New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 7 éve
Màsik: miért kell inactivà tenni néhäny jàtékost a meccs előtt? Ezt a részét még nem értem.Mert a teljes keret 53 fő, meccsre viszont csak 46 játékost lehet benevezni.
Fattyu
több mint 7 éve
Fattyu
1 919
Azért a BUF elleni mérkőzés ismét egy szintfelmérő lesz a védelmünknek , mert ilyen jellegű O-val nem nagyon talàlkoztunk még a szezonban. Legalàbbis nem hasznàltak ellenünk izgő-mozgó irànyítói képességét.Räadàsul az ellen HC- jàtszott màr pàr meccset velünk, úgyhogy a tàmadosorunknak is ott kell lenni fejbe.
Màsik: miért kell inactivà tenni néhäny jàtékost a meccs előtt? Ezt a részét még nem értem.
Harmadik: Most làtszott igazàn, hogy SP mennyire motivàlt és mennyire van együtt a csapattal...
Szerkesztette: Fattyu
több mint 7 éve
Thomas80
261
FUNFACT!!!Látom hajtasz az orrkarikára amit tegnap ez eredménykövetőben bevállaltál.. 😀
Az elmúlt 50 évben csak 2x fordult elő, hogy egy csapat 0-2-es kezdés után 6-0-val folytatta.
93-ban a Cowboys, 2007-ben a Gaints csinálta meg, mindkettő Super Bowlt nyert... 😀 😀 😀
Rutin
több mint 7 éve
Rutin
2 021
FUNFACT!!!Az elmúlt 50 évben csak 2x fordult elő, hogy egy csapat 0-2-es kezdés után 6-0-val folytatta.
93-ban a Cowboys, 2007-ben a Gaints csinálta meg, mindkettő Super Bowlt nyert... 😀 😀 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
Fattyu
1 919
A most következő 4 hét fog igazán beárazni minket... Erős hegymenet lesz... @BUF, vs WAS, @LAR, vs CAR...És ebben az esetben màr túl is szàrnyaltuk az elmúlt szezonokat! Akkor 7-9 màr nem lesz.😁😁
Ha lehozzuk 2-2-vel, és abból az egyik győzelem a CAR ellen lesz, én már elégedett leszek.
Rutin
Ha csak a köv meccset nézzük a BUF ellen, ott màr nem adhatunk 4 fumblit az ellenfélnek, sőt az àltalad felsorolt màsik hàromnak csapatnak se.
több mint 7 éve
Rutin
2 021
A most következő 4 hét fog igazán beárazni minket... Erős hegymenet lesz... @BUF, vs WAS, @LAR, vs CAR...Ha lehozzuk 2-2-vel, és abból az egyik győzelem a CAR ellen lesz, én már elégedett leszek.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
Az ilyen meccset azért elég jó nézni 😊 Kamara hatalmas, Lattimore is mindíg hozza..Winston meg Evans nagyon nem volt szimpatikus Evans-t simán kizártam volna. Ezen a meccsen semmi kérdés nem volt. Tükörsima. Who dat!
több mint 7 éve
Winston egy buzi. Sérült és ül kinn. Az ilyen ne menjen fel pályára pofázni. Sima kizárás. Az ilyen nem való sportpályára. Taknyos.A meccs jó volt. Főnök 80%-ot passzolt. Kamara és Ingeam is jo nagyon de Cameron Jordan.... meccsek óta all pro.
több mint 7 éve
Most hétvégére egy nyugis meccset kívánok, végre. Jó lenne egy sima győzelem végre, London óta mindig izgulni kellett valamiért...Na, harmadszorra csak sikerült nyugis meccset kérni és kapni is 😊
Gyurma Pappa
Sok mindent nem lehet erről a meccsről elmondani, csak azt, hogy az idei draft 😮 Kamara tényleg meghozta, ami PT óta hiányzott ebből a csapatból. Remélem Armstead és Vaccaro semmi komoly, jövő hét keményebb lesz.
több mint 7 éve
PEEtör
1 758
Lattimore:ennyike.
több mint 7 éve
PEEtör
1 758
Én sem tartom magam babonásnak, de kategorikusan nem fogadok a meccseinkre. 😀nem jinxelnem a hetet, mondjuk nem is vagyok babonas! (miota nyerunk nem merek eloben meccset nezni...)Én egy régi hagyományt felújítva azért dobtam egy kis pénzt a Tampára 😉
diceman
atapapa
több mint 7 éve
Minden segítség kell...nem jinxelnem a hetet, mondjuk nem is vagyok babonas! (miota nyerunk nem merek eloben meccset nezni...)Én egy régi hagyományt felújítva azért dobtam egy kis pénzt a Tampára 😉
diceman
atapapa
több mint 7 éve
nem jinxelnem a hetet, mondjuk nem is vagyok babonas! (miota nyerunk nem merek eloben meccset nezni...)Én egy régi hagyományt felújítva azért dobtam egy kis pénzt a Tampára 😉
diceman
több mint 7 éve
nem jinxelnem a hetet, mondjuk nem is vagyok babonas! (miota nyerunk nem merek eloben meccset nezni...)a Bucs ritkan sima, de iden remenykelto hogy valoszinuleg megverik magukat, nekunk meg eleg jokor jo helyen lenni, tobbet varok a D-tol mint az O-tol.
