New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Te is jó helyen szocializálódhattálatapapa
a vastagon kiemeltnek semmi köze ahhoz amit a pályán csinál. Utóbbival viszont súlyos sérüléseket lehet okozni. Enélkül is veszélyes ez a sportág.Amadeus91
mert ha vered az asszonyt, azzal nem lehet súlyos sérülést okozni, az teljesen természetes azért, mert nem a pályán történikStez
hagyjad már, a csaj simán visszatámadhat, de a játékosnak a pályán tilos 😀

*hacsak nem kapott illegálisan extra juttatást a törlesztésért.

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 059 — Lájkold a zsűrit!
Mondjuk az igazán kemény büntetés az lenne ha megtiltanák h visszaigazolják a jelenlegi FA-iket 😀empty taxi
Szerintem frappánsabb lenne a 2 Falcons elleni meccsünket le se játszani, csak be kéne írni a 2w-t a pirosaknak.atapapa
Szeretem a nemes és fair küzdelmet, nem tetszik az ötlet.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 253 — #neverpunt
azért ez a sztori undorító. Szégyen. Az egy dolog, hogy .... néha verik az asszonyt de szándékosan - pénzért! - másoknak sérülést okozni a pályán az patkányság.Amadeus91
a vastagon kiemeltnek semmi köze ahhoz amit a pályán csinál. Utóbbival viszont súlyos sérüléseket lehet okozni. Enélkül is veszélyes ez a sportág.Amadeus91
Mert ha egy 50 kilós nőt megver egy 120 kilós színizom játékos, ott minden rendben lesz.

Hagyjuk.

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 694 — Whoops, looks like something went wrong.
azért ez a sztori undorító. Szégyen. Az egy dolog, hogy .... néha verik az asszonyt de szándékosan - pénzért! - másoknak sérülést okozni a pályán az patkányság.Amadeus91
mert ha vered az asszonyt, azzal nem lehet súlyos sérülést okozni, az teljesen természetes azért, mert nem a pályán történik

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 156
a vastagon kiemeltnek semmi köze ahhoz amit a pályán csinál. Utóbbival viszont súlyos sérüléseket lehet okozni. Enélkül is veszélyes ez a sportág.
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Azon gondolkoztam mióta a hír megjelent, hogy bizony komolyan perelhetőek lesznek azon játékosok, akiknek kifizetés történt a számlájára ilyen indokkal (a felbujtók is). És lám, már realizálódni is látszik.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Te is jó helyen szocializálódhattál

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 309 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mondjuk még nem is tartom elképzelhetetlennek, hogy ez kihat majd teszem azt Breesre. 😊Stez
majd elmegy Miamibe, ha nem tér vissza Culpepper.Höri
Oda biztos nem, mert a Dolphins medical teamje megint talán valami nagy kockázatfaktort, mint pár éve. 😛
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 156
azért ez a sztori undorító. Szégyen. Az egy dolog, hogy vannak olyanok a ligában akik a pályán kívül füveznek, gyorshajtanak, verekednek, kurváznak, néha verik az asszonyt, ellőnek 1-2 gólyót a levegőbe részegen...de szándékosan - pénzért! - másoknak sérülést okozni a pályán az patkányság. Edzőtől kezdve mindenkit, aki "elrendelte", támogatta, végrehajtotta rúgnék picsán úgy, hogy az UFL -ben fogjon talajt.
Ha anno a Giants kapcsán ment a balhé és a fenyegetőzés az állítólagos szinészkedés miatt (1. vagy 2. hét a Rams ellen) akkor emiatt nem is tudom minek kéne jönnie...
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 309 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
De csak nálunk, Jacksonville-ben erre még nem volt pénzjjncaa
Vagy inkább mert Del Rio nem engedte(remélem).iktriad
Gm Gene pedig ezért vadászott wyomingi hard hitterekrejjncaa
Mikor Williams itt volt, akkor még nem ő volt a góré. GW a "csodás" (borzalmas) '08as szezonban volt nálunk DC, Smith '09 óta GM.
Ja és Prosinkskit meg ne bántsd. 😊

gratulálok, igazi sportember...iktriad
csak Faragó meg ne tudja eztHöri
Á, most mással van elfoglalva. Tuti épp Favre twitterüzeneit olvasgatja nagy áhítattal. 😊
több mint 13 éve
Williams occasionally reached into his own pocket to contribute to the bounty pool.
http://sportsillustrated.cnn.com/2012/writers/peter_king/03/02/saints.bounties/index.html#ixzz1o06hZyR6iktriad
Ezért kellett neki akkora pénz, hogy az elején Payton is lemondott a sajátjából GW javára 😊
Egyértelmű hogy GW az egyik főbűnös, szvsz simán lehet hogy a korábbi munkahelyein is alkalmazta a módszert, bár JDR alatt pont nem, ő szereti uralni a D-t, ezért is jött el onnan GW.
It was a terrible mistake, and we knew it was wrong while we were doing it. Instead of getting caught up in it, I should have stopped it. I take full responsibility for my role. I am truly sorry. I have learned a hard lesson and I guarantee that I will never participate in or allow this kind of activity to happen again.

