New York Giants
Csak hogy tetézzük még…Hát ez a kép elég egyértelmű, tök egyszerre indultak.. csak, h még jobban fájjon. Egyébként a Washingtonnak a Chargers ellen is nagyon durván lejtett a pálya.
empiresportsmedia.com/new-york-giants/report-new-york-giants-confirm-dexter-lawrence-offsides-call-was-botched/
Ja és a 29 szerzett pont a legtöbb volt a Garrett Era alatt
Rodaron
empiresportsmedia.com/new-york-giants/report-new-york-giants-confirm-dexter-lawrence-offsides-call-was-botched/
Ja és a 29 szerzett pont a legtöbb volt a Garrett Era alatt
Én erre a meccsre csak annyit írnék, hogy a HC és a DC miatt buktuk el...Judge óriási hiba amíg ő itt van , nem lesz normális csapat. Nagyon sajnálom a Giants-et az első kedvenc csapatom volt Tiki Barberrel és Michael Strachannel amíg nem láttam a Lewis féle Ravenst. Jöhet ide bárki és bármilyen játékos, de a fejétől bűzlik a hal mindig, lásd Cardinals egy új projekt élére kineveztek egy edzőt ugyanakkor amikor a Giants és ég és föld a különbség. Nem sokszor láttam Jonest, de a tavalyi Eagles elleni meccset láttam és a mostanit a Ravens ellen is láttam, de nem ő itt a fő hiba , azt nem mondom hogy Top , de simán van helye egy NFL csapatban.
nagir
Szebb jövőt , nekem hiányzik januárban a Giants az NFC playoffból!
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
És Urban Meyer bevallottan nagyon sajnálta*, hogy Toneyt kivittétek előttünk. Nagyon illene abba a káoszba, amit Jaguars hívnak az irányítása alatt. Mondanám, hogy ezt megúsztuk, de szegény Etienne, akit Toney helyett vittünk nem hiszem hogy valaha is a régi lesz a Lisfranc sérülése után. Én olyan NFL RB-vel nem találkoztam, akinek ne lett volna halálos tőrdöfés az a sérülés. Neki meg ugyebár még el se kezdődött az NFL karriere. Lehet nem is fog soha.na ez a story is úgy ahogy van nevetséges..a draftolásával kezdődően !Kadarius Toney, a rookie, is already apparently frustrated with his role, and not hiding it either.
— Zack Rosenblatt (@ZackBlatt) September 17, 2021
From a source: "No use in having a sports car and not driving it.”
My story on Toney, his role and mounting #Giants frustration: https://t.co/KqLRzCjVsA
Beki
mit pofázik ő is mikor ellógta az egész előszezont hihetetlen
valóban vicc ez a franchise jelenleg!hányadik kuka első körösünk basszus !
KG is amit művelt a meccs alatt !2. meccse baszki és így üvöltözik a QB-val miközben lófaszt nem csinált!
mi folyik itt Gyöngyösön?mindjárt átmegyek oziba asszem 😊
yooker
* Ha Toney továbbra is ilyen idióta lesz itt és Meyer még nem bújik ki a felelősség alól, akarom mondani nem lesz váratlanul megint rosszul, akkor hozzánk majd el lehet cserélni a következő 1-2 évben akár egy 2. napi pickért is...
A 18. héten visszavágó 😉🏈

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
na ez a story is úgy ahogy van nevetséges..a draftolásával kezdődően !Kadarius Toney, a rookie, is already apparently frustrated with his role, and not hiding it either.
My story on Toney, his role and mounting #Giants frustration: https://t.co/KqLRzCjVsA
Beki
mit pofázik ő is mikor ellógta az egész előszezont hihetetlen
valóban vicc ez a franchise jelenleg!hányadik kuka első körösünk basszus !
KG is amit művelt a meccs alatt !2. meccse baszki és így üvöltözik a QB-val miközben lófaszt nem csinált!
mi folyik itt Gyöngyösön?mindjárt átmegyek oziba asszem 😊
Kadarius Toney, a rookie, is already apparently frustrated with his role, and not hiding it either.
lehet itt örülni a nagyon halvány pozitívumoknak, de én azon a véleményen vagyok, h itt már teljes söprés kell, h bármi is változzon, mert egyszerűen az egész franchise tévúton van. engem jones sem győzött meg azzal, mert volt egy meccse, ahol végre nem adta el a labdát. 😀 hiába mondják a kinti szakik, h a szezon előtt is többször összehívta az egész offenset, meg h leader alkat, a pályán pont ennek a totál ellenkezője látszik és amióta csak draftoltuk, teljesen esetleges dolgokat művel.
