NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
8
3
2:15, Arena4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 7 éve
Fattyu
1 919
Hát ez a NE meccs sem alakult megfelelően szvsz 😀Már ugye alapból az sem volt pite, hogy extra felkészüléssel jönnek, mi meg rövid hétről, de most hozzávesszük azt, hpogy ekkor pofon után BB és Brady lekapja 10 körméről az egész bagázst... Ja, és anno kb hasonló pofon után milyen runt rendeztek...aminek adója szintén a Chiefs volt, hááát szép előjelek 😀Egyetértek!
PEEtör
Csinàltak maguknak plusz motivàciót!
Mondjuk nekünk még az első hazai lesz, az szàmunkra plusz.
több mint 7 éve
Hát ez a NE meccs sem alakult megfelelően szvsz 😀Már ugye alapból az sem volt pite, hogy extra felkészüléssel jönnek, mi meg rövid hétről, de most hozzávesszük azt, hpogy ekkor pofon után BB és Brady lekapja 10 körméről az egész bagázst... Ja, és anno kb hasonló pofon után milyen runt rendeztek...aminek adója szintén a Chiefs volt, hááát szép előjelek 😀Előbb azért a Minnesota meccsen legyünk túl sztem, aztán foglalkozzunk a Pats-el.
PEEtör
több mint 7 éve
PEEtör
1 758
Hát ez a NE meccs sem alakult megfelelően szvsz 😀Már ugye alapból az sem volt pite, hogy extra felkészüléssel jönnek, mi meg rövid hétről, de most hozzávesszük azt, hpogy ekkor pofon után BB és Brady lekapja 10 körméről az egész bagázst... Ja, és anno kb hasonló pofon után milyen runt rendeztek...aminek adója szintén a Chiefs volt, hááát szép előjelek 😀
több mint 7 éve
twitter.com/ProFootballTalk/status/906175422857084933
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Most üvöltöm, hogy sohaaa! - olyan palpatinosan 😀Én igen, mert brees a qb-m fantasyban. #meghasonulásInkább #megvilágosodás 😉
peach
Gyurma Pappa
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Én igen, mert brees a qb-m fantasyban. #meghasonulásInkább #megvilágosodás 😉
peach
több mint 7 éve
Én igen, mert brees a qb-m fantasyban. #meghasonulásElső meccsen meg is mutathatják mit tudnak a Vikes O ellen. Azért valljuk meg nem egy veretes trsaságról beszélünk, és ha esetleg még őket sem tudjuk megfogni, akkor sajnos nincsen miről beszélni.A Vikes otthonában én nem vennék mérget arra, hogy 25+ fölé megyünk, pláne nem gond nélkül. De ha 3-0-ra nyerünk csak, én nem leszek szomorú.
Az O részéről szerintem nem lesz kérdés, szerintem Brees gond nélkül fogja az O-t 25+ pont felé vezetni, a kérdés, hogy a D tudja-e ennyi alatt tartani a Vikest.
Mindenesetre a legtöbb szakértő a mi javunkra tippel, átlagosan 10 pontos győzelmet várnak.
Így legyen.
kapitnono
PEEtör
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Nem tudom, mit tol az ember, de én is kipróbálnám... 😀kemény az biztos 😀
www.nfl.com/videos/good-morning-football/0ap3000000840022/Dark-Horse-Super-Bowl-Contender-New-Orleans-Saints
Rutin
Bár abban igaza lehet, ha működni fog a futójáték, és a 3 futót megfelelően rotáljuk, akkor lejjebb vehetjük a terhet Brees válláról, és egész sokáig eljuthatunk.
több mint 7 éve
Rutin
2 021
Nem tudom, mit tol az ember, de én is kipróbálnám... 😀www.nfl.com/videos/good-morning-football/0ap3000000840022/Dark-Horse-Super-Bowl-Contender-New-Orleans-Saints
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
Rutin
2 021
És akkor a tavalyi tippjáték eredményeNagy grat a győztesnek, és köszönjük Atának a játékot...! 😀
1. Gézu, 20 pont
2. Rutin, 19 pont
3. Drew Brees, 17 pont
4. clbass, 15.5 pont
5. adam77, Somos: 14 pont
7. Kájzer 13 pont
8. Gyurma: 12,5 pont
9. Gabo, 12 pont
10. Slynz, 11 pont
11. Fattyú, 10 pont
12. ata, 9,5 pont
Gratulálok Gézunak, akivel majd priviben kontaktolok a nyeremény ügyében
atapapa
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
PEEtör
1 758
Első meccsen meg is mutathatják mit tudnak a Vikes O ellen. Azért valljuk meg nem egy veretes trsaságról beszélünk, és ha esetleg még őket sem tudjuk megfogni, akkor sajnos nincsen miről beszélni.A Vikes otthonában én nem vennék mérget arra, hogy 25+ fölé megyünk, pláne nem gond nélkül. De ha 3-0-ra nyerünk csak, én nem leszek szomorú.
Az O részéről szerintem nem lesz kérdés, szerintem Brees gond nélkül fogja az O-t 25+ pont felé vezetni, a kérdés, hogy a D tudja-e ennyi alatt tartani a Vikest.
Mindenesetre a legtöbb szakértő a mi javunkra tippel, átlagosan 10 pontos győzelmet várnak.
