New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 7 éve
Rams (is) verheto, de most lesz az igazi tesztje az edzoi brigadnak h bye week hianyaban leultetjuk-e azt akit kell es probalunk hosszutavon gondolkodni...
több mint 7 éve
Fuh, micsoda meccs volt. Sajnos nem tudtam tegnap élőben nézni, most néztem meg felvételről reggel. Hát mit mondjak bevallom -15 nél kikapcsoltam és megnéztem mennyi lett az eredmény, hát nem hittem el amit látok, hogy nyertünk.A meccsel kapcsolatban, számítottam rá, hogy nehéz napja lesz a D-nek Cousins ellen, de úgy látszik Lattimore kiesését már nehezen bírták el, bár az utolsó néhány percben meg a hosszabbításban nagyon jól játszottak.
Szerintem az elején a washington vezetésnél nem kellett volna annyira begörcsölni és nyomatni a futójátékot tovább, mert már szinte a vak is látta hogy mikor les screen hívva, Kamarát nem egyszer minusz 3 yardon verték telibe néha úgy, hogy még a labda sem volt nála.
Mindenesetre jó volt látni a küzdeni akarást a srácokon, és hogy honnan tudtak vissza jönni.
Mindenesetre jó lenne ha a sérültek mihamarabb felépülnének, ha nem is jövőhétre, hanem mondjuk a panthers ellen, ott azért el fog kelleni Lattimore Vaccaro meg Klein játéka.
Szép volt srácok és WHO DAT!! továbbra is.
több mint 7 éve
Fattyu
1 919
Én így làttam 😁:1. Ahogyan Gyurma írta a WAS-nak ez PO meccs volt, és itt ütközött ki a csapat rutintalansàga, minden csapat részben. A meccs nagyrészében a szezon első két meccs képe jött elő.
Főleg PJ. Williams jàtékàn làtszott meg, aki rendesen tulpörögte, pedig neki is megvannak a képességei. Plusz 3 +fél sérült a védelemben. A fél az Jordan, aki szerintem valami bibivel jàtszott.
2. De làtszik a csapat ereje, hogy képes kihasznàlni az ellenfél hibàjàt, ilyenre az elmúlt szezonok soràn nem volt példa.
3. Én úgy làtom direkt hanyagoljuk a TE jàtékot, hogy miért azt csak a mesterek tudjàk. Pedig van és elő is vettük amikor nagyon kellett.
4. Nekem a meccs fénypontja Kamara "dekàzàsa" 😂😁, mégha màk is volt egy picit.
5. Visszacsatolva az 1 ponthoz, kellett egy ilyen PO felfogàsu csapat, hogy szokjàk a sràcok, mert jön a durva menet.
+ Szerintem PJ nagyon meg akarta mutatni, hogy valamennyire tudja pótolni Lattimore-t.
Szerkesztette: Fattyu
több mint 7 éve
HajduImre
157
2009 december 6-án láttam egy meccset amikor a Saints játszott a Washington ellen. Akkor hosszabbításban nyertünk 33–30 ra. Annak az évnek a végén lettem totális Saints drukker.... 😉Ez jutott eszembe nekem is. Amikor Meachem visszaszerezte a labdát, attól őrültebb játék kevés volt.
KelAki
több mint 7 éve
A passzjátékunk roppant kiszámíthatóvá kezd válni.Osztom. 2009-ben az volt nagyon más, hogy Brees meccsenként 6-9 embernek dobott complete passzt, most a két HB, Thomas és Ginn megbízható. Sajnos az utóbbi pedig (csak hogy továbbra is erőltessem a 2009-es párhuzamot) csak néha Meachem (alapvetően egy speedster, de közben jól használható máshol is), de többnyire Henderson (high risk - high reward, deep ball playek).
atapapa
Na, de visszatérve a vasárnapi meccsre, kicsit lehiggadva: Sean majd küldjön valami drága bort Grudennek, eszméletlenül ostobán játszották meg az utolsó két negyedet. Kezdődött az egész a 4&1-gyel, amire lehet mondani, hogy "persze, sikerült, szóval jó volt", de szerintem az ott egy rossz play volt. A Skins D limitált a játékunkat, egyszerűen hagyni kellett volna tenni a dolgukat, és nem kockáztatni a saját 10-eseden. Utána az 3 perccel a vége előtt, amikor a futód csak azért nem negatív playt szed össze kétszer, mert Mauti nem elsőszámú LB (egyébként remélem Nolan hosszasan elbeszélget vele majd a helyes tacklingről, szerelési szögekről, double movekról), majd hívsz harmadikra egy futás a MÁSIK oldalra... Az egészen meccsen jól játszó Cousins esélyt sem kapott megnyerni a meccset ebben a drive-ban. Utána a grounding előtt hívott play meg mi volt, azt sosem tudjuk meg (umbrella screen (?), hátha INT vagy incomplete lesz, nem tudom), de szerencsére ügyesen megszívatták magukat vele.
