New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
Grat nektek, sok sikert a továbbiakban!Jövőre nehezebb dolgotok lesz (remélem 😊 )
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Most imádkozni kell Ivory testi épségéért. Ha bírja szuflával, akkor nem lesz gondhajajennyit az elméletemről... rohadt lábujjGyurma Pappa
Jay Glazer just reported season ending toe surgery for Saints rookie RB Mark Ingram is coming on Wednesday.atapapa
Majd ha lesz egy szabad félnapom összeírom az idei rekordokat 😉
Addig is köszönöm a fiainknak ezt a varázslatos alapszakaszt, a 8-0-s rohanással valahol a 2009-es alapszakasz mellé emelkedett.
több mint 12 éve
hajajennyit az elméletemről... rohadt lábujj
Jay Glazer just reported season ending toe surgery for Saints rookie RB Mark Ingram is coming on Wednesday.atapapa
több mint 12 éve
hajajJay Glazer just reported season ending toe surgery for Saints rookie RB Mark Ingram is coming on Wednesday.
több mint 12 éve
boldog új évet mindenkinek!:]loljó kép 😊
ata: köszi, most tényleg elmentem őket
több mint 12 éve
boldog új évet mindenkinek!:]
több mint 12 éve
Egyrészt: honnan szeded ezeket a részletes táblázatokat?Ezt ugyanonnan, ahonnan a pár napja linkelt O-falunkat dicsérő cikket is linkeltem
Gyurma Pappa
www.footballoutsiders.com
Aztán van a www.profootballfocus.com de ezzel hasonló a problémám mint az www.advancednflstats.com statisztikáival, nevezetesen hogy az összesített statisztikákat szvsz nem mindig megfelelő módon súlyozzák. Lásd a PFF-t, amely nyafog hogy Bushrod miért lett pro bowler, hiszen szerintük több LT is van az NFC-ben, aki jobban blokkol passzhoz, csakhogy ők ugyanolyan súllyal veszik a passzblokk statisztikák összesítésénél a sacket, a hitet és a siettetést, ami szvsz hülyeség, mivel a sackkel yardvesztés van (de nem ritkán fumble), a hittel legfeljebb pontatlanabb dobás, a sietettéssel pedig még kevésbé pontatlan dobás. Bushrod ugyan több nyomást engedett, mint sok LT, viszont a passzplayek számához viszonyítva az egyik legkevesebb sacket szerezték róla.
Ugyan nem ennyire "rejtett" statokat vezet a www.pro-football-reference.com, de rengeteg évtizedes adatra rá lehet keresni, sok szempont alapján lehet a számokat szűrni.
De ennek az oldalnak az alján is lehet nem annyira hangsúlyozott adatokra rákeresni www.hosted.stats.com/fb/index.asp
Amit látok, az amit ata is mond: sok blitz, kis hatékonysággal. Úgy gondolom, hogy ennek az egyik oka, hogy sokszor rossz emberek vannak a pályán. Pl. Shanle teljesen alkalmatlan blitzelni, ellenben Wilson jó lenne, de ő meg kevés szerepet kap (biztos van ennek is oka).Gyurma Pappaszerintem az az oka, hogy Wilson egyelőre csak bizonyos szitukban alkalmazható és ugye minden DC arra törekszik, hogy a snap előtt a legkevésbé lehessen olvasni a D szándékait. Ahogy Ivory a támadóknál, úgy Wilson a védelemben is beszélő játékos.
Shanle legalább mindenben egyenletesen szar 😛
több mint 12 éve
Egyrészt: honnan szeded ezeket a részletes táblázatokat? Mindig egy lépéssel előttem jársz, és néha jó lenne nekem is látni ezeket mielőtt írok valamit 😊Másrészt: az egyik legnagyobb erősségünk, a legnagyobb gyengénk is: az agresszív D. Én nem értek olyan szinten a védelemhez, meg egyáltalán az egész taktikai sztorihoz, hogy mélyebben elemezzem (úgy jellemezném, hogy a tudásom kb. egy középiskolai helyettes edző szintjén van), statisztikákat tudok magyarázni inkább. Jó lenne, ha deacon olvasna most, és írna valami okosat, mert ő lényegesen többet tud nálam. 😊
Amit látok, az amit ata is mond: sok blitz, kis hatékonysággal. Úgy gondolom, hogy ennek az egyik oka, hogy sokszor rossz emberek vannak a pályán. Pl. Shanle teljesen alkalmatlan blitzelni, ellenben Wilson jó lenne, de ő meg kevés szerepet kap (biztos van ennek is oka). A prevent D-t azt hagyjuk, arról már többször fejtettem ki, nem túl rózsás véleményem...
