New Orleans Saints

45 feliratkozó

több mint 7 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 126 — WHO DAT!!!!
És ami tényleg igazán tetszik, hogy kb 4 év után nem csak Breesnek kell megnyernie a meccset, hanem a D-re is lehet számítani.

több mint 7 éve
Megkövetem magam. Őszintén a legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hoyg egyáltalán .500-on leszünk ilyenkor, nemhogy 4-2-vel vezetjük a csoportot.

De rég volt már ilyen, de jó érzés.

Lattimore-t ismét leírom, hogy egy élmény nézni, de Jordan játékát is, meg úgy a D-t.
PEEtör
Egyetértek, eddig Jordan, Vaccaro és Lattimore is pro bowl szinten játszik szerintem.

több mint 7 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Megkövetem magam. Őszintén a legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hoyg egyáltalán .500-on leszünk ilyenkor, nemhogy 4-2-vel vezetjük a csoportot.

De rég volt már ilyen, de jó érzés.

Lattimore-t ismét leírom, hogy egy élmény nézni, de Jordan játékát is, meg úgy a D-t.
több mint 7 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 211 — Egyéb témák lakó
Na, ez most az a coaching volt, ami miatt Paytont annyira szeretjük. Gyönyörűen hangolta újra az O-t. Értem mit akart csinálni az elején a csapat (lerohanni a Packerst és hibára kényszeríteni őket a saját támadós sorukban), a megvalósításba némi hiba csúszott. Csodálatosan váltottunk tempót, látszott, hogy a levegőben semmit nem fog tudni kezdeni a Packers. A futást pont annyira fogtuk meg, hogy nem engedtünk nagy playeket a második negyedben, és ez épp elég volt.

Most már én is #optimistavagyok

több mint 7 éve
Fogalmam sincs mit gondoljak a holnapi meccsről...
Bízom benne, hogy sikerül SP-éknak kitalalniuk, hogy milyen gameplant talál ki a Pacs a meccsre. Nagy lutri lesz, az biztos.

Ha lenne Rodgers, akkor tudnám, hogy csak nagy küzdelem árán, igazán jó D-vel nyerhetünk. Így viszont még az is lehet, hogy sikerül 2-3 TD különbséggel nyerni...

#optimistavagyok
Rutin
Ez jobb lett volna a meccs előtt 😀

Tipikus trapgame, nagyon tartok is tőle. Az offense nagyon szenvedett azért az utolsó két negyedben, és most az elsőben is... EZt nyilván nem tudhattam a meccs előtt 😀

több mint 7 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 479 — playoffs???
még semmi

több mint 7 éve
linketek van? nem látom az eredménykövetőn....
Kájzerszóze
 sportify365.blogspot.hu/

itt lesz youtoubeos
kapitnono
most még csak állókép? 😀
Kájzerszóze
Nekem már megy valami 😀

több mint 7 éve
Kájzerszóze
 sportify365.blogspot.hu/

itt lesz youtoubeos
kapitnono
most még csak állókép? 😀

több mint 7 éve
köszi 😀 már be vagyok sózva
muszáj nyerni ma is 😀

több mint 7 éve
Kájzerszóze
 sportify365.blogspot.hu/

itt lesz youtoubeos

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kájzerszóze
Türelem, kb negyed órával előtte szokták izzítani 😉
több mint 7 éve

több mint 7 éve
A meccs napjára csak akadt sérült sajnos😕.
Inaktív: Kikaha, Snead, Moore, T. Hill.
Azt ìrjàk, hogy szerepet kaphat Muhammad... Így esetleg láthatjuk, hol àll a fejlődésben.
Fattyu
Kikaha nem sérült, többen írták, hogy cserélni szeretnénk őt, szerintem ez állhat a háttérben

több mint 7 éve
Fattyu New Orleans Saints 1 919
A meccs napjára csak akadt sérült sajnos😕.
Inaktív: Kikaha, Snead, Moore, T. Hill.
Azt ìrjàk, hogy szerepet kaphat Muhammad... Így esetleg láthatjuk, hol àll a fejlődésben.

Szerkesztette: Fattyu

több mint 7 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Fogalmam sincs mit gondoljak a holnapi meccsről...
Bízom benne, hogy sikerül SP-éknak kitalalniuk, hogy milyen gameplant talál ki a Pacs a meccsre. Nagy lutri lesz, az biztos.

Ha lenne Rodgers, akkor tudnám, hogy csak nagy küzdelem árán, igazán jó D-vel nyerhetünk. Így viszont még az is lehet, hogy sikerül 2-3 TD különbséggel nyerni...

#optimistavagyok

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
Így legalàbb nagyobb a variàciós lehetőség, vagy jobb a teherelosztàs!
A sérült listàval kapcsolatban akartam màr kérdezni, hogy Muhammad az utóbbi két meccs előtt héten nem volt sérült listàn, majd a meccsek napjain inaktív lett.
Vajon mi lehet az oka?
Fattyu
A többiek vélhetően még jobbak nála.
A harmadik sorok ellen jó volt az előszezonban, de az tény, hogy összesen 17 meccset játszott egyetemi szinten, Kikaha, Okafor még többet hoznak a konyhára, ST-ben meg talán nem annyira használható.
atapapa
Mondjuk ugye itt volt Crawley esete is...szerintem Muhammad nem lenne olyan elveszett gyerek, de ki tudja.
több mint 7 éve
A mai edzésen minden játékosunk részt vett aki nincs IR-en. Ilyen is ritkán fordult elő velünk az utóbbi időben, csak maradjon is így.
Elvileg tehát Breaux is bevethető lehet a hétvégén, nem mintha bármi gondom lett volna az elmúlt hetekben a Lattimore Crawley párossal.
kapitnono
Egy visszatérős IR 8 hét kihagyás! Breaux a héten elkezdhet edzeni (még nem kezdett), de még két hétig nem léphet pályára 😉
clbass
Bocsi igazad van, elnéztem a cikket, ott is csak azt írták, hogy a 6. hét után edzhet, és a 8. hét után játszhat.
De rajta kívül szerencsére mindenki egészséges 😀

több mint 7 éve
clbass New Orleans Saints 3 113 — Saints fan
A mai edzésen minden játékosunk részt vett aki nincs IR-en. Ilyen is ritkán fordult elő velünk az utóbbi időben, csak maradjon is így.
Elvileg tehát Breaux is bevethető lehet a hétvégén, nem mintha bármi gondom lett volna az elmúlt hetekben a Lattimore Crawley párossal.
kapitnono
Egy visszatérős IR 8 hét kihagyás! Breaux a héten elkezdhet edzeni (még nem kezdett), de még két hétig nem léphet pályára 😉
több mint 7 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
A sérült listàval kapcsolatban akartam màr kérdezni, hogy Muhammad az utóbbi két meccs előtt héten nem volt sérült listàn, majd a meccsek napjain inaktív lett.
Vajon mi lehet az oka?
Fattyu
A többiek vélhetően még jobbak nála.
A harmadik sorok ellen jó volt az előszezonban, de az tény, hogy összesen 17 meccset játszott egyetemi szinten, Kikaha, Okafor még többet hoznak a konyhára, ST-ben meg talán nem annyira használható.

több mint 7 éve
kapitnono
Vajon mi lehet az oka?

több mint 7 éve

több mint 7 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Jordan a hét védője.
2005 óta az első Saints DE, aki kiérdemelte ezt a címet.

több mint 7 éve
Khiry Robinson vizitel nálunk. 😊
több mint 7 éve
Rodgers nélkül sem lesz könnyű hétvégén a Packers ellen, ha a védelem ezt a tempót csak 80%-ban tartja, bárkit meg tudunk verni.
Gyurma Pappa
Igazad van!
Azért sem lesz könnyű, mert így hogy kiesett Rodgers, egy "ismeretlen" O ellen kell jätszani.

több mint 7 éve
Rodgers nélkül sem lesz könnyű hétvégén a Packers ellen, ha a védelem ezt a tempót csak 80%-ban tartja, bárkit meg tudunk verni.