New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 11 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Más kérdés: ma az jutott eszembe, hogy esetleg Ingram életjelei nem adnak valami halvány esélyt arra, hogy értelmesen el lehessen tradelni? 3.-4. kör?Gyurma Pappa
Ha össze is jönne, lassan újra need lenne a poszt. Pierre és Thomas 30 éves, egyedül Robinson az, akire biztosan lehet számítani.
Azért tetszene csak egy ilyen üzlet, mert Ingram csak Robi elől szívja a levegőt. Aki Ingram helyére jönne, az nem kapna csak azért más helyett labdát, mert az NCAA-ben még nagy neve voltatapapa
Hát még Pierre Thomas 😀 Amúgy Ingramnek szerintem most sincs értéke, viszont a szezon második felével talán kiérdemelte, hogy kitöltse a szerződését. Aztán majd jövőre meglátjuk, Thomas-Sproles kettős nem életbiztosítás, Robinsontól sok függ majd.
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 259 — #neverpunt
Más kérdés: ma az jutott eszembe, hogy esetleg Ingram életjelei nem adnak valami halvány esélyt arra, hogy értelmesen el lehessen tradelni? 3.-4. kör?Gyurma Pappa
Ha össze is jönne, lassan újra need lenne a poszt. Pierre és Thomas 30 éves, egyedül Robinson az, akire biztosan lehet számítani.
Azért tetszene csak egy ilyen üzlet, mert Ingram csak Robi elől szívja a levegőt. Aki Ingram helyére jönne, az nem kapna csak azért más helyett labdát, mert az NCAA-ben még nagy neve volt

több mint 11 éve
Na, közben azért végigpörgettem az atlantai meccsünk offense-játékait, igazából Lelito jól muzsikált, a sacknél nagyon megverték, ezen kívül kicsit korán engedi el az emberét futásblokkolásnál (vagy korán válnak le róla, nem tudja elég ideig megtartani), illetve a screeneknél nem igazán találta a helyét. Mindenesetre centerként más a helyzet, a falat irányítani nem hiszem, hogy tudná, más kérdés, hogy a két rutinos guard sokat segíthet neki. Fizikailag elég erősnek tűnik, viszont azért a Falcons D-line nem biztos, hogy mérvadó (nem megbántva őket).
több mint 11 éve
Csak nem vagyok benne biztos, hogy kell egy fiatal Lance 😀 Elfér, csak nem egy igazi X helyett, hanem mellé.

Lelito nem volt rossz, de igazán jó sem, és nem tudom, egy másodéves draftolatlan guard mennyire lenne jó kezdőcenternek...én is gondolkodtam már rajta, szerintem nem lenne igazán jó döntés, de mi ezt innen nem láthatjuk.Tocy
DLP anno kb. ugyanonnan lépett elő, ahol most Lelito tart.empty taxi
Csak ez nem jelenti azt, hogy Lelito is jó lesz. Ezért írtam, hogy mi ezt innen nem láthatjuk...csak az, aki edzésen nap mint nap követi a munkáját.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Csak nem vagyok benne biztos, hogy kell egy fiatal Lance 😀 Elfér, csak nem egy igazi X helyett, hanem mellé.

Lelito nem volt rossz, de igazán jó sem, és nem tudom, egy másodéves draftolatlan guard mennyire lenne jó kezdőcenternek...én is gondolkodtam már rajta, szerintem nem lenne igazán jó döntés, de mi ezt innen nem láthatjuk.Tocy
DLP anno kb. ugyanonnan lépett elő, ahol most Lelito tart.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve

Lelito nem volt rossz, de igazán jó sem, és nem tudom, egy másodéves draftolatlan guard mennyire lenne jó kezdőcenternek...én is gondolkodtam már rajta, szerintem nem lenne igazán jó döntés, de mi ezt innen nem láthatjuk.
több mint 11 éve
cs19 New Orleans Saints Purdue Boilermakers 455 — Saints fan
Grantben nem tudom mit látunk, én speciel semmit, se sebessége, se fizikai ereje, se magassága nem kiemelkedő, egész jól futja az útvonalakat és a legnagyobb erénye, hogy amit felé dobnak azt elkapja, de csak akkor dobnak felé, ha bakizik a védő, nem igazán tudja megverni. Szerintem most egy klasszis No.1. elkapóra van szükségünk, Colstont tehermentesíteni, Jimmyt tehermentesíteni, egy fizikailag tökéletes és jó kezű játékosra...első körben. Egy ilyen project, vagy depthnek érkező WR nem kell, annak ott van Tanner, még akár Toon is befuthat, Stiils is javulni fog, Moore, ( marad? ), Colston és egy elit WR mellett ez bőven elég, ha nincs elit WR, akkor meg amúgy is kevés.Tocy
Mondjuk ezek alapján Moore 2.0, ami nem lenne rossz, tekintve, hogy jó pár milliót jelentene a sapka alatt... Amúgy meg Tulane product, jöjjön csak szépen... 😀 (Szóval gondolom ő lesz is figyelve továbbra is, mivel helyi.)

Kérdés: Lelito kezdő centernek esélytelen? Nyilván jó lenne, ha maradna DLP meg lenne normális csere G, de nem mozgott ő rosszul a Falcons ellen...

több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív
Grantben nem tudom mit látunk, én speciel semmit, se sebessége, se fizikai ereje, se magassága nem kiemelkedő, egész jól futja az útvonalakat és a legnagyobb erénye, hogy amit felé dobnak azt elkapja, de csak akkor dobnak felé, ha bakizik a védő, nem igazán tudja megverni. Tocy
= Lance Moore

több mint 11 éve
Két játékost figyeltünk igazán az utóbbi napokban, Christian Jones ILB-t és Ryan Grant WR-t.

Előbbi jó lehetne mondjuk 4-5. körben depthnek, egész jó coverage-ben, és amúgy sem vagyunk tele LB-vel. TE-k ellen hatásos lehet, nem muszáj mindig Vaccarót odatenni, vagy lehet váltogatni és futás ellen is hatékony, de akár el lehet küldeni blitzelni is, bizonyos esetekben lehet OLB is. 3. ILB-nek jó lenne szerintem, nyugodtabb lennék, mint Humberrel. Vagy inkább jöjjön Humber mellé.

Grantben nem tudom mit látunk, én speciel semmit, se sebessége, se fizikai ereje, se magassága nem kiemelkedő, egész jól futja az útvonalakat és a legnagyobb erénye, hogy amit felé dobnak azt elkapja, de csak akkor dobnak felé, ha bakizik a védő, nem igazán tudja megverni. Szerintem most egy klasszis No.1. elkapóra van szükségünk, Colstont tehermentesíteni, Jimmyt tehermentesíteni, egy fizikailag tökéletes és jó kezű játékosra...első körben. Egy ilyen project, vagy depthnek érkező WR nem kell, annak ott van Tanner, még akár Toon is befuthat, Stiils is javulni fog, Moore, ( marad? ), Colston és egy elit WR mellett ez bőven elég, ha nincs elit WR, akkor meg amúgy is kevés.
több mint 11 éve
Én nem vagyok SP fan, sőt nagyon nem. A véleményem nem mérvadó! 😊Helmut Zimmer
Hát, az enyém sem, mert én meg SP fan vagyok 😀

Én továbbra is Williamset hibáztatom mindkét nagy PO vereségünkért, mert szerintem SF-ben és annak idején SEA-ba is esélyesként mentünk (najó lehet, SF-ben 50-50 volt), de mindkét esetben a védelem a legfontosabb pillanatban mondott csődöt, általában Williams túlzott önfejűsége vezetett a csődhöz. Olyan volt, mint egy hatéves, aki nem akar a hibáiból tanulni.

És még mielőtt valaki előveszi, hogy akkor most ki a hibás: igazából senki és mindenki. A mostani Saints keret gyengébb összességében, mint a mostani Seahawks. Ha a védelmet nem sújtják a sérülések vagy a WR-nk nem hozzák az elmúlt évek leggyengébb teljesítményét, akkor is maximum közel azonos erősnek mondanám a két gárdát. És ehhez hozzátartozik, hogy Paytonnak sem ez volt a legjobb éve, de nyilván nem tett neki jót egy év kihagyás sem.

