New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 11 éve
Miki sajtót tájékoztatott, videó elérhető a hivatalos oldalon, de kedves vagyok és összefoglalom a 20 perc lényegét - szerinte a draft DL-ben és cornerben erős és mély
- nem elképzelhetetlen hogy az első kör közepéről hátrébb menjünk, de nagyon hátra nem akar cserélni. Azt mondta, hogy ezt nehéz tervezni, gyakran a választás előtt kevéssel dől el
- BPA-t draftolunk, mint mindig. Amikor egy játékost osztályoznak, figyelembe veszik a "character issue"-t a "medical issue"-t, és a "fit issue"-t is.
- a karaktergondok értékelésénél nézik hogy milyen komoly volt az ügy, mennyire régen történt, miként került a játékos az ügybe.
- évről évre kiértékelik a korábbi évek draftjait, mit rontottak el, adott játékos miért nem vált be, stb (van min dolgozni, az elmúlt 5 évben az első pickünk a drafton mindig védőre ment...)
- az Ivory-cserében nem csak a NY-kal, hanem egyéb csapatokkal is megy tárgyalás (de lehet hogy ezzel csak az alkupozíciót próbálja javítani)
- Kapott kérdést az NT-re is, szerinte Bunkley képes lesz NT-t játszani...
- szintén kérdésre válaszolva: szeretné ha sok QB-t választanának az első 14 helyen, mert így több needposzta is válogathatnánk (szép álom)
Gyakran fordult elő, hogy nagyon meggondolta a választ, nagyon ügyelt arra, hogy ne mondjon többet annál, amit a draft előtt a rivális GM-ek fel tudnának használni a stratégiájukhoz.
több mint 11 éve
Ohh, erről le is maradtam. Még szomorúbb vagyok 😕
több mint 11 éve
De, van értelme. Nem lenne itt... Persze, értem amit mondasz, csak akkora bust, hogy már fáj. 😕Ha Jenkins-re nézek, a legjobban azért kap el a méreg, mert ha ő nincs bent már, akkor a USC két linebackerének valamelyikét húzzuk (Cushing, Matthews). Legalábbis Payton a draft után ezt mondta.
(NCAA ma sem nézek, szóval én csak simán örültem szerintem, hogy végre needre húztunk :lol😊Gyurma Pappa
több mint 11 éve
Hát pénteken dolgozni, az alap, hogy kell 😉(Idén nézni akartam a draftot, persze hogy szombat-vasárnap dolgoznom kell... 😕 )Gyurma PappaAz első kör péntek hajnal kettőkor lesz 😉clbass
Jenkinst nagyon nincs értelme kivágni, nem keres sokat.De, van értelme. Nem lenne itt... Persze, értem amit mondasz, csak akkora bust, hogy már fáj. 😕
atapapa
(NCAA ma sem nézek, szóval én csak simán örültem szerintem, hogy végre needre húztunk :lol😊
több mint 11 éve
Lásd Stinchcomb.Ő már annyira szar volt a sérülés miatt, hogy inkább visszavonult. Az jó kérdés, hogy mi lett volna a sorsa, ha a leépült teljesítmény mellett nem gyakorol "önkritikát"
Gyurma Pappa
Strief védelmében meg kell jegyeznem, hogy 2011-ben azért nem volt rossz, tavaly meg sérülésekkel is bajlódott, de Clabo még egy jó Striefhez képest és előrelépés lenne.
Tényleg érdekes lenne egy safety draft, mondjuk én jobban örülnék egy NT-nek. Annak idején nagyon örültem Jenkinsnek, de most már az ő kivágását sem tartanám ördögtől valónak.Én már leírtam párszor, hogy mennyire remegek egy korai DT-drafttól 😊 Bár ha Star ott lenne 1/15-nél, akkor nem bánnám.
Gyurma Pappa
Jenkinst nagyon nincs értelme kivágni, nem keres sokat.
Én pont nem örültem annyira Jenkins-nek, bár akkor nem néztem annyi NCAA-t, de a highlightokból is lejött, hogy nem az az emberezős fajta, és az intercepitonöket is jellemzően nagyon rossz dobásokból szedte a zónából kitörve. Emlékszem többen nyugtatgattak itt, hogy azért jó választás lesz ő 😊 Kár hogy az előző fórummal elúsztak az akkori hozzászólások.
több mint 11 éve
(Idén nézni akartam a draftot, persze hogy szombat-vasárnap dolgoznom kell... 😕 )Gyurma PappaAz első kör péntek hajnal kettőkor lesz 😉
több mint 11 éve
Csak sajnos Strief líder, ahogy kezdő lett, rögtön CSK-vá választották, mindenki kedveli, mi meg rohadt lojálisak vagyunk az ilyen játékosokhoz.atapapaLásd Stinchcomb.
