New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 10 éve
Én magamban 2000-nél megálltam a visszaszámolásban, utoljára akkor vezettük a ligát sackben, arról konkrétan tudtam, hogy mennyire gyilkos front7 volt. Haslett sok minden miatt hibáztatható, de annyi esze volt, hogy a DL-re ne sajnálja a pénztparipátfegyvert. Juhé, ha megverjük a Ramst és a Tampát, akkor nálunk lesz a tiebraker, kikaphatunk Carolinában. Presztízsből jó lenne nyerni ott, de ott meg rájuk mondom azt, hogy még egyszer így nem fognak kiállni, tapasztaltabban és felkészültebben fognak játszani. Koncentráljunk arra, hogy most megverjük a Ramst idegenben ( nem lesz egyszerű ). Jó a futójátékuk, de ott van Tavon Austin, aki bármikor képes 90 yardos TD-kre is trükkös játékból, elkapásból, visszahordásból is.TocyHa van mumusunk, az a Rams.
Sok jelentősége nincs, de azért megemlítem, hogy Vaccaro draftértékén nagyot dobott anno, amikor Austin ellen csinált néhány jobb védekezést a Longhornsban.
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Amúgy ez egy kicsit megnyugtatott, nem vagyunk teljesen elveszve ilyen csapatok ellen. Csak a Seattle-ben egy picit jobban játszik a futó, jobban játszik az irányító és jobban játszanak az elkapók, Mindenesetre egy jó gameplannel ( tapasztalatunk már lesz... ) fogható lehet akár a Seahawks is. Juhé, ha megverjük a Ramst és a Tampát, akkor nálunk lesz a tiebraker, kikaphatunk Carolinában. Presztízsből jó lenne nyerni ott, de ott meg rájuk mondom azt, hogy még egyszer így nem fognak kiállni, tapasztaltabban és felkészültebben fognak játszani. Koncentráljunk arra, hogy most megverjük a Ramst idegenben ( nem lesz egyszerű ). Jó a futójátékuk, de ott van Tavon Austin, aki bármikor képes 90 yardos TD-kre is trükkös játékból, elkapásból, visszahordásból is. A védelmük kemény, bár most a Cardinals eléggé megverte őket, nem szabad őket lebecsülni, főleg otthon nem. Ha az megvan, akkor tényleg nyugodtan mehetünk Carolinába, ha kikapunk, akkor otthon a Tampa ellen elkezdődik a rájátszás.
A 43 sack brutál, ebből 20,5-et a Jordan-Galette páros hozott össze, nem semmi idényük van. Colston 1000 yardos szezonjáról szerintem már mindenki lemondott, de ehhez három meccs alatt 279 yardot kellene hoznia, azért az nem lehetetlen. Igaz, hogy nem használjuk állandóan illetve kemény védelmek ellen fog játszani, de azért meglehet. Sérüléssel tarkított évben, egy ennyire sokat foglalkoztatott Graham és Pierre mellett nem semmi lenne.
10-3, WHO DAT?!
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Talán a deacon75 vágja ezt fejből, csak ő meg el van tűnve egy ideje az egész fórumról, még a Mo-i fociban sem nagyon írogat 😊
több mint 10 éve
Én utánanéztem, mert gondoltam, hogy korábban lesz mint, amióta követem a csapatot. Érdekes. Még a mi filmszínészünk is 7 felett zárt. 😊Én egyébként a legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna a szezon előtt, hogy a 14. héten a csapat 2. a sackeket tekintve a ligában.Gondolkodtam, mikor is volt utoljára olyan, hogy egyszerre legalább két játékosunk elérje azonos szezonban a 10 sacket. Bevallom férfiasan, utána kellett néznem, nem vágtam fejből. Ugyan nem kellett visszamennem a DP-ig, de akkor is, nem most volt.
Jordan és Galette rendes kis szörnyeteggé nőtte ki magát ebben a rendszerben, és akkor ott van még Hicks, stb stb...
nfl_lover
Kíváncsi vagyok, keni ezt bárki is közületek séróból.atapapa
több mint 10 éve
Én egyébként a legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna a szezon előtt, hogy a 14. héten a csapat 2. a sackeket tekintve a ligában.Gondolkodtam, mikor is volt utoljára olyan, hogy egyszerre legalább két játékosunk elérje azonos szezonban a 10 sacket. Bevallom férfiasan, utána kellett néznem, nem vágtam fejből. Ugyan nem kellett visszamennem a DP-ig, de akkor is, nem most volt.
Jordan és Galette rendes kis szörnyeteggé nőtte ki magát ebben a rendszerben, és akkor ott van még Hicks, stb stb...
nfl_lover
Kíváncsi vagyok, keni ezt bárki is közületek séróból.
több mint 10 éve
Fattyu
1 920
Köszönöm!Sziasztok!Nagyobb torrentoldalakon sztem megtalálod.
Sajnos erről a W-ről lemaradtam, esetleg linket tudnátok nekem ajánlani ahol bepótolhatom.
Ha elkülditek vhs videókazettán az is jó 😀
KösziFattyu
Viszont direkt linket max PM-ben küldjenek a Tisztelt Userek!
Köszönöm!empty taxi
Akkor ha lehet PM-be küldjétek a kazettát. 😀
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Én egyébként a legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna a szezon előtt, hogy a 14. héten a csapat 2. a sackeket tekintve a ligában.Jordan és Galette rendes kis szörnyeteggé nőtte ki magát ebben a rendszerben, és akkor ott van még Hicks, stb stb...
Jimmyre meg nincsenek szavak, állat az az ember. Colstonnak nagyon örültem, sajnálom, hogy nem használjuk többet, igazi role-model a csávó.
több mint 10 éve
a rekordot megdöntötték?lolAzt leszámítva, hogy Brees lett az 50000 yardot leghamarabb elérő játékos, nem 😊
Ilyet is ritkán olvasni, Morstead most kért elnézést twitteren a facemaskért (Ginn). Látszik, hogy nem védő :p Ott az ilyenért vacsimeghívás jár a többiektől.
Ennyire van értelme egy meccsen leragadni, remélem egyre többen értetek velem egyet ebben.
Titkon számítottam kicsi visszapattanásra, de hogy őszinte legyek, azt nem hittem volna, hogy egy domináns front7 ellen így lehozza a meccset az OL, és hogy egy SEA-szerű O ennyire nem talál másodjára rajtunk fogást.
Remélem hogy ez Ryan tanulási képességeit mutatja és nem csupán azt, hogy Wilson összességében jobb QB, mint Newton.
több mint 10 éve
Sziasztok!Nagyobb torrentoldalakon sztem megtalálod.
Sajnos erről a W-ről lemaradtam, esetleg linket tudnátok nekem ajánlani ahol bepótolhatom.
KösziFattyu
Viszont direkt linket max PM-ben küldjenek a Tisztelt Userek!
Köszönöm!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Fattyu
1 920
Sziasztok!Sajnos erről a W-ről lemaradtam, esetleg linket tudnátok nekem ajánlani ahol bepótolhatom.
Köszi
több mint 10 éve
a rekordot megdöntötték?
több mint 10 éve
Kaptunk egy fordított Seattle meccset, így kell prime time rendbe tenni a renomét. Nekem (ahogy azt már többször leírtam) a Panthers a második kedvenc csapatom az egész ligában, szerencsétlenségemre egy csoportban vagyunk, így bántani nem akarom őket, de kíváncsi leszek, hogy a média előadja-e majd, hogy "there is a huge difference between the Saints and Panthers", ahogy ez tették velünk a múlt héten. Pedig ez a Panthers igen jó csapat, csak egy elég szar game plannel jöttek ki, amit el is csesztek az első félidőben.Ha idegenben játszunk ellenük közel ilyen jól, akkor lesz miről beszélni, addig könyveljük el, hogy nyertünk egy meccset, elég jó játékkal.