Skins is osszevissza format mutat iden, nagyon jo lenne a light reddel talalkozni.
Bills / Rams...huh ezt nehez leirni de tenyleg kemeny lesz iden, szamitok a Kapitanyra, hogy vegre ujra megy a hajo majd.
több mint 7 éve
Nézegettem a menetrendet, sorsdöntő négy hét jön: lesz két "könnyebbnek" ígérkező meccsünk (Bucs, Skins) és két komolyabb meccsünk (Bills, Rams). Ez a négy hét sorsdöntő is lehet akár: ha folytatjuk az idei jó szokásunkat, és verjük a könnyű csapatokat, a komolyan vehetők ellen hozunk egy 1-1-t, akkor már nem lehetünk 50% alatt, és elnézve a csoportot, pozitív mérleg már elég lehet a csoportgyőzelemhez, főleg hogy az utolsó 5 héten, 4-t csoport ellen játszunk, ami annyit jelent, hogy a saját kezünkben lehet a sorsunk, nem kell izgulni, hogy vajon a Panthers vagy a Failcons mit játszik XY ellen. Ez pedig jóval több, mint amit remélni mertem az idény előtt, de az első két meccs után meg pláne.Most hétvégére egy nyugis meccset kívánok, végre. Jó lenne egy sima győzelem végre, London óta mindig izgulni kellett valamiért...
több mint 7 éve
Eddig idén, kis túlzással, mindenki pozitív! 😀Addig jó amíg nem HIV 😀
krixtofer
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Eddig idén, kis túlzással, mindenki pozitív! 😀Kelemete nem ért veled egyet 😊
krixtofer
több mint 7 éve
Eddig idén, kis túlzással, mindenki pozitív! 😀
több mint 7 éve
PEEtör
1 758
Nekem az idei szezonban Peat is nagyon pozitív, tavaly sem volt vele bajom, de idén egészen remek, pláne futásoknál.
több mint 7 éve
Még mindíg hihetetlen számomra, hogy ilyen szinten lehet számítani a védelemre, az utolsó negyedben érdekes módon nem voltam beszarva amikor a bears támadt mert éreztem a védelmen hogy meg tudják csinálni, és a mostani meccseken folyamatosan ezt érzem, nem tudom mikor éreztem utoljára ilyet 😊 Lattimore felé nem nagyon dobnak de ha dobnak is akkor is tapad mint a pióca és elüti, vagy INT lesz jó ezt látni talán Keenan Lewis volt hasonló utoljára 2013-ban. A meccs embere nálam Vaccaro volt, mindehova odaért de tényleg, szerelést se nagyon rontott ,mondjuk ez elmondható mostanában a többiekre is hogy nagyon jól ,magabiztosan szerelnek. Passzjátékban néha hiányoltam kicsit a kockázatosabb hívásokat de végülis nem volt rá szükség, csak furcsa látni hogy a kapitány TD nélkül zár, teszem hozzá ennek ellenére nagyon jól játszott, a fontos pillanatokban főleg. A támadofalban Kelemete megint kilógott kicsit lefelé de nem volt annyira nagy baj, Kamara pedig lassan már a kedvencem lesz, olyan könnyed a mozgása és minden mozdulata veszélyes. Egy szóval , nagyon lelkes vagyok jó lenne a Tampát is megütni ami amúgy simán lehetséges de azért itt biztosra nem lehet menni. Who Dat!
több mint 7 éve
Jó meccs, kiszenvedett győzelem, Lattimore mez meg úton 😀
több mint 7 éve
PEEtör
1 758
Ezt a meccset majdnem elszórakoztuk, pedig az első félidőt egyérteműen uraltuk. Kár Ingram a két fumble-ért, anélkül ez egy nagyon sima meccs. A védelem is nagyon nagyot játszott.Mondom, szerintem picit félvállról vették a meccset a srácok, de a lényeg a W. Az Ingram TD előtti Josh Hill játék gyönyörű volt.
Gyurma Pappa