Na mindegy, egyetérteni szerintem nem fogunk, de nem is kell, ettől szép 😊

Más kérdés: ma az jutott eszembe, hogy esetleg Ingram életjelei nem adnak valami halvány esélyt arra, hogy értelmesen el lehessen tradelni? 3.-4. kör? Talán? Légyszilégyszi?

több mint 11 éve
Az "elvesztette az öltözőt" sokféleképpen értelmezhető.
Én inkább úgy mondanám, hogy lemondott a teljes kontrollról a védelmet illetően. Aminek nem kellett volna feltétlenül a bountyval végződnie, ahogy az a meccs se ezen ment el szerintem.
Azért megnéztem volna, hogy a '85-ös Bearsben Ditka mennyire kontrollálta a védelmet Ryan rovására. Szerintem nem jobban, mint Payton tette azt Williams mellett. Ez a rendszer is tud működni megfelelő személyekkel.

több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 915 — secret level
Amikor SP-t arról kérdezték, hogy a bounty után mi az, amit másképpen csinálna, akkor kb. úgy válaszolt, hogy többé nem engedné és nem is fogja engedni azt az államot az államon belül, amit Williams is létrehozott.atapapa
Ha meg elvesztette az ölzözőt, akkor megérdemli a sorsát.
Én nem vagyok SP fan, sőt nagyon nem. A véleményem nem mérvadó! 😊
több mint 11 éve
Én továbbra is úgy vélem, hogy 7-9-es csapatnak nem kéne egy meccset se a rájátszásban hazai pályán játszania. Ha már egy rakás nála jobb mérlegű csapat nem mehet a PO-ba.

És itt jön az, hogy azt a SEA-t az alapszakaszban hazai pályán tükörsimán lenyomtuk. Akkor még volt egészséges futónk is (Ivory), aki a meccsen emlékeim szerint vagy 3 SEA-védőt fejelt úgy seggre, hogy azoknak sérülés miatt el kellett hagyniuk a pályát.
Januárban viszont már mi mentünk az egyik legjobb hazai pályára, ahol nemhogy Ivory nem volt, hanem már az utcáról halásztunk össze a meccs előtti héten futót.

GW-t én annyira nem hibáztatnám azért a meccsért. Harper azelőtt egyszer se mutatta, hogy ennyire verhető coverage-ban. Igaz, azóta folyamatosan bizonyítja.
Az tény, hogy GW azért jött hozzánk, mert szabad kezet akart, miután elege volt abból, hogy JDR "védekező" HC-ként nem adta meg neki azt a teret Jacksonville-ben, amihez hozzászokott.
Amikor SP-t arról kérdezték, hogy a bounty után mi az, amit másképpen csinálna, akkor kb. úgy válaszolt, hogy többé nem engedné és nem is fogja engedni azt az államot az államon belül, amit Williams is létrehozott.