Ami sokat javult (azon kívül, hogy minden): 5 sack, a secondary megtalálta magát, Ryan rájött, hogy ne zónáztassa a LB-ket, jobban fognak embert ('Thorne fogta Smitht többször is, wtf), Vaccaronak és Lewisnak hatalmas meccs volt, O oldalról pedig a OL javult nagyot, de milyen nagyot. A futás nem ment igazán, de nem is volt rá szükség, az egy hosszú play Sprolestól elég volt. A tervezett futóplayeket egészen jól fogjuk, a kapott 128 yardból 48 Cam "menekülései" voltak (ami nem teljesen igaz, mert volt egy negatív futó play-e).
Korrekt meccset rakott össze az edzői stáb, pont ott vertük meg őket, ahol a legjobbak: a red zone-ban. Kár azért az egy standért, jó lett volna egy tökéletes RZ eredmény, de nem akarok telhetetlen lenni. Ja igen: és van második félidős TD, yeah, 5 meccsen nem sikerült ez, ha jól számolom.
több mint 10 éve
Nem tudom mit gondoljak erről a kezdeményezésről. Nem zavar, de nem biztos hogy szerencsés, kicsit erőltetett pont a SEA elleni zakó után pár nappal megkísérelni ezt. A 2009-es Pats elleni MNF után készült ez a grafika, anno linkeltem is
több mint 10 éve
Hát, azért az nem megdönthetetlen.The loudest crowd roar at an indoor sports event was 126 dBA achieved by fans of the Sacramento Kings (USA) at Sleep Train Arena, Sacramento, California, USA on 15 November 2013.undisputedly"The #Saints will host a Guinness World Records official on Sunday night as fans seek to break the loudest crowd roar at an indoor sports stadium!"Nagy szükség volt már rá.hajdu
😊keke
több mint 10 éve
The loudest crowd roar at an indoor sports event was 126 dBA achieved by fans of the Sacramento Kings (USA) at Sleep Train Arena, Sacramento, California, USA on 15 November 2013."The #Saints will host a Guinness World Records official on Sunday night as fans seek to break the loudest crowd roar at an indoor sports stadium!"Nagy szükség volt már rá.hajdu
😊keke
több mint 10 éve
"The #Saints will host a Guinness World Records official on Sunday night as fans seek to break the loudest crowd roar at an indoor sports stadium!"Nagy szükség volt már rá.
😊keke
több mint 10 éve
Ezt megkönnyeztem. 😊
több mint 10 éve
Mivel erre a mondatra a királycsináló média bőrébe bújva az ő terminológiájukat használtam.Rengeteg csapat változik akár csak az alapszakasz során, lesz korai esélyesből csalódás vagy a semmiből előtörő Cinderella.Érzek vmi ellentét ez a mondat és a siged között 😀empty taxi
atapapa
A sigem meg az életfelfogásomat fejezi ki, a kedvenc reklámomból kölcsönözve.
Azt gondolom, hogy az életben minden cselekedetünknek következménye van, és nem sokra tartom azokat, akik mindig valamire vagy valakire várnak, ahelyett, hogy saját sorsuk irányítására törekednének.
Ellenben tisztelem azokat, akik kitartással és szorgalommal elérik a céljaikat. Szeretem, amikor az esélytelenebb nyer, de tudom, hogy ha az esélytelen nyer, az azért történik, mert valójában jobb volt. Nem egy csoda miatt, hanem mert egyszerűen többet melózott és/vagy jobb döntéseket hozott a siker érdekében.
több mint 10 éve
mr.oxygen
61
Igen, a média szereti a 2. héten, majd a 3. héten, utána meg a 4.-en is odaadni valakinek a SB-t előre. Nem szabad azért ennek bedőlni, a 15-1-es Packers úgy zúgott ki a PO-ból egy meccsen, hogy öröm volt nézni, vagy mi hogy estünk ki az akkor még igen gyengécske (oké, közepes) Seahawks ellen.Az általad említett meccseinknél (lehet hogy elfogultságból) mindig azt éreztem,hogy legalább olyan jók vagyunk,-ha nem jobbak-,mint az ellenfeleink.
