NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
1
1
2:15, Arena4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 7 éve
Az egyik szolgáltatásunk a cégnél a vagyonértékelés. Ezt két esetben szokták megrendelni: ha negyon megy a szekér vagy ha nagyon nem. Ez nem csak annyi, hogy felmérjük, hogy "hu, ez 10 forint, az meg 2", hanem főleg abból áll, hogy egy csomó vagyontárgynak az értékét meghatározzuk asszerint, hogy a cégben mennyit ér, mennyi pénzt fog vagy lehetséges, hogy fog hozni, és mennyit ér a "piacon", másoknak. Vaccaro árusítása teljesen logikus lépés. Jelenleg nem egy játékostól jó vagy rossz ez a csapat, nem attól nem megy, hogy Vaccaro jó vagy nem jó. Ez a csapat struktúrálisan rossz, csapatként nem funkcionál. Ha Vaccaro ér két vagy három jómunkásembert, akkor tradeljük el. Ha ér egy valamire való újoncot, tradeljük el. De ezt már kifejtettük.
De a lényeg, ne álljunk meg itt. Akinek igazából trade blockon kéne lennie, az Brees. Bárhogy nézzük, a cégen belüli értéke egyre kevesebb, viszont a piacon még relatíve sokat ér. Van körülötte egy fiatal csapat, kinek még kell idő (Kamara. Lewis, a védelem 50%-a). de Breesnek ebből van a legkevesebb. Nem tudtunk jól, folyamatában csapatot építeni, amire a Pats képes volt. Én jó pár éve nem nézek Pats meccseket, a Bradyn (és Cookson) kívül, kb. Chung nevét ismertem a csapatból (őt is azért mert ezt nem lehet elfelejteni). Nyilván nem 100%-ban újoncokról van szó, de a lényeget remélem értitek: folyamatos volt az építkezés, és ettől lehetnek annyiszor bajnokok.
Nekünk a rebuiding maradt, ehhez pedig Breest fel kell áldozni (mondjuk London után tegyék ezt, ha kérhetem 😀 ).
Minden héten próbálok elolvasni egy könyvet, a heti ez lesz:
media.nola.com/saints_impact/photo/seanpaytonbookjpg-9becc20ff9ef95ba_large.jpg
Hónapok-évek óta próbálok rájönni, hogy mi romlott el, és hogy miként lehetne visszatalálni. Ez nyilván 100%-ban mindgame, aminek önző okai vannak (meg akarom nyugtatni a lelkem, tanulni akarok belőle stb.). A könyvtől várom, hogy talán találok benne valamit, ami segít megérteni (olvastam már 6 évvel ezelőtt, egyébként).
(A meccsről nincs mit írni, 20-3 volt az első negyed, ez mindent elmond, amit érdemes. Talán nem meglepő, ha azt mondom, hogy Allen londoni útja hazafelé lehet, hogy önköltséges lesz.)
több mint 7 éve
Papírzacskót lehet kapni Londonban, vagy innen viszünk? 😥
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
Fattyu
1 919
Saints CB Marshon Lattimore suffered a concussion Week 2 against the Patriots.Mult héten az eredménykövetőbe írtam neked, hogy még ne temessünk! Módosítok, a sírt el lehet kezdeni àsni! 😁😁
Lattimore took a big hit from his teammate late in the game. He is officially in the protocol.
Szüntessük emg a csapatot, szántsuk be a Superdome-ot is. 😀😀😀
PEEtör
Szerkesztette: Fattyu
több mint 7 éve
PEEtör
1 758
Pedig ilyenre ezelőtt soha nem is volt példa még. Ja, de.Nem tudom hogy itt olvastam e valakitől vagy máshol, hogy szinte tuti hogyha elmegy Vaccaro, akkor ugyan az lesz mint Jenkinssel, sokkal jobban fog játszani mint nálunk. Ugyanezen a véleményen vagyok.A madámnak nem nagyon megy az üzlet a bordélyházban, ezért mindig lecseréli a lányokat, de csak nem akar javulni a helyzet...www.nfl.com/news/story/0ap3000000845910/article/new-orleans-saints-shopping-standout-safety-kenny-vaccaroVaccaro tehet mindenről. /s
Amúgy ez mi a jó fasz?
PEEtör
EasyGhost
PEEtör
EasyGhost
több mint 7 éve
Nem tudom hogy itt olvastam e valakitől vagy máshol, hogy szinte tuti hogyha elmegy Vaccaro, akkor ugyan az lesz mint Jenkinssel, sokkal jobban fog játszani mint nálunk. Ugyanezen a véleményen vagyok.A madámnak nem nagyon megy az üzlet a bordélyházban, ezért mindig lecseréli a lányokat, de csak nem akar javulni a helyzet...www.nfl.com/news/story/0ap3000000845910/article/new-orleans-saints-shopping-standout-safety-kenny-vaccaroVaccaro tehet mindenről. /s
Amúgy ez mi a jó fasz?
