
1 758
300 futott yard a Buffalo ellen, idegenben, ezt nem is tudom felfogni.és ott tartunk, hogy a D remek meccse már egyáltalán nem meglepetés, hanem elvárt
több mint 7 éve
Utoljára a 2011-es szezonban éreztem ezt, hogy egyszerűen mindegy kivel játszunk az O vagy így vagy úgy megoldja a dolgokat, és bárkit képes lenyomni. Akkor ugye majdnem NFC döntőt játszottunk.Az O idén is képes bárkit legyűrni. Csak idénre még védelem is van...