Így legyen.
kapitnono
több mint 7 éve
Első meccsen meg is mutathatják mit tudnak a Vikes O ellen. Azért valljuk meg nem egy veretes trsaságról beszélünk, és ha esetleg még őket sem tudjuk megfogni, akkor sajnos nincsen miről beszélni.Az O részéről szerintem nem lesz kérdés, szerintem Brees gond nélkül fogja az O-t 25+ pont felé vezetni, a kérdés, hogy a D tudja-e ennyi alatt tartani a Vikest.
Így legyen.
több mint 7 éve
Fattyu
1 919
A D előszezon teljesítményényéről egy kis összefoglaló videó:www.youtube.com/watch?v=UBdY2cZxDZs&t=25s
Remélem ez a forma nem csak reménykeltésre volt jó! Nagy potencia van ebben a D-ben, hàt làssuk is belőle valamit a szezonban!
több mint 7 éve
Most azért annyi kivétellel, hogy megműtette magát. Eddig mindig csak arra vártak, hogy "majd meggyógyul magától".Reméljük a legjobbakat, mert azért nagyobb biztonságban látnám őt Brees vakoldalán.Ami még meglepett, hogy Armstead-et nem raktuk PUP-ra, vagyis arra számítunk, hogy még a 6.hét előtt visszatér, ami elég jó hír lenne.Én örülök, hogy erre számítunk, de eddig szinte mindig korábban jött vissza szerintem, és rásérült a korábbiakra...
Reméljük Ramczyk megoldja valahogy addig. Mondjuk kénytelen lesz mert ő meg Strief a két T a rosteren egyedül. Jó kényszerhelyzetben Peat-et is be lehetne ott vetni.
kapitnono
PEEtör
több mint 7 éve
És akkor a tavalyi tippjáték eredményeKöszönöm. Nem gondoltam volna hogy ilyen profik között labdába rúghatok.
1. Gézu, 20 pont
2. Rutin, 19 pont
3. Drew Brees, 17 pont
4. clbass, 15.5 pont
7. Kájzer 13 pont
9. Gabo, 12 pont
10. Slynz, 11 pont
11. Fattyú, 10 pont
12. ata, 9,5 pont
atapapa
több mint 7 éve
PEEtör
1 758
Ami még meglepett, hogy Armstead-et nem raktuk PUP-ra, vagyis arra számítunk, hogy még a 6.hét előtt visszatér, ami elég jó hír lenne.Én örülök, hogy erre számítunk, de eddig szinte mindig korábban jött vissza szerintem, és rásérült a korábbiakra...
Reméljük Ramczyk megoldja valahogy addig. Mondjuk kénytelen lesz mert ő meg Strief a két T a rosteren egyedül. Jó kényszerhelyzetben Peat-et is be lehetne ott vetni.
kapitnono
több mint 7 éve
Thomas80
261
Grat Gézu!Szia!
Másrészt: londoni meccsel kapcsolatban megpróbálom itt, hátha. Szóval van két jegyünk a feleségemmel, az egyik a BK 111-es a másik a BK 113-as szektorba. Ha esetleg valakinek van szóló jegye bármelyik szektorba, és neki mindegy vagy más okból elcserélné, vagy tud erre fórumot, ahol ezt kultúráltan el lehet intézni, vagy esetleg van róla infója, hogy meg lehet ezt a helyszínen oldani valahogy, az ne maradjon néma, köszi 😊
Gyurma Pappa
Esetleg próbáld meg itt www.ticketexchangebyticketmaster.com/NFL/default.aspx
A helyszínen csak jegyüzérek vannak.
több mint 7 éve
Grat Gézu!Másrészt: londoni meccsel kapcsolatban megpróbálom itt, hátha. Szóval van két jegyünk a feleségemmel, az egyik a BK 111-es a másik a BK 113-as szektorba. Ha esetleg valakinek van szóló jegye bármelyik szektorba, és neki mindegy vagy más okból elcserélné, vagy tud erre fórumot, ahol ezt kultúráltan el lehet intézni, vagy esetleg van róla infója, hogy meg lehet ezt a helyszínen oldani valahogy, az ne maradjon néma, köszi 😊
több mint 7 éve
És akkor a tavalyi tippjáték eredménye1. Gézu, 20 pont
2. Rutin, 19 pont
3. Drew Brees, 17 pont
4. clbass, 15.5 pont
7. Kájzer 13 pont
9. Gabo, 12 pont
10. Slynz, 11 pont
11. Fattyú, 10 pont
12. ata, 9,5 pont
több mint 7 éve
Ami még meglepett, hogy Armstead-et nem raktuk PUP-ra, vagyis arra számítunk, hogy még a 6.hét előtt visszatér, ami elég jó hír lenne.Reméljük Ramczyk megoldja valahogy addig. Mondjuk kénytelen lesz mert ő meg Strief a két T a rosteren egyedül. Jó kényszerhelyzetben Peat-et is be lehetne ott vetni.
több mint 7 éve
Carr-ra érdemes lesz odafigyelni, nagyon jó dolgokat mutatott az előszezonban.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Lesz itt pár érdekesség még a hét elején, szerintem Anthony helye se olyan biztos. Összesen egy idei UDFA fogott rostert, ennél nem egyszer volt több a közelmúltban. Talán azért is van ez így, mert az idei draftunk az előszezon alapján nagyon jól sült el