NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 13 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 559 — Bowl Winner
Kívánságlista:  bleacherreport.com/articles/1457625-a-realistic-free-agent-wishlist-for-the-philadelphia-eagles

Elég korrekt szerintem.Shawn84
Byrd, Bowe, meg a többi, helyükben 2x is meggondolnám azért... Évek óta csinálja az Eagles ezt a tarolást az FA piacon, hogy majd SB meg ilyen dream team, aztán meg PO-t max tv-ben látnak, idén 4-11, no comment. Talán építkezni kellene, nem túlfizetni minden sztárocskát, barátaim.

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 761 — Apu ökölbeszorított keze
 bleacherreport.com/articles/1456367-philadelphia-eagles-10-reasons-why-chip-kelly-would-be-a-perfect-fit

több mint 13 éve
érdekes lenne mindenkit a sapka alá tenni

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Kívánságlista:  bleacherreport.com/articles/1457625-a-realistic-free-agent-wishlist-for-the-philadelphia-eagles

Elég korrekt szerintem.
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Vasárnap zsinorban harmadszor verhetjük meg idegenben az aktuális bajnokot(amikor az NFC East adta a győztest), és másodszor söpörhetjük ki az elmúlt év győztesét! (1991 Giants 30-7, 19-14)
Érdekes mérkőzés lesz, ahol csak mi nyerhetünk!!!
(Amennyiben nyerünk azért, amennyiben kikapunk akkor meg/draft/ azért... 😀tûzoltó
Jó hát ez alap. A Giants-et szinte mindig ütjük. 😀
több mint 13 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 864
Vasárnap zsinorban harmadszor verhetjük meg idegenben az aktuális bajnokot(amikor az NFC East adta a győztest), és másodszor söpörhetjük ki az elmúlt év győztesét! (1991 Giants 30-7, 19-14)
Érdekes mérkőzés lesz, ahol csak mi nyerhetünk!!!
(Amennyiben nyerünk azért, amennyiben kikapunk akkor meg/draft/ azért... 😀
több mint 13 éve
ezt már eljátszottuk tavaly, hihetetlen hogy vannak akik még mindig adnának esélyt Reid-nek, minek kellene történnie hogy kirúgjuk?minden meccset elveszítünk, változás kell!!!korodiati
Jah sztem is változás kell!
Aztán simán benne van, hogy szarabbak leszünk (mint pl Castillo elküldésénél), de tényleg szükség van már a változásra.
Ettől függetlenül elgondolkodnék egy olyanon h Reid marad, de új OC, DC (és új posztedzők), ST-edző jönne a csapathoz.
De jah kérdéses, hogy Reid mennyire engedne beleszólást a dolgokba. Szal jah...egyszerűbb ha új HC és akkor jöjjön a nagy változás.
több mint 13 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Lurie megmondta , ennek vége . Nagy az elégedetlenség , nem látok rá esélyt hogy kapjon még 1 esélyt.Petikievak01
Mivel az Eagles-ről van szó, mindezek ellenére azért én még látok rá esélyt. 😀

Reid legutóbb lenyilatkozta, hogy ez a csapat közel van ahhoz, hogy jövőre jó legyen és ha megadják neki az esélyt, akkor meg tudja csinálni. 😀

Bébé
ezt már eljátszottuk tavaly, hihetetlen hogy vannak akik még mindig adnának esélyt Reid-nek, minek kellene történnie hogy kirúgjuk?minden meccset elveszítünk, változás kell!!!
több mint 13 éve
Szerintem már ő sem élvezi ezt a munkát,sőt lehet sajnos semmit sem élvez az életben.
Borzasztó lehetett neki a tragédia azóta egy fáradt,kiégett ember lett ami igen igen meglátszik a munkáján is-(ami természetes)szóval meglepne ha maradna.

Remélem kiheveri egy két év alatt és újra tud jól dolgozni valahol.

több mint 13 éve
Lurie megmondta , ennek vége . Nagy az elégedetlenség , nem látok rá esélyt hogy kapjon még 1 esélyt.Petikievak01
Mivel az Eagles-ről van szó, mindezek ellenére azért én még látok rá esélyt. 😀

Reid legutóbb lenyilatkozta, hogy ez a csapat közel van ahhoz, hogy jövőre jó legyen és ha megadják neki az esélyt, akkor meg tudja csinálni. 😀
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Hupsz Peti valószínű félre értett mert én a végre szót nem arra írtam, hogy elmenjen Reid hanem hogy kiderüljün végre mi lesz 😛 ha gondolod visszavonhatod a like-t. Sokat hibázott de adnék neki mégis egy évet még ne így búcsúzzon tett értünk annyit.

Kellyt én is nagy boom or bustnak tartom, vele mondjuk talán Vick kapna még egy esélyt nálunk. Nála hasonló a helyzet mint szvsz mint Carollal a Hawks-nál -féltek tőle is, és egy ideig úgy volt jogosan- de most ott ha minden jól alakul bizony épül az a köv néhány szép év ami velünk ideát volt a keleti parton. Ha Kelly jön reméljük nem járunk vele pórul.
Még mindig inkább Grudenre szavaznék vagy persze Dungy-ra 😛dande
Lurie megmondta , ennek vége . Nagy az elégedetlenség , nem látok rá esélyt hogy kapjon még 1 esélyt.