Szal GW-t ismerve nem lepett annyira meg az ügy, de az igen, hogy Loomis ilyen mélyen érintett. Belőle többet néztem ki.

Mondjuk az igazán kemény büntetés az lenne ha megtiltanák h visszaigazolják a jelenlegi FA-iket 😀empty taxi
Szerintem frappánsabb lenne a 2 Falcons elleni meccsünket le se játszani, csak be kéne írni a 2w-t a pirosaknak.

több mint 13 éve
Mondjuk még nem is tartom elképzelhetetlennek, hogy ez kihat majd teszem azt Breesre. 😊Stez
majd elmegy Miamibe, ha nem tér vissza Culpepper.

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 694 — Whoops, looks like something went wrong.
😂
Az komoly lenne.
Mondjuk még nem is tartom elképzelhetetlennek, hogy ez kihat majd teszem azt Breesre. 😊
De sok esély szvsz nincs erre sem.

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 059 — Lájkold a zsűrit!
Mondjuk az igazán kemény büntetés az lenne ha megtiltanák h visszaigazolják a jelenlegi FA-iket 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
gratulálok, igazi sportember...iktriad
csak Faragó meg ne tudja ezt

több mint 13 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 207 — no es importante
Vagy inkább mert Del Rio nem engedte(remélem).iktriad
Gm Gene pedig ezért vadászott wyomingi hard hitterekre

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Vagy inkább mert Del Rio nem engedte(remélem).

Szóval GW (nagyon is) támogatta a dolgot - gratulálok, igazi sportember...
Williams occasionally reached into his own pocket to contribute to the bounty pool.
http://sportsillustrated.cnn.com/2012/writers/peter_king/03/02/saints.bounties/index.html#ixzz1o06hZyR6
több mint 13 éve
De csak nálunk, Jacksonville-ben erre még nem volt pénz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Brian McIntyre: "Why would a guy risk a $20,000 fine to win a $1,500 bounty?"

Ez mondjuk valóban érdekes kérdés. 😊Schleck
én azt olvastam, hogy minden sérülés után kaptak ajándékba egy ilyet.

ráadásul nem szabad elfelejteni, hogy egy papírban 2 van.Höri
😂
Ennek tükrében nagyon "örülök", hogy innen jött az új DB coachunk.
Mondjuk Gregg Williamsből simán kinézem, hogy egy ilyen dolgot elnéz/megenged/támogat...
több mint 13 éve
Brian McIntyre: "Why would a guy risk a $20,000 fine to win a $1,500 bounty?"

Ez mondjuk valóban érdekes kérdés. 😊Schleck
én azt olvastam, hogy minden sérülés után kaptak ajándékba egy ilyet.

ráadásul nem szabad elfelejteni, hogy egy papírban 2 van.

több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 706 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ez olyan,hogy kb minden második csapatnál előfordulhat az ilyen bounty. Az viszont már érdekesebb,hogy az edző csak szemet huny felette,vagy esetleg ő szervezi...
több mint 13 éve
adam77 New Orleans Saints 639
drew meg írja alá a szerződését, a különbözetet majd elbountyzzuk. extra 50 ezer minden kilőtt íjász után 😛
több mint 13 éve
😂
@Rosenberg_Mike: Imagine how rich Ndamukong Suh would be if he played for the Saints.

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
De majd most lehet megint álszenteskedni, ahogy azt a Spygate-nél is eljátszotta a liga, csúnya-csúnya szentek, miattuk vonult nyugdíjba favre isjjncaa
nem hinném, hogy álszenteskedés. egyszerűen ha nem büntetik most meg ezért a csapatot, azzal azt mondják ki, hogy ennek helye van a ligában (vagy a sportban, most mindegy). abban meg szerintem egyetértünk, hogy ez egy elég rossz üzenet lenneSzobi22
Az álszenteskeskedést pl. azokra a szurkolókra értem, akik kint már a Saints SB-győzelemtől való megfosztását követelikjjncaa
jó, hát idióták mindenhol vannak, arrafelé meg ugye koncentráltan.

több mint 13 éve
De majd most lehet megint álszenteskedni, ahogy azt a Spygate-nél is eljátszotta a liga, csúnya-csúnya szentek, miattuk vonult nyugdíjba favre isjjncaa
nem hinném, hogy álszenteskedés. egyszerűen ha nem büntetik most meg ezért a csapatot, azzal azt mondják ki, hogy ennek helye van a ligában (vagy a sportban, most mindegy). abban meg szerintem egyetértünk, hogy ez egy elég rossz üzenet lenneSzobi22
Az álszenteskeskedést pl. azokra a szurkolókra értem, akik kint már a Saints SB-győzelemtől való megfosztását követelik

---