több mint 12 éve
Engem azért nem taglózott le a hír. Ha a kezdők pihennek, miért meglepetés a második sor veresége?hajduaz öt L-ből csak kétszer pihentek, plusz e kettő vereség során az egyiken csak a kezdőknek kb. a harmada nem játszott (2009). 2006-ban pedig az első drive-ot játszották a kezdők. Ha azt vesszük hogy Payton mérlege HC-ként bő 60% felett van, akkor ez a két meccstől függetlenül is elég rossz.
De bárhogy is értelmezzük, ideje lenne ma ezt a sorozatot megtörni 😊
több mint 12 éve
Szinte teljesen azonos a nézőpontunk, de a yac bizony a legnagyobb baj a védelemben, illetve a legfontosabb tünet. Jele a gyenge pass rushnak, a sok - gyakran hatástalan - blitznek, a 4. negyedbeli prevent D-nek és nem utolsósorban a miss tackle-nek.Engem azért nem taglózott le a hír. Ha a kezdők pihennek, miért meglepetés a második sor veresége?
Szvsz teljesen jellemző, hogy Greer is mennyire rossz ebben, pedig amúgy nagyon-nagyon elit CB
Eddig nem esett le, de az NFL Network felvezetőjében elhangzott, hogy Sean Payton itteni tevékenysége alatt eddig minden szezonban buktuk az év utolsó meccsét, az 5 ilyen meccsből 3-t a Panthers ellen. Ez még úgy is mellbevágó, hogy az 5-ből négynek már semmi tétje nem volt, illetve hogy a 3 CAR elleni meccsből kettőn a kezdők pihentek a PO-ra.atapapa
több mint 12 éve
Szinte teljesen azonos a nézőpontunk, de a yac bizony a legnagyobb baj a védelemben, illetve a legfontosabb tünet. Jele a gyenge pass rushnak, a sok - gyakran hatástalan - blitznek, a 4. negyedbeli prevent D-nek és nem utolsósorban a miss tackle-nek. Szvsz teljesen jellemző, hogy Greer is mennyire rossz ebben, pedig amúgy nagyon-nagyon elit CB
Eddig nem esett le, de az NFL Network felvezetőjében elhangzott, hogy Sean Payton itteni tevékenysége alatt eddig minden szezonban buktuk az év utolsó meccsét, az 5 ilyen meccsből 3-t a Panthers ellen. Ez még úgy is mellbevágó, hogy az 5-ből négynek már semmi tétje nem volt, illetve hogy a 3 CAR elleni meccsből kettőn a kezdők pihentek a PO-ra.
több mint 12 éve
Most még a meccs előtt készítettem egy kis PO SWOT-ot a csapatról, így fejben, gondoltam megosztom írásban is:Erősségeink:
- egyértelmű ugye az O, nincs olyan pont, ami gyenge lenne
- a védelem összeállt futás ellen, és a RZ-ban
Gyengeségek:
- a passz elleni védekezés nagyon sok yardot nyel, és félek hogy azért lesz olyan, aki kicsit nagyobb RZ hatékonyságot fog tudni bemutatni
- nagyon kevés labdát szerzünk
Lehetőségek:
- benne van a védelemben a nagy play (lásd a múltheti fumble ret)
- szerencsére nagyon kevés sérültünk van, így Brees és Payton mozgástere nem hogy megmaradt, bővült
- Ingram felépülésével 4 (azaz négy) RB lehet a keretben, ami egy esetleges, fagyos, hideg (havas...) meccsre óriási kincs lehet, és ha én lennék a HC, erre tudatosan készülnék, tehát Ingramot nem venném elő addig, amíg nem tartunk ott, hogy menni kell GB-be (ha korábban búcsúzni kell, akkor legalább a következő idényre megint 110%-os lehet, mert szerintem Ivory szerződése ugyan csak 2013-ban jár le, de jó csere alap lehet akár, sokba sem kerülne... én legalábbis tuti elcserélném valami D upgrade reményében, egyre többször hangoztatják: ő sima kezdő lehetne egy-két csapatban... mondjuk a Pats visszaadhatná az első körünket :cool: :lol😊
Veszélyek:
- Moore esetleg kidőlése a PO-ra kivenné Brees kezéből az egyik legnagyobb fegyverét
- tartom, hogy a passz elleni védekezésünk legnagyobb baja nem a YAC, de mind Jenkins, mind Porter, és még volt olyan, hogy Greer és Harper is mutatott be korábban open fielden homály szereléseket
- Shanle felébredni látszik, de félek tőle
- Vilma sérülése
- Jenkins sérülése
több mint 12 éve
Mindenkinek Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet Kívánok!WHOOOO DAAAAAAT!!!
