New York Giants
50 feliratkozó
több mint 4 éve
Na Professor X, aka McKinney lett a hét NFC védőjátékosa.Ehhez is Peppers sérülése kellett
Rodaron
több mint 4 éve
Na Professor X, aka McKinney lett a hét NFC védőjátékosa.
több mint 4 éve
Giants waive CB Sam Beal...Egy újabb DG gyöngyszem távozott dicstelenül!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Dexi kérné vissza az offside-ját. Érdekes, hogy azért TJ sisakja hol van...több mint 4 éve
The #Giants are the only team in the NFL that hasn’t scored 30 offensive points in a game since the start of the 2020 season.A baj csak az, h úgy tűnik nem is igen akarnak
és 2021 van
ozibozi
több mint 4 éve
Mákoltunk egy Bears vereséget is ma, javítva a draft tőkénket. Bár Fields egyre jobban játszik, így lesznek győzelmeik szerintem. Illetve számunkra mindig érdekes kérdés lesz, hogy a mi helyünkön választott QB mire fogja vinni. Bye-week után érdekes lesz, hogy mi lesz ha visszatér Barkley. Ő a kezdő futónk még?
A TOP elkapóink felé dobott labdák száma döbbenetes. Fájdalmas, hogy mennyire alkalmatlan JG.
több mint 4 éve
OBJ-t hivatalosan is kivágta a Browns. Lehet rámozdulni. 😉
több mint 4 éve
A 4. negyedben az egyik játéknál DJ audible közben tiszteletét tette Eli felé és a következő játékot hívta be: "Geno blew" 😀 😀twitter.com/TalkinGiants/status/1457804227187728390?s=20
több mint 4 éve
KösziSajnos meló miatt nem tudtam nézni,így kivételesen utólag kell.Hülye kérdés,de hol tudom komplett visszanézni?Köszinflfullhd
Vobox
dande
több mint 4 éve
Sajnos meló miatt nem tudtam nézni,így kivételesen utólag kell.Hülye kérdés,de hol tudom komplett visszanézni?Köszinflfullhd
Vobox
több mint 4 éve
Sajnos meló miatt nem tudtam nézni,így kivételesen utólag kell.Hülye kérdés,de hol tudom komplett visszanézni?Köszi
több mint 4 éve
Eddigi legjobb meccsünk volt, védelem brutál játékot tolt, sajnos az offense továbbra is gyenge, de most pont elég volt amit előadtak. Tetszett!Azt gondolom, a játék képe offense részéről így volt tervezve, mert azért ez a Raiders Dline inkább az elitek köze tartozik, és gyorsan dobaltuk el a labdát, hogy ne érjenek oda. Halistennek a futás működött ma. Toney és Golladay is egészségesebben jöhet vissza majd.
Szesze
Szerkesztette: Rodaron
több mint 4 éve
Eddigi legjobb meccsünk volt, védelem brutál játékot tolt, sajnos az offense továbbra is gyenge, de most pont elég volt amit előadtak. Tetszett!
több mint 4 éve
Az egész edzői gárda hálát rebeghet Grahamnek, hogy még mindig megvan az állásuk. Tavaly is miatta nézett ki jobban a csapat a szezon második felében, és most is. Az O hívások az első driveot leszámítva, megint katasztrofák voltak. A legdurvább, h a 2. inti után, mennyire csak az idő pörgetés volt a lényeg, és még sem próbáltunk td-t csinálni.Ultrakonzervativ volt a playhivas, odadtuk a nagypenzt Golladaynak 2 elkapas, elsőkörös WR 1 elkapas...
Haba
több mint 4 éve
Az egész edzői gárda hálát rebeghet Grahamnek, hogy még mindig megvan az állásuk. Tavaly is miatta nézett ki jobban a csapat a szezon második felében, és most is. Az O hívások az első driveot leszámítva, megint katasztrofák voltak. A legdurvább, h a 2. inti után, mennyire csak az idő pörgetés volt a lényeg, és még sem próbáltunk td-t csinálni.A legkegyetlenebb a 110 passzolt yard DJ-nél.
Haba
Golladay, Slayton és Toney is játszottak, összesen 4 passz ment hármójuk felé.
Ennek ellenére a win az win.
több mint 4 éve
faszagányos volt. a run D miatt feszengtem párszor, de vertünk egy jobb csapatotA legfontosabb hogy végre sikerült lezarnunk egy szoros meccset. Az offense kb teljesen felépül a Bye után itt az ideje a hívásokat is használni.
vittore
több mint 4 éve
Az egész edzői gárda hálát rebeghet Grahamnek, hogy még mindig megvan az állásuk. Tavaly is miatta nézett ki jobban a csapat a szezon második felében, és most is. Az O hívások az első driveot leszámítva, megint katasztrofák voltak. A legdurvább, h a 2. inti után, mennyire csak az idő pörgetés volt a lényeg, és még sem próbáltunk td-t csinálni.
több mint 4 éve
A novemberi Giants jobb mint a szeptemberi Giants. Nem SB eselyes, de ez mar boven vallalhato es nezheto foci. Grat!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
faszagányos volt. a run D miatt feszengtem párszor, de vertünk egy jobb csapatot
több mint 4 éve
Mai meccs.Előre megnézted A meccset? 😁
Szoros meccsen nyerünk.
Booker TD
Defense 2 TO
DJ 0TO
Palesz76
több mint 4 éve
Köszi.Azt tudja valaki, hogy miért a Giants lett a csapat neve?hu.wikipedia.org/wiki/New_York_Giants 😉
vilicus4
dande
több mint 4 éve
Nem akartok egy nagyot trollkodni és OBJ- leigazolni? Valszeg kínjában visszavonulna😊
Steelers fan
több mint 4 éve
Azt tudja valaki, hogy miért a Giants lett a csapat neve?hu.wikipedia.org/wiki/New_York_Giants 😉
vilicus4