New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 14 éve
nem konkrétan azzal van bajom, hogy a kedvenc csapatomat láthatom játszani, hanem azt nem várom, hogy egy bombaformában lévő csapat országos meccsen alázzon minketColston első TD-je a szezonban. A 7. héten...én továbbra is várom. talán arra a meccsre magunkhoz térünk...Gyurma Pappa
Nem szoktam ilyet írni, de nem várom a Steelers elleni meccsetatapapa
több mint 14 éve
Colston első TD-je a szezonban. A 7. héten...én továbbra is várom. talán arra a meccsre magunkhoz térünk... jó lenne, ha a bye weekre maradna esélünk a PO-ra, ahhoz bizony nyernünk kell jövő héten itthon az említett csapat ellen, és nem mellékesen nyernünk kell a Panthers ellen... akkor lesz ugye 6-3...
Nem szoktam ilyet írni, de nem várom a Steelers elleni meccsetatapapa
több mint 14 éve
Röviden annyi, hogy megint még csak szerencsénk sincs. A második félidőben megállítottuk a Browns, gyakorlatilag képtelenek voltak bármire. Aztán erre mit csinálunk? 1&35... hát erről ennyit... Meg sarokról felpattanó INT... Megint csak: még szerencsénk sincs...
több mint 14 éve
Colston első TD-je a szezonban. A 7. héten...Nem szoktam ilyet írni, de nem várom a Steelers elleni meccset
több mint 14 éve
Van egy tippem CB-draftra, ott figyel az aláírásomban 😛Brett: stay home.... beszarás!!! kösz, király a videó!
Sajnos vagy hál'Istennek valszeg nem fogunk olyan hamar választani, hogy a miénk legyen.
LB minek? Nem hiszem hogy tudunk szerezni a mostaniaknál jobbak, Clark szvsz be is vált, főleg futás ellen.
Egy édi videó (bár néhány topickal arrébb gondolom anyáznának rá)
http://www.youtube.com/watch?v=ycdoXJAQIQkatapapa
Go Saints!!!!!
több mint 14 éve
Nagyon hiányolom a tavalyi jó kis pick6-eket, remélem most megtalálják a fiúk ezeket is.Gyurma PappaHát, ebben segíthet Sharper, de valamiért úgy érzem, nem akkor fog eljönni ez az alkalom, amikor a Robinson-Torrence kettőssel kezdünk... Kíváncsi vagyok, Jenkins melyik poszton mennyit fog játszani.
Olvassatok srácok, amit atapapa mond, az úgy van... (Saints ügyben általában... 😊 ) (De máshol is írták, hogy játszik ma.)Saints S Darren Sharper says he's back on the active roster and expecting to play Sunday.SP nem mondta biztosra a játékát. Majd holnap kiderül.hayden
Tehát aktiváltak, ahogy várható volt.deny79
Sharper holnap aktív leszatapapa
több mint 14 éve
Nagyon hiányolom a tavalyi jó kis pick6-eket, remélem most megtalálják a fiúk ezeket is.
több mint 14 éve
hayden
124
Saints S Darren Sharper says he's back on the active roster and expecting to play Sunday.SP nem mondta biztosra a játékát. Majd holnap kiderül.
Tehát aktiváltak, ahogy várható volt.deny79
több mint 14 éve
Saints S Darren Sharper says he's back on the active roster and expecting to play Sunday.Tehát aktiváltak, ahogy várható volt.
több mint 14 éve
hayden
124
CB Quincy Butler, who played in 14 games with seven starts for the St. Louis Rams in 2009, was signed to take Gay's spot on the active roster.Nincs róla balfaszkodós vidi a youtube-on, szal annyira rossz nem lehet 😊
több mint 14 éve
Sharper holnap aktív leszJenkins-t megvágta a liga 10 rongyra, amiért keménykedett (tudjátok, a 30 yardos bünti).
Willimas megvédte 😀
“It’s probably my fault in all honesty,’’ Williams said Saturday. “The night before the game I showed a clip that showed that quarterback (against) three different opponents running out of bounds, and everybody slows down and he runs 4, 5, 6, 8, 10, and one time, 12 more yards, because they slowed down.
“We’re going to defend every blade of grass - not every inch - but every blade of grass.’’
Williams said his coach’s game tape shows Jenkins launching himself at Freeman before the quarterback goes out of bounds.
