New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 11 éve
iktriad belinkelte a viccekbe, iderakom, mert két játékosunk is ott van. A végén érdemes megnézni, ahogy Jimmy lepacsizik Vernon Davis-szel, látszik hogy mennyire utálják egymást ezek a játékosok, ja 😊 (Egyébként nem esett róla sokat szó, de ide vág: Tony búcsújával kapcsolatban többször előkerült, hogy Jimmy mennyire felnéz rá, és mennyire tisztel, és ami érdekes, hogy ez kölcsönös, sőt az öreg tanácsokkal látta el fiatalabb pályatársát, és nagyon sok sikert kívánt neki. Rivaly, pörög ezerrel)

több mint 11 éve
Drew Brees Stephen Colbertnél járt tegnap este
www.colbertnation.com/the-colbert-report-videos/432700/january-30-2014/drew-breesiktriad
több mint 11 éve
Drew Brees Stephen Colbertnél járt tegnap estewww.colbertnation.com/the-colbert-report-videos/432700/january-30-2014/drew-brees
több mint 11 éve
Egyébként ti láttok valaki FA-t, akit ide tudnánk hozni és értelme is lenne?TocyFogalmam sincs ki lesz elérhető a piac kezdetén, de szerintem Anthony Spencer idén is célpont lehet...nem is bánnám 😉
több mint 11 éve
Egyébként ti láttok valaki FA-t, akit ide tudnánk hozni és értelme is lenne?TocyHagyom, hogy Loomis meglepjen 😛

több mint 11 éve
Egyébként ti láttok valaki FA-t, akit ide tudnánk hozni és értelme is lenne?
több mint 11 éve
Elhiszem...attól még én szeretnék 😀 2009 meg már elég régen volt, azóta Colston is idősebb lett, és a jelenlegi elkapók nincsenek olyan szinten, mint az akkoriak, csak van Jimmy. Még mindig azt mondom, hogy az agresszív védelmek ellen nehezen szabadultak el a játékosaink, pont Colstont leszámítva, ezért szeretnék egy fizikális, verekedős elkapót.Szóval szerintem Colston lehetne a 2. számú elkapó, és elé-mellé kellene egy fizikailag hasonló játékos. Toon lehetne hasonló, csak egyelőre nem éppen így látszik...TocyColston ne legyen 2. számú elkapó. 2009-ben úgy lettünk bajnokok, hogy két speedster volt a rosteren (Meachem és Henderson), egy slot receiver (Moore, aki 3 meccsen ha játszott) és Colston. És akkor nem volt mellett Jimmy (Shockey és David Thomas együtt sem tették ki). 2011-ben ugyanez volt a recept, ugye ehhez jöttek a RB elkapott yardok.
Nincs szükségünk egy Thomas-Decker párosra, és nem kell még egy JJ-White szint sem. Ami kell, hogy legyen egy biztos 2.-3. read, és ne kelljen mindig checkdownra hagyatkozni, ez volt a különbség a mai játékunk és az említett évek között. Ja, meg hogy volt futás.Gyurma Pappa
több mint 11 éve
nfl_lover
912
Pont ma néztem, amióta a ligában van Colston, összesen 8 játékos kapott el nála több yardot.bleacherreport.com/articles/1641613-why-marques-colston-is-the-nfls-most-underrated-receiver
És mindössze két játékos szerzett nála több elkapott TD-t: Fitz és CJ.atapapa
több mint 11 éve
Szóval szerintem Colston lehetne a 2. számú elkapó, és elé-mellé kellene egy fizikailag hasonló játékos. Toon lehetne hasonló, csak egyelőre nem éppen így látszik...TocyColston ne legyen 2. számú elkapó. 2009-ben úgy lettünk bajnokok, hogy két speedster volt a rosteren (Meachem és Henderson), egy slot receiver (Moore, aki 3 meccsen ha játszott) és Colston. És akkor nem volt mellett Jimmy (Shockey és David Thomas együtt sem tették ki). 2011-ben ugyanez volt a recept, ugye ehhez jöttek a RB elkapott yardok.
Nincs szükségünk egy Thomas-Decker párosra, és nem kell még egy JJ-White szint sem. Ami kell, hogy legyen egy biztos 2.-3. read, és ne kelljen mindig checkdownra hagyatkozni, ez volt a különbség a mai játékunk és az említett évek között. Ja, meg hogy volt futás.