Tényleg érdekes lenne egy safety draft, mondjuk én jobban örülnék egy NT-nek. Annak idején nagyon örültem Jenkinsnek, de most már az ő kivágását sem tartanám ördögtől valónak. Péntek és szombat után sokkal okosabbak leszünk. (Idén nézni akartam a draftot, persze hogy szombat-vasárnap dolgoznom kell... 😕 )
több mint 11 éve
Hát, ez nem valami sok... Harper szerződése?Gyurma PappaHát ha eddig nem nyúltunk hozzá....
Sokan mockolnak nekünk safetyt az első körben, ha bejön, akkor nem tudom hogy lépünk-e.
Ami még érdekes, az Strief fizetése. 2 millió felett keres idén, de alig van garantált pénze, ha a Falconstól kilőtt (sokkal jobb) Clabot megkínálnánk egy több éves szerződéssel, akkor Strief kirúgásával az első évi hitet simán tudnánk fedezni.
Csak sajnos Strief líder, ahogy kezdő lett, rögtön CSK-vá választották, mindenki kedveli, mi meg rohadt lojálisak vagyunk az ilyen játékosokhoz.
több mint 11 éve
Hát, ez nem valami sok... Harper szerződése?
több mint 11 éve
Na sikerült bepótolni az elmúlt 20nap postjait. Mennyi helyünk van most kb a capben, kíváncsi vagyok mennyi embert akarunk-tudunk megtartani a draft után.EasyGhostÚjdonság h az NFLPA honlapján lehet követni az összes csapat aktuális és hivatalos capállását: www.nflplayers.com/reports/RunPublicReport.aspx?report=top51
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Na sikerült bepótolni az elmúlt 20nap postjait. Mennyi helyünk van most kb a capben, kíváncsi vagyok mennyi embert akarunk-tudunk megtartani a draft után.
több mint 11 éve
Legalább sokba kerül nekik 😊 Sajnos elég jó cserét csináltak vele, de megtehették, ők nem fizetnek évi 20-t az irányítónak. Ivoryt illetően úgy szólnak a pletykák, hogy 4. kört akarunk, 6. akar adni a Jets, talán lesz belőle 5. kör.
A Revis-cserével talán közvetve egy kicsit mi is jól járhatunk, mert a Tampa sanszosan DT-t vitt volna, a Jets szerintem nem azt fog, és ha ide akarunk erősíteni, akkor nőttek az esélyeink egy jó játékosra (bár a Panthers is DT-t akar állítólag)
több mint 11 éve
adam77
635
hát csúcs, hogy revist nézhetjük majd 2x évente. mindenesetre az ivory biznisz ezzel még valószínűbbnek tűnhet.
több mint 11 éve
Ja, értem. Köszönöm! 😊
több mint 11 éve
Ivory marad! Aláírta a tendert. 1 év, $2.023.Pont, hogy emiatt valószínű, hogy elmegy szvsz... A tender aláírása miatt lett trade-eligible.
Meglepő számomra, azt hittem le fog lépni.
Megint 4 RB-vel fogunk nekivágni(?). Remélem nem fogunk kirakni senkit. Jó lesz így! 😊krixtofer
Sőt, elvileg a Jets-nek van is már ajánlata... Kíváncsi vagyok, 4. kör kicsit durvának tűnik/-het, de reménykedem benne... Még jó, hogy idén az AFC east az ellenfél, szét fog futni New Yorkban, előre látom. 😕 😀
Amúgy az szerintem is igaz, hogy 4 RB lesz, de Cadet lesz negyedik és nem Ivory. 😀
több mint 11 éve
Le fog lépni. Csak szerződés nélkül nem lehet elcserélni. Senki nem matchelt 2. kört érte
több mint 11 éve
Ivory marad! Aláírta a tendert. 1 év, $2.023.Meglepő számomra, azt hittem le fog lépni.
Megint 4 RB-vel fogunk nekivágni(?). Remélem nem fogunk kirakni senkit. Jó lesz így! 😊
több mint 11 éve
Nem, olyan nem lesz, 7-9-es alapszakasz után nyerünk majd SB-t😛
több mint 11 éve
Az előző év után én is inkább optimista vagyok, csak óvatosan 😊atapapaMagyarul nem 6-10 jósolsz, szép 😉
több mint 11 éve
Ez a naptár jól jöhet érdemes lementeni.
