New York Giants

50 feliratkozó

több mint 4 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 215
Na Professor X, aka McKinney lett a hét NFC védőjátékosa.
Rodaron
Ehhez is Peppers sérülése kellett
több mint 4 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Na Professor X, aka McKinney lett a hét NFC védőjátékosa.
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
Giants waive CB Sam Beal...
Egy újabb DG gyöngyszem távozott dicstelenül!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Dexi kérné vissza az offside-ját. Érdekes, hogy azért TJ sisakja hol van...

több mint 4 éve
Haba New York Giants 903
The #Giants are the only team in the NFL that hasn’t scored 30 offensive points in a game since the start of the 2020 season.

és 2021 van
ozibozi
A baj csak az, h úgy tűnik nem is igen akarnak
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Mákoltunk egy Bears vereséget is ma, javítva a draft tőkénket. Bár Fields egyre jobban játszik, így lesznek győzelmeik szerintem. Illetve számunkra mindig érdekes kérdés lesz, hogy a mi helyünkön választott QB mire fogja vinni.

Bye-week után érdekes lesz, hogy mi lesz ha visszatér Barkley. Ő a kezdő futónk még?

A TOP elkapóink felé dobott labdák száma döbbenetes. Fájdalmas, hogy mennyire alkalmatlan JG.
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 244
The #Giants are the only team in the NFL that hasn’t scored 30 offensive points in a game since the start of the 2020 season.

és 2021 van

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
GJohnny74 New York Giants 635
OBJ-t hivatalosan is kivágta a Browns. Lehet rámozdulni. 😉
több mint 4 éve
A 4. negyedben az egyik játéknál DJ audible közben tiszteletét tette Eli felé és a következő játékot hívta be: "Geno blew" 😀 😀

twitter.com/TalkinGiants/status/1457804227187728390?s=20
több mint 4 éve
Vobox New York Giants 654
Sajnos meló miatt nem tudtam nézni,így kivételesen utólag kell.Hülye kérdés,de hol tudom komplett visszanézni?Köszi
Vobox
nflfullhd
dande
Köszi
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 180 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sajnos meló miatt nem tudtam nézni,így kivételesen utólag kell.Hülye kérdés,de hol tudom komplett visszanézni?Köszi
Vobox
nflfullhd
több mint 4 éve
Vobox New York Giants 654
több mint 4 éve
Eddigi legjobb meccsünk volt, védelem brutál játékot tolt, sajnos az offense továbbra is gyenge, de most pont elég volt amit előadtak. Tetszett!
Szesze
Azt gondolom, a játék képe offense részéről így volt tervezve, mert azért ez a Raiders Dline inkább az elitek köze tartozik, és gyorsan dobaltuk el a labdát, hogy ne érjenek oda. Halistennek a futás működött ma. Toney és Golladay is egészségesebben jöhet vissza majd.

Szerkesztette: Rodaron
több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Eddigi legjobb meccsünk volt, védelem brutál játékot tolt, sajnos az offense továbbra is gyenge, de most pont elég volt amit előadtak. Tetszett!
több mint 4 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Az egész edzői gárda hálát rebeghet Grahamnek, hogy még mindig megvan az állásuk. Tavaly is miatta nézett ki jobban a csapat a szezon második felében, és most is. Az O hívások az első driveot leszámítva, megint katasztrofák voltak. A legdurvább, h a 2. inti után, mennyire csak az idő pörgetés volt a lényeg, és még sem próbáltunk td-t csinálni.
Haba
Ultrakonzervativ volt a playhivas, odadtuk a nagypenzt Golladaynak 2 elkapas, elsőkörös WR 1 elkapas...
több mint 4 éve
Zet New York Giants 1 985
Az egész edzői gárda hálát rebeghet Grahamnek, hogy még mindig megvan az állásuk. Tavaly is miatta nézett ki jobban a csapat a szezon második felében, és most is. Az O hívások az első driveot leszámítva, megint katasztrofák voltak. A legdurvább, h a 2. inti után, mennyire csak az idő pörgetés volt a lényeg, és még sem próbáltunk td-t csinálni.
Haba
A legkegyetlenebb a 110 passzolt yard DJ-nél.
Golladay, Slayton és Toney is játszottak, összesen 4 passz ment hármójuk felé.
Ennek ellenére a win az win.
több mint 4 éve
faszagányos volt. a run D miatt feszengtem párszor, de vertünk egy jobb csapatot
vittore
A legfontosabb hogy végre sikerült lezarnunk egy szoros meccset. Az offense kb teljesen felépül a Bye után itt az ideje a hívásokat is használni.
több mint 4 éve
Haba New York Giants 903
több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A novemberi Giants jobb mint a szeptemberi Giants. Nem SB eselyes, de ez mar boven vallalhato es nezheto foci. Grat!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
faszagányos volt. a run D miatt feszengtem párszor, de vertünk egy jobb csapatot
több mint 4 éve
Mai meccs.

Szoros meccsen nyerünk.
Booker TD
Defense 2 TO
DJ 0TO
Palesz76
Előre megnézted A meccset? 😁
több mint 4 éve
Palesz76 New York Giants 524
Mai meccs.

Szoros meccsen nyerünk.
Booker TD
Defense 2 TO
DJ 0TO
több mint 4 éve
vilicus4 New York Giants 41
Azt tudja valaki, hogy miért a Giants lett a csapat neve?
vilicus4
 hu.wikipedia.org/wiki/New_York_Giants 😉
dande
Köszi.
több mint 4 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 224
Nem akartok egy nagyot trollkodni és OBJ- leigazolni? Valszeg kínjában visszavonulna😊

Steelers fan
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 180 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azt tudja valaki, hogy miért a Giants lett a csapat neve?
vilicus4
 hu.wikipedia.org/wiki/New_York_Giants 😉