New York Giants
50 feliratkozó
1 hónapja
Mondjuk sztem ha vki be válhat az éppen ő.Notre Dame’s Marcus Freeman is expected to be a top candidate for the New York Giants head coaching job, Mike Garafolo reports.Az elmúlt időben azért nem nagyon jött be a menő egyetemi HC az NFLbe ötlet. Jelenleg 0 olyan HC van a 32 közül, aki NFL tapasztalat nélkül lett HC és egy olyan, aki egyetemi HCból lett NFL HC. No ez Jim Harbaugh. Szóval bennem van egy erős szkepticizmus egy ilyen húzással kapcsolatban.
r.baggio
Haba
Más kérdés h olyan szintű az elkotelezodes az ND fele h meglepődnek ha el lehetne csábítani
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
Notre Dame’s Marcus Freeman is expected to be a top candidate for the New York Giants head coaching job, Mike Garafolo reports.Az elmúlt időben azért nem nagyon jött be a menő egyetemi HC az NFLbe ötlet. Jelenleg 0 olyan HC van a 32 közül, aki NFL tapasztalat nélkül lett HC és egy olyan, aki egyetemi HCból lett NFL HC. No ez Jim Harbaugh. Szóval bennem van egy erős szkepticizmus egy ilyen húzással kapcsolatban.
r.baggio
1 hónapja
Brutálszarok vagyunk.Amellett, hogy Schoen-nek és a Mara rokonoknak is húzniuk kell, szerződés, dead money, akármi ellenére - kb. 10 játékoson kívül - kivágnék mindenkit. Neal, Hyatt, Slayton, Banks - ők pl. mi a fosért vannak a keretben hétről hétre???
Jönnie kell a tisztítótűznek vagy sosem mászunk ki a szargödörből.
1 hónapja
Hát ez valami botrány volt. Olyan volt az O playhívás, mintha Kafka fülébe jutott volna, h esetleg meg akarják tartani HCnek, és mindent megtesz, h ezt elkerülje.Beégett neki a tavalyi meccs, ezért fosott Flores csapdáitól.
Haba
1 hónapja
Thomas mellett még Burns is kidől, Carter büntiben lesz késés vagy bealvás miatt, és minden labdát Slayton és Teó felé kell dobni, azt már meg is vagyunk. (Esetleg még biztos ami biztos, ezt az új kickert ki kell baszni, mert úgy fest, el lát a kapuig)Már arról is beszélnek, hogy el kell trade-elni Dart-ot es ledraftolni Fernando Mendoza-t. Van is benne valami, hogy ha Dart ilyen ütemben vereti szét magát.Ahhoz hogy ezen gondolkozzanak még a jövő héten a Raidersnek is lesz egy két szava. Nehéz lesz tőlük is kikapni 😊 bár nem id lehetetlen a mait is látva 😊
giantswire.usatoday.com/story/sports/nfl/giants/2025/12/19/colin-cowherd-new-york-giants-should-trade-jaxson-dart-draft-fernando-mendoza/87844162007/
GJohnny74
olajbogyó
1 hónapja
Hát ez valami botrány volt. Olyan volt az O playhívás, mintha Kafka fülébe jutott volna, h esetleg meg akarják tartani HCnek, és mindent megtesz, h ezt elkerülje.
1 hónapja
Már arról is beszélnek, hogy el kell trade-elni Dart-ot es ledraftolni Fernando Mendoza-t. Van is benne valami, hogy ha Dart ilyen ütemben vereti szét magát.Baromság
giantswire.usatoday.com/story/sports/nfl/giants/2025/12/19/colin-cowherd-new-york-giants-should-trade-jaxson-dart-draft-fernando-mendoza/87844162007/
GJohnny74
1 hónapja
A karifa alá egy új GMet, aki letradel az 1/1-ről....

