NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív
Sajnálom valahol, két emblematikus figurája volt a SB győztes Saintsnek és az azt megelőző éveknek is. De menni kell, akkor menni kell, ez az üzleti oldal, és amíg ilyen lesz a cap rendszer, addig ez így is marad.

De nézzünk előre 😊 Höriféle mock draft két dologra világított rá nálam: 1) Höri kvázi megdicsérte Armsteadet, talán az első olyan mock draft volt, ahol RT-t jósoltak, és ebben bizony lehet ráció, szerintem Strief nem lesz Saint jövőre. 2) Nem hiszem hogy húzunk "normál" draft körben RB-t, de tény hogy jó lenne kipróbálni pár UDFA-t, mert bizony Sproles és Thomas egyre öregebb lesz, Ingram pedig egyszerűen nem elég konzisztens...

több mint 11 éve
sLyNz New Orleans Saints Oregon Ducks 731 — 100% Borsod
Will Smith-t ki is rúgtuk 😊 Vagy még nem?Tocy
Majdnem

Ééés ezzel kb. beértünk sapi alá 😀Gyurma Pappa
És majdnem 😊

Hivatalosnak nem hivatalos, de állítólag már értesítettük.

A sapka alatt még nem vagyunk a 91-es kirúgásával, viszont Harper most búcsúzkodik a twitteren, vele együtt már ott leszünk.atapapa
Fb-on is, szóval szerintem vehetjük hivatalosnak

......
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 259 — #neverpunt
Will Smith-t ki is rúgtuk 😊 Vagy még nem?Tocy
Majdnem

Ééés ezzel kb. beértünk sapi alá 😀Gyurma Pappa
És majdnem 😊

Hivatalosnak nem hivatalos, de állítólag már értesítettük.

A sapka alatt még nem vagyunk a 91-es kirúgásával, viszont Harper most búcsúzkodik a twitteren, vele együtt már ott leszünk.

több mint 11 éve
Will Smith-t ki is rúgtuk 😊Tocy
Ééés ezzel kb. beértünk sapi alá 😀

több mint 11 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Will Smith-t ki is rúgtuk 😊 Vagy még nem? Nem tudom. Mindenesetre Dawson elvileg kap egy egyéves szerződést. Depthnek elfér.
több mint 11 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 401 — Do Your Job
Per a league source, linebacker Will Smith and safety Roman Harper could both be cut, as soon as Wednesday.

Úgy látszik csak kérnem kell. 😊Gyurma Pappa
Egy SB győzelmet nem akarsz kérni, mondjuk a köv szezonra? 😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 11 éve
Per a league source, linebacker Will Smith and safety Roman Harper could both be cut, as soon as Wednesday.

Úgy látszik csak kérnem kell. 😊

több mint 11 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
Saints infograph

i.imgur.com/rrzWkUI.jpg
több mint 11 éve
Nagyon bírom Vitt-et, assistant HC-ként biztos jól kiegészíti SP-t, de ha valaki 60 évesen is "csak" LB coach, annak szakmai okai lehetnek elsősorban. Azt tudjuk, hogy nem azért mert annyira jó benne, igazából 2006 óta az LB sor sosem volt igazán kiemelkedő, Vilma ösztönös zseni, az ő játéka nem Vitt érdeme. Nagyon bírnám, ha Jon edzősködne nálunk, de szerintem játszani akar. Veterán minimumért maradhat, de nem vagyok benne biztos hogy backup szeretne lenni 'Thorne mögött...

King és Florio nyomott egy kis "cicaharcot" Graham tagje ügyében: King állítja hogy, hülyeség már gondolkodni is azon, hogy Jimmy TE vagy WR, Florio citálta a CBA-t, miszerint nem. Most épp azt mondja, hogy ~30% körül volt TE játékok száma a PFF szerint, amit nem értek, mert korábban arról volt szó, hogy 51% volt ez a szám. Mindegy is, csak leírtam, mert Florio hatalmas fétise ez a szerződés 😀

több mint 11 éve
Vilma elég intelligens fazon, kicsit szar példát hozott fel, de ettől függetlenül igaza van.

AZ SB előtt az NBC-nél volt interjún, ahol azt mondta, hogy jövőre is játszani akar, mindenekelőtt a Saints-ben.
Nem tudom ezt mennyire kéne erőltetni már, viszont az nagyon tetszene, ha nálunk kezdene el edzősködni. Vitt jó fazon, de nem hinném, hogy ő a legjobb LB-edző, akit csatasorba lehet állítani.

