NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 587
47
23:30 NEW ORLEANS BOWL - Southern Miss vs Western Kentucky
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 4 éve
Giants’ RB Saquon Barkley is expected to play Monday night against the Tampa Bay Buccaneers barring a setback with his ankle, per @JordanRaanan.https://t.co/ZyCPIkMCra
— Adam Schefter (@AdamSchefter) November 22, 2021

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Amennyi upset volt az elmúlt két hétben, plusz a “közvetlen” riválisok is nyernek folyamat, WAS, PHI, MIN, CHI, illene nekünk is holnap, Dallas úgyis kikap ma 😂
több mint 4 éve
Akkor nem fogsz róla beszélni.. kb semmi nem indokolja, hogy pont most szerezzünk 25+ pontot. Persze sose lehet tudni, de normál esetben max akkor lesz esélyünk, ha kevés ponton tudjuk tartani őket (szerintem nem fogjuk tudni).Én is attól félek őszintén, hogy egyszer véget ér a rossz szériájuk, de remélem nem ellenünk. Mondjuk ha Heinicke és Siemian széttudta őket szedni és mi ezek után nem teszünk fel legalább 25 pontot a táblára, akkor tényleg ne beszéljünk "feltámadásról".Megnéztem a Tampa meccset, hát egymás után kétszer biztos nem lesznek ennyire vakon.Dehogynem, viszont ez már sorozatban három lenne az edzői stábtól, talán nem is lenne baj, hátha idény közben kivágnák mindet a francba
vanek úr
Wyatt
Rodaron
több mint 4 éve
DJ idáig 0-7 prime time meccseken amióta a ligában van.Már nyolc, nem? Nem mintha a tavalyi Bucs vagy az idei Chiefs elleni zacsi rajta ment volna el persze
Nem sikerült 2020 óta 20 pontnál többet felrakni idáig.
Szóval adósság bőven. Sok sorozat megszakadhatna.
ozibozi

több mint 4 éve
DJ idáig 0-7 prime time meccseken amióta a ligában van.Nem sikerült 2020 óta 20 pontnál többet felrakni idáig.
Szóval adósság bőven. Sok sorozat megszakadhatna.
több mint 4 éve
Én is attól félek őszintén, hogy egyszer véget ér a rossz szériájuk, de remélem nem ellenünk. Mondjuk ha Heinicke és Siemian széttudta őket szedni és mi ezek után nem teszünk fel legalább 25 pontot a táblára, akkor tényleg ne beszéljünk "feltámadásról".Megnéztem a Tampa meccset, hát egymás után kétszer biztos nem lesznek ennyire vakon.Dehogynem, viszont ez már sorozatban három lenne az edzői stábtól, talán nem is lenne baj, hátha idény közben kivágnák mindet a francba
vanek úr
Wyatt
több mint 4 éve
Azért Judge mégse "olyan hülye" a HeadsetGate-benCsórikám... ha mondjuk nem telik neki egy kevésbé okos, így ritkábban elromló kütyűre, és Mara sem állja a számlát, én szívesen kölcsönadom neki a Galaxy Buds Pro headsetemet.
giantswire.usatoday.com/2021/11/15/new-york-giants-joe-judge-may-have-legitimate-gripe-over-headset-issues/?taid=61925a18ea82b400012e31c5&utm_campaign=trueanthem&utm_medium=trueanthem&utm_source=twitter
Rodaron
több mint 4 éve
Azért Judge mégse "olyan hülye" a HeadsetGate-bengiantswire.usatoday.com/2021/11/15/new-york-giants-joe-judge-may-have-legitimate-gripe-over-headset-issues/?taid=61925a18ea82b400012e31c5&utm_campaign=trueanthem&utm_medium=trueanthem&utm_source=twitter
több mint 4 éve
Szia! Sajna nincs. A Home gombra megnyílik a főmenü és ott az Alkalmazás listában az első "csempe" az Alkalmazások. Azt megnyitva hat kategóriát kapok: Reklámozott, Szórakozás, Játékgép, Hírek és információk, Élet, Ismeretterjesztő műsorok. Végignéztem mindet (a Szórakozásban nagyon sok alkalmazás volt ABC sorrendben), de sehol sem találtam. LG OLED C1-es a tévé... 😕
Hotty Toddy!
több mint 4 éve
Sziasztok! Bocsi, de nem tudom hova írni a kérdést, mert az NFL csevegés csati kipurcant 502-es gateway hibaüzenettel.Ha rá van kötve a tv a netre símán csak töltsd le az LG Content Storebol! A baloldalt a hangerő alatti gomb!
Hat éve vettem egy WebOS-es LG Smart Full HD tévét, amiben alapból volt NFL Gamepass. Igaz, hogy csak arra volt jó, hogy visszanézzek egy meccset, mert az élő adásoknál csak egy: whoops - néz vissza később hibaüzenet fogadott. A tévé két hete gajra ment és most vettem egy nagyon új 4K-s tévét, ami úgyszintén LG-s kiadás. Itt viszont nem találom az NFL Gamepass-t. Persze ráköthetem HDMI-vel a laptop-ot és már kész is, vagy a böngésző változatot is használhatnám (azt még nem próbáltam), de kíváncsi lettem volna, hogy az új tévén működik-e rendesen a hivatalos alkalmazás. Valaki találkozott már ezzel a problémával?
juz3r
több mint 4 éve
Sziasztok! Bocsi, de nem tudom hova írni a kérdést, mert az NFL csevegés csati kipurcant 502-es gateway hibaüzenettel.Hat éve vettem egy WebOS-es LG Smart Full HD tévét, amiben alapból volt NFL Gamepass. Igaz, hogy csak arra volt jó, hogy visszanézzek egy meccset, mert az élő adásoknál csak egy: whoops - néz vissza később hibaüzenet fogadott. A tévé két hete gajra ment és most vettem egy nagyon új 4K-s tévét, ami úgyszintén LG-s kiadás. Itt viszont nem találom az NFL Gamepass-t. Persze ráköthetem HDMI-vel a laptop-ot és már kész is, vagy a böngésző változatot is használhatnám (azt még nem próbáltam), de kíváncsi lettem volna, hogy az új tévén működik-e rendesen a hivatalos alkalmazás. Valaki találkozott már ezzel a problémával?
Hotty Toddy!
több mint 4 éve
Na Godwin is úgy néz ki kidőlt a Bucs-tól, mellette AB és Gronk is kuka lett, hát könnyebb lesz nekünk is jövő héten 😛Brown és Gronk ugye már régóta maródi, ők inkább közelednek a visszatéréshez minden héten. Múlt héten pihentek, most megint, kövin simán előfordulhat, hogy játszhatnak már, akárcsak Godwin, ha most pihen is, szóval csak ebből még nem vonnám le azt a következtetést, hogy nem játszanak a Giants ellen (a háromból egy azért csak beöltözik, de tán kettő is)
Rodaron