több mint 11 éve
Ez egy messzemenő beszélgetés: Williams amikor idejött, pont azt hozta, ami hiányzik Paytonból: a fizikális fellépést, a keménykedést, ami lássuk be Gary Gibbs lagymatag, arctalan védelme után felüdülés volt. Régen volt erről szól, Payton és Williams 2009-ben tökéletesen működött együtt, aztán Gregg kissé öntörvényű lett a D tekintetében, gyakorlatilag sorra hozta a rosszabbnál rosszabb döntéseket, csak az O elfedte a hiányosságokat. 2010-ben még ráfogtuk a SB hangoverre, de 2011 kezdett egyre gyanúsabb lenni, és az igazi mélypont a SF elleni meccs volt, ahol tényleg az értelmetlenségbe csapóan agresszívvé váltunk a meccs azon részére, amikor elég volna csak nyerni.
Hogy mennyire hagyta vagy mennyire sem Payton a "kocsmai verekedést" nem tudom, vagy ez mennyire volt szándékos, de az tény, hogy normális körülmények között, 67 yardos futást nem engedhet meg magának egy védelem. PC a maximumot hozta ki a csapatból, a körülményekből, és talán abból, hogy kicsit le is néztük az akkori Seahawksot.Gyurma Pappa
Jó a szó, amit használtál, "keménykedés". Én is ezt gondolom.
Én azt megfigyeltem, hogy SP valójában az ember, aki ott sem volt, de tényleg és nekem ettől picit herótom van!
Williams öntörvényű lett.... Ezzel nem tudok mit kezdeni. Az öltöző egy funkcionálisan működő csapat esetében valójában nem a koordinátoré, de még egy m2-sem, ahogy nem a játékosok vezéréé. Az öltöző szerintem a HC-é. NCAA szinten, ha nem így van, és olyan történik, amiről a HC nem tud az komoly gond. Ez egy picit nehéz, mert úgy kell kontrollfreaknek lennie a HC-nek, hogy közben tisztelje a játékosok autonomiáját, de ez az autonomia csak a falig érhet, nem lehet azon túl tólni. Idén számos bukott vezetőedző ebbe bukott bele.
Én nem gondolom, hogy bármi történhetne a Saints öltözőben SP tudta nélkül, ha leengedte Williamset a pórázról, akkor azt vagy nem önszántából, vagy szándékosan tette! Ha nem így lenne akkor rég szétesett volna a szervezet, vagy én úgy gondolom!
több mint 11 éve
Ez egy messzemenő beszélgetés: Williams amikor idejött, pont azt hozta, ami hiányzik Paytonból: a fizikális fellépést, a keménykedést, ami lássuk be Gary Gibbs lagymatag, arctalan védelme után felüdülés volt. Régen volt erről szól, Payton és Williams 2009-ben tökéletesen működött együtt, aztán Gregg kissé öntörvényű lett a D tekintetében, gyakorlatilag sorra hozta a rosszabbnál rosszabb döntéseket, csak az O elfedte a hiányosságokat. 2010-ben még ráfogtuk a SB hangoverre, de 2011 kezdett egyre gyanúsabb lenni, és az igazi mélypont a SF elleni meccs volt, ahol tényleg az értelmetlenségbe csapóan agresszívvé váltunk a meccs azon részére, amikor elég volna csak nyerni.
Hogy mennyire hagyta vagy mennyire sem Payton a "kocsmai verekedést" nem tudom, vagy ez mennyire volt szándékos, de az tény, hogy normális körülmények között, 67 yardos futást nem engedhet meg magának egy védelem. PC a maximumot hozta ki a csapatból, a körülményekből, és talán abból, hogy kicsit le is néztük az akkori Seahawksot.

több mint 11 éve
Pappa!

Tiszteletem kölcsönös! Ahogy írod eleme volt a HSz-nek.
Én nem hiszek abban, hogy G Williams kap ki Jeremy Batestől.
2 világ találkozott, 2 eltérő felfogás. Én azt gondolom, hogy a Saints sokkal sokkal jobb csapat volt. Az a Hox egy dologban egyezett meg a maival, az attitődjében. Egy tényező volt már akkor is, amiben a Seattle felülmúlta a Saints csapatát szerintem, mégpedig sokkal pőrébb és fizikálisabb volt.
Mi orkok voltunk odahaza, és a Saints megtette azt a szívessséget, hogy leállt kocsami verekedni velünk.
Aki ezt engedte, azé a felelősség. Szerintem ez vezetőedző felelőssége, de talán az első Hox TD -emlékezetes volt- (TE pass volt), az tényleg konkrétan GW sara volt.
Nekem a szumma, hogy PC mindent kihozott abból a társaságból, ez volt az eredeti HSz (olvasható a Hox topicon teljes terjedelmében) mondanivalója is.
A Saints meccs tényleg, csak említésre került!

üdv.
H
több mint 11 éve
Nem akarok beszemetelni a Seahawks topikba, inkább itt reagálok:

Megjött és megnyerte a csoportot,megverte SP-t és a regnáló bajnokot a Holmgren féle csapat romjaival. Akkor ment a hirig, hogy 7-9 es csapat miért játszhat otthon.Helmut Zimmer
Alapvetően minden tiszteletemmel vagyok általában az írásaid iránt, és az idézett hsz-sal kapcsolatban nagy részben egyetértek, illetve jó része nem vonatkozik rám, így nem is reagálnék.