több mint 11 éve
adam77 New Orleans Saints 640
vilma, mint veterán, nyilatkozott egy nfl network videóban az öltözőkben tapasztalható dolgok kapcsán. rasszizmus, homoszexualitás, bullying.
 www.nfl.com/videos/nfl-network-gameday/0ap2000000321912/The-culture-of-the-NFL-locker-room

aztán michael sam coming outját követően felkapta a média, hogy homofób és magyaráznia kellett a bizonyítványt
 edition.cnn.com/video/data/2.0/video/bestoftv/2014/02/11/ac-vilma-and-kluwe-on-michael-sam.cnn.html

szerintem teljesen korrekt módon fogalmazta meg a kérdéssel kapcsolatos aggodalmakat. gondolom, ez a téma most igen "meleg" lesz, ha szabad ezzel így viccelni. kíváncsian várom a fejleményeket. érdekes teszt lesz a liga számára, hogy mi lesz a sorsa ennek a sam gyereknek. ki fogja draftolni? milyen lesz a fogadtatása? a hype dominál vagy a játéka?
olyat is el tudok képzelni, hogy csúszik a drafton, mert nem merik majd a kényes körítést vállalni a csapatok, de olyat is, hogy valaki a pozitív imidzs érdekében húzza be.
mindenesetre, ha valami csoda folytán vilma újra meghatározó része tudna lenni a csapatnak, annak örülnék. olyan kapitánynak tartom, akire érdemes figyelni. egy ilyen karakter mindig jó a háznál.
több mint 11 éve
krixtofer New Orleans Saints 606 — SaintGooner
... Isten ments, hogy kivágjuk Moore papát.
több mint 11 éve
Nem emlékszel mi volt itt tavaly?
Az utolsó utáni órában jött a hír, hogy nem raktunk ki senkit és csináltunk valami szerződésátalakítást.
Idén akkor lepődnék meg, ha a kelleténél hamarabb indulna be a fűnyíró.

Viszont én se leszek lelkes, ha végül Harpert és Smith-t nem kirúgjuk, hanem szerződéseket faragunk. És a korábbi évek tapasztalatai alapján ez nem esélytelen.atapapa
Én is tartok rettentően attól, hogy megtartjuk őket, ugye mindketten azt nyilatkozták, hogy maradni akarnak mindenképp, aggódok. Az "erősebb" lépések, pl Moore cut meg esélytelen is, ha ezeket sem lépjük meg...
több mint 11 éve
Ja, emlékszem, de ettől még szomorú vagyok... 😥

több mint 11 éve
Nem emlékszel mi volt itt tavaly?
Az utolsó utáni órában jött a hír, hogy nem raktunk ki senkit és csináltunk valami szerződésátalakítást.
Idén akkor lepődnék meg, ha a kelleténél hamarabb indulna be a fűnyíró.

Viszont én se leszek lelkes, ha végül Harpert és Smith-t nem kirúgjuk, hanem szerződéseket faragunk. És a korábbi évek tapasztalatai alapján ez nem esélytelen.

több mint 11 éve
Szomorú vagyok: eltelt egy hét, és Smith, Harper még mindig Saints játékosok 😕

több mint 11 éve
Nem akartam belerondítani az S pickre várásba, csak pont egybecsengett egy általam nemrég olvasott írással,ami a mozgékony Qb-k "uralta" NFC-ről szólt 😊undisputedly
Tőlem jöhet S FA-n is, nem kell mindenképpen draftolni.

Titkon reménykedem benne, hogy Ryan van annyira S buzi, hogy behúzzuk Brooksot, és akkor láthatunk egy csodás S kettős, olyasmit mint Whitner-Goldson páros volt, csak szerintem Vaccaro nagyobb tehetség, mint a másik kettő.Gyurma Pappa
Szerintem az is a korai LB-draft vagy nagy FA-igazolás ellen szól, hogy Vaccaro gyakran játszott a boxban, főleg sok DB-s felállásnál. És nem biztos hogy kényszerből, hanem inkább a sokoldalúsága miatt.

több mint 11 éve
Igaz, bocsi, nem írtam oda,hogy NFC 😊
Nem akartam belerondítani az S pickre várásba, csak pont egybecsengett egy általam nemrég olvasott írással,ami a mozgékony Qb-k "uralta" NFC-ről szólt 😊undisputedly
Titkon reménykedem benne, hogy Ryan van annyira S buzi, hogy behúzzuk Brooksot, és akkor láthatunk egy csodás S kettős, olyasmit mint Whitner-Goldson páros volt, csak szerintem Vaccaro nagyobb tehetség, mint a másik kettő. Persze belátom, hogy kell LB, és akkor talán mehet a klasszikus 3-4, csak nem látom be, hogy mondjuk egy Galette-Butler kettőssel a pályán ki fogja megfogni a futást, még akkor sem, ha Junior nagyon sokat fejlődött idén, Butler meg ugye fekete ló.