a védelem meg visszatért abba a yardnyelő gépezetbe, ami judge-ék érkezése előtt volt. nagyon hiányzik h legyen értelmes pass rush, mert anélkül minden ellenfél szét fog cincálni
Szerkesztette: jusssipekka
Túl hirtelen jött a labdaszerzés, nem voltak rá felkészülve 😊Innen is üdvözlöm annak a bírónak az anyját aki ezt az utolsó offsidet bedobta, akkor mozdult előre Lawrence mikor az ls felemelte a labdát …Szerintem egyértelműen hamarabb indult, ha ezt egy meccsdöntő FG-nél nem dobják be, most amiatt menne a hirig, hogy elcsalták a Giantsnek 😊
csebi
A labdaszerzés utáni "támadás" volt nekem a nagyon fura, mert vagy fuss háromszor, vagy próbálj meg 1st downt (TD-t) csinálni, na most egyik se sikerült.
Jakehomer
Innen is üdvözlöm annak a bírónak az anyját aki ezt az utolsó offsidet bedobta, akkor mozdult előre Lawrence mikor az ls felemelte a labdát …Szerintem egyértelműen hamarabb indult, ha ezt egy meccsdöntő FG-nél nem dobják be, most amiatt menne a hirig, hogy elcsalták a Giantsnek 😊
csebi
A labdaszerzés utáni "támadás" volt nekem a nagyon fura, mert vagy fuss háromszor, vagy próbálj meg 1st downt (TD-t) csinálni, na most egyik se sikerült.
Tepper takarodj!
Jó, akkor az utolsó meccset is vicces.. de mind1. Majd ha 5 évig ti is ezt nyomjátok és utána lesz egy ilyen Miami elleni vereség, akkor majd térjünk erre vissza, h milyen érzések kavarognak benned..Ja nem is a csapatokat, szimplán a legutóbbi meccs helyzetét. Csoportrivális ellen, jól játszva, öntökönlőve egy ponttal lent maradni. Viszont a vereségtől függetlenül Jonesnak és a csapatnak a Washington ellen lényegesen jobban megy, mint nagyátlagban szokott a többi meccsen, ami azért valahol fura, mert nem éppen rossz az a DL és D 😊Jah, csak ti az utóbbi évtizedekben halomra nyertétek a super bowl-okat, úgy azért én is toleránsabb tudnék lenni egy darabig.. (ahogy az is voltam anno). Viszont mi az utóbbi 5 év átlagában konkrétan a legszarabb csapat lettünk, folyamatosan döntünk meg mindenféle negatív rekordot, az utolsó 9 évünkben 1x volt pozitív szezonunk, szóval azért elég vicces a két csapatot párhuzamba állítani..Hát nem tudom. Én a Miamitól elszenvedett totális balfék vereség után is elégedetten vettem, hogy na, az irányító végre tud passzolni egy Pats-meccsen, igazából a csapat is jó volt, ha nincs az öntökönlövés, akkor remek jó meccsek jöhetnek, szóval nálam az idióta vereség ellenére pozitív volt a kép, ahogyan most a Giantsnél is. És ha mindig úgy menne Jonesnak a játék, ahogyan a Washington ellen szokott, akkor nem lenne rá azért olyan sok panasz 😊Ok, csak egy ilyen vereség után ez a beírás annyira nem volt szerencsés most..Hát figy, eddig minden meccsen nyertetek, most volt egy szoros vereség, de jól játszott az irányító és a csapat is. Ha minden meccsen így tolná a csapat, elég jó mérleg összejönne, és az olyan meccsek, mint a Denver elleni sem lennének pl kilátástalanok 😊Esküszöm, nektek és Jonesnak az lenne jó, ha csak a Washingtonnal jatszanatok, ezt azért most nem biztos, hogy sokan szeretnék, de valahogy ellenük mindig joJah, milyen jó lenne, ha ilyen csodás élményben lehetne részünk mindig, mint ez a mai meccs.. ohh wait, tulajdonképpen így is van.
Wyatt
Szesze
Wyatt
Szesze
Wyatt
Szesze
Wyatt
Hogy miért megy neki pont a Washington ellen jobban azt én sem nagyon értem, de én jelenleg ezt inkább úgy értékelem, h most már őket se tudtuk megverni.