A kiemelt részhez azért csak hozzászólnék: nem akarom PC érdemeit csökkenteni, sőt úgy általában Seahawks eredményeiről is csak tisztelettel tudok beszélni (ha félreteszem a szurkolói rossz érzésemet, hogy 0-3-mal állunk Seattleben az elmúlt két évben, és a Brees era alatt is 2-3 a mérleg oda), azért a teljesen korrekt képhez hozzátartozik, hogy a Saints egy bizonyos Julius Jones-szal állt fel kezdő futóként, mivel a kezdői az előző héten lesérültek, plusz Jimmy sem tudott játszani, de a Saints (és hát ugye SP) így is felpakolt 36 pontot a táblára.

A politikai korrekt tény, hogy G. Williamst verte meg PC és a csapat, mert azért normál körülmények között, 36 ponttal meccset lehet és kell nyerni. Ugyan a védelem is jó pár sebből vérzett (Sharper egész évben szenvedett, Jenkins lesérült a Tampa elleni utolsó meccsen stb.), de ez nem mentség, arra, hogy az egész szezonban egészen jól játszó védelem 41 pontot kap a liga egyik leggyengébb O-től.

több mint 11 éve
Jimmy az egyik legalulfizetettebb top játékos a ligában: ahogy Brees is az volt. Nincs különösebb látnivaló, minden bizonnyal Gronk szerződésénél kisebb számokat fog kapni, és azon sem lepődnék ha nagyon alacsony garantált számokkal dolgoznánk. Jimmy sajnos nagyon sérülékeny, így elképzelhetőnek tartom, hogy a fő "feszültség" messze nem a tag körül van, sokkal inkább a garantált/nem garantált pénz körül.
Gyurma Pappa
Újoncszerződéseket nem szoktak a legalulfizetettebb kategóriákba sorolni, viszont Brees valóban az volt.
Aki most nálunk nagyon alulfizetett (nem újoncszerződéssel), az Galette: évi átlag kétmilliót keres, nem tudom utoljára mikor ért el 12 sacket egy szezonban ekkora fizetéssel bárki.

Az alacsony garantált összegű szerződésnél nehézséget jelent, hogy ha alá is írja egy jó játékos, akkor a szerződés teljes összegét nyomja magasabbra. És ha a játékos nem sérül le, akkor a gatyád rámegy.
És igen, Jimmy sokat játszik sérülten, de négy szezon alatt 2 meccset hagyott ki összesen. Gronk meg 14-t.

Arról nem beszéltünk korábban, hogy a Miami interjúztatta volna tőlünk Ryan Pace-t (director of player personnel), de megtagadtuk a kérést, GM-nek vitték volna az embert. Erről most nyilatkozott Pace is, azt mondta, hogy nagyon bitang megfigyelőgárda jött össze nálunk és ezt nem annyira szeretné feladni. Persze ez nem zárja ki azt, hogy egy-két szezon múlva ne csábítaná el bárki.

több mint 11 éve
off: olvasgatva a Seahawks, 49ers topikot, mi elég kulturáltan rivalizálunk a másik 3 csapattal 😀😀

On.:
Jimmy egy harmadik körös játékos, eddig keresett játékosként összesen bruttó egymillió dollárt? Ahhoz képest, ahogy játszott eddig, a realitás nagyon sok lesz.
A PFF szerint különben Jimmy a snapek 49,8 százalékában állt fel slotban vagy a szélen, rögtön be is indultak a találgatások, hogy Paytonék direkt monitorozták a snapszámokat és olyan playeket hívtak rá, hogy TE-tag mehessen rá.
atapapa
Jimmy az egyik legalulfizetettebb top játékos a ligában: ahogy Brees is az volt. Nincs különösebb látnivaló, minden bizonnyal Gronk szerződésénél kisebb számokat fog kapni, és azon sem lepődnék ha nagyon alacsony garantált számokkal dolgoznánk. Jimmy sajnos nagyon sérülékeny, így elképzelhetőnek tartom, hogy a fő "feszültség" messze nem a tag körül van, sokkal inkább a garantált/nem garantált pénz körül.