Jelenleg a PO-ban újrakezdődik minden. A saját SF elleni meccsünk pl. mekkora volt már, ahol 5 TO, miután kifejelték ez első számú futónkat visszajöttünk a meccsbe, és egy drive-n múlt, hogy nem mi játszottunk a Giants-szel a NFC döntőben. Persze, savanyú szájízzel, de ez volt kb. az elmúlt 10 év egyik legjobb PO meccse (na meg a 2009-es PO Packers - Cardinals sem volt szar)Gyurma Pappa
Az idén is szeretném azt érezni hogy jobbak vagyunk,de még jobban szeretném a PO-ban aratott győzelem ízét megízlelni!
(remélem a Seahawks elleni volt az utolsó kisiklásunk az idén)
több mint 10 éve
Igen, a média szereti a 2. héten, majd a 3. héten, utána meg a 4.-en is odaadni valakinek a SB-t előre. Nem szabad azért ennek bedőlni, a 15-1-es Packers úgy zúgott ki a PO-ból egy meccsen, hogy öröm volt nézni, vagy mi hogy estünk ki az akkor még igen gyengécske (oké, közepes) Seahawks ellen.Jelenleg a PO-ban újrakezdődik minden. A saját SF elleni meccsünk pl. mekkora volt már, ahol 5 TO, miután kifejelték ez első számú futónkat visszajöttünk a meccsbe, és egy drive-n múlt, hogy nem mi játszottunk a Giants-szel a NFC döntőben. Persze, savanyú szájízzel, de ez volt kb. az elmúlt 10 év egyik legjobb PO meccse (na meg a 2009-es PO Packers - Cardinals sem volt szar)
több mint 10 éve
Ez tényleg kétajtónyi klisé, de igaz. Nézzétek meg, a Jax 3 meccses győzelmi szériát produkált 😊Rengeteg csapat változik akár csak az alapszakasz során, lesz korai esélyesből csalódás vagy a semmiből előtörő Cinderella.Érzek vmi ellentét ez a mondat és a siged között 😀empty taxi
atapapa
3-4 meccsen bárkinek kijöhet a lépés. a top csapatok között PO-ban marginálissá válnak a különbségek elég sokszor. Szerintem az NFC-t a Phily(legtöbb explozív támadójáték a ligában), Detroit, NO, Panthers Hawks bármelyike képes megnyerni, sőt a Cardinals-9ers kettős is odaérhet,habár utóbbinak elég nagy mákra lenne szüksége 😛
Szakmai szempontból is teljesen más a PO. Itt már nem félsz használni a teljes játéktáradat, az életedért kűzdesz, több a bevállalós playhívás, ennél fogva nagy a kilengés.
több mint 10 éve
Rengeteg csapat változik akár csak az alapszakasz során, lesz korai esélyesből csalódás vagy a semmiből előtörő Cinderella.Érzek vmi ellentét ez a mondat és a siged között 😀
atapapa
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Szerintem aki a PO-ba kerül, annak van esélye meg is nyerni a bajnokságot. Ekkora közhely után nehéz lesz értelmeset írnom, de ott van példának a 2011-es Giants. Közel úgy dominálva vertük őket az MNF-en, ahogy minket nyírt ki a SEA most, aztán elmentek a GB-hez a rájátszásban, és simán szétcsapták a bajokság legnagyobb esélyesét.
Egy csapat, amely nyer 10-12 meccsen egy alapszakaszban, de összeszed néhány reménytelen vereséget is, miért ne nyerhetne sorban hármat a rájátszásban?
Rengeteg csapat változik akár csak az alapszakasz során, lesz korai esélyesből csalódás vagy a semmiből előtörő Cinderella.