Ja nem is a csapatokat, szimplán a legutóbbi meccs helyzetét. Csoportrivális ellen, jól játszva, öntökönlőve egy ponttal lent maradni. Viszont a vereségtől függetlenül Jonesnak és a csapatnak a Washington ellen lényegesen jobban megy, mint nagyátlagban szokott a többi meccsen, ami azért valahol fura, mert nem éppen rossz az a DL és D 😊Jah, csak ti az utóbbi évtizedekben halomra nyertétek a super bowl-okat, úgy azért én is toleránsabb tudnék lenni egy darabig.. (ahogy az is voltam anno). Viszont mi az utóbbi 5 év átlagában konkrétan a legszarabb csapat lettünk, folyamatosan döntünk meg mindenféle negatív rekordot, az utolsó 9 évünkben 1x volt pozitív szezonunk, szóval azért elég vicces a két csapatot párhuzamba állítani..Hát nem tudom. Én a Miamitól elszenvedett totális balfék vereség után is elégedetten vettem, hogy na, az irányító végre tud passzolni egy Pats-meccsen, igazából a csapat is jó volt, ha nincs az öntökönlövés, akkor remek jó meccsek jöhetnek, szóval nálam az idióta vereség ellenére pozitív volt a kép, ahogyan most a Giantsnél is. És ha mindig úgy menne Jonesnak a játék, ahogyan a Washington ellen szokott, akkor nem lenne rá azért olyan sok panasz 😊Ok, csak egy ilyen vereség után ez a beírás annyira nem volt szerencsés most..Hát figy, eddig minden meccsen nyertetek, most volt egy szoros vereség, de jól játszott az irányító és a csapat is. Ha minden meccsen így tolná a csapat, elég jó mérleg összejönne, és az olyan meccsek, mint a Denver elleni sem lennének pl kilátástalanok 😊Esküszöm, nektek és Jonesnak az lenne jó, ha csak a Washingtonnal jatszanatok, ezt azért most nem biztos, hogy sokan szeretnék, de valahogy ellenük mindig joJah, milyen jó lenne, ha ilyen csodás élményben lehetne részünk mindig, mint ez a mai meccs.. ohh wait, tulajdonképpen így is van.
Wyatt
Szesze
Wyatt
Szesze
Wyatt
Szesze

Jah, csak ti az utóbbi évtizedekben halomra nyertétek a super bowl-okat, úgy azért én is toleránsabb tudnék lenni egy darabig.. (ahogy az is voltam anno). Viszont mi az utóbbi 5 év átlagában konkrétan a legszarabb csapat lettünk, folyamatosan döntünk meg mindenféle negatív rekordot, az utolsó 9 évünkben 1x volt pozitív szezonunk, szóval azért elég vicces a két csapatot párhuzamba állítani..Hát nem tudom. Én a Miamitól elszenvedett totális balfék vereség után is elégedetten vettem, hogy na, az irányító végre tud passzolni egy Pats-meccsen, igazából a csapat is jó volt, ha nincs az öntökönlövés, akkor remek jó meccsek jöhetnek, szóval nálam az idióta vereség ellenére pozitív volt a kép, ahogyan most a Giantsnél is. És ha mindig úgy menne Jonesnak a játék, ahogyan a Washington ellen szokott, akkor nem lenne rá azért olyan sok panasz 😊Ok, csak egy ilyen vereség után ez a beírás annyira nem volt szerencsés most..Hát figy, eddig minden meccsen nyertetek, most volt egy szoros vereség, de jól játszott az irányító és a csapat is. Ha minden meccsen így tolná a csapat, elég jó mérleg összejönne, és az olyan meccsek, mint a Denver elleni sem lennének pl kilátástalanok 😊Esküszöm, nektek és Jonesnak az lenne jó, ha csak a Washingtonnal jatszanatok, ezt azért most nem biztos, hogy sokan szeretnék, de valahogy ellenük mindig joJah, milyen jó lenne, ha ilyen csodás élményben lehetne részünk mindig, mint ez a mai meccs.. ohh wait, tulajdonképpen így is van.