Szóval, hogy itt nyerni tudtunk, abban nagy szerepe van, hogy a Skins eszméletlenül rosszul játszotta meg a végjátékot, nekünk ez meg kb. a csoportelsőséget is érhető W lesz. Azt írtam a Bucs meccs előtt, hogy 2-2 jó lenne a következő 4 meccsből, most ez 3-0. Szerintem a Rams ellen nem fogunk nyerni, sokat kell utazni, erős ott a csapat most, stb. Lattimoret inkább hagyjuk pihenni még egy hétig, a Panthers ellen sokkal fontosabb lesz, hogy 100%-os legyen.
több mint 7 éve
Remekül elatlantázta a meccset a Redskins. Soha jobbkor. A passzjátékunk roppant kiszámíthatóvá kezd válni.
Brees a negyedik negyed elejéig 10 alkalommal dobott Thomas-ra. Ez idő alatt csináltunk 16 pontot.
Az utolsó három drive-ban csináltunk 18 pontot, egy passz ment ekkor összesen Thomas felé.
És ekkor ment az első passz Fleener irányába, aki a meccs kb. utolsó 8 percében a rádobott 5 passzból mind az ötöt leszedte és hozott ugyanannyi yardot, mint Thomas.
Thomas nagy spiller, de lassan oda lyukadunk ki megint, mint Jimmynél: Brees akkor is rádobta, ha három ember volt a nyakában.
Szerkesztette: atapapa
több mint 7 éve
Fattyu
1 919
www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d814c5c5d/NFL-GameDay-Saints-vs-Redskins-highlightsÍgy, hogy prezentàltad, leesett hogy ezt a meccset làttam, 😁😁
No pressure, de azért na 😀
Gyurma Pappa
Jó kis szezon volt 😁😁😉
Szerkesztette: Fattyu
több mint 7 éve
www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d814c5c5d/NFL-GameDay-Saints-vs-Redskins-highlightsNo pressure, de azért na 😀
több mint 7 éve
Rutin
2 021
Komolyan mondom, hogy SP az első TD-nk után ki akarta próbálni, mire megyünk, ha újra passz-hangsúlyos az O... Nos, majdnem megszívtuk.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
Persze, nem nyertek ma sem 😜aztaaaa, na jó, a win az win 😀Bye Weeken? 😀
Gratu a csapatnak! Minusz 15-nél már nagyon aggódtam!
Remélem a Cicák kikapnak még...
Kájzerszóze
Max. a Chokák tudnak kikapni
Gyurma Pappa
több mint 7 éve
aztaaaa, na jó, a win az win 😀Bye Weeken? 😀
Gratu a csapatnak! Minusz 15-nél már nagyon aggódtam!
Kájzerszóze
Max. a Chokák tudnak kikapni
több mint 7 éve
aztaaaa, na jó, a win az win 😀Gratu a csapatnak! Minusz 15-nél már nagyon aggódtam!
több mint 7 éve
Thomas80
261
Huhh ez a mai este... Rég láttam ekkora küzdeni akarást tőlünk. Jó volt nézni!
több mint 7 éve
Janes12
3
Ez hatalmas volt
több mint 7 éve
Lattimore épüljön fel. Ja, meg Okafor, Klein és Vaccaro is. Nem bírják ezt az én idegeim.
Szerkesztette: Gyurma Pappa
több mint 7 éve
PEEtör
1 758
Hát ez nem lesz újabb 7-9-es szezon. 😀
több mint 7 éve
Fattyu
1 919
Én egy picit féltem a D-t a holnapi meccstől. Jó látni, hogy ilyen fejlődésen mentek keresztül, meg tényleg igen jó teljesítményt nyújtottak az elmúlt hét meccsen, de azért Cousinshoz hasonló jó irányítóval csak egyszer találkoztunk a szezonban(Brady).Màra kiderült, hogy se Vaccaro, se Klein nem jàtszik!
Mindenesetre remélem, hogy nem lesz baj, és minimalizálni tudjuk a benyelt yardokat és pontokat. Jó lenne ha Vaccaro és Klein is játszani tudna.
A másik részről az O-t egyáltalán nem féltem idén(is) bebizonyították hogy bárki ellen képesek jó teljesítményre, és idén főként az O-line által a futójátékunk is egészen jó.
kapitnono
Tovàbbà a szokàsos inaktív csapat:
Taysom Hill, Cameron Tom, Austin Carr, Muhammad /ezentúl Muha-nak írom 😁\, és csatlakozott hozzájuk a friss szerzemény J. Williams.
A WAS-ban is van jó pàr sérült.
több mint 7 éve
Igen, őt ide lehet még sorolni, mindenesetre sok szerencsét estére a srácoknak!!Én egy picit féltem a D-t a holnapi meccstől. Jó látni, hogy ilyen fejlődésen mentek keresztül, meg tényleg igen jó teljesítményt nyújtottak az elmúlt hét meccsen, de azért Cousinshoz hasonló jó irányítóval csak egyszer találkoztunk a szezonban(Brady).Stafford-ot még idevenném.
kapitnono
Fattyu
több mint 7 éve
Fattyu
1 919
Én egy picit féltem a D-t a holnapi meccstől. Jó látni, hogy ilyen fejlődésen mentek keresztül, meg tényleg igen jó teljesítményt nyújtottak az elmúlt hét meccsen, de azért Cousinshoz hasonló jó irányítóval csak egyszer találkoztunk a szezonban(Brady).Stafford-ot még idevenném.
kapitnono
több mint 7 éve
PEEtör
1 758
bleacherreport.com/articles/2744445-marshon-lattimore-from-draft-day-fall-to-saints-savior-and-the-next-reviskivételesen jó kis írás a br-en