New York Giants
50 feliratkozó
több mint 4 éve
Toney részt vett edzéseken, játszani fog szerintem. A kérdés csak annyi, hogy akarjuk-e 8+ labdával tömni vagy inkább csak óvatosan. Egyébként mivel csak hétfőn játszunk, ezért most csak egy dolgunk maradt: Hajrá San Francisco!
több mint 4 éve
Wow, gyors volt. Köszi szépen!
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
Múltkor is sérülten játszatták, most sem lesz másként.
több mint 4 éve
Szasztok, kellene egy fantasy gyorssegély. Toney játszik hétfőn? Mik a megérzéseitek?Nagy valószínűséggel játszani fog, de nyilván csak akkor érdemes csapatba rakni a héten, ha nagyon nincs más opciód.
nasheem
több mint 4 éve
Szasztok, kellene egy fantasy gyorssegély. Toney játszik hétfőn? Mik a megérzéseitek?
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
Lehet, hogy valaki dobott volna érte egy 3 kört, csak Engram dropolta. 😊Megint túlárazta ez a Barom DG, mint tavaly ebből sem lesz pick!🤮4-5 lesz belőle igen, az már ok lenne.Officially több csapat is bejelentkezett Engramert, valszeg neki is jót tenne egy fresh restart és egy csapat, ahol használni tudják a képességeit.Én max egy ötödik kört adnék érte mások helyében.
Rodaron
Zet
Rodaron
nagir
több mint 4 éve
Megint túlárazta ez a Barom DG, mint tavaly ebből sem lesz pick!🤮4-5 lesz belőle igen, az már ok lenne.Officially több csapat is bejelentkezett Engramert, valszeg neki is jót tenne egy fresh restart és egy csapat, ahol használni tudják a képességeit.Én max egy ötödik kört adnék érte mások helyében.
Rodaron
Zet
Rodaron

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
4-5 lesz belőle igen, az már ok lenne.Officially több csapat is bejelentkezett Engramert, valszeg neki is jót tenne egy fresh restart és egy csapat, ahol használni tudják a képességeit.Én max egy ötödik kört adnék érte mások helyében.
Rodaron
Zet
több mint 4 éve
NFC week 7 player of the week:ST K Graham Gano NYG