több mint 12 éve
Boldog Új Évet srácok!
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
😊 Jó a hangulat a topicbanGyőzelmekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok! TWO DAT!
több mint 12 éve
ááhh, én minél többet iszom, annál vonzóbb vagyok. vagy ez fordítva van? vagy csak azt hiszem? 😛
több mint 12 éve
Azt a mennyiséget, amit én megiszom, még egy előbálozó is kiröhögi (emlékszem a Super Bowlon neked is hogy kikerekedett a szemed, amikor a félidőben elkezdtem kólázni 😛 )Akkor már bekóláztál rendesen, ha ilyenekkel tudod csak felizgatni..... 😂
a kis aranyossal most én játszom :cool: Próbálom felizgatni, ezért azt mondtam neki flegmán hogy Ryan a legjobb irányítóatapapa
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Azt a mennyiséget, amit én megiszom, még egy előbálozó is kiröhögi (emlékszem a Super Bowlon neked is hogy kikerekedett a szemed, amikor a félidőben elkezdtem kólázni 😛 )a kis aranyossal most én játszom :cool: Próbálom felizgatni, ezért azt mondtam neki flegmán hogy Ryan a legjobb irányító
több mint 12 éve
Na, Miller-ivó beszót! 😊 Jó pihenést????? A kis "aranyos" számát nem küldöd át? 😀
Vagy inkább a kis aranyost!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Mé' nem szóltál nekem is hogy a Tomi kiárusítást tart?Még egy ilyen szilvesztert!!! Most bontottam ki egy üveg Dúzsi Tamás rosét.....zemanlaBoldog új évet minden szentnek!Úgy könnyű, hogy nem is iszok 😊
Csak annyit igyatok, hogy holnap este hétig kijózanodjatok!
Who Dat!atapapa
Boldog új évet mindenkinek!
Who Dat!Gyurma Pappa
Na jó, annyit azért iszok, de annyit máskor is megiszok 😛Gyurma Pappalassan átmegyünk anonim alkoholisták topikjába 😀
jó pihenést mindenkinek
több mint 12 éve
Na, gyere koccintsunk virtuálisan! 😉Na jó, annyit azért iszok, de annyit máskor is megiszok 😛Gyurma PappaÚgy könnyű, hogy nem is iszok 😊Még egy ilyen szilvesztert!!! Most bontottam ki egy üveg Dúzsi Tamás rosét.....zemanla
Who Dat!Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Na jó, annyit azért iszok, de annyit máskor is megiszok 😛Még egy ilyen szilvesztert!!! Most bontottam ki egy üveg Dúzsi Tamás rosét.....zemanlaBoldog új évet minden szentnek!Úgy könnyű, hogy nem is iszok 😊
Who Dat!atapapa
Who Dat!Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Még egy ilyen szilvesztert!!! Most bontottam ki egy üveg Dúzsi Tamás rosét.....Boldog új évet minden szentnek!Úgy könnyű, hogy nem is iszok 😊
Who Dat!atapapa
Who Dat!Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Boldog új évet minden szentnek!Úgy könnyű, hogy nem is iszok 😊
Who Dat!atapapa
Who Dat!
több mint 12 éve
"My new yrs resolution...go undefeated in Jan and Feb." (Vilma) 😊Two Dat!