New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 7 éve
baggio:TE-t én is nézegettem idén. Szerintem Dallas Goedert a South Dakota state-ről ott lehet a 3.körben 6-4 magas 260 lbs, 4.7 körül futja a 40 yardot. Jól blokkol, jók a kezei szerintem, és az RZ-ben nagy hasznát tudnánk venni.
Néztem egy mockot, ott Roquan Smith a 19. helyen (Dallas) megy ki, Rashaan Evans meg a 40. helyen (Chicago). Előbbire esélyünk sincs, remélem nagyon-nagyon hátul tudunk húzni az első körben, Evans nagyon jó a videón, őt kellene megcsípni az első kör végén? Erre gondoltál?
Tényleg egy jó és strapabíró MLB-ILB kellene, de támadófal-védőfal-safety-TE is jöhetne, kb így, ebben a sorrendben. A harmadik körre TE-t jósolt a mock (walterfootball.com), mert kell és fontos, hogy olcsó legyen. Jimmy Graham olcsón biztosan nem jönne vissza, bár kit tudja 😀
Coby Fleenernek biztosan mennie kell.
Kájzerszóze
Ja és Fleenernél lényegesen olcsóbb lenne 😀
Első körben én mindenképpen lb-t húznék R.Smith-re nyilván nem lesz esélyünk de R.Evans és M. Jefferson ott lehet amikor mi jövünk.
Támadófalban szerintem meg vagyunk oda max hátsó körökből húznék valakit cserének. Max a DL-t lehetne még erősíteni ha nincs bent első körben egy értelmes lb sem.

több mint 7 éve
baggio: Néztem egy mockot, ott Roquan Smith a 19. helyen (Dallas) megy ki, Rashaan Evans meg a 40. helyen (Chicago). Előbbire esélyünk sincs, remélem nagyon-nagyon hátul tudunk húzni az első körben, Evans nagyon jó a videón, őt kellene megcsípni az első kör végén? Erre gondoltál?
Tényleg egy jó és strapabíró MLB-ILB kellene, de támadófal-védőfal-safety-TE is jöhetne, kb így, ebben a sorrendben. A harmadik körre TE-t jósolt a mock (walterfootball.com), mert kell és fontos, hogy olcsó legyen. Jimmy Graham olcsón biztosan nem jönne vissza, bár kit tudja 😀
Coby Fleenernek biztosan mennie kell.

több mint 7 éve
Nem rossz opció ☺☺Mondjuk az is érdekes felvetés, mi lett volna, ha a 49-ers nem húzza ki előttünk R.Fostert a drafton. Mert ugye Sean utána elmondta, hogy ő lett volna a választott ha bent van.www.youtube.com/watch?v=8QzRyphIyTo
De ígyis lett egy Ramczyk-ünk aki minden snapnél pályán volt a szezonban, és eléggé jól is játszott. Szerintem ígyse járunk rosszul, de egy nagyon jó lb-t még én is el tudnék képzelni jövőre.
kapitnono
baggio

több mint 7 éve
Mondjuk az is érdekes felvetés, mi lett volna, ha a 49-ers nem húzza ki előttünk R.Fostert a drafton. Mert ugye Sean utána elmondta, hogy ő lett volna a választott ha bent van.www.youtube.com/watch?v=8QzRyphIyTo
De ígyis lett egy Ramczyk-ünk aki minden snapnél pályán volt a szezonban, és eléggé jól is játszott. Szerintem ígyse járunk rosszul, de egy nagyon jó lb-t még én is el tudnék képzelni jövőre.
kapitnono

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
A Google Calendaromban kb. 2008 óta bent van a hivatalos Saints naptár, és ma reggel ahogy ránéztem a hetemre, valami furcsa érzés fogott el. Ja, hogy januárban meccs? FeelsGoodManÉn most úgy vagyok vele, hogy minden meccs ajándék az idei évben, ahogy írtátok nagyon sok a fiatal. Brees még egy évet szerintem legalább marad, akkor is, ha most nem lesz SB run, de a csapat többi része (főleg a védelem), annyira pofátlanul fiatal, hogy szerintem jó évek elé nézünk. Ez pedig sokkal több, mint amit vártunk tavaly vagy tavalyelőtt, és én ettől vagyok igazán boldog.