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Officially több csapat is bejelentkezett Engramert, valszeg neki is jót tenne egy fresh restart és egy csapat, ahol használni tudják a képességeit.Én max egy ötödik kört adnék érte mások helyében.
Rodaron
több mint 4 éve
Annyira szarul fut a franchise szekere, hogy a tavalyi H&M koperáció után idén a Pull&Bear is árul Giants cuccokat.Amit érdekel pár alap darab az keresse az üzletekben.
Ugyanitt jets, KC, Raiders ruhák is találhatóak.
Gondolom jövőre Zara, utána meg Fishbone lesz a legalja.
Végül is így volt mindenkinek a kilencvenes években indiános baseball dzsekije.
több mint 4 éve
Officially több csapat is bejelentkezett Engramert, valszeg neki is jót tenne egy fresh restart és egy csapat, ahol használni tudják a képességeit.ha nem kell mellé draftcetlit adni, hogy vigyék, azonnali deal!
Rodaron
több mint 4 éve
Igen, ez tavaly volt 😛 Blokkolása valamelyest javult, de nem őt raknám a LoS-ra emiatt.A dropot azt tudom , 1-2 éve az Eagles ellen droppolt egy ilyen helyzetben , utolsó meccs volt a fogadásomon. Giantsre raktam.Blokkolni nem tud, cserébe, főleg kritikus helyzetekben droppol.Officially több csapat is bejelentkezett Engramert, valszeg neki is jót tenne egy fresh restart és egy csapat, ahol használni tudják a képességeit.Jól blokkol? Mert akkor akár Ravens is lehet. 😂
Rodaron
KeyG
Kíváncsi vagyok hogyé adjuk...
gyurczi
KeyG
több mint 4 éve
A dropot azt tudom , 1-2 éve az Eagles ellen droppolt egy ilyen helyzetben , utolsó meccs volt a fogadásomon. Giantsre raktam.Blokkolni nem tud, cserébe, főleg kritikus helyzetekben droppol.Officially több csapat is bejelentkezett Engramert, valszeg neki is jót tenne egy fresh restart és egy csapat, ahol használni tudják a képességeit.Jól blokkol? Mert akkor akár Ravens is lehet. 😂
Rodaron
KeyG
gyurczi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Blokkolni nem tud, cserébe, főleg kritikus helyzetekben droppol.Officially több csapat is bejelentkezett Engramert, valszeg neki is jót tenne egy fresh restart és egy csapat, ahol használni tudják a képességeit.Jól blokkol? Mert akkor akár Ravens is lehet. 😂
Rodaron
KeyG
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 4 éve
Officially több csapat is bejelentkezett Engramert, valszeg neki is jót tenne egy fresh restart és egy csapat, ahol használni tudják a képességeit.Jól blokkol? Mert akkor akár Ravens is lehet. 😂
Rodaron
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Officially több csapat is bejelentkezett Engramert, valszeg neki is jót tenne egy fresh restart és egy csapat, ahol használni tudják a képességeit.Ja és ma az edzésen sincs már, szóval nap végére szerintem meg lesz az új csapat
Rodaron
több mint 4 éve
Officially több csapat is bejelentkezett Engramert, valszeg neki is jót tenne egy fresh restart és egy csapat, ahol használni tudják a képességeit.
több mint 4 éve
Egész szezonra out, egy jó kis keresztszalag szakadással. Mondjuk így még akár vissza is hozhatjuk aprópénzért.Peppers sajna az IR-en landolt, térd és boka sérülései vannak, pontosabban ACL szakadás, szóval season ending és a 3.team Captain aki IRre kerül. Ez azért durva hogy az elmúlt 5 évből másodszor van ez az óriási dögrovás a csapaton, ami csak tetézi a bajainkat.Na akkor az is eldőlt, hogy nem tudjuk már elcserélni sem. Visszaigazolni meg nem fogjuk, bár nagy piaca szvsz nem lesz. Kár, hogy Graham nem tudta normálisan kihasználni azt amiben lehetett volna jobb...
Rodaron
nagir
több mint 4 éve
Peppers sajna az IR-en landolt, térd és boka sérülései vannak, pontosabban ACL szakadás, szóval season ending és a 3.team Captain aki IRre kerül. Ez azért durva hogy az elmúlt 5 évből másodszor van ez az óriási dögrovás a csapaton, ami csak tetézi a bajainkat.Na akkor az is eldőlt, hogy nem tudjuk már elcserélni sem. Visszaigazolni meg nem fogjuk, bár nagy piaca szvsz nem lesz. Kár, hogy Graham nem tudta normálisan kihasználni azt amiben lehetett volna jobb...
Rodaron

több mint 4 éve
Peppers sajna az IR-en landolt, térd és boka sérülései vannak, pontosabban ACL szakadás, szóval season ending és a 3.team Captain aki IRre kerül. Ez azért durva hogy az elmúlt 5 évből másodszor van ez az óriási dögrovás a csapaton, ami csak tetézi a bajainkat.
Szerkesztette: Rodaron
több mint 4 éve
Elég lett volna engem kiképezni, mert én évek óta hiába szurkálom. 😉
több mint 4 éve
Apróhirdetés: keresek Gettleman arcképes babát és woodoo-ban jártas médiumot!
több mint 4 éve
Én szinte biztos vagyok benne, hogy jövőre is Gettleman lesz a GM. Idén még szerzünk 2-3 győzelmet, esetleg 4-et, plusz ráfogják a sérülésekre, és kap még egy évet, amit azért sem akar kiengedni a kezéből, mert 2 első körös pick-ünk lesz, és azokat ő akarja felhasználni. Más kérdés, hogy puntert és long snappert fog választani.Azért nagyon remélem az már nem az ő biznisze lesz.Én csak azon imádkozom, h nehogy elszórjon a magas pickek közül akárcsak egyet is, valami kiváló trade keretein belül.Majd elszórja őket a drafton...
Haba
vanek úr
Haba