“So (Jenkins) is in the air and then (Freeman) goes out of bounds and Malcolm hits him,’’ Williams said. “It’s just part of the game. It’s just part of the game.’’
több mint 14 éve
LB minek? Nem hiszem hogy tudunk szerezni a mostaniaknál jobbak, Clark szvsz be is vált, főleg futás ellen.Ámen.
atapapa
több mint 14 éve
Van egy tippem CB-draftra, ott figyel az aláírásomban 😛 Sajnos vagy hál'Istennek valszeg nem fogunk olyan hamar választani, hogy a miénk legyen.
LB minek? Nem hiszem hogy tudunk szerezni a mostaniaknál jobbak, Clark szvsz be is vált, főleg futás ellen.
Egy édi videó (bár néhány topickal arrébb gondolom anyáznának rá)
http://www.youtube.com/watch?v=ycdoXJAQIQk
több mint 14 éve
Greer se, tök jó :\+1 a CB draftra, mivel a legutóbbi két CB draftunkból az egyik busto (egyelőre, lehet hogy nem az, meglátjuk), a másik meg S lett.
Akkor is kérdés: LB???
több mint 14 éve
Sharper már hetek óta azt nyilatkozza, hogy kész a játékra. Payton azt mondta, hogy Ingram azért lett kivágva, mert még most se gyógyult meg. A mostani "egészséges" CB-állományt elnézve nem is tűnik akkora hülyeségnek az áprilisi első körös CB-draft (ma Greer se edzett)
több mint 14 éve
Tudom, hogy a Bayou miért volt ott, de nekem a Bowen hangzása sokkal jobban tetszik 😊nekem a Bowen nem jön be, mivel az egyik legellenszenvesebb volt NBA-játékosnak is ez a vezetékneve 😕Bowen Christopher BreesatapapaJobb, mint a másik "győztes" a Bayou.
Hát akkor üdvözlet Bowen 😊 Jó lenne, ha őt is emelgetné még a papa SB-on 😉Gyurma Pappa
A Bayou azért lett volna király, mivel pont New Orleans-ban van a híres Bayou Sauvage, ami ilyen kiterjedtebb vadasparkszerűség lápos vidékkel, aligátorral, stb.atapapa
Na mind1.
Sharper megijedt Ingram cutjától 😊 Valami LB kilátásban? Legalább pletykaszinten???
több mint 14 éve
A visszatérő agyrázkódásos tünetek miatt Gayt IR-re tettük. Quincy Butlert igazoltuk le helyette a PS-bőlSharper ma már edzett
több mint 14 éve
nekem a Bowen nem jön be, mivel az egyik legellenszenvesebb volt NBA-játékosnak is ez a vezetékneve 😕Bowen Christopher BreesatapapaJobb, mint a másik "győztes" a Bayou.
Hát akkor üdvözlet Bowen 😊 Jó lenne, ha őt is emelgetné még a papa SB-on 😉Gyurma Pappa
A Bayou azért lett volna király, mivel pont New Orleans-ban van a híres Bayou Sauvage, ami ilyen kiterjedtebb vadasparkszerűség lápos vidékkel, aligátorral, stb.
több mint 14 éve
Bowen Christopher BreesatapapaJobb, mint a másik "győztes" a Bayou.
Hát akkor üdvözlet Bowen 😊 Jó lenne, ha őt is emelgetné még a papa SB-on 😉
több mint 14 éve
Bowen Christopher BreesatapapaTúl hétköznapi a Béla után 😛
több mint 14 éve
Béláim!!!😀
http://www.youtube.com/watch?v=g0A8jfosr2Q&feature=related
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
Bendegúz...és küldjuk mellé az Indula a bakterházat 😊
több mint 14 éve
akkol legyel Lóbelt? esetleg Ledfold? vagy ha minden kötél szakad, legyen Blájen!!!
több mint 14 éve
Ami ráadásul szláv is 😊Láttam.... 😊A hírstarton a vezető hírek között volt, onnan már csak egy ugrás a hivatkozás.... :cool:zemanlaokok, reméljük nem lesz belőle hullócsillag 😛
ÉÉÉS még nem tudjuk mi a neve 😀Gyurma PappaBrees "pályázatot" írt ki, várta a rajongóktól a B betűs neveket (a Super Bowl hőse is Baylen névre hallgat).atapapa
Mi lenne, ha megbombáznánk innen magyarhonból a BÉLA névvel.... ???? 😂zemanla