New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 7 éve
Egy hatodik kört kaptunk a Cardinalstól AP ért cserébe.Az ő dolga de szerintem jobban tenné ha lassan visszavonulna. Ezekkel a 2yard /carryvel szépen lassan lerombolja magáról azt amit felépített.
több mint 7 éve
Egy marék szotyi és a másik két futónk nyugalma.
több mint 7 éve
Ez egy remek döntés volt 😊 Kapja meg azokat a cipeléseket is Kamara 😉
több mint 7 éve
Azért az ellenérték nagyon érdekelne......Vmi kései kondicionális pick. Vagyis "marék szotyi".
Gézu
több mint 7 éve
Azért az ellenérték nagyon érdekelne......
több mint 7 éve
AP-t elpasszoltuk Arizonàba. A kapott értékről még nincs hír.Egy szabad rosterhely 😀
Fattyu
több mint 7 éve
Thomas80
261
AP-t elpasszoltuk Arizonàba. A kapott értékről még nincs hír.Pedig már majdnem vettem egy 28-as mezt 😂
Fattyu
több mint 7 éve
Gondolom Sean is rájött, hogy Ingram meg Kamara is bőven meg tudják oldani.
több mint 7 éve
nem tudom hogy sikerült megbundázni, de Watsont előzve Kamara lett a hét újonca...Igen ez azért érdekes. Nem azért mert Kamara is jól játszott, ráadásul saint 😀, de azért watson csak beállította a rookie qb rekordot 5 td-vel. Mindegy búslakodni nem fogok.
atapapa
több mint 7 éve
nem tudom hogy sikerült megbundázni, de Watsont előzve Kamara lett a hét újonca...
több mint 7 éve
Én szívesen nézegetnék képeket is az élménybeszámolók mellé.Jó szórakozást!
Matthew99
photos.app.goo.gl/PFd5d0rbP15xRyVE2
Szerkesztette: Vacy
több mint 7 éve
A PFF szerint 4 hét után eddig Crawley és Lattimore is Top 10 CB a ligában... !!!Azt se felejtsd el hogy egy magyar srác írta a cikket 😀
Crawley Nr. 1, Lattimore Nr. 7...
www.profootballfocus.com/news/pro-how-saints-crawley-has-been-the-top-graded-cb-so-far
Rutin
több mint 7 éve
Mi van Pídzsével? Valami magatartási gondot olvastam.Következő meccsen kiderül, szerintem ő is jól tolta eddig. Remélem mindhárman egészségesek maradnak, és mindannyian a pályán tudják segíteni a csapatot.
Kájzerszóze
több mint 7 éve
Mi van Pídzsével? Valami magatartási gondot olvastam.
több mint 7 éve
PEEtör
1 758
Jordan évek óta ott van...Neki nagyon korai ez az értékelés, ugye nem is játszott teljes szezont, meg amúgy is, de egyszerűen nem értem, hogy nem volt ő kezdő alapból és hogy volt Harris az... Nekem nagyon tetszett preseasonben is a játéka, Lattimore is nagyon ígéretes az eddigiek alapján (és ha itt tartunk, sztem kb ugyanennyire érthetetlen, hogy Muhammad miért nem kap lehetőséget...).
Viszont a secben rendszerint az ilyen helyezéseket a lista aljáról szoktuk meg.
Főleg Crawley esetében nem vagyok biztos abban, hogy ez a minősítés megalapozott. Meg Bradyn kívül komolyabb irányító nem dobált még ellenünk. Na de majd a következő két meccs után lehet már hosszabb távra következtetni.
atapapa
Eddig úgy néz ki, sokkal, de sokkal jobban jártunk, hogy nem hoztuk Butlert, pláne mert ugye Ramczyket is draftolni tudtuk.
több mint 7 éve
Jordan évek óta ott van...Viszont a secben rendszerint az ilyen helyezéseket a lista aljáról szoktuk meg.
Főleg Crawley esetében nem vagyok biztos abban, hogy ez a minősítés megalapozott. Meg Bradyn kívül komolyabb irányító nem dobált még ellenünk. Na de majd a következő két meccs után lehet már hosszabb távra következtetni.
több mint 7 éve
A PFF szerint 4 hét után eddig Crawley és Lattimore is Top 10 CB a ligában... !!!Ne menjünk el a tény mellett, hogy ugyanitt Jordan a #3 edge...
Crawley Nr. 1, Lattimore Nr. 7...
www.profootballfocus.com/news/pro-how-saints-crawley-has-been-the-top-graded-cb-so-far
Rutin
több mint 7 éve
Rutin
2 021
A PFF szerint 4 hét után eddig Crawley és Lattimore is Top 10 CB a ligában... !!!Crawley Nr. 1, Lattimore Nr. 7...
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
Szerintem azért még simán visszatérhet, alapvetően szerintem egy térd sérülés rosszabb mint egy váll ( Nekem is volt mindkettőből sajnos) szóval én várom vissza mert biztatóan játszott. Egyszer fognánk már ki egy Vastestű LB-t 😀Ha belegondolsz idén Kamarát leszámítva mindegyik pickünk-ben benne volt a kockázat valamilyen szinten sérülés terén. Vagy bejön vagy nem.
ackrisz17
Szerintem ebből még simán visszatérhet, és azért látszik, hogy ő azért jelentős javulást hozhat az LB sorunkba.
több mint 7 éve
Szerintem azért még simán visszatérhet, alapvetően szerintem egy térd sérülés rosszabb mint egy váll ( Nekem is volt mindkettőből sajnos) szóval én várom vissza mert biztatóan játszott. Egyszer fognánk már ki egy Vastestű LB-t 😀
több mint 7 éve
Mert a végén még elszakítja a térdét? 😊Kikahanak is van sackje idén, ne rohanjunkAnzalone IR-en...😕Szerintem elbúcsúzhatunk tőle, egyetemen is a vállával voltak problémák. Kockáztattunk, szokásosan nem jött be.
ackrisz17
PEEtör
Gyurma Pappa
| Bocs, magas labda volt, természetesen távol álljon tőlem h sérülést kívánjak neki. |
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Kikahanak is van sackje idén, ne rohanjunkAnzalone IR-en...😕Szerintem elbúcsúzhatunk tőle, egyetemen is a vállával voltak problémák. Kockáztattunk, szokásosan nem jött be.
ackrisz17
PEEtör
több mint 7 éve
PEEtör
1 758
Anzalone IR-en...😕Szerintem elbúcsúzhatunk tőle, egyetemen is a vállával voltak problémák. Kockáztattunk, szokásosan nem jött be.
ackrisz17