több mint 11 éve
Pont ma néztem, amióta a ligában van Colston, összesen 8 játékos kapott el nála több yardot. És mindössze két játékos szerzett nála több elkapott TD-t: Fitz és CJ.
több mint 11 éve
Az égvilágon semmi bajom Colstonnal, sőt 😀 Csak úgy érzem, hogy ő az egyetlen olyan elkapónk, akire fel lehet dobni a játékszert, és eléggé irigylek egy Thomas-Decker párost, vagy egy Marshall-Jeffery párost. Egy magas, de lassú és két alacsony elkapó szerintem kevés. Más kérdés, hogy igen, Jimmy is elkapóként indul sokszor, de ő meg nem igazi WR, nem úgy vált irányt és nem olyan mozgékony. Szóval szerintem Colston lehetne a 2. számú elkapó, és elé-mellé kellene egy fizikailag hasonló játékos. Toon lehetne hasonló, csak egyelőre nem éppen így látszik...
több mint 11 éve
másrészt miért pont Colston helyére akarsz draftolni? Ha Paytonék annyira ragaszkodnának a szerepek szerinti drafthoz, akkor a slotba keresnének valakit a teljesen leépülő Moore helyére.Ezen már én is gondolkoztam Tocy, hogy mi bajod Colstonnal, aki meccseket kihagyva, sérülten is majdnem 1000 yardot hozott össze megint 😀
atapapa
Nagyon remélem, hogy nem húzunk OT-t első körben, azt teljesen pazarlásnak érezném, de többen jósolják nekünk, az nfl.com-n az egyik szaki simán "cute"-nak nevezte az Armstead sztorit, ami szerintem nem állja meg a helyét, főleg látva a fejlődést.

több mint 11 éve
Egyrészt nem értek teljesen egyet ezzel a kiosztással, már csak azért sem, mert nálunk egy Jimmy is a snapek felét WR-ként játszotta, másrészt miért pont Colston helyére akarsz draftolni? Ha Paytonék annyira ragaszkodnának a szerepek szerinti drafthoz, akkor a slotba keresnének valakit a teljesen leépülő Moore helyére.Talán készebb csomag, de Landry szerintem tipikus Z elkapó, amire nekünk itt van Stills. Egy tipikus X kellene, ami jelenleg Colston...Landry szerintem ehhez alacsony. Bár annyira Moncrief sem égimeszelő...TocyInkább Landry, mint Moncrief?TocyNálam így a combine előtt igen. Landry jobb "csomagnak" tűnik, persze ettől még Moncrief lehet majd a jobb profi elkapó.atapapa
Szerintem az első körben az elmúlt években beválni látszó stratégiát követjük majd: "BPA" valamelyik needre. A need az elmúlt években főképpen a DL és a sec volt, a sec maradt, a DL helyett jött az elkapósor.
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=bmm_OZsJCp0 Kis Jenkins-Harper mix 😀 Hardhitterek...őket akarjuk holmi Vaccaróval meg Brooksszal pótolni? 😀 www.youtube.com/watch?v=QwzLC31gOQY Ezek pedig a szezon szebb pillanatai, a teljesség igénye nélkül.
www.youtube.com/watch?v=z23NV3pvrvw Meg ez is.
több mint 11 éve
Gondolkodtam most este, és szerintem tényleg kellene még egy projekt RB. Robinson jó lesz, elkapni is tud, de nem hiszem, hogy hosszútávon Cadet pótolni tudná Sprolest. Ingramnak adunk még esélyt? Nagyon bízok Robinsonban, így remélem nem, neki is, nekünk is jót tenne egy trade. Egy futó csapatban vagy valahol, ahol ő ténylegesen elsőszámúként játszana, lehet jobban menne, nekünk meg jó lenne egy pick, és elnézve a WR évfolyamot, akár egy 5 kör utáni is jó lenne már.

