NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 7 éve
Basszameg...
több mint 7 éve
Ki lehet kapni idegenben egy szezonnyitón, de sajnos ez a meccs fizikai fájdalmat okoz. Az a baj, hogy a csapat mintha nem lenne ott, és ez egy dolgot jelent az én olvasatomban... De nem folytatom egy meccs után...
több mint 7 éve
Yt stream kb fél percet késett tegnap sporttv-hez képest..Ki virraszt ma? Itt vagy eredménykövetőben leszünk?Virasztàsra jelen!
Kájzerszóze
Én benézegetek az eredménykövetőbe..., De ha gyorsabban jönnek ott az infók, mint nàlam a kép akkor hanyagolom.
Fattyu
több mint 7 éve
gamepassal ovatoskodom - de nem akarok lemaradni a jegyekrol ugyhogy cask addig nezem amig 40 ponttal nem megyunk
több mint 7 éve
Rutin
2 021
Ki virraszt ma? Itt vagy eredménykövetőben leszünk?Ha ott leszek, az virrasztásnak számít? 😀
Kájzerszóze
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 7 éve
Ha tévés meccsről van szó akkor meg szoktuk kérni a streemen követőket, hogy ha ők előrébb járnak, kicsit lassabban szivárogtassák az infokat.Ki virraszt ma? Itt vagy eredménykövetőben leszünk?Virasztàsra jelen!
Kájzerszóze
Én benézegetek az eredménykövetőbe..., De ha gyorsabban jönnek ott az infók, mint nàlam a kép akkor hanyagolom.
Fattyu
Game pass meg még lassabban szokta leadni.
Egyébként ha a playek előtt pont nem frissíted le a hsz listád, vagy akár várs amíg hosszabb szünet van nem tudsz nagyon mellé lőni. 😊
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Fattyu
1 919
Ki virraszt ma? Itt vagy eredménykövetőben leszünk?Virasztàsra jelen!
Kájzerszóze
több mint 7 éve
Thomas80
261
Megjöttek a jegyek a londoni mecsre.
több mint 7 éve
you know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins... LondonMiami Dolphins game at Wembley Stadium on Sunday 1st October will go on sale this coming Tuesday 12th September at 10am via Ticketmaster.co.uk/nfl10am, but Which timezone???
Ha valakit meg erint
diceman
Rutin
több mint 7 éve
Rutin
2 021
Ami pedig a szezont illeti... 😀youtu.be/if2gETPglEc
több mint 7 éve
Rutin
2 021
Tessék, lehet hangolódni... 😀youtu.be/8R0S-KBFsG8
több mint 7 éve
Rutin
2 021
Miami Dolphins game at Wembley Stadium on Sunday 1st October will go on sale this coming Tuesday 12th September at 10am via Ticketmaster.co.uk/nfl10am, but Which timezone???
Ha valakit meg erint
diceman
több mint 7 éve
Fêl nap...Már kezd gyomoridegem lenni, nagyon kellene egy szép győzelem, amúgy a CSK-k elvileg Brees,Strief,Unger,Jordan,Klein, és Robertson lesznek, szerintem Klein lesz a védelem vezére. Who Dat!
Tényleg, Ki lesz a védelem vezére, a zöld pöttyös sisakos, és a Csk?
Fattyu
több mint 7 éve
Fattyu
1 919
Fêl nap...Tényleg, Ki lesz a védelem vezére, a zöld pöttyös sisakos, és a Csk?
több mint 7 éve
Miami Dolphins game at Wembley Stadium on Sunday 1st October will go on sale this coming Tuesday 12th September at 10am via Ticketmaster.co.uk/nflHa valakit meg erint
több mint 7 éve
Ki nem hagynám! 😊Kérdés a Londonba utazók felé: mivel a meccs viszonylag korán ér véget, lenne-e kedve a társaságnak a meccs után ütközni valahol egy sörre valami olyan helyen, ahol lehet nézni valamit a kora esti meccsekből is?Alap, mi így számolunk
atapapa
Gyurma Pappa
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Ata, lesz tippjáték esetleg most?Most nem tudok rá időt szakítani....
krixtofer
De ha valaki csinál egyet, fogok tippelni én is😊
több mint 7 éve
Ata, lesz tippjáték esetleg most?
több mint 7 éve
Kérdés a Londonba utazók felé: mivel a meccs viszonylag korán ér véget, lenne-e kedve a társaságnak a meccs után ütközni valahol egy sörre valami olyan helyen, ahol lehet nézni valamit a kora esti meccsekből is?Alap, mi így számolunk
atapapa
több mint 7 éve
Kérdés a Londonba utazók felé: mivel a meccs viszonylag korán ér véget, lenne-e kedve a társaságnak a meccs után ütközni valahol egy sörre valami olyan helyen, ahol lehet nézni valamit a kora esti meccsekből is?
több mint 7 éve
Rutin
2 021
Üdv Minneapolisból, Szentek!!!😀
több mint 7 éve
PEEtör
1 758
Nagy mázlija van. Hogy ironikus legyek, látszik a javulás az orvosi stábban.
több mint 7 éve
Fattyu
1 919
Mondjuk ez is igaz 😁😁Hát ez a NE meccs sem alakult megfelelően szvsz 😀Már ugye alapból az sem volt pite, hogy extra felkészüléssel jönnek, mi meg rövid hétről, de most hozzávesszük azt, hpogy ekkor pofon után BB és Brady lekapja 10 körméről az egész bagázst... Ja, és anno kb hasonló pofon után milyen runt rendeztek...aminek adója szintén a Chiefs volt, hááát szép előjelek 😀Előbb azért a Minnesota meccsen legyünk túl sztem, aztán foglalkozzunk a Pats-el.
PEEtör
kapitnono