NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 585
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 4 éve
Egyértelműen a pass rush a legfontosabb illetve az OL.Ha ezt a kettőt valamelyest rendbe szedjük, nagy baj már nem lehet jövőre 🤔
Mellette kéne kis takarítás: Engram kuka helyette több lehetőséget adhatnank Kaden Smithnek,Barkley (felesleges,amit ő megcsinal,arra egy közepes futó is képes, legfeljebb nem lesz évente 1vagy2 nagyobb run)tuleljuk. Solder kuka, Shepard sajnos kuka, de ott van helyette a Golladay, Slayton, Toney hármas,ha éppen nem sérültek, és persze Ross, ennyi elkaponak elégnek kell lennie.
No meg, legalább egy közepes OC, én már annak is örülnék,ilyen Garretek, meg Kitchenek után.
A jelenlegi helyzet elég lehangoló,de pár jó húzással óriásit lehetne előre lépni....
több mint 4 éve
Azért Futás ellen is bántóan ciki amit művelnek, nemcsak a számok gyengék, de ahogy jobbra balra dőlnek néha…fájó tud lenni. A red Zone védekezés az egyetlen pozitívum ami átlagnál jobb.
több mint 4 éve
Mindig vannak/lesznek gyenge pontok minden csapatnál.. normális pass-rush-sal (+Martinez visszatérésével) ez a védelem Top5 lenne.A védelemmel minden oké lesz, amint lesz értékelhető pass-rush, abban a pillanatban a top védelmek közé fog tartozni. Máshova nem is kell ember a védelembe most, csak ide (ez viszont mondjuk nagyon fontos).Pass rush a legfontosabb, de most már futás ellen is ligaalja vagyunk, és Martinez visszatérése kevés lesz. De legalább korrekt DT-t hátsó körben is lehet találni.
Az offense nehezebb eset, én továbbra is úgy gondolom, hogy az OL-t kéne rendbe rakni bármi áron, az összes többi mellékes/jön magától.
Ehhez kéne egy jó GM aki megfelelő embereket választ + végre egy jó OC.
Szesze
vanek úr
több mint 4 éve
A védelemmel minden oké lesz, amint lesz értékelhető pass-rush, abban a pillanatban a top védelmek közé fog tartozni. Máshova nem is kell ember a védelembe most, csak ide (ez viszont mondjuk nagyon fontos).Pass rush a legfontosabb, de most már futás ellen is ligaalja vagyunk, és Martinez visszatérése kevés lesz. De legalább korrekt DT-t hátsó körben is lehet találni.
Az offense nehezebb eset, én továbbra is úgy gondolom, hogy az OL-t kéne rendbe rakni bármi áron, az összes többi mellékes/jön magától.
Szesze
több mint 4 éve
Azért egy LB-nél több ha több is van /lenne/ az sem baj ha látott már TE-t
több mint 4 éve
A védelemmel minden oké lesz, amint lesz értékelhető pass-rush, abban a pillanatban a top védelmek közé fog tartozni. Máshova nem is kell ember a védelembe most, csak ide (ez viszont mondjuk nagyon fontos).Az offense nehezebb eset, én továbbra is úgy gondolom, hogy az OL-t kéne rendbe rakni bármi áron, az összes többi mellékes/jön magától.
több mint 4 éve
A pozitívum az mindig fontos, úgyis ritkán találkozunk vele, így boncolgatni sem érdemes.
több mint 4 éve
Egy nagy pozitív van a keretben, végre van, liga szinten is kiemelkedő, coverageban nagyon jó safety-nk McKinney személyében. Ja és asszem a miénk a legjobb active strak, hogy már 8 vagy 9 meccs óta zsinórban szedünk INT-et 😀 😀 The Giants have a takeaway in each of their first 11 games this season. They haven’t done that since 2005, Tom Coughlin’s second year as head coach.
Ha a szezon nem megy, legalább statiszkázunk garbázs időben is 😀
Szerkesztette: Rodaron
több mint 4 éve
Judge miatt a Patriotsos vonalon képzelik el Maraék a GM pótlást...Ez idáig is bejött
Gombhoz kabátot, bravó?!!
nagir
több mint 4 éve
Judge miatt a Patriotsos vonalon képzelik el Maraék a GM pótlást...Gombhoz kabátot, bravó?!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Vittore - gondolom én - arra gondolt, hogy egy ilyen kaliberű játékosnak nem kellene később hülye, gagyi filmekben megjelenni, hogy kb. ne felejtsék már el a nevét. Remélem Eli nem fog megjelenni valami trágya szappanoperában vagy egy felejtős szitkom-ban tíz év múlva! Bár tudjuk jól, hogy azért ő nem akkora fotogén... 😊
Szerkesztette: juz3r
Hotty Toddy!