több mint 11 éve
Szerintem Brooks annyira nem vak labdákat szerezni egyébként, nem ballhawk, de azért nem ejti el 😀 És azért vele, Vaccaróval és Bush-sal egy elég kemény safety-triónk lenne, akik sokat segíthetnek a mozgékony QB-k ellen. Galette is javul folyamatosan, Butlerben én bízok, vissza kellene igazolni Haralsont és egész korrekt lenne szerintem. Három jó safety, három jó OLB, plusz Lofton és Hawthorne, ez alapvetően elég, a sérüléseket meg nem lehet belekalkulálni. A védelem miatt nem aggódok, inkább az offense miatt, az agresszív, rövid távon is hatásos elkapó létszükséglet most, plusz meg kellene oldani a falgondjainkat is.
több mint 11 éve
Gyurma első két körét aláírnám így a combine előtt, de szvsz Landry fasza press coverage ellen is, számomra ő egy mini Boldin, akit nem zavar a kontakt, legyen szó jammelésről, futásblokkolásról vagy akár ST-játékról.jó, hát én a scout reportokra vagyok kénytelen elsősorban hagyatkozni 😊
atapapa
Eszembe jutott, Lattimoret én is behúztam tegnap, szóval mégegy 😛
Egyébként nem nehéz, mert ugye a legegyszerűbb és számunkra legkézenfekvőbb stratégia BPA-t húzni needre 😊 Na, ezt szokta megkavarni Loomis és SP 😊
De, akárhogy nézem kéne még egy pick legalább, sehogy sem tudom elképzelni, hogy FA piacról megoldjuk mondjuk az LB depth gondjainkat. Butler visszatérésével "csak" egy újabb rushert kapunk, bár lehet hogy ő alkalmas lehet arra, hogy a double threat QB-kat kordában tartsa, 'Thorne egészen korrekt volt sokszor, de Lofton pl. ebben a kérdésben nem jó megoldás, mondjuk az tény, hogy az idény második felében tömködte a lyukakat emberesen. Úgy vélem, ha haladunk ezen az úton, akkor lehet Brooks pl. tényleg célpontunk lesz, azért ő elég komoly párost alkotna Vaccaroval, csak kérdés, hogy akkor ki fog labdát szerezni, mert ő sem az a tipikus ballhawk, sőt.
Gilbert mellett mindenképp szól, hogy pl. visszahordani is tud, ami nagyon előnyös lenne, mert az utóbbi két évben igen gyengén muzsikálunk ezen a téren. Szóval szerintem a needek közé felvehetünk egy jó visszahordót is, mert Sproles idén már igazán komolyat nem mutatott ezen a téren.