több mint 7 éve
Malik Jefferson szerintem jó lenne , Smith úgy sem marad bent sajna 😊

több mint 7 éve
nem volt egy play, amikor az utolsó pillanatban dobdta el a labdát Winston, de Bell már bőven tarolta leTegnap összejött neki a sack 😀Nézegettem a csapat idei statisztikáit, és kicsit meglepett amikor láttam, hogy Vonn Bell csinálta a legtöbb szerelést (86-ot) a csapatban, és Okaforral holtversenyben a második legtöbb (4.5) sacket csinálta a védelemben.Elég sokat küldjük blitzre, tegnap is majdnem összejött neki egy sack.
Fel sem tűnt, hogy ennyit volt játékban 😀
kapitnono
Én nem adnék pénzt Vaccarora, menjen Isten hírével, Bell legalább olyan jó újoncszerződéssel.
atapapa
Gondolom arra gondolsz amikor blitzre küldték, de elrontotta a szöget és winston megfutotta a 1st downt.
kapitnono
több mint 7 éve
Így eszembe juttattad, hogy ha tudnànk folytatni ezt a szériàt egy mega LB szeretnék kérni 😁 minimum J. Vilma képességekkel!! 😁😁 Nekem valamiért ez hiànyzik, no meg egy über TE 😁😁😁, de ez màsodlagos.Roquan Smith ott lesz a drafton, de sajna top 10-es tehetség, ő kapta az idei Butkus Awardot.Neki nagyon tetszik a játéka mondjuk. Vagy aki mondjuk még ott lehet amikor mi húzunk az Malik Jefferson Texas-ból. Nagyon atletikus/ 240lb ellenére 4.3 alatt futja a 40 yardot/ szerintem neki nagy hasznát tudnánk venni.
Fattyu
Mondjuk az is érdekes felvetés, mi lett volna, ha a 49-ers nem húzza ki előttünk R.Fostert a drafton. Mert ugye Sean utána elmondta, hogy ő lett volna a választott ha bent van.

több mint 7 éve
Tegnap összejött neki a sack 😀Nézegettem a csapat idei statisztikáit, és kicsit meglepett amikor láttam, hogy Vonn Bell csinálta a legtöbb szerelést (86-ot) a csapatban, és Okaforral holtversenyben a második legtöbb (4.5) sacket csinálta a védelemben.Elég sokat küldjük blitzre, tegnap is majdnem összejött neki egy sack.
kapitnono
Én nem adnék pénzt Vaccarora, menjen Isten hírével, Bell legalább olyan jó újoncszerződéssel.
atapapa
Gondolom arra gondolsz amikor blitzre küldték, de elrontotta a szöget és winston megfutotta a 1st downt.

több mint 7 éve
Nézegettem a csapat idei statisztikáit, és kicsit meglepett amikor láttam, hogy Vonn Bell csinálta a legtöbb szerelést (86-ot) a csapatban, és Okaforral holtversenyben a második legtöbb (4.5) sacket csinálta a védelemben.Elég sokat küldjük blitzre, tegnap is majdnem összejött neki egy sack.
kapitnono
Szerkesztette: atapapa
több mint 7 éve
Így eszembe juttattad, hogy ha tudnànk folytatni ezt a szériàt egy mega LB szeretnék kérni 😁 minimum J. Vilma képességekkel!! 😁😁 Nekem valamiért ez hiànyzik, no meg egy über TE 😁😁😁, de ez màsodlagos.Szerintem egyetértünk 😂
Fattyu

több mint 7 éve
Így eszembe juttattad, hogy ha tudnànk folytatni ezt a szériàt egy mega LB szeretnék kérni 😁 minimum J. Vilma képességekkel!! 😁😁 Nekem valamiért ez hiànyzik, no meg egy über TE 😁😁😁, de ez màsodlagos.
több mint 7 éve
Nézegettem a csapat idei statisztikáit, és kicsit meglepett amikor láttam, hogy Vonn Bell csinálta a legtöbb szerelést (86-ot) a csapatban, és Okaforral holtversenyben a második legtöbb (4.5) sacket csinálta a védelemben.Jó munkàs ember, nem művész fajta! 😉
kapitnono
Az elmúlt két év draftja!!!
több mint 7 éve
Nézegettem a csapat idei statisztikáit, és kicsit meglepett amikor láttam, hogy Vonn Bell csinálta a legtöbb szerelést (86-ot) a csapatban, és Okaforral holtversenyben a második legtöbb (4.5) sacket csinálta a védelemben.Fel sem tűnt, hogy ennyit volt játékban 😀