több mint 4 éve
A hír után én raktam egy kis pénzt a Giantsra az Eagles ellen. Egy szoros meccs ez után bőven pakliban van.és hozta is szépen 😀
Antonius
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Legyen Dave Gahan. Ő egészen biztosan jobban fog muzsikálni, mint Gettleman.Na nyertünk, örülök neki. Örültem az INT-eknek Defense oldalon. Nyilván ezt a meccset nem kell túlértékelni és amúgy is döcögős volt. De legalább nyertünk egy csoport meccset és minden meccsel közelebb vagyunk a DG mentes Giants világtól is! 😊Röhögnék ha mondjuk Dru Grigson (Cardinals director of player personnel) lenne az új GM, DG mentes világ, a f@szt! 😀
GiantsMLBhunter
empty taxi
több mint 4 éve
Na nyertünk, örülök neki. Örültem az INT-eknek Defense oldalon. Nyilván ezt a meccset nem kell túlértékelni és amúgy is döcögős volt. De legalább nyertünk egy csoport meccset és minden meccsel közelebb vagyunk a DG mentes Giants világtól is! 😊Röhögnék ha mondjuk Dru Grigson (Cardinals director of player personnel) lenne az új GM, DG mentes világ, a f@szt! 😀
GiantsMLBhunter

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Na nyertünk, örülök neki. Örültem az INT-eknek Defense oldalon. Nyilván ezt a meccset nem kell túlértékelni és amúgy is döcögős volt. De legalább nyertünk egy csoport meccset és minden meccsel közelebb vagyunk a DG mentes Giants világtól is! 😊
több mint 4 éve
A hasonló hozzászólásaidat nyugodtan megtarthatod magadnak a jövőben 😊 azért mert ugyanazon csapattal szimpatizálunk, még nem vagyunk pajtikák, hogy büdös gyökerezdhesd a másikat, csak mert az, NFL játékost, egy B kategóriás filmben látott először.hát azért az Ace Ventura már akkor is a proli söpredékség netovábbja volt, ezzel a csúcsszar álszínésszelDan Marino, de ő is csak az Ace Ventura miatt, 😄13-14 éves koromban nagyjából Joe Montana volt az egyetlen nfl játékos, akiről hallottam 😊Michael Strahan mezét visszavonultatják a félidőben , a kezdetek kezdetén Tiki Barber mellett ő volt a kedvencem a Giantsbe még 13-14 évesen. 😃Jó neked, hogy csak annyi voltál 😊
KeyG
Szesze
vanek úr
ironroy
vittore
több mint 4 éve
És nem is a runD 😀 😀 bár a vlgső fumbli onnan jött 😊 grat
több mint 4 éve
Asszem továbbra sem az elsöprő offens nyerte meg ezt a meccset
több mint 4 éve
Bret Favren nőttem fel ...13-14 éves koromban nagyjából Joe Montana volt az egyetlen nfl játékos, akiről hallottam 😊Michael Strahan mezét visszavonultatják a félidőben , a kezdetek kezdetén Tiki Barber mellett ő volt a kedvencem a Giantsbe még 13-14 évesen. 😃Jó neked, hogy csak annyi voltál 😊
KeyG
Szesze
vanek úr

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
hát azért az Ace Ventura már akkor is a proli söpredékség netovábbja volt, ezzel a csúcsszar álszínésszelDan Marino, de ő is csak az Ace Ventura miatt, 😄13-14 éves koromban nagyjából Joe Montana volt az egyetlen nfl játékos, akiről hallottam 😊Michael Strahan mezét visszavonultatják a félidőben , a kezdetek kezdetén Tiki Barber mellett ő volt a kedvencem a Giantsbe még 13-14 évesen. 😃Jó neked, hogy csak annyi voltál 😊
KeyG
Szesze
vanek úr
ironroy
több mint 4 éve
Al Bundy a Polks gimiből.
több mint 4 éve
Dan Marino, de ő is csak az Ace Ventura miatt, 😄13-14 éves koromban nagyjából Joe Montana volt az egyetlen nfl játékos, akiről hallottam 😊Michael Strahan mezét visszavonultatják a félidőben , a kezdetek kezdetén Tiki Barber mellett ő volt a kedvencem a Giantsbe még 13-14 évesen. 😃Jó neked, hogy csak annyi voltál 😊
KeyG
Szesze
vanek úr
több mint 4 éve
13-14 éves koromban nagyjából Joe Montana volt az egyetlen nfl játékos, akiről hallottam 😊Michael Strahan mezét visszavonultatják a félidőben , a kezdetek kezdetén Tiki Barber mellett ő volt a kedvencem a Giantsbe még 13-14 évesen. 😃Jó neked, hogy csak annyi voltál 😊
KeyG
Szesze
több mint 4 éve
Michael Strahan mezét visszavonultatják a félidőben , a kezdetek kezdetén Tiki Barber mellett ő volt a kedvencem a Giantsbe még 13-14 évesen. 😃Jó neked, hogy csak annyi voltál 😊
KeyG
több mint 4 éve
Michael Strahan mezét visszavonultatják a félidőben , a kezdetek kezdetén Tiki Barber mellett ő volt a kedvencem a Giantsbe még 13-14 évesen. 😃
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!