Azért, mert semmi se jött össze hétfőn, még így is egy viszonylag kiegyensúlyozott csapatunk van, amely a legtöbb ellenféllel szemben jelenleg esélyesebb.
több mint 10 éve
Az egy ki-ki meccs volt, a totál buktából induló, de az év közben folyamatosan javuló Giant, és az évet nyomaszóan domináló Giants között. A vereség ellenére felállva tapsolta meg a közönség a Giants játékosokat! Most nem ez volt a helyzet.Nem tudom emlékeztek-e még, 2007-ben volt az alapszakasz talán utolsó fordulójában egy NE-NYG meccs, amit megnyert a Pats, valami 30 körüli pontot felpakolva.Ok! Radar alatt repültök!Szerintem nem szabad következtetéseket levonni egy meccsből, ráadásul ennyire túlmutatókat. Rob szarból épített várat, akárhogy is nézzük. A gyenge pontokat ennyire senki nem tudta még kihasználni, mint a Seahawks, pedig lett volna rá lehetőség bőven.
Látod annak az esélyét, hogy a hibákat rendbe tegyétek, vagy a hétfői eredmény messze túl mutat?
Szerinted
- csak rossz nap játékosoknál?
- játék-posztok felkészítetlensége?
- gyengeség bizonyos osztokon? (draft megoldja)
- Draft+ edzői szemlélet.váltás?
- SP "kiment a divatból"?
Köszi.
üdv.
HHelmut Zimmer
Payton az idény első két meccsén elég rozsdás volt, de mostanáig komoly hibát nem csinált (a Jets ellen egyértelműen jó O game plannel mentünk ki, egyéni hibák vitték el a meccset, a Pats ellen az első félidő szar volt, de a half time adjusment nagyon jól sikerült).
Hozzátenném: ha most a Panthers hasonló teljesítményt tesz le ellenünk, akkor el kell gondolkodni, sok dolgon.
1) Az offense szempontjából igen, a D szempontjából sajnos nem, ott személyi problémák vannak. Úgy játszottunk szarul, hogy pl. a fal a nem volt szar.
2) Ez egy érdekes kérdés, meggyőződésem, hogy valamit nagyon elrontottunk a hétfői meccsre felkészülés alatt. Sajnos túl okosak akartunk lenni szerintem D oldalon, de egyszerűen az LB-ink bőven átlag alattiak coverage szempontból. Lofton hiába volt megint az a megbízható tacklegyár, mint korábban, rendre alulmaradtunk passzhelyzetekben.
3) Ez 100%-ban így van. Lásd a korábbi hozzászólások. LB-k, egy jó FS, egy második kezdőszintű CB (bár White önmagához képest egész jó volt) mind hiányoznak a mostani aktív keretből.
4) Draft és FA piac sok mindent meg fog oldani, de az még elég messze van. Edzői szemléletmódot nem hiszem, hogy váltanunk kéne.
5) Na ez biztos, hogy nem igaz, sőt. SP egy kimondottan érett edzőként jött vissza a "pihenő" után. Lényegesen kevesebbet kockáztat, megtanultunk "csak" nyerni. Amikor kikaptunk, akkor az O nem játszott rosszul (kivéve a hétfői meccsen), mind a Pats, mind a Jets ellen a D omlott össze. A győztes meccseinken 15,5 pontot kaptunk, a veszteseken 30-at átlagban.
Végül: a Seahawks vita nélkül a legjobb csapat jelenleg az NFC-ben, megmerem kockáztatni, hogy az egész NFL-ben. Kiváló QB, védelem, edzői gárda stb., nem szégyen kikapni tőletek. Az, hogy "minden idők" legszarabb teljesítményével kaptunk ki, az persze szar. Várható és vállalható vereség volt, amire számítani lehetett. Nyilván nem felemelt kézzel mentünk ki, de muszáj elismerni, hogy 0-17-nél már kétségem sem volt hozzá, hogy a helyzet az lesz, hogy itt bizony vereség lesz.Gyurma Pappa
SB-ben meg kikaptak tőlük....undisputedly
Papa!
Köszönöm a választ!