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
1 hónapja
Notre Dame’s Marcus Freeman is expected to be a top candidate for the New York Giants head coaching job, Mike Garafolo reports.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Már arról is beszélnek, hogy el kell trade-elni Dart-ot es ledraftolni Fernando Mendoza-t. Van is benne valami, hogy ha Dart ilyen ütemben vereti szét magát.Ahhoz hogy ezen gondolkozzanak még a jövő héten a Raidersnek is lesz egy két szava. Nehéz lesz tőlük is kikapni 😊 bár nem ismerünk lehetetlent—a mait is látva 😊
GJohnny74
Szerkesztette: ozibozi
1 hónapja
Már arról is beszélnek, hogy el kell trade-elni Dart-ot es ledraftolni Fernando Mendoza-t. Van is benne valami, hogy ha Dart ilyen ütemben vereti szét magát.giantswire.usatoday.com/story/sports/nfl/giants/2025/12/19/colin-cowherd-new-york-giants-should-trade-jaxson-dart-draft-fernando-mendoza/87844162007/
1 hónapja
New York Giants have spoken to Cam Skattebo about his viral antics giantswire-eu.usatoday.com/story/sports/nfl/giants/2025/12/20/new-york-giants-have-spoken-cam-skattebo-about-viral-antics/87859548007/?fbclid=IwRlRTSAO00N9leHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEed4SGiRLtm0DUzF2a2hXPGgz8q4NPF4FCRJW9gzkqw5ZX6-b6zrkynGfcGeg_aem_EaElhHWcmpdoy2X1OfGUEQ
Szerkesztette: ozibozi
1 hónapja
Thibs-et 4 hét kihagyás után IR-re tettük…
1 hónapja
Jó, mondjuk már rá is szálltak. A kommandó ellen mikor kihívták, hozzá se értek a fejéhez, ezért is értetlenkedett. Ráadásul Kafka is elmondta, hogy egyszerű passzjáték volt a hívás. Különben ha jól rémlik, Skattebo sem futójátékba sérült bele.Bold: hétvégén nem lesz kicker. Se FG-t, se XP-t nem rúgunk (csak TD kétpontossal), illetve csak onside kick-ek lesznek, amiket a punter (vagy valamelyik Mara rokon) is meg tud oldani.Bold
Zet
Dartot nem kell vizsgalni agyrazkodas gyanuval a meccs alatt.....
[ | s]Ami mar nem is olyan vicces sajnos! Inkabb aggaszto[/s] |
yooker
1 hónapja
Bold: hétvégén nem lesz kicker. Se FG-t, se XP-t nem rúgunk (csak TD kétpontossal), illetve csak onside kick-ek lesznek, amiket a punter (vagy valamelyik Mara rokon) is meg tud oldani.Bold
Zet
Dartot nem kell vizsgalni agyrazkodas gyanuval a meccs alatt.....
[ | s]Ami mar nem is olyan vicces sajnos! Inkabb aggaszto[/s] |
Szerkesztette: yooker
1 hónapja
Az itt már többszörösen bebizonyosodott, hogy Ezek annyira kretének, hogy ha ki akarnának kapni akkor tuti nyernének.Ez teljesen így van, és mégis simán vertük a címvédőt, valamint játékban ledomináltuk a listavezetőt. Bizarr
Ez kreténség sajnos ami itt folyik. Tudatosan még a WC-re sem biztos hogy el tudnak jutni.
ozibozi
1 hónapja
Már meccsek óta fogalmazódik bennem, de itt szerintem konkrétan bundameccsek iskolapéldáját látjuk, annyira látványosan szabotálják érhetetlen hívásokkal a csapatot, hogy szinte biztosan ki van adva nekik, hogy ezt tegyék. Persze hatalmasat nyerhettek ezzel, mert van körülményeket figyelembe véve top-szint rookie idényt hozó QB, le vannak rakva a trenchek alapjai elég keményen, és van egy top playmaker Nabers. Tehát ha el tudjátok boltoni az 1. picket a kapott értékből NFC-verő csapatot húzhattok fel igen hamar amennyiben azt értelmes FO végzi. Ugyanakkor nem kéne megkockáztatni vizsgálódást mert akkor el is vehetik. És a nehéz falatok most jönnek, Vikings, Raiders, Dallas cseresor. Mindegyiken művészet lesz kikapni kb, legalábbis utóbbi kettőn biztos.hidd el nekem nincs ebben semmi bundázás, ugyanezt csináljuk sok-sok éve.. bárcsak valami terv része lenne, de a lófaszt, még az se..
