Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 4 éve
Ha röhögni akartok, akkor nyugodtan végignézhetitek kiket draftolt a Cowboys FO 3. körben. A háromból kettő jóval nagyobb rícs mint a Williams pick, és nektek legalább csak 1 db pick maradt, a másikat bölcsen átadta Howie, hogy a Cowboys Chauncey Golstonra váltsa... -_-De nem is 3. körös. Illetve Dickerson majd akkor irigyelendő ha egészséges marad Biadasz meg mondjuk nem. Ilyen erővel őt is behúzhattuk volna tavaly 😛nem volt mindenki szuperheppiEz elég kemény. 😀 De ott legalább nem hitegetik magukat Rózsaemberen kívül, hogy minden rózsaszín. Dickersont kimondottan irígylem, és Milton Williams sem egy udfa kategória.
twitter.com/ByADiBona/status/1388315046372159492
karmïgran
gyeek
Az ki volt aki méltatlankodott ott a war roomban?
dande
Az az öreg biztos QB-t akart húzni. 😀
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
De nem is 3. körös. Illetve Dickerson majd akkor irigyelendő ha egészséges marad Biadasz meg mondjuk nem. Ilyen erővel őt is behúzhattuk volna tavaly 😛nem volt mindenki szuperheppiEz elég kemény. 😀 De ott legalább nem hitegetik magukat Rózsaemberen kívül, hogy minden rózsaszín. Dickersont kimondottan irígylem, és Milton Williams sem egy udfa kategória.
karmïgran
gyeek
Az ki volt aki méltatlankodott ott a war roomban?
több mint 4 éve
nem volt mindenki szuperheppiEz elég kemény. 😀 De ott legalább nem hitegetik magukat Rózsaemberen kívül, hogy minden rózsaszín. Dickersont kimondottan irígylem, és Milton Williams sem egy udfa kategória.
karmïgran
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Szokásos vicc kategória második nap. Első pickünk után ki is nyomtam a streamet mert tudtam, hogy a folytatás csak jobban felbaszna. Rózsi komolyan vállalhatatlan ezen a napon....elküldhetnénk már a ..........

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
twitter.com/i/status/1376993640598372354
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Hát nem feltétlenül ezeket a posztokat és embereket húztam volna. Roseman nemigen tud egy jó második napot összehozni. Nem tud elszakadni a sérült játékosok kiválasztásától magas második körös húzásokkal. Dickerson papíron egy igen jó választás, de mérföldes a sérüléseinek listája, mindkét ACL-je megsérült korábban + súlyosabb bokasérülések. Ha a sérülékenységét párosítjuk azzal, ami nálunk szokott történni sérülések frontján, akkor csak az ima marad.Mindkét picket inkább a védelembe lőttem volna el, de most egyiket sem a DT posztra. Se egy corner, se egy linebacker vagy end. A kihúzottakat pedig megint nem vagy csak keveset láthatjuk a pályán.

több mint 4 éve
Lett ahogy lett. 😊 De az biztos az idei volt az utolsó, hogy 2. nap így fent maradok illetve egyáltalán az egésszel ennyit foglalkozok, úgyis a pályán derül ki minden. Max az első kör ami érdekes, aztán annyi. Még mai nap, aztán jó várakozást szeptemberig 😛
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Akkor csak a bajnoktól 😛 Egészséges maradjon, akkor jó lesz 😊
több mint 4 éve
Alakul a chemistrty 😛Bo Wulf Retