NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Glennon agyrázkódás, kíváncsi vagyok mikor szenvedte el, illetve arra is, hogy mi kellett volna, hogy Fromm beálljon, ezt a szintet _bárki_ lehozta volna.
több mint 4 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Azért az durva, hogy az elmúlt 3 meccsen, írd és mond 2 TD-t szereztünk össz-vissz
több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Ez a meccs teljesen kiszívta belőlem a mindent is...ennyire rosszul meccset nézni no fucking way
Rodaron
mintha már hallottam volna hasonlót 😊
hogy tudtok minden héten hinni a csodában?
Szesze
Nyílván nem csodára várok és SB bound menetelésre, de valami fejlődést lássak már, esélyt arra, hogy értelmes gamet rakjunk össze. De idén szopatjuk mi magunkat is, meg a sok sérülés...
Rodaron
de ezen a meccsen, erre semmi esély nem volt.. (már ha ezt a támadóktól vártad) na mindegy

Szerkesztette: Szesze
több mint 4 éve
Ez a meccs teljesen kiszívta belőlem a mindent is...ennyire rosszul meccset nézni no fucking way
Rodaron
Szesze
Nyílván nem csodára várok és SB bound menetelésre, de valami fejlődést lássak már, esélyt arra, hogy értelmes gamet rakjunk össze. De idén szopatjuk mi magunkat is, meg a sok sérülés...
több mint 4 éve
Ez valami iszonyat durván fos volt ma.
Zet
a múlt héten is, csak túl durva lett volna 2x egymás után nyerni NYban ezért nektek segítettünk kicsit😉 😛 tartani akartuk a veretlenséget a Jets ellen 😊
dande
köszi 😛 😀 😊 😛 😀 😛 😉
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 178 — Így remélem megfelelek nektek.....
Zet
a múlt héten is, csak túl durva lett volna 2x egymás után nyerni NYban ezért nektek segítettünk kicsit😉 😛 tartani akartuk a veretlenséget a Jets ellen 😊
több mint 4 éve
Zet New York Giants 1 985
több mint 4 éve
Rodaron
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Úgy látom itt tényleg menthetetlen optimisták vannak 😊
több mint 4 éve
Azt gondolom ha a futast össze tudjuk rakni akkor nyerhetünk. Ha 120 yard felett tudnánk futni az elég lehet talán. Eléggé ballhawk Defense van Miamiban, szóval sajna benne van Pick Glennon részéről. Ja és még egy Bold, Golladay végre TDt szerez 😁
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
azért ez a Dolphins támadófal és vele Tua is zavarba hozható, szerintem meglepően sokáig meccsben leszünk, Ojularitól újra jó meccset, több sacket várok.
13-10 lesz a vége, azt még nem tudom kinek. 😀
kristof
Egyetértek.Attól függ a D melyik arcát mutatja,viszont a pontszámokra nem nagyon tippelnék,mert benne van egy turnover parádé ugyanúgy,mint a 'punterek éjszakája' is. Én egyébként ma vereséget várok,Ojulari 2+ sack,Barkley 90+yard
Vobox
Barkley total yard vagy földön? Csak földön meglepne
több mint 4 éve
Vobox New York Giants 654
azért ez a Dolphins támadófal és vele Tua is zavarba hozható, szerintem meglepően sokáig meccsben leszünk, Ojularitól újra jó meccset, több sacket várok.
kristof
Egyetértek.Attól függ a D melyik arcát mutatja,viszont a pontszámokra nem nagyon tippelnék,mert benne van egy turnover parádé ugyanúgy,mint a 'punterek éjszakája' is. Én egyébként ma vereséget várok,Ojulari 2+ sack,Barkley 90+yard
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
több mint 4 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 215
Se DJ, se Adoree Jackson, se Shep se Toney nem lesz. Izgalmas meccs lesz újra.
Rodaron
Szerintem egyáltalán nem lesz izgalmas
több mint 4 éve
DJ biztosan nem játszik vasárnap...
nagir
sőt esélyes a season ending.. fasza egy év volt ez is giants szurkolóként, minden értelemben.
Szesze
1 év? 😊
Jones nélkül sem leszünk szarabbak sokkal...az ő projektje is bukó sajnos nagy eséllyel..én nem látok benne többet mint amit most kapunk!
az meg hogy Toney is kb 1-2 meccset játszik aztán off szintén nem kecsegtet semmi jóval!Golloday Adoree dettó de ezt már nagyjából tudtuk mikor jöttek...
tényleg kb. bármihez ,bárkihez nyúl ez a bagázs az tuti besül! 😊
yooker
az is-en volt a hangsúly 😊
Szesze
olvastam valahol hogy Dr. Jones karrierjét max Sean Peyton tudná újraindítani...... Mondjuk nálunk a jelen állás szerint és jövőre is persze, simán lehetne előrelépés 😀
Kájzerszóze
Igazából a legjobb az lenne, ha Payton jönne hozzánk 😊

Szerkesztette: Szesze
több mint 4 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 681 — playoffs???
nagir
sőt esélyes a season ending.. fasza egy év volt ez is giants szurkolóként, minden értelemben.
Szesze
1 év? 😊
Jones nélkül sem leszünk szarabbak sokkal...az ő projektje is bukó sajnos nagy eséllyel..én nem látok benne többet mint amit most kapunk!
az meg hogy Toney is kb 1-2 meccset játszik aztán off szintén nem kecsegtet semmi jóval!Golloday Adoree dettó de ezt már nagyjából tudtuk mikor jöttek...
yooker
Szesze
olvastam valahol hogy Dr. Jones karrierjét max Sean Peyton tudná újraindítani...... Mondjuk nálunk a jelen állás szerint és jövőre is persze, simán lehetne előrelépés 😀

több mint 4 éve
nagir
Szesze
1 év? 😊
yooker
több mint 4 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
nagir
Szesze
1 év? 😊
több mint 4 éve
nagir
több mint 4 éve
Se DJ, se Adoree Jackson, se Shep se Toney nem lesz. Izgalmas meccs lesz újra.
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
vilicus4 New York Giants 41
Melyik irányító körül van a legjobb csapat?
 fuzovelkifele.com/2021/12/melyik-iranyito-korul-van-a-legjobb-csapat/
Érdekes kérdés! a rangsor nem kevésbé!
több mint 4 éve
gyeek LSU Tigers 8 602 — Grady Judd fan
Bármennyire is örülnék Wilsonnak vagy akár Watsonnak, szerintem nem fognak veterán qb-t hozni jövőre. De majd az új GM eldönti, akárki lesz is az. Azt látom inkább valószìnűnek hogy jövőre dől el Jones sorsa, és akár Judge-é is.
Sanyichef
Ez a logikusabb verzió, de ez persze nálunk még nem jelenti azt, h erre van nagyobb esély, sőt 😊
Szesze
Csak még egy év, még két év, megint 10 év szépen lassan eltelik, hogy nincs értékelhető szezonunk...
Sanyichef
Asbee annyiszor jött a Tolkien témájával, hogy magára vonta a Fasszopó Sors ™ haragját. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 238
Bármennyire is örülnék Wilsonnak vagy akár Watsonnak, szerintem nem fognak veterán qb-t hozni jövőre. De majd az új GM eldönti, akárki lesz is az. Azt látom inkább valószìnűnek hogy jövőre dől el Jones sorsa, és akár Judge-é is.
Sanyichef
Ez a logikusabb verzió, de ez persze nálunk még nem jelenti azt, h erre van nagyobb esély, sőt 😊
Szesze
Csak még egy év, még két év, megint 10 év szépen lassan eltelik, hogy nincs értékelhető szezonunk...