Hozzáteszem én örülnék neki, egyrészt szezon elején a Giantset tippeltem 1/1-nek (nem számoltam vele, hogy a "nehéz" sorsolásból kiesik a csapatok fele), másrészt Dart rájátszás sztori. De ez azt út azért kérdőjeles.
Cruyffista
1 hónapja
Az itt már többszörösen bebizonyosodott, hogy Ezek annyira kretének, hogy ha ki akarnának kapni akkor tuti nyernének.Ez kreténség sajnos ami itt folyik. Tudatosan még a WC-re sem biztos hogy el tudnak jutni.
1 hónapja
Már meccsek óta fogalmazódik bennem, de itt szerintem konkrétan bundameccsek iskolapéldáját látjuk, annyira látványosan szabotálják érhetetlen hívásokkal a csapatot, hogy szinte biztosan ki van adva nekik, hogy ezt tegyék. Persze hatalmasat nyerhettek ezzel, mert van körülményeket figyelembe véve top-szint rookie idényt hozó QB, le vannak rakva a trenchek alapjai elég keményen, és van egy top playmaker Nabers. Tehát ha el tudjátok boltoni az 1. picket a kapott értékből NFC-verő csapatot húzhattok fel igen hamar amennyiben azt értelmes FO végzi. Ugyanakkor nem kéne megkockáztatni vizsgálódást mert akkor el is vehetik. És a nehéz falatok most jönnek, Vikings, Raiders, Dallas cseresor. Mindegyiken művészet lesz kikapni kb, legalábbis utóbbi kettőn biztos.A trench alapja a védelemben h van lerakva?
Hozzáteszem én örülnék neki, egyrészt szezon elején a Giantset tippeltem 1/1-nek (nem számoltam vele, hogy a "nehéz" sorsolásból kiesik a csapatok fele), másrészt Dart rájátszás sztori. De ez azt út azért kérdőjeles.
Cruyffista
Konkrétan ha játszanánk a Coltsszal vszeg Rivers is 100 yard körül futna ellenünk.
Addig amíg nem lesz egy közepes vedelmunk addig nem lesz itt változás …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
Már meccsek óta fogalmazódik bennem, de itt szerintem konkrétan bundameccsek iskolapéldáját látjuk, annyira látványosan szabotálják érhetetlen hívásokkal a csapatot, hogy szinte biztosan ki van adva nekik, hogy ezt tegyék. Persze hatalmasat nyerhettek ezzel, mert van körülményeket figyelembe véve top-szint rookie idényt hozó QB, le vannak rakva a trenchek alapjai elég keményen, és van egy top playmaker Nabers. Tehát ha el tudjátok boltoni az 1. picket a kapott értékből NFC-verő csapatot húzhattok fel igen hamar amennyiben azt értelmes FO végzi. Ugyanakkor nem kéne megkockáztatni vizsgálódást mert akkor el is vehetik. És a nehéz falatok most jönnek, Vikings, Raiders, Dallas cseresor. Mindegyiken művészet lesz kikapni kb, legalábbis utóbbi kettőn biztos.Hozzáteszem én örülnék neki, egyrészt szezon elején a Giantset tippeltem 1/1-nek (nem számoltam vele, hogy a "nehéz" sorsolásból kiesik a csapatok fele), másrészt Dart rájátszás sztori. De ez azt út azért kérdőjeles.
1 hónapja
Isteni lesz ez a Raiders meccs két hét múlva. Lehet Cartert pihentetni kéne, mert még baj lehet
1 hónapja
Brutálszarok vagyunk
1 hónapja
Nem leszunk 1/1 nyugi! 😀Azt mondod Akkor lesz még ennél is lejjebb? 👀
yooker