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 504 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hupsz Peti valószínű félre értett mert én a végre szót nem arra írtam, hogy elmenjen Reid hanem hogy kiderüljün végre mi lesz 😛 ha gondolod visszavonhatod a like-t. Sokat hibázott de adnék neki mégis egy évet még ne így búcsúzzon tett értünk annyit.

Kellyt én is nagy boom or bustnak tartom, vele mondjuk talán Vick kapna még egy esélyt nálunk. Nála hasonló a helyzet mint szvsz mint Carollal a Hawks-nál -féltek tőle is, és egy ideig úgy volt jogosan- de most ott ha minden jól alakul bizony épül az a köv néhány szép év ami velünk ideát volt a keleti parton. Ha Kelly jön reméljük nem járunk vele pórul.
Még mindig inkább Grudenre szavaznék vagy persze Dungy-ra 😛
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 186 — No one likes us, cause no one like us
Herman Boone-t ide 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
sok helyen viszont azt olvasni nem való -nfl-be

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Már La Canfora is hozza az infókat Kellyről, miszerint rohadtul érdeklődünk utánna. Egy biztos, hogy ő az egyik legérdekesebb jelölt a HC posztra, viszont ugyanekkora kockázat is van benne, mondhatnám úgy is, hogy "boom or bust" prospect. 😛

Az ő offenséhez ráadásul egy meglehetősen atletikus QB kell, aki futásból is tud veszélyeztetni, ami azért Nick-ről nem mondható el.Newman
Az ő offense viszont egy az egyben nem átültethető. De én tartom őt annyira jó támadó edzőnek, hogy simán ki tud alakítani egy a Saintséhez hasonló, sokrétű dolgot.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Már La Canfora is hozza az infókat Kellyről, miszerint rohadtul érdeklődünk utánna. Egy biztos, hogy ő az egyik legérdekesebb jelölt a HC posztra, viszont ugyanekkora kockázat is van benne, mondhatnám úgy is, hogy "boom or bust" prospect. 😛

Az ő offenséhez ráadásul egy meglehetősen atletikus QB kell, aki futásból is tud veszélyeztetni, ami azért Nick-ről nem mondható el.

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 504 — Így remélem megfelelek nektek.....
Én már csak azt szeretném tudni végre, véget ér-e vasárnap a Reid éra?
több mint 13 éve
Minek megint DT?

Érdekes" lesz az utolsó meccs bár elvileg a Giants még hajt a PO-ra mi meg nem annyira....

Janek
Nálunk csak vick akar.

több mint 13 éve
Minek megint DT?

Érdekes" lesz az utolsó meccs bár elvileg a Giants még hajt a PO-ra mi meg nem annyira....

több mint 13 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000116801/article/michael-vick-huge-upside-to-one-final-eagles-start Valaki megtetszene mondani nekem ,hogy az a rész hogy : " There's tremendous upside" mit jelent ? Petikievak01
Hát, hogy számára a határ a csillagos ég. 😀
Lehet megint nyom egy hihetetlen comeback-et vagy egy Hétfő (Vasárnap) Esti Mészárlást. 😀
több mint 13 éve
Már tök mindegy hogy 3. vagy 5. helyen húzunk OT-tJanek
Jah csak 9.ek lehetünk elméletileg. Asszem ilyet írtak. Nincs kedvem SoS-t nézegetni.

Csak az nem midn1, hogy 5. helyen is ott lesz az az OT-e. Valamint, ha pl 3. helyen ott lesz még egy kiváló DT, akkor lehet, hogy Őt húzzuk, szal nagyon nem mind1. És akkor a letrade-ről még nem is beszéltünk. Gondolom Top5ön kívül könnyebb lejjebb mozogni, mint a 3. helyről.
több mint 13 éve
Jelenleg a 4. pick a mienk. Legjobb esetben a 3.at szerezhetjük meg, de legrosszabb esetben a 10. helyig is visszacsúszhatunk. Bébé
Nálam ez nem jön ki.
ha kikapunk akkor pedig kb miénk lesz a 4. pick.

KC
JAX
Oak
Mi...
remélem nyer a Lions és a raiders is akkor 3. a miénk.

Már tök mindegy hogy 3. vagy 5. helyen húzunk OT-t

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 302 — Eagles fan
Boldog Karácsonyt minden EAGLES szurkolónak! 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000116801/article/michael-vick-huge-upside-to-one-final-eagles-start Valaki megtetszene mondani nekem ,hogy az a rész hogy : " There's tremendous upside" mit jelent ?

több mint 13 éve
Nick Foles was blitzed by the Redskins on 15 of 56 drops. He completed 7 of 11 throws for 100 yds and a TD. Was sacked 3x and ran once.

Ha Vick vasárnap lesérül kivágjuk és új csapatot keres, ahol nem megy át a fizikai felmérőn, akkor 3 milla üti a markát.
Ilyen fal mögött erre elég nagy esély van. 😀