több mint 11 éve
Talán készebb csomag, de Landry szerintem tipikus Z elkapó, amire nekünk itt van Stills. Egy tipikus X kellene, ami jelenleg Colston...Landry szerintem ehhez alacsony. Bár annyira Moncrief sem égimeszelő...Inkább Landry, mint Moncrief?TocyNálam így a combine előtt igen. Landry jobb "csomagnak" tűnik, persze ettől még Moncrief lehet majd a jobb profi elkapó.atapapa
több mint 11 éve
Inkább Landry, mint Moncrief?TocyNálam így a combine előtt igen. Landry jobb "csomagnak" tűnik, persze ettől még Moncrief lehet majd a jobb profi elkapó.
több mint 11 éve
Inkább Landry, mint Moncrief?
több mint 11 éve
Gyurma első két körét aláírnám így a combine előtt, de szvsz Landry fasza press coverage ellen is, számomra ő egy mini Boldin, akit nem zavar a kontakt, legyen szó jammelésről, futásblokkolásról vagy akár ST-játékról.
több mint 11 éve
Nem rossz, de én Adams-Landry párossal nem egyeznék ki igazán. Gilbert vagy Verrett álom lenne 😀 Amúgy szerintem azt kell eldönteni, hogy miben voltunk gyengébbek idén, mik lehetnek a gyenge pontjaink a jövőben, és hogy kik ellen is akarunk építkezni. Azért az NFC-ben a topcsapatokban Wilson, Kaepernick és Newton irányít, a mobilitásuk ellen pedig feltétlenül kell egy olyan LB, aki odaér ezekre. Van Noy még mindig tökéletes lenne...viszont rajta kívül nem igazán tudok olyat mondani, őt viszont biztos, hogy elviszik előlünk. Ez mellé jó lenne egy olyan fizikális, brusztolós elkapó, akit nem könnyű jammelni és rövid útvonalakon is veszélyes, mert a fent említett csapatok brutális front sevenjei ellen egyszerűen puhák voltunk ( annak ellenére is, hogy a Friscót megvertük, a Panthers ellen pedig 1-1 lett, de mi voltunk "felül" ). Ez talán lehetne Kelvin Benjamin, vagy Moncrief.
Kellene egy shutdown cornerback Lewis párjának, aki ez mellett képes labdákat szerezni, erre tökéletes Gilbert.
Illetve kellene egy, de lehet, hogy több safety is, a draft tele van hardhitterekkel, akiket én különösebben nem szeretek, és ilyenből már van egy Vaccaro-Bush páros, viszont az okos,.mélyen zónázó safetynket meg kiraktuk, tehát Ryannek ez valszeg nem kell.
Ezen felül még egy T és egy C kellene, de nem égetőek, illetve a centerkérdéssel fogalmam sincs, hogy mit kellene csinálni. Hajrá Lelito.
Csak ezeket nem igazán egyszerű megvalósítani, valószínűleg megint a zavarosban halászás, az UDFA-k jelentik a reményt.
Amit én csináltam, de nem így csinálnám 😀
1. Justin Gilbert CB Azt hiszem korai lesz ez a CB-pick, olyan mély a class, hogy lehet másra szánni, de mégsem volt igazán senki, akiért megérte volna. Verrett szerintem is hasonlóan hó választás.
2. Donte Moncrief WR Szerintem ő pont az az elkapó, akire szükségünk van, elérhető volt még.
3. Jackson Jeffcoat DE nálam is, de Scott Crichton talán még jobb lenne, ő is elérhető volt még.
4. Terrence Brooks S, ez már a harmadik azonos pickünk 😀 A hardhittersége mellett azért elég jó keze van és NB-nek is jó lehet.
5. Dede Lattimore ILB, egy LB mindenképp kell középre, kevesen vagyunk.
6. Pierre Desir CB Steal itt, nem kell ennyi ember a secondarybe, de személyes kedvencem és remek játékos, hatodik körben szerintem nem lehet kihagyni.
több mint 11 éve
Tegnap csináltam egyet, az jobban tetszett, de elfelejtettem elmenteni. Azért van az első két körben két választott, mert mindkettő mellett és ellen is tudtam érveket felsorakoztatni, és igazából egyik választás sem befolyásolja különösebben a későbbi stratégiámat. ( fanspeak.com/ontheclock/ ezt használtam, köszi empty taxinak, a Falcons topikban találtam 😊 )1. CB JUSTIN GILBERT V. JASON VERRETT
Gilbert sokoldalú CB, tud visszahordani KO-t, Verrett viszont pont az a ballhawk, amire szükségünk van. Mondjuk ha az igazi drafton bent lesz Gilbert, akkor azért szerintem viszonylag komoly nobrainer választás lehet ezen a ponton. Mindkettő jó fit lenne a védelembe.
2. WR DAVANTE ADAMS V. JARVIS LANDRY
Na, itt sokkal nagyobb bajban vagyok. Igazából ha mindkettő elérhető lenne itt, majd hogynem mindegy, melyiküket húzzuk. Más-más erősségeik vannak, kicsit tartok tőle, hogy a scouting szerint Landryt könnyű jammelni, mi ugye a csoporttársaink kedvenc "szórakozása". Nem láttam annyi meccset, hogy ezt el tudjam dönteni.
Összességében bármelyikükkel nagyon-nagyon boldog lennék.
3. DE JACKSON JEFFCOAT
Az elérhető rusherek közül ő illene talán a leginkább hozzánk: undersized 4-3 DE-nek, de elvileg tud izmot felszedni, viszont jelenlegi méretében jó lenne ott nekünk a szélen.
4. OT JOEL BITONIO
Kisebbfajta steal, nem tudtam ellenállni, főleg hogy nem volt bent értékelhető C már. Depthnek kiváló, ha Strief megy, akkor pedig szükséges is. Tegnap itt C-t húztam, Stork elérhető volt. Ez az egy pick amire emlékszem.
5. S TERRENCE BROOKS
Kétségeim vannak, hogy ő a legjobb választás, de ha már idáig csúszott, akkor nem hagytam ott. Fizikális S, Vaccaroval közösen elég komoly runsupportot jelentenék, hasonló lehetne mint Whitner-Goldson páros volt SF-ben, sajnos Brooks legnagyobb hátránya, hogy képtelen megfogni a labdát.
6. WR RYAN GRANT
Messze nem ő a legjobb elérhető játékos, de nem hagyom hogy valaki kihúzza a 7. körben 😉

több mint 11 éve
Vajon Colvin mennyit csúszhat az ACL miatt? Persze nagy sérülés, de ennyi idősen azért még nem végzetes. Egy hátsó kört megérne...
több mint 11 éve
Ehh, és még a vodkára se foghatomHát még Pierre Thomas 😀 .TocyMás kérdés: ma az jutott eszembe, hogy esetleg Ingram életjelei nem adnak valami halvány esélyt arra, hogy értelmesen el lehessen tradelni? 3.-4. kör?Gyurma PappaHa össze is jönne, lassan újra need lenne a poszt. Pierre és Thomas 30 éves, egyedül Robinson az, akire biztosan lehet számítani.
Azért tetszene csak egy ilyen üzlet, mert Ingram csak Robi elől szívja a levegőt. Aki Ingram helyére jönne, az nem kapna csak azért más helyett labdát, mert az NCAA-ben még nagy neve voltatapapa
3 Szent az All-Joe Teamben, az élen Colstonnal
www.usatoday.com/story/sports/nfl/2014/01/24/all-joe-usa-today-broncos-seahawks/4813797/
Marques Colston (Saints): Fell 57 yards short of his seventh 1,000-yard receiving effort. As long as he's barred from Honolulu, Colston will always have an All-Joe spot waiting for him.