New York Giants
50 feliratkozó
több mint 4 éve
Van potenciál a csapatban , de amíg a GM HC OC ilyen , addig nincs mit várni.Bieniemy? Ő mennyire jó? Andy Reid alatt egy OC, nagyjából annyira érvényesül, mint BB alatt egy DC. Kábé mint egy segédedző. Bárki lehetne ott, a csapat teljesítményén nem látszana.
Sajnálom a Giants-et , több van ebben a keretben és Jones-ban végképp.
Két dolgot kell tenni , elhozni Dabollt vagy Bieniemyt illetve egy jól draftoló csapatból elhozni a GM alatti emberét.
Se több , se kevesebb. Nem értem ezt a tulaj miért nem látja , érzékeli?
KeyG
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hú de rühellem már ezt az egész edzői bandát, teljesen alkalmatlan az összes, ráadásul még beszariak is, remek párosítás bazdmeg. Nézhetetlen hányinger!!!! Meddig maradhatnak ezek a helyükön már?? Mondjuk én is hülye vagyok, hogy mindig megnézem ezt a szart, pedig egyértelmű, hogy amíg ezek a dilettáns idióták vannak itt addig mindig ugyanezt fogom látni.én már saját magunkkal szemben is kezdem elveszíteni az empátiát, minek kelünk fel, ha tudjuk, hogy ez lesz? nonsense, hogy tudtam, hogy fel fogom magam kúrni, nem fogok tudni visszaaludni erre tessék, itt ülök és puffogok...
Szesze
több mint 4 éve
Hú de rühellem már ezt az egész edzői bandát, teljesen alkalmatlan az összes, ráadásul még beszariak is, remek párosítás bazdmeg. Nézhetetlen hányinger!!!! Meddig maradhatnak ezek a helyükön már?? Mondjuk én is hülye vagyok, hogy mindig megnézem ezt a szart, pedig egyértelmű, hogy amíg ezek a dilettáns idióták vannak itt addig mindig ugyanezt fogom látni.
több mint 4 éve
Kíváncsiságból megszámoltam, h az elmúlt két és fél szezon alatt hányszor nem sikerült 20 pont fölé jutni. 24-szer. Ez ugye másfél szezonnyi két és fél alatt, további 8-on pedig 25 fölé nem sikerült, így ez már két teljes szezon. Azért nem azt írtam, h hányszor sikerült, mert ez így sokkal látványosabb. Lehet Maraék nem ismerik ezt a statisztikát??? Vagy azt nem tudják, h 20 pont alatt kevés meccs nyerhető??? Mindegy, a lényeg, Judgeot biztosították a bizalmukról.
több mint 4 éve
Hála istennek este sikerült meggyőzni magam, h végre tartsam be, amit már igen régen elhatároztam, és ne keljek fel felcseszni magam, h utána vissza se tudjak aludni. Úgy látom jó döntés volt. Azért az szép, h még az első félidőben Shep újra megsérült és Pettis is .
több mint 4 éve
Van potenciál a csapatban , de amíg a GM HC OC ilyen , addig nincs mit várni. Sajnálom a Giants-et , több van ebben a keretben és Jones-ban végképp.
Két dolgot kell tenni , elhozni Dabollt vagy Bieniemyt illetve egy jól draftoló csapatból elhozni a GM alatti emberét.
Se több , se kevesebb. Nem értem ezt a tulaj miért nem látja , érzékeli?
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Csak egy költői kérdés....nekünk nem ért volna meg Von?Nekünk olcsóbban is adták volna...a fiam aki Denver szurkoló,még nem tudja...amikor elmondom a hírt úgy fog húzni,hogy tuti korosztályos rekord lesz az öbölben 😂Úgy gondolod Von nem volt megkérdezve a Rams-ről? Szerintem az ő döntése is volt a váltás és ha már vált , akkor bajnokesélyes csapatot választ.