több mint 7 éve
Ha NFC akkor Saints. Én már ráérek, szurkolok nektek!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Ismét bukunk egy olyan meccset ahol a védelem 3 labdát szerez... Néha annyira képtelen hatékony lenni az O.Màr asszem írtad valamikor, hogy kissé egysíku...
atapapa
Így a POban az O szàmàra nagyobb a fejlődés lehetősége 😁😁
De Én most is azt mondom, hogy SP tudatosan hasznàlja így a pbookot. Tanult a múltból, nem dobja be az összes variàciót, megelégszik a csillogàs nélküli O-val, hiszen ez is elég volt!
Szerkesztette: Fattyu
több mint 7 éve
Ja igen: egyébként meg mi a f-t fanyalogtok itt, hogy "bosszantó vereség", meg mittudomén. 0-2-ről csoportot nyertünk, az előző három 7-9 után 11-5-tel végeztünk, és még lesz legalább egy meccsünk idén. Tegye már fel a kezét, aki ezt nem írta volna alá szeptemberben. És ugyan nem volt tippjáték, de ki mert volna 9+ W-t tenni? Na ugye.Nagyon is osztom.
Szóval tessék szépen örülni, és nem finnyáskodni, hogy mi volt ezen a meccsen.
Ja igen, és boldog új évet!
Gyurma Pappa
több mint 7 éve
Remelem mindenkinek tiszta hogy most vagy soha es felszivjuk magunkat a POra rendesen. A D hozta amit kell - az O meg a Kapitanyert kapja elo a talicskat es kezdjen pakolni, ilyen RB duoval szegyen lenne veres orral tavozni.Ha a most vagy soha Breesre mondtad akkor talàn igazad van, de még jövőre is itt lesz.
A jovo evi meccseket elnezve az idei schedule ajandek volt 😀
diceman
A csapatban viszont ha rendesen van menedzselve 4-5 évre biztosítva van a jövő. Nagyon jó alapunk van!!
A véres orr még benne van, bármilyen kivàló lehet egy csapat, làttunk példàt màr olyanra is.
Elsőnek úgy is a Carolinàt kell legyürnünk a célért, és màr ez egy szenvedős lesz!
Szerkesztette: Fattyu
több mint 7 éve
Remelem mindenkinek tiszta hogy most vagy soha es felszivjuk magunkat a POra rendesen. A D hozta amit kell - az O meg a Kapitanyert kapja elo a talicskat es kezdjen pakolni, ilyen RB duoval szegyen lenne veres orral tavozni.A jovo evi meccseket elnezve az idei schedule ajandek volt 😀
több mint 7 éve
Azért az sem gyenge, hogy a legtöbb int-et a csapatban (5-öt) Lattimore szerezte, második helyen (4-el) M.Williams áll aki szintén rookie... És mindketten még csak 21 évesek.Meg ha jól számolom Lattimore az első Saints db D.Sharper óta, aki legalább 5 int-et szerzett egy szezonban.2009-ben Sharpernek ugye 9 volt, azóta senki sem jutott 4 fölé idáig..

több mint 7 éve
Ismét bukunk egy olyan meccset ahol a védelem 3 labdát szerez... Néha annyira képtelen hatékony lenni az O.
több mint 7 éve
A 3. kiemeltként mindenképp Minneapolisba kerültünk volna egy Wild Card győzelem után... Így, hogy csak 4.-ek vagyunk, legalább az esélye megvan, hogy Phillybe menjünk először, és csak utána Minneapolisba... Kétszer. 😀Jó ez így... A 4. kiemelés így valszeg egy wild card győzelem után Phillybe vezet, nem rögtön Minneapolisba. A Philly pedig bőven vehető. Mint ahogy a Panthers is.ha valami csoda folytán megcsípjük a Rams-et akkor mi megyünk Phillybe.. 😊
Rutin
Keano
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
Mindenki boldog, a Saints csoportgyőztes és megkapja a gyengébb Pantherst, a Falconsnak pedig nem kell New Orleansba mennie egyből a Wild Card körben 😀 NFC döntőben tala remélhetőleg.
több mint 7 éve
Elfogult vagyde ki mert volna 9+ W-t tenni?Én, konkrétan 10-6ot jósoltam nektek szezon előtt mikor egy saints drukker ismerőssel beszélgettem 😊
Gyurma Pappa
peach