Wyatt
Szesze
Wyatt
Szesze
Wyatt

Hát nem tudom. Én a Miamitól elszenvedett totális balfék vereség után is elégedetten vettem, hogy na, az irányító végre tud passzolni egy Pats-meccsen, igazából a csapat is jó volt, ha nincs az öntökönlövés, akkor remek jó meccsek jöhetnek, szóval nálam az idióta vereség ellenére pozitív volt a kép, ahogyan most a Giantsnél is. És ha mindig úgy menne Jonesnak a játék, ahogyan a Washington ellen szokott, akkor nem lenne rá azért olyan sok panasz 😊Ok, csak egy ilyen vereség után ez a beírás annyira nem volt szerencsés most..Hát figy, eddig minden meccsen nyertetek, most volt egy szoros vereség, de jól játszott az irányító és a csapat is. Ha minden meccsen így tolná a csapat, elég jó mérleg összejönne, és az olyan meccsek, mint a Denver elleni sem lennének pl kilátástalanok 😊Esküszöm, nektek és Jonesnak az lenne jó, ha csak a Washingtonnal jatszanatok, ezt azért most nem biztos, hogy sokan szeretnék, de valahogy ellenük mindig joJah, milyen jó lenne, ha ilyen csodás élményben lehetne részünk mindig, mint ez a mai meccs.. ohh wait, tulajdonképpen így is van.
Wyatt
Szesze
Wyatt
Szesze

Ok, csak egy ilyen vereség után ez a beírás annyira nem volt szerencsés most..Hát figy, eddig minden meccsen nyertetek, most volt egy szoros vereség, de jól játszott az irányító és a csapat is. Ha minden meccsen így tolná a csapat, elég jó mérleg összejönne, és az olyan meccsek, mint a Denver elleni sem lennének pl kilátástalanok 😊Esküszöm, nektek és Jonesnak az lenne jó, ha csak a Washingtonnal jatszanatok, ezt azért most nem biztos, hogy sokan szeretnék, de valahogy ellenük mindig joJah, milyen jó lenne, ha ilyen csodás élményben lehetne részünk mindig, mint ez a mai meccs.. ohh wait, tulajdonképpen így is van.
Wyatt
Szesze
Wyatt
Hát figy, eddig minden meccsen nyertetek, most volt egy szoros vereség, de jól játszott az irányító és a csapat is. Ha minden meccsen így tolná a csapat, elég jó mérleg összejönne, és az olyan meccsek, mint a Denver elleni sem lennének pl kilátástalanok 😊Esküszöm, nektek és Jonesnak az lenne jó, ha csak a Washingtonnal jatszanatok, ezt azért most nem biztos, hogy sokan szeretnék, de valahogy ellenük mindig joJah, milyen jó lenne, ha ilyen csodás élményben lehetne részünk mindig, mint ez a mai meccs.. ohh wait, tulajdonképpen így is van.
Wyatt
Szesze

Esküszöm, nektek és Jonesnak az lenne jó, ha csak a Washingtonnal jatszanatok, ezt azért most nem biztos, hogy sokan szeretnék, de valahogy ellenük mindig joJah, milyen jó lenne, ha ilyen csodás élményben lehetne részünk mindig, mint ez a mai meccs.. ohh wait, tulajdonképpen így is van.
Wyatt

most végeztem a meccsel... fasza volt! az elején jött a full kiakadás meg düh mert valóban ordas pancserok vagyunk és emmi nem jön össze de ennek bizony oka van nem szerencsétlenségről van szó... annyira sok bajunk van és annyira gyengék vagyunk hogy igazából nincs komoly jelentősége ....olyan sok ponton vagyunk képesek hibázni egyénileg,csapategységben,edzői szinten hogy kurva nehéz így meccset nyerni mert valakin mindig el fog menni !lehet párszor összejön majd de ez nem lesz sok!A W hatására mindaz amit írsz (jogosan) legalább javulhatott volna és lett volna esély pozitív irányba menni. Nem azt mondom, h ez történt volna, de látnék rá reális esélyt. Így most vélhetően tényleg a teljes szétesés jön, legalább is az lenne a logikus. Nekem ezért is esett ez most ennyire rosszul, nem azért mert komoly illúzióim lettek volna a csapatot illetően, de így most valószínű jön a totális leépülés és a szezon legelején vagyunk 😕
ezzel a L-val és ami az oldalvonal mellett történt (Barkley ordít,Golloday ordít miközben gyenge )
időkérés után false start ÉS delay of game együtt stb egy újabb mélységbe értünk
Judge a határon van hogy elveszítse a csapatot tapintható a feszültség!
a brutál konzervatív döntéseken látszik hogy remegünk (lásd az INT utáni ) óriási a nyomás semmi lazaság és még sorolhatnám...
nem olvastam még mindent vissza de Szesze sajnos egy W se billentette volna ezt a csapatot már sehová...
yooker
Az egyetlen kb ami miatt meg izgulnunk kell a szezonban es erdemes meccset nezni az hogy hatha o nem kuka!
Mert ha o is akkor temyleg minden mehet a levesbe....