New York Giants

50 feliratkozó

több mint 4 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Toney részt vett edzéseken, játszani fog szerintem. A kérdés csak annyi, hogy akarjuk-e 8+ labdával tömni vagy inkább csak óvatosan.

Egyébként mivel csak hétfőn játszunk, ezért most csak egy dolgunk maradt: Hajrá San Francisco!
több mint 4 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Wow, gyors volt. Köszi szépen!

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 244
Múltkor is sérülten játszatták, most sem lesz másként.
több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Szasztok, kellene egy fantasy gyorssegély. Toney játszik hétfőn? Mik a megérzéseitek?
nasheem
Nagy valószínűséggel játszani fog, de nyilván csak akkor érdemes csapatba rakni a héten, ha nagyon nincs más opciód.
több mint 4 éve
Kérdés hogy mennyit bír, mert vlsz játszik, de nem 100-as még ő

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Szasztok, kellene egy fantasy gyorssegély. Toney játszik hétfőn? Mik a megérzéseitek?

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 528 — Chiefs GM
Officially több csapat is bejelentkezett Engramert, valszeg neki is jót tenne egy fresh restart és egy csapat, ahol használni tudják a képességeit.
Rodaron
Én max egy ötödik kört adnék érte mások helyében.
Zet
4-5 lesz belőle igen, az már ok lenne.
Rodaron
Megint túlárazta ez a Barom DG, mint tavaly ebből sem lesz pick!🤮
nagir
Lehet, hogy valaki dobott volna érte egy 3 kört, csak Engram dropolta. 😊

több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
Officially több csapat is bejelentkezett Engramert, valszeg neki is jót tenne egy fresh restart és egy csapat, ahol használni tudják a képességeit.
Rodaron
Zet
Rodaron
Megint túlárazta ez a Barom DG, mint tavaly ebből sem lesz pick!🤮

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Rodaron
Zet
több mint 4 éve
NFC week 7 player of the week:
ST K Graham Gano NYG

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Zet New York Giants 1 985
Rodaron
több mint 4 éve
Palesz76 New York Giants 524
Annyira szarul fut a franchise szekere, hogy a tavalyi H&M koperáció után idén a Pull&Bear is árul Giants cuccokat.
Amit érdekel pár alap darab az keresse az üzletekben.
Ugyanitt jets, KC, Raiders ruhák is találhatóak.
Gondolom jövőre Zara, utána meg Fishbone lesz a legalja.

Végül is így volt mindenkinek a kilencvenes években indiános baseball dzsekije.
több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Rodaron
ha nem kell mellé draftcetlit adni, hogy vigyék, azonnali deal!
több mint 4 éve
Rodaron
Jól blokkol? Mert akkor akár Ravens is lehet. 😂
KeyG
Blokkolni nem tud, cserébe, főleg kritikus helyzetekben droppol.
Kíváncsi vagyok hogyé adjuk...
gyurczi
A dropot azt tudom , 1-2 éve az Eagles ellen droppolt egy ilyen helyzetben , utolsó meccs volt a fogadásomon. Giantsre raktam.
KeyG
Igen, ez tavaly volt 😛 Blokkolása valamelyest javult, de nem őt raknám a LoS-ra emiatt.
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 066
Rodaron
KeyG
gyurczi
A dropot azt tudom , 1-2 éve az Eagles ellen droppolt egy ilyen helyzetben , utolsó meccs volt a fogadásomon. Giantsre raktam.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Rodaron
KeyG

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 066
Rodaron

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Rodaron
Ja és ma az edzésen sincs már, szóval nap végére szerintem meg lesz az új csapat
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Haba New York Giants 903
Peppers sajna az IR-en landolt, térd és boka sérülései vannak, pontosabban ACL szakadás, szóval season ending és a 3.team Captain aki IRre kerül. Ez azért durva hogy az elmúlt 5 évből másodszor van ez az óriási dögrovás a csapaton, ami csak tetézi a bajainkat.
Rodaron
Na akkor az is eldőlt, hogy nem tudjuk már elcserélni sem. Visszaigazolni meg nem fogjuk, bár nagy piaca szvsz nem lesz. Kár, hogy Graham nem tudta normálisan kihasználni azt amiben lehetett volna jobb...
nagir
Egész szezonra out, egy jó kis keresztszalag szakadással. Mondjuk így még akár vissza is hozhatjuk aprópénzért.
több mint 4 éve
Peppers sajna az IR-en landolt, térd és boka sérülései vannak, pontosabban ACL szakadás, szóval season ending és a 3.team Captain aki IRre kerül. Ez azért durva hogy az elmúlt 5 évből másodszor van ez az óriási dögrovás a csapaton, ami csak tetézi a bajainkat.
Rodaron
Na akkor az is eldőlt, hogy nem tudjuk már elcserélni sem. Visszaigazolni meg nem fogjuk, bár nagy piaca szvsz nem lesz. Kár, hogy Graham nem tudta normálisan kihasználni azt amiben lehetett volna jobb...

több mint 4 éve

Szerkesztette: Rodaron
több mint 4 éve
Elég lett volna engem kiképezni, mert én évek óta hiába szurkálom. 😉
több mint 4 éve
Vobox New York Giants 654
Apróhirdetés: keresek Gettleman arcképes babát és woodoo-ban jártas médiumot!
több mint 4 éve
Zet New York Giants 1 985
Én csak azon imádkozom, h nehogy elszórjon a magas pickek közül akárcsak egyet is, valami kiváló trade keretein belül.
Haba
Majd elszórja őket a drafton...
vanek úr
Azért nagyon remélem az már nem az ő biznisze lesz.
Haba
Én szinte biztos vagyok benne, hogy jövőre is Gettleman lesz a GM. Idén még szerzünk 2-3 győzelmet, esetleg 4-et, plusz ráfogják a sérülésekre, és kap még egy évet, amit azért sem akar kiengedni a kezéből, mert 2 első körös pick-ünk lesz, és azokat ő akarja felhasználni. Más kérdés, hogy puntert és long snappert fog választani.