Vobox
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
A VobOzi Magement ltd alapítójától kérdezed?😍🤘Csak egy költői kérdés....nekünk nem ért volna meg Von?Nekünk olcsóbban is adták volna...a fiam aki Denver szurkoló,még nem tudja...amikor elmondom a hírt úgy fog húzni,hogy tuti korosztályos rekord lesz az öbölben 😂Költői kérdés: szerinted a Rams és a Giants közül, melyiket választotta volna? 😀
Vobox
vanek úr
több mint 4 éve
Csak egy költői kérdés....nekünk nem ért volna meg Von?Nekünk olcsóbban is adták volna...a fiam aki Denver szurkoló,még nem tudja...amikor elmondom a hírt úgy fog húzni,hogy tuti korosztályos rekord lesz az öbölben 😂Költői kérdés: szerinted a Rams és a Giants közül, melyiket választotta volna? 😀
Vobox
több mint 4 éve
Csak egy költői kérdés....nekünk nem ért volna meg Von?Nekünk olcsóbban is adták volna...a fiam aki Denver szurkoló,még nem tudja...amikor elmondom a hírt úgy fog húzni,hogy tuti korosztályos rekord lesz az öbölben 😂
több mint 4 éve
Ezen a meccsen kiderült sokadjára, hogy nem érdemes ez az edzői gárda sem a maradásra. Nem alkalmasak rá egyszerűen."hol dolgoztál? New England! Gyere" "Mit is mondtál,ki a manager akivel nyralsz...ja tudom.." Én Újpest szurkolóként kezdem unni a szopást...Ozi csináljunk egy céget!!!Legyen a neve Orrbagyűrünk management!
Csak a fűrészpor fűrészelése ha ez folytatódik jövőre. Dégé idióta Az edzőkre pedig nagy ez a kabát.
😕
ozibozi
több mint 4 éve
Komolyan mondom a hányás kerülget…nem egyszer megnyerhettük volna a meccset. De nem is értem hol voltak azok a playhivasok mint a Panthers védelem ellen. Semmi bootleg, se kiforgas, a screen passzokat folymatosan ettek. Értem én, hogy decoy volt Toney, de azon kívül ő is semmi. Azért Penny taunting faultja mi a pöcs volt…se szerencsénk semmink nincs, nem tudunk magunk mellé állítani semmit. Most először működött kb sz védelem playterv is, erre egy fostos TD kellett volna még, de hogy a végén is 3szor blitzelnek be minket amikor tudjuk, hogy mást nem tudnak és semmi quick Release.
több mint 4 éve
Ezt ha akarják simán 10-15 ponttal hozzuk
több mint 4 éve
Ezen a meccsen kiderült sokadjára, hogy nem érdemes ez az edzői gárda sem a maradásra. Nem alkalmasak rá egyszerűen.Csak a fűrészpor fűrészelése ha ez folytatódik jövőre. Dégé idióta Az edzőkre pedig nagy ez a kabát.
😕
több mint 4 éve
Leközvetítettem egy Pats és Packers szurkolónak real time a meccsett.
több mint 4 éve
Ez az öltöző már rég el van veszítve!!!A Srácok már maguktól játszanak és egymásért...
több mint 4 éve
Az eredménykövetőbe annyit írtam lesz Engram TD....
több mint 4 éve
Rövid értékelés: 1.adtam esélyt,de soha többet nem nézek aréna4-et...2.Drága csapatom,köszönöm,hogy azt csináltátok amit mondtam előre...."..suck for fire gm!!"
több mint 4 éve
Biztosan nagyon ért Judge a jó szellemiség kialakításához az öltözőben, de meccselni, főleg időt menedzselni egyáltalán nem tud. Teljesen alkalmatlan HC-nak.
több mint 4 éve
Részvétem mindenkinek aki képes volt ezt élőben megnézni... Azt kb senki nem hihette, hogy game winning driveot vezetünk, kész röhej volt.
több mint 4 éve
Slaytont vajon elcseréljük?Okvetlenül le kell cserélni egy még sérülékenyebb elkapóra, mert nem éri el Shep és Golladay szintjét!
vilicus4
több mint 4 éve
DG nél ez nem lehet biztos. Ha van egy jó ellenérték ( futó) akkor nincs kizárva.Hajnali meccsre tippem -
30 pont felett zárunk kapott oldalon és 25 pont mi is felrakunk.
2-2 turnover.
Engram Td.
Dj Td
több mint 4 éve
Slaytont vajon elcseréljük?Őt nem kéne. Hozza stabilan a 700~800yardos éveket, DJvel is megvan az összhang. Jövőre szinte ingyen lesz, még. WR3nak tökéletes, persze ez az én véleményem.
vilicus4

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Time is running out on Dave Gettleman with a fourth straight losing season staring him in the face. https://t.co/vs8c4cjCXP
— Jordan Raanan (@JordanRaanan) November 1, 2021

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Slaytont vajon elcseréljük?