PEEtör
EasyGhost
PEEtör
több mint 7 éve
PEEtör
1 758
A madámnak nem nagyon megy az üzlet a bordélyházban, ezért mindig lecseréli a lányokat, de csak nem akar javulni a helyzet...www.nfl.com/news/story/0ap3000000845910/article/new-orleans-saints-shopping-standout-safety-kenny-vaccaroVaccaro tehet mindenről. /s
Amúgy ez mi a jó fasz?
PEEtör
EasyGhost
több mint 7 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000845910/article/new-orleans-saints-shopping-standout-safety-kenny-vaccaroVaccaro tehet mindenről. /s
Amúgy ez mi a jó fasz?
PEEtör
több mint 7 éve
Jelen helyzetben csak Breest sajnálom az egész csapatból, ő se a régi és még a fal is romlik előtte minőségben. Ő az aki nem ezt érdemli.
több mint 7 éve
PEEtör
1 758
Saints CB Marshon Lattimore suffered a concussion Week 2 against the Patriots.Lattimore took a big hit from his teammate late in the game. He is officially in the protocol.
Szüntessük emg a csapatot, szántsuk be a Superdome-ot is. 😀😀😀
több mint 7 éve
2014 óta a szeptemberi mérlegünk: 1-11Igen, itt valakiket ki kell rúgni de hamar
több mint 7 éve
Úgy szeretnék már Patriots puntot látni
több mint 7 éve
Végre Peterson is fut jól.
több mint 7 éve
Elmehetünk ezzel a védelemmel a picsába
több mint 7 éve
A lányomat szoktam így húzni a lábamon mint Gronk tette....
több mint 7 éve
Tavaly óta kapott a D egy valag erősítést, hoztunk egy csomó veteránt, vannak tehetséges újoncok, mégis szar az egész (így egy és egynegyed meccs után), talán nem kell GM-nek lenni, hogy a következtetés egyértelmű legyen.
több mint 7 éve
Gyerekek!Ennyi rontott szerelést........ Hihetetlen!!!!
több mint 7 éve
adam77
635
sajnos a vikings ellen is volt egy pár homály megmozdolása. lehet ő lett a bűnbak.
több mint 7 éve
Végülis Bell ugyanaz mint Vaccaro csak még 3 évig olcsóért. Jól szerel, futás ellen kiváló, passz ellen meg van még mit tanulnia.Én azt nem értem, hogy minek draftolunk egy safetyt a 2. körben, ha két kezdő szintű S már a keretben van, de szakítunk a 3safetys felállással.+1
Lehet hogy Vaccaro amúgy az egyik legjobb védőnk, de ez inkább a D-ről állít ki rossz bizonyítványt, mint Kennyt dicséri.
Ha ezzel Bellnek csinálunk helyet (aki tavaly azt hiszem egy szerelést se hagyott ki, ami újonc safetyként elég derék stat) és valami korrekt erősítés jön cserébe, akkor tudnék vele élni.
Főleg úgy, hogy Vaccaro újoncszerződése lassan lejár, és nem biztos hogy ér annyit, amennyit majd fizetnénk neki.
atapapa
Vaccaro közel sincs annyira jó, hogy ne kaphassunk jobban trade-n, főleg hogy van egy Bell a keretben.
Egyébként a 3 S felállást az elmúlt meccs alapján lehet mégsem ártana "erőltetni"...
Gyurma Pappa
több mint 7 éve
Én azt nem értem, hogy minek draftolunk egy safetyt a 2. körben, ha két kezdő szintű S már a keretben van, de szakítunk a 3safetys felállással.+1
Lehet hogy Vaccaro amúgy az egyik legjobb védőnk, de ez inkább a D-ről állít ki rossz bizonyítványt, mint Kennyt dicséri.
Ha ezzel Bellnek csinálunk helyet (aki tavaly azt hiszem egy szerelést se hagyott ki, ami újonc safetyként elég derék stat) és valami korrekt erősítés jön cserébe, akkor tudnék vele élni.
Főleg úgy, hogy Vaccaro újoncszerződése lassan lejár, és nem biztos hogy ér annyit, amennyit majd fizetnénk neki.
atapapa
Vaccaro közel sincs annyira jó, hogy ne kaphassunk jobban trade-n, főleg hogy van egy Bell a keretben.
Egyébként a 3 S felállást az elmúlt meccs alapján lehet mégsem ártana "erőltetni"...
több mint 7 éve
Én azt nem értem, hogy minek draftolunk egy safetyt a 2. körben, ha két kezdő szintű S már a keretben van, de szakítunk a 3safetys felállással. Lehet hogy Vaccaro amúgy az egyik legjobb védőnk, de ez inkább a D-ről állít ki rossz bizonyítványt, mint Kennyt dicséri.
több mint 7 éve
Elvileg trade block-ra tettük Vaccarot.Remélem ez csak valami hülye újságíró kitalációja, nem hinném, hogy jó ötlet lenne elcserélni a védelem egyik legbiztosabb pontját Jordan mellett.
több mint 7 éve
adam77
635
prod.video.patriots.clubs.nfl.com///NE/videos/dct/video_audio/2017/09-September/20170915_aa_belestrator-5000k.mp4patriots all access, az öreg jól kiöltözött. pacsker very stylish 😀
EasyGhost