New York Giants
50 feliratkozó
több mint 4 éve
Nálunk lassan a vasárnapok gyásznapok...párom Seahawks,a gyerek Broncos szurkoló én meg már szurkoló helyett inkább Giants szomorkodó.
több mint 4 éve
A félidőben töltöttem magamnak egy pohár bort. A 13 éves fiam rám nézett, és azt mondta "apa, ha giants szurkoló lennék, én is ezt csinálnám". Hát itt tartunk 😊Az én fiam csak nevetett a bénázásokon és kérte, hogy nézzünk inkább redzone-t
Haba
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 4 éve
Nem tudom mennyi esélye van egy szezon közbeni edző cserének, de annyira lelketlennek tűnik az egész csapat, hogy itt valami extrém, radikális változás kellene.
több mint 4 éve
A félidőben töltöttem magamnak egy pohár bort. A 13 éves fiam rám nézett, és azt mondta "apa, ha giants szurkoló lennék, én is ezt csinálnám". Hát itt tartunk 😊
több mint 4 éve
legyen már valami. rúgják ki a főportást, vagy bárkit
több mint 4 éve
Egy szóval: katasztrófa az egész.
több mint 4 éve
Na és csak, hogy Wyatt és PFF minőség, persze nem leszólva a mi emberünket. Toney nagyobb PFF grade-t kapott, mint bármelyik WR vasárnap, úgy hogy ő 189 yardot hozott, Adams GB-ben 206yard és 1TD-t. Ők nyertek mi nem.Van baj
Rodaron

több mint 4 éve
Valamiért azt érzem, szoros lesz a harmadik harmadig.Utána elfogyunk, és kb. 10-15 ponttal kikapunk.
Csak reménykedem, hogy 20 pont fölé jutunk.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
szerintem a védelmet tekintve, a kerettel nincs akkora gond, nyilván Martinez kiesése szomorú és EDGE poszton is vékonyak vagyunk, de összességében én sokkal többet vártam ettől az egységtől, mint amit az első meccseken kaptunk.Jones visszatér és a Slayton - Shep duó is játékra alkalmas. remélem Thomas is vissza tud térni, Solder mondjon le és Peart maradjon az RT. ha ezek mind megvalósulnak, Barkley nélkül is hoznunk kellene egy erős 3-7 pontot.Jelenleg (ha csak a játékoskeretet nézzük) elsősorban nem a támadósor, hanem a védelem az, ami miatt teljesen esélytelenek vagyunk egy komoly csapat ellen.
kristof
vanek úr
több mint 4 éve
Jones visszatér és a Slayton - Shep duó is játékra alkalmas. remélem Thomas is vissza tud térni, Solder mondjon le és Peart maradjon az RT. ha ezek mind megvalósulnak, Barkley nélkül is hoznunk kellene egy erős 3-7 pontot.Jelenleg (ha csak a játékoskeretet nézzük) elsősorban nem a támadósor, hanem a védelem az, ami miatt teljesen esélytelenek vagyunk egy komoly csapat ellen.
kristof
több mint 4 éve
Szokàsos tippek.Edződőntő vereség.
20 ponttal kapunk ki.
DJ 2TO.
Engram 15 yard.
Védelem 2sack,1int.
több mint 4 éve
Főleg SolderrelJones visszatér és a Slayton - Shep duó is játékra alkalmas. remélem Thomas is vissza tud térni, Solder mondjon le és Peart maradjon az RT. ha ezek mind megvalósulnak, Barkley nélkül is hoznunk kellene egy erős 3-7 pontot.Thomas még nem fog kezdeni, azt olvastam. Csereként beöltözik és ha van értelme és indokolt, akkor beáll.
kristof
Na azt az első negyed kivételével el nem tudom képzelni, hogy partiba legyünk...
nagir
több mint 4 éve
Jones visszatér és a Slayton - Shep duó is játékra alkalmas. remélem Thomas is vissza tud térni, Solder mondjon le és Peart maradjon az RT. ha ezek mind megvalósulnak, Barkley nélkül is hoznunk kellene egy erős 3-7 pontot.Thomas még nem fog kezdeni, azt olvastam. Csereként beöltözik és ha van értelme és indokolt, akkor beáll.
kristof
Na azt az első negyed kivételével el nem tudom képzelni, hogy partiba legyünk...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Jones visszatér és a Slayton - Shep duó is játékra alkalmas. remélem Thomas is vissza tud térni, Solder mondjon le és Peart maradjon az RT. ha ezek mind megvalósulnak, Barkley nélkül is hoznunk kellene egy erős 3-7 pontot.
több mint 4 éve
Akkor a csapat jövője miatt előre a vereségekért. Különben sosem lesz vége ennek az esztelen, céltalan ámokfutásnak.Bár a Washingtonon kívül nem igazán látom ki ellen tudnának nyerni, bár ahogy a Saints lábon lőtte saját magát úgy bármi előfordulhat.
több mint 4 éve
Aki kiarusitas helyett erositesen gondolkodik 1-4nel, az nem biztos hogy utolso honapjait keszul kitolteni😶
több mint 4 éve
Shepard, Slayton és Peppers is jó úton jár és valszeg visszatérhet vasárnap. Golladay úgy néz ki csak a Rams meccset hagyja ki. Barkley pedig a legjobb esetben jövő héten visszatérhet, de valszeg csak azután.DJ "on track" van a concussion protocol-al Judge szerint, és vicces volt, hogy az edzés elején, a pálya szélén sajtótájékoztatón kérdezték Judge-ot DJ állapotáról: azt mondta, jól halad de óvatosan kezelik a szitut, könnyített mozgást végez. Majd amikor az egyik újságíró kérdezte, hogy akkor hh full padsben dobál hátul, akkor Judge hátranézett a pálya felé és csak forgatta a szemét 😀
több mint 4 éve
Ên sem Jones kritikának szántam. A lényeg az volt, hogy egy saját jogon szerzett (értsd nem traddel) 1/1-ből, hová lehet jutni ennyi idő alatt.A két csapat között nagyobb a különbség mint Jones és Murray között. És ezzel mindent el is mondtam mi a probléma itt. Amit láttam Jones-ból az számomra tetszett.Hozhatsz ide bárkit, elküldhetsz bárkit, ha béna a vezetőség. Amíg ezek itt lesznek tök mindegy kit hoznak ide kit nem, a bohócsipka ott lesz a fejünkön.Ámen
Pl Jövőre ki lehetne cserélni a fél csapatot csak a drafton.
2 év múlva már pénz is lenne igazolni,
3-4 év múlva akár még csapat is lehetne.
Pont mint 4 évvel ezelőtt, csak akkor még komoly játékosok (is)voltak a rosteren.
😕
ozibozi
Csak ismételve magamat, nézzük meg a Cardinalst. Oda is el lehetett volna jutni ennyi idő alatt, ahol ők tartanak. Ugyebár kajla volt az 1/1 amikor mi DJ-t húztuk.
Haba
KeyG
több mint 4 éve
A két csapat között nagyobb a különbség mint Jones és Murray között. És ezzel mindent el is mondtam mi a probléma itt. Amit láttam Jones-ból az számomra tetszett.Hozhatsz ide bárkit, elküldhetsz bárkit, ha béna a vezetőség. Amíg ezek itt lesznek tök mindegy kit hoznak ide kit nem, a bohócsipka ott lesz a fejünkön.Ámen
Pont mint 4 évvel ezelőtt, csak akkor még komoly játékosok (is)voltak a rosteren.
😕
ozibozi
Csak ismételve magamat, nézzük meg a Cardinalst. Oda is el lehetett volna jutni ennyi idő alatt, ahol ők tartanak. Ugyebár kajla volt az 1/1 amikor mi DJ-t húztuk.
Haba
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Hozhatsz ide bárkit, elküldhetsz bárkit, ha béna a vezetőség. Amíg ezek itt lesznek tök mindegy kit hoznak ide kit nem, a bohócsipka ott lesz a fejünkön.Ámen
😕
ozibozi
több mint 4 éve
Hozhatsz ide bárkit, elküldhetsz bárkit, ha béna a vezetőség. Amíg ezek itt lesznek tök mindegy kit hoznak ide kit nem, a bohócsipka ott lesz a fejünkön.Pl Jövőre ki lehetne cserélni a fél csapatot csak a drafton.
😕
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Kiárusítani nem a játékoskeretet kell, hanem az FO-t a főedzőkkel együtt elhajtani. A rosterből a kezdők közül Engram, Solder, Ximines és Carter az, aki teljesen felesleges. Barkley-t az üveglába miatt kell elsózni valahová, és ebből a szempontból Shep és Golladay jövője is kérdéses. Ha tudnánk szerezni két jó pass rushert és egy-egy jó OT-t és guardot, akkor egy értelmes szakmai stábbal szerintem kifejezetten jól néznénk ki. Csak az a baj, hogy erre kevés esélyt látok.Azt gondolom az elkövetkező 2-3 hétben kiderül mit akarunk még ettől az évtől, vagyis a trade deadline időpontja befolyásolni fogja további előrehaladásunkat. Kíváncsi vagyok elkezdünk e valami kiárúsítást a keretből, vagy feláldozunk jövő évi draftpickeket valami uccsó perces emberszerzésre, mint LW esetében.A szezon elment, főleg a schedulet figyelembe véve. A Cowboys simán be fogja húzni ezt a csoprotot. Remélem nem kezdenek el most mutasd meget játszani a saját seggüket védendő, és a félegészséges játékosokat pályára küldeni, nagyobb sérülést kockáztatva. A kiárusítást, vagy bármit is pedig jó volna, ha már az új gárda csinálná! Na jó, nem álmodozom.
Rodaron
Haba
több mint 4 éve
Engramet, pepperst megprobalnam elsozni mig ket bojlert ernek . Keves a kg bizony, kene vmi koca a vedofalba🌝🤞Dave megmondta, ezert volt annyi pufink mindig. Engedett belole,mimeg a yardokat engedjuk...
több mint 4 éve
Azt gondolom az elkövetkező 2-3 hétben kiderül mit akarunk még ettől az évtől, vagyis a trade deadline időpontja befolyásolni fogja további előrehaladásunkat. Kíváncsi vagyok elkezdünk e valami kiárúsítást a keretből, vagy feláldozunk jövő évi draftpickeket valami uccsó perces emberszerzésre, mint LW esetében.A szezon elment, főleg a schedulet figyelembe véve. A Cowboys simán be fogja húzni ezt a csoprotot. Remélem nem kezdenek el most mutasd meget játszani a saját seggüket védendő, és a félegészséges játékosokat pályára küldeni, nagyobb sérülést kockáztatva. A kiárusítást, vagy bármit is pedig jó volna, ha már az új gárda csinálná! Na jó, nem álmodozom.
Rodaron