De egyébként még jobban visszamegyek a gyökerekhez: a kérdés hogy az emberanyag szülte az idei rendszert vagy Ryan ilyen rendszert akar játszani. Mert ha így van, akkor sokkal reálisabb egy S draft, mint egy LB draft, főleg hogy egy klasszikus WILL (amilyen játékosunk jelenleg nincs) elég hülyén nézne ki ebben a rendszerben, és a csomó 5+ DB-s package-kben meg semmi helye a két ILB-nk mellé, akik meg elég jól játszottak idén, ugyan nem kimondottan atletikusak, és nem is lesznek azok. (Lofton ugye a minta 4-3 MLB, 'Thorne jobban hasonlít egy klasszikus ILB-re)

Ami még a S draft mellett szól, hogy nem hiszek benne, hogy megtartjuk Jenkinst, szerintem Will Smith mellett Harpertől is érzékeny búcsút fogunk venni (ketten együtt kitesznek egy komplett draft classnyi fizetést kb.), így pedig elég sovány lesz a S poszt, a kezdő szint egy darab Vaccarora és egy darab Bushra korlátozódik.

több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
2 Linebacker
1 cornerback

én a safetyt felcserélném a linebackerrelatapapa
Viszont ha azt nézed,hogy az idei legjobb 4-be bejutott csapatból 3-nál mozgékony Qb irányít, kell az atletikus LB.undisputedly
Most hirtelen nem tudom eldönteni, hogy Manning és Brady közül ki a harmadik mozgékony QB.

Biztos létezik jobb LB Loftonnál meg Hawthorne-nál, de hogy ennél (a képzeletbeli számnál) sokkal több jobb safety van, mint Jenkins és Harper, az biztos.atapapa
Igaz, bocsi, nem írtam oda,hogy NFC 😊
Nem akartam belerondítani az S pickre várásba, csak pont egybecsengett egy általam nemrég olvasott írással,ami a mozgékony Qb-k "uralta" NFC-ről szólt 😊
több mint 11 éve
2 Linebacker
1 cornerback

Viszont ha azt nézed,hogy az idei legjobb 4-be bejutott csapatból 3-nál mozgékony Qb irányít, kell az atletikus LB.undisputedly
Most hirtelen nem tudom eldönteni, hogy Manning és Brady közül ki a harmadik mozgékony QB.

Biztos létezik jobb LB Loftonnál meg Hawthorne-nál, de hogy ennél (a képzeletbeli számnál) sokkal több jobb safety van, mint Jenkins és Harper, az biztos.

több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
2 Linebacker
1 cornerback

Viszont ha azt nézed,hogy az idei legjobb 4-be bejutott csapatból 3-nál mozgékony Qb irányít, kell az atletikus LB.
több mint 11 éve
Samuelt kivagta az Atlanta, nálunk lenne helye?sLyNz
Őt? Még csipesszel sem :[]

Szerintem már nem kezdőkaliber

Triplett összeállította a saját needrangsorát
12 Quarterback
11 Running back
10 Interior d-line
9 Special teams
8 TE/fullback
7 Edge rusher
6 Safety
5 Off. tackle
4 Center/guard
3 Wide receiver
2 Linebacker
1 cornerback

Én is. Hat needünk van igazán, erre van hat pickünk, vagy fontossági sorrendben, vagy BPA-alapon végigmegyünk ezeken és jövőre bajnokok leszünk 😀
több mint 11 éve
Samuelt kivagta az Atlanta, nálunk lenne helye?sLyNz
Őt? Még csipesszel sem :[]

Szerintem már nem kezdőkaliber

Triplett összeállította a saját needrangsorát
12 Quarterback
11 Running back
10 Interior d-line
9 Special teams
8 TE/fullback
7 Edge rusher
6 Safety
5 Off. tackle
4 Center/guard
3 Wide receiver
2 Linebacker
1 cornerback

én a safetyt felcserélném a linebackerrel

több mint 11 éve
sLyNz New Orleans Saints Oregon Ducks 731 — 100% Borsod
Samuelt kivagta az Atlanta, nálunk lenne helye?

......
több mint 11 éve
Nem akkora hír, de mégis: felvettük Lombardi helyére az új QB coachot, Mike Neu személyében. Azért örülök neki nagyon, mert amellett, hogy korábban már nálunk dolgozott, az elmúlt években a Tulane egyetemen töltötte be ugyanezt a pozíciót, és ott ő edzette Ryan Griffint. Remélem megszabadulunk végre a levitézlett veterán QB-któl, és a trükkös playeknél őt fogjuk használni, akitől remélem, hogy eltalálja a 2m magas Jimmy majdnem üresen...Gyurma Pappa
Háát, ha véletlenül egy meccset ki kellene sérülés miatt hagynia Breesnek, akkor sokkal inkább örülnék annak, ha egy veterán, éles profi meccseken tapasztalatot szerző QB-nak kellene a PO-s reményeket életben tartania, és nem egy draftolatlan zöldfülűnek.

Persze ha az a kérdés, hogy ki képes RG-t "potens" irányítóvá nevelni Brees visszavonulásának idejére, az más tészta.