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
most azért van okunk optimizmusra. fontosabb játékosszerződések rendben, nincs bounty, nincs liga vs akárki vita. van főedzőnk. egyedül a sérülésfaktor szólhat közbe egy jó felkészülésbe. a 3-4 átállás problémái szvsz a védelem teljesítményén csak javíthatnak ugye 😉Részben egyetértek, a védelem csak jobb lehet, viszont az O-val lehetnek gondok, T-ben és elkapóval álltunk már jobban is. Nem arra gondolok, hogy mi leszünk a Jets, csak ha a drafton értelmes helyen vagy maradék FA-ben ezt nem orvosoljuk, akkor nem lesz garantált a top5 O.
a 4 első meccsből 3 hazai. falconst még tavaly is lenyomtuk, most is meglehet és az lendületet ad a többire. ha jó mutatóval (7-2, 6-3) érünk oda a november végére, felszabadultan állhatunk bele abba a három keményebb meccsbe. ha pedig nem sül jól el, akkor a maradék négyen lehet szépíteni és odaérni a végére.
az lenne még vicces, ha összeáll a 3-4 és cutlert a régi formájához hűen csapkodnák földbe a védőink bushrod pislogása mellett 😊adam77
És a tavaly gyenge ellenfelek is erősödhetnek még.
Az előző év után én is inkább optimista vagyok, csak óvatosan 😊
több mint 11 éve
Sept. 8 - vs. Atlanta - itthon nem kapunk ki. Pont.Sept. 15 - at Tampa Bay - tavaly is izzasztó volt, idén sem lesz könnyű, illetve soha nem az. a SB évünkben is kikaptunk, otthon.
Sept. 22 - vs. Arizona - minden bizonnyal idén sem lesz QB, de egy sikeres évhez, őket tényleg verni kell
Sept. 30 - vs. Miami - MNF yay
Oct. 6 - at Chicago - végre van épeszű OC-jük, meg jó csapat, meg minden
Oct. 13 - at New England - "which long play?"
Oct. 20 - Bye - ha lehet ilyet mondani, a legjobb bye week időszak
Oct. 27 - vs. Buffalo - ha szeretnénk PO-t, nyerni kell
Nov. 3 - at New York Jets - family affair
Nov. 10 - vs. Dallas - imádom a Dallas elleni prime time meccseket
Nov. 17 - vs. San Francisco - legalább otthon játszunk
Nov. 21 - at Atlanta - fáradt leszek pénteken
Dec. 2 - at Seattle - még a tavalyi Frisco is szívott ebben az időszakban, ezen a helyen
Dec. 8 - vs. Carolina - örülök, hogy olyankor játszunk velük, amikor már tudni fogjuk, hogy mi a helyzet, igazi counter nekünk a Cicafalva
Dec. 15 - at St. Louis - a Ramstől sikerült már ígéretesebb évben is kikapni
Dec. 22 - at Carolina - lásd az előző meccsen
Dec. 29 - vs. Tampa Bay - vagy így, vagy úgy, de valami lesz
Szokásomtól eltérően, nem tippelek semmit az idei évre. Gondolkoztam, utoljára 2009 előtt nem tippelgettem semmit, úgyhogy jinxnek tekintem, és idén szerintem ne legyen tippjáték sem. Hátha 😀
több mint 11 éve
adam77
635
most azért van okunk optimizmusra. fontosabb játékosszerződések rendben, nincs bounty, nincs liga vs akárki vita. van főedzőnk. egyedül a sérülésfaktor szólhat közbe egy jó felkészülésbe. a 3-4 átállás problémái szvsz a védelem teljesítményén csak javíthatnak ugye 😉a 4 első meccsből 3 hazai. falconst még tavaly is lenyomtuk, most is meglehet és az lendületet ad a többire. ha jó mutatóval (7-2, 6-3) érünk oda a november végére, felszabadultan állhatunk bele abba a három keményebb meccsbe. ha pedig nem sül jól el, akkor a maradék négyen lehet szépíteni és odaérni a végére.
az lenne még vicces, ha összeáll a 3-4 és cutlert a régi formájához hűen csapkodnák földbe a védőink bushrod pislogása mellett 😊
több mint 11 éve
megeshet, hogy chicagoba 4 győzelemmel megyünk.adam77most tedd le az XBOX-kontrollert 😉
Tudom hogy a tavalyi rendhagyó év volt, de 2-2-s szezonstartot is csak a legpesszimistábbak jósoltak.
Az biztos, hogy ha akarunk valamit a végelszámolásnál, akkor a Tampa-Miami-Arizona triót ütni kell az elején.
A hideg meccseket jól elkerültük, de december elején, hétfő éjjel Seattle-ben játszani... az nem lesz nagy móka.
Azt kibírtam volna, ha a tavalyi, vasárnap este Frisco, rögtön utána csütörtök este Falcons csomagot idén nem kapjuk meg ismét :/
Ha minden igaz, ötször is lehetünk a sport1-n (2 MNF, TNF, Pats és Frisco)