Ha már itt tartunk, kimondottan nem örülök, hogy Jimmy nem mondta le a PB-t, ahogy annak sem örülök, hogy Evans játszik...

több mint 11 éve
Viszont szerintem az utolsó meccs lefelé rontotta az értékét, azért idén nem ez volt az első, hogy teljesen leszedte egy védelem. Ezt egy franchise TE sem engedheti meg magának, egy franchise WR meg főleg nem. Nekem Brees vergődése is unszimpatikus volt a nagy pénzért, főleg így, hogy most meg belemenne a variálásba...Grahamnek is meg kell értenie, hogy Brees szerződése óriási, ha jó csapatban akar játszani, akkor egy kicsit reálisabb pénzt kell kérnie. A 10 millió egyébként a Gronk-szerződéshez képest szerintem reális, nem olyan jó játékos, mint ő, ha 9-10 millió/év körül meg tudnánk vele egyezni egy hosszabb szerződésben, akkor elégedett lennék.
Tocy
Brees "vergődésével" kapcsolatban azért jegyezzük meg, hogy az azóta nagy pénzt benyelő QB-k szinte mind nagyobb szerződést kaptak nála úgy, hogy még a tag kiosztását se várták meg azok a klubok, hanem a legtöbbször az élő szerződésre tettek rá éveket. Brees-re pont hogy a Saints játszott rá, az utolsó utáni pillanatig kivártunk vele.

Jimmy egy harmadik körös játékos, eddig keresett játékosként összesen bruttó egymillió dollárt? Ahhoz képest, ahogy játszott eddig, a realitás nagyon sok lesz.
A PFF szerint különben Jimmy a snapek 49,8 százalékában állt fel slotban vagy a szélen, rögtön be is indultak a találgatások, hogy Paytonék direkt monitorozták a snapszámokat és olyan playeket hívtak rá, hogy TE-tag mehessen rá.

Végül megjegyzem, hogy ez a Loomis-interjú teljesen máshogy jött le nem csak a PFT-n, hanem a média minden csatornáján, mint aminek azt Loomis valójában szánhatta. Én láttam a videót, Loomis kérdésre válaszolta, hogy TE-nek draftoltuk, TE-ként játszottuk, TE-ként is fogjuk tagelni.
De nem ő hozta fel a taget és többször hozzátette, hogy korai erről beszélni, mert előbb inkább szeretnénk vele szerződést kötni.

több mint 11 éve
Jimmy és a tag:
Nem top10 hanem top5 fizetés átlaga a tagérték, ez TE-knél 6,066 millió dolcsi, WR-eknél 10,537 M$. Hogy Grahamre melyik vonatkozik azt az dönti el h a snapek hány%-ában állt fel elkapóként és hányban tight endként.empty taxi
According to ESPN Stats & Information, Graham lined up 291 times this season as an in-line tight end (33 percent). He lined up 395 times in the slot (45 percent). He lined up out wide 191 times (22 percent).

A slot gondolom elkapónak számít, szóval tag esetén 10,5 millió lesz a dologból...
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Jimmy és a tag:
Nem top10 hanem top5 fizetés átlaga a tagérték, ez TE-knél 6,066 millió dolcsi, WR-eknél 10,537 M$. Hogy Grahamre melyik vonatkozik azt az dönti el h a snapek hány%-ában állt fel elkapóként és hányban tight endként.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
ha valaki franchise tag pozícióba kerül és lejár a szerződése , annak hosszabbítási opció lehetséges ???h.tamas87
Lehet, Breesnel is igy volt.

több mint 11 éve
ha valaki franchise tag pozícióba kerül és lejár a szerződése , annak hosszabbítási opció lehetséges ???h.tamas87
A franchise tag azt jelenti, hogy a posztján a ( azt hiszem ) top10 játékos fizetésének átlagát kapja meg egy évre, miután lejárt a szerződése. Utána persze lehet neki adni új szerződést, de mivel a mostani lejárt, ezt meghosszabbítani nem lehet, és Jimmy szempontjából hülyeség is lett volna, mivel ez még az újoncszerződése volt.
több mint 11 éve
h.tamas87 New Orleans Saints 7
ha valaki franchise tag pozícióba kerül és lejár a szerződése , annak hosszabbítási opció lehetséges ???