több mint 4 éve
Got to see Isaiah Wilson up close from today’s media viewing area. He was in the group of young players and because of that received more personal attention from the coaches.
— Art Stapleton (@art_stapleton) November 9, 2021
I don’t know how it ends up, but he’s clearly working at it + reshaping his body in the process. #giants pic.twitter.com/ttc2jDfRUo

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Tuti valami félpályás TD akart lenni 😃A 4. negyedben az egyik játéknál DJ audible közben tiszteletét tette Eli felé és a következő játékot hívta be: "Geno blew" 😀 😀az idei kedvenc audible-öm a Raidersé, a play neve, amit behívott Carr: Damian Lillard 😀
twitter.com/TalkinGiants/status/1457804227187728390?s=20
Rodaron
empty taxi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Na Godwin is úgy néz ki kidőlt a Bucs-tól, mellette AB és Gronk is kuka lett, hát könnyebb lesz nekünk is jövő héten 😛
több mint 4 éve
A 4. negyedben az egyik játéknál DJ audible közben tiszteletét tette Eli felé és a következő játékot hívta be: "Geno blew" 😀 😀az idei kedvenc audible-öm a Raidersé, a play neve, amit behívott Carr: Damian Lillard 😀
twitter.com/TalkinGiants/status/1457804227187728390?s=20
Rodaron

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Szeretjük MCX-et, viccelkedtünk vele.Mint ahogy szinte minden intihez kell a qb, de azért ne vegyük el McKinney-től ezeket. Ami szép az szép. Nem megpattanó, meg holdba dobott labdák voltak amiket összeszedett, hanem nagyon szép olvasások.Meg CarrNa Professor X, aka McKinney lett a hét NFC védőjátékosa.Ehhez is Peppers sérülése kellett
Rodaron
vanek úr
ozibozi
Haba
😊
több mint 4 éve
Mint ahogy szinte minden intihez kell a qb, de azért ne vegyük el McKinney-től ezeket. Ami szép az szép. Nem megpattanó, meg holdba dobott labdák voltak amiket összeszedett, hanem nagyon szép olvasások.Meg CarrNa Professor X, aka McKinney lett a hét NFC védőjátékosa.Ehhez is Peppers sérülése kellett
Rodaron
vanek úr
ozibozi
több mint 4 éve
Meg CarrNa Professor X, aka McKinney lett a hét NFC védőjátékosa.Ehhez is Peppers sérülése kellett
Rodaron
vanek úr