New York Giants
50 feliratkozó
több mint 4 éve
Próbáljuk itt belelátni sokan aFranchise Qb-t, de olyan gyenge ez a támadófal és olyan kretén az edzői stáb, hogy nem derül ki világosan.
Kb úgy járnánk mint a
Jaguars, ha most lecserélnék.
/Mondjuk ettől még nem kellene neki sem bénáznia két-három jó megoldás után/
Tök mindegy mit csinálnak, Qb-t vagy Edge hegyeket hoznak ide, amíg nem söprik ki előtte az egész FO-t.
Addig csak ez lesz, max 1-2 győzelemmel több, de csak az időt vesztegetjük.
😕
több mint 4 éve
Nincs +1.Nincs +1Nincs +1Nincs +1QB kérdést bedobom újra, bár én nem láttám még a mai meccsünket.Nincs +1
Szerintetek van? Én inkább azt a tábort erősítem, hogy nincs.
GiantsMLBhunter
Rodaron
nagir
Vobox
Fal kell, nem új QB
Haba
Majd ha a nagyon távoli jövőben contender csapatunk lesz, akkor kell elgondolkozni a QB poszton.
Vélhetően DJ nem lesz franchise QB, de jelenleg (és a jelek szerint még évekig) nem ő a probléma.
több mint 4 éve
Nincs +1Nincs +1Nincs +1QB kérdést bedobom újra, bár én nem láttám még a mai meccsünket.Nincs +1
GiantsMLBhunter
Rodaron
nagir
Vobox
Fal kell, nem új QB
több mint 4 éve
Ezt el kell ismerniVolt már ő szélső LB is, és "valamivel" hasznosabb volt a Carter - Ximines csodaduónál.JPP még valahol érthető, mert ő klasszikus 4-3 DE, de a Golden trade rejtély. Érdemes megnézni az idei teljesítményét.DJ első passza INT lett, na és!? Mindíg meg tudja magát rázni, a köv. driveban már nem is látszott rajta. 31 csapatból több mint a felében már piedesztára emelték volna, itt meg hülyét csinál belőle a FO!Ide DE-t nem hozni kellett volna...NEM ELKÜLDENI...
John Ross nálunk elkapónak néz ki! Nem gondoltam volna. Tegnap megvédtem Slaytont erre egy egész meccsre eltűnik, ebből is látszik, hogy nem top wr, csak egy jó iparos, aki bírja az ütéseket és kevesebbet droppol általában... A sérülésekről meg csak annyit, ha valaki nem 100%-osan tér vissza az rásérül, megöljük a jártékosainkat...
Leo Williams megérti a pénzét, de D. Lawrence nem, A. Johnson lenyomja, de min.egál a teljesítményük, pedig nem u.a. az elvárás feléjük. Ojulari még jó is lehet, de hogy a faszba nem tudnak hozni senkit túloldarára? Innen bármelyikőtök tud mondani legalább egy DE akit ide lehetett volna hozni bagóért!
nagir
Vobox
Haba
vanek úr
több mint 4 éve
Egyszerűen annyira bánt a tegnapi meccs, nem bírok a seggemen maradni...ennyi sérüléssel nyertünk volna két meccset zsinórban és mehettünk volna bye weekre akár 4-5el is...kis örömet adni a fanbase-nek. Akármennyire szar vagy, szar a csapat, szar a gárda, a W az W és sokkal jobban érzed magad tőle...inkább kapnánk ki 38 pontokkal, mint szegény Lions (no offense)...de ne ilyen uccsó mp-es FG-kel könyörgöm gáci kurvära elegem van már az ilyen meccsekből....
több mint 4 éve
Volt már ő szélső LB is, és "valamivel" hasznosabb volt a Carter - Ximines csodaduónál.JPP még valahol érthető, mert ő klasszikus 4-3 DE, de a Golden trade rejtély. Érdemes megnézni az idei teljesítményét.DJ első passza INT lett, na és!? Mindíg meg tudja magát rázni, a köv. driveban már nem is látszott rajta. 31 csapatból több mint a felében már piedesztára emelték volna, itt meg hülyét csinál belőle a FO!Ide DE-t nem hozni kellett volna...NEM ELKÜLDENI...
John Ross nálunk elkapónak néz ki! Nem gondoltam volna. Tegnap megvédtem Slaytont erre egy egész meccsre eltűnik, ebből is látszik, hogy nem top wr, csak egy jó iparos, aki bírja az ütéseket és kevesebbet droppol általában... A sérülésekről meg csak annyit, ha valaki nem 100%-osan tér vissza az rásérül, megöljük a jártékosainkat...
Leo Williams megérti a pénzét, de D. Lawrence nem, A. Johnson lenyomja, de min.egál a teljesítményük, pedig nem u.a. az elvárás feléjük. Ojulari még jó is lehet, de hogy a faszba nem tudnak hozni senkit túloldarára? Innen bármelyikőtök tud mondani legalább egy DE akit ide lehetett volna hozni bagóért!
nagir
Vobox
Haba
több mint 4 éve
JPP még valahol érthető, mert ő klasszikus 4-3 DE, de a Golden trade rejtély. Érdemes megnézni az idei teljesítményét.DJ első passza INT lett, na és!? Mindíg meg tudja magát rázni, a köv. driveban már nem is látszott rajta. 31 csapatból több mint a felében már piedesztára emelték volna, itt meg hülyét csinál belőle a FO!Ide DE-t nem hozni kellett volna...NEM ELKÜLDENI...
nagir
Vobox
több mint 4 éve
HoppáHoppá, hát most jövök rá...a Chiefs végig leakarta adni nekünk a meccset, de nekünk jobban kell a vereség a Draft pozíció miatt és önbuktatást akart a csapat...#Oziconteo (sorry a név használatért 😀 )
több mint 4 éve
de hoztunk egy OLB-t (Ximines), aki 3&20 offsidera-ra ugrik...DJ első passza INT lett, na és!? Mindíg meg tudja magát rázni, a köv. driveban már nem is látszott rajta. 31 csapatból több mint a felében már piedesztára emelték volna, itt meg hülyét csinál belőle a FO!Ide DE-t nem hozni kellett volna...NEM ELKÜLDENI...
nagir
Vobox
több mint 4 éve
DJ első passza INT lett, na és!? Mindíg meg tudja magát rázni, a köv. driveban már nem is látszott rajta. 31 csapatból több mint a felében már piedesztára emelték volna, itt meg hülyét csinál belőle a FO!Ide DE-t nem hozni kellett volna...NEM ELKÜLDENI...
nagir
több mint 4 éve
Nincs +1Nincs +1QB kérdést bedobom újra, bár én nem láttám még a mai meccsünket.Nincs +1
GiantsMLBhunter
Rodaron
nagir
több mint 4 éve
DJ első passza INT lett, na és!? Mindíg meg tudja magát rázni, a köv. driveban már nem is látszott rajta. 31 csapatból több mint a felében már piedesztára emelték volna, itt meg hülyét csinál belőle a FO!John Ross nálunk elkapónak néz ki! Nem gondoltam volna. Tegnap megvédtem Slaytont erre egy egész meccsre eltűnik, ebből is látszik, hogy nem top wr, csak egy jó iparos, aki bírja az ütéseket és kevesebbet droppol általában... A sérülésekről meg csak annyit, ha valaki nem 100%-osan tér vissza az rásérül, megöljük a jártékosainkat...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Nincs +1QB kérdést bedobom újra, bár én nem láttám még a mai meccsünket.Nincs +1
GiantsMLBhunter
Rodaron

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Jó, azért egy legalább közepes qb még neki is kell. 😀Hát Susmusról azért a Denver szurkolókat mostanában ne nagyon kérdezd meg! 😊Szerintem Judge nem érdemelt semmit, de abba látatlanban is belemennék, hogy Bieniemy jöjjön a helyére. Pláne Garrett helyére! De ettől még tartom, hogy lutri lenne. OC-nak Susmus sem volt rossz.Nem akárkitől tanul illetve ha Judge megérdemelte az esélyt akkor ő is.Van potenciál a csapatban , de amíg a GM HC OC ilyen , addig nincs mit várni.Bieniemy? Ő mennyire jó? Andy Reid alatt egy OC, nagyjából annyira érvényesül, mint BB alatt egy DC. Kábé mint egy segédedző. Bárki lehetne ott, a csapat teljesítményén nem látszana.
Sajnálom a Giants-et , több van ebben a keretben és Jones-ban végképp.
Két dolgot kell tenni , elhozni Dabollt vagy Bieniemyt illetve egy jól draftoló csapatból elhozni a GM alatti emberét.
Se több , se kevesebb. Nem értem ezt a tulaj miért nem látja , érzékeli?
KeyG
vanek úr
Előbb-utóbb HC lesz.
A játékhoz való hozzáállása , elképzelései , repertoárja ehhez az O-hoz ( KC ) áll közel.
KeyG
vanek úr
Haba
több mint 4 éve
Ki kell pucolni a telkes stábot.Sztetek az új brigád egy az újonc szerződésének utolsó évébe lépő QB-val kepzeli el a jövőt, aki vagy jó vagy nem de biztosat nem tudni?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
QB kérdést bedobom újra, bár én nem láttám még a mai meccsünket.Nincs +1
GiantsMLBhunter
több mint 4 éve
QB kérdést bedobom újra, bár én nem láttám még a mai meccsünket. Szerintetek van? Én inkább azt a tábort erősítem, hogy nincs.
több mint 4 éve
Hát Susmusról azért a Denver szurkolókat mostanában ne nagyon kérdezd meg! 😊Szerintem Judge nem érdemelt semmit, de abba látatlanban is belemennék, hogy Bieniemy jöjjön a helyére. Pláne Garrett helyére! De ettől még tartom, hogy lutri lenne. OC-nak Susmus sem volt rossz.Nem akárkitől tanul illetve ha Judge megérdemelte az esélyt akkor ő is.Van potenciál a csapatban , de amíg a GM HC OC ilyen , addig nincs mit várni.Bieniemy? Ő mennyire jó? Andy Reid alatt egy OC, nagyjából annyira érvényesül, mint BB alatt egy DC. Kábé mint egy segédedző. Bárki lehetne ott, a csapat teljesítményén nem látszana.
Két dolgot kell tenni , elhozni Dabollt vagy Bieniemyt illetve egy jól draftoló csapatból elhozni a GM alatti emberét.
KeyG
vanek úr
Előbb-utóbb HC lesz.
A játékhoz való hozzáállása , elképzelései , repertoárja ehhez az O-hoz ( KC ) áll közel.
KeyG
vanek úr
több mint 4 éve
Nos, a hajnali gyönyörűség után illene átnéznünk a GM erre az időszakra (azaz az első 8 meccs után) vonatkozó statjait:Arra az egyre nem lehet panaszkodni, hogy ezzel a gárdával a jövő kiszámíthatatlan volna. Most már értem Maraékat. A megbízhatóság és a kiszámíthatóság a sportban igen fontos. Hát az itt abszolút megbízhatóan szar és kiszámítható. Minek is kellene változtatni?!
2018: 1-7
2019: 2-6
2020: 1-7
2021: 2-6
Én mindenképpen azt mondanám, ez már valami, erre lehet alapozni. Elvégre ez egy jól kiszámítható sorminta, jöhet bármilyen draft, FA-piac, HC, ő hozza ezeket a számokat.
Remek teljesítmény, great culture.
Zet
több mint 4 éve
Nos, a hajnali gyönyörűség után illene átnéznünk a GM erre az időszakra (azaz az első 8 meccs után) vonatkozó statjait:2018: 1-7
2019: 2-6
2020: 1-7
2021: 2-6
Én mindenképpen azt mondanám, ez már valami, erre lehet alapozni. Elvégre ez egy jól kiszámítható sorminta, jöhet bármilyen draft, FA-piac, HC, ő hozza ezeket a számokat.
Remek teljesítmény, great culture.
több mint 4 éve
Judge szerintem sem érdemelt esélyt.Szerintem Judge nem érdemelt semmit, de abba látatlanban is belemennék, hogy Bieniemy jöjjön a helyére. Pláne Garrett helyére! De ettől még tartom, hogy lutri lenne. OC-nak Susmus sem volt rossz.Nem akárkitől tanul illetve ha Judge megérdemelte az esélyt akkor ő is.Van potenciál a csapatban , de amíg a GM HC OC ilyen , addig nincs mit várni.Bieniemy? Ő mennyire jó? Andy Reid alatt egy OC, nagyjából annyira érvényesül, mint BB alatt egy DC. Kábé mint egy segédedző. Bárki lehetne ott, a csapat teljesítményén nem látszana.
KeyG
vanek úr
Előbb-utóbb HC lesz.
KeyG
vanek úr
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Szerintem Judge nem érdemelt semmit, de abba látatlanban is belemennék, hogy Bieniemy jöjjön a helyére. Pláne Garrett helyére! De ettől még tartom, hogy lutri lenne. OC-nak Susmus sem volt rossz.Nem akárkitől tanul illetve ha Judge megérdemelte az esélyt akkor ő is.Van potenciál a csapatban , de amíg a GM HC OC ilyen , addig nincs mit várni.Bieniemy? Ő mennyire jó? Andy Reid alatt egy OC, nagyjából annyira érvényesül, mint BB alatt egy DC. Kábé mint egy segédedző. Bárki lehetne ott, a csapat teljesítményén nem látszana.
KeyG
vanek úr
Előbb-utóbb HC lesz.
KeyG
több mint 4 éve
Nem akárkitől tanul illetve ha Judge megérdemelte az esélyt akkor ő is.Van potenciál a csapatban , de amíg a GM HC OC ilyen , addig nincs mit várni.Bieniemy? Ő mennyire jó? Andy Reid alatt egy OC, nagyjából annyira érvényesül, mint BB alatt egy DC. Kábé mint egy segédedző. Bárki lehetne ott, a csapat teljesítményén nem látszana.
KeyG
vanek úr
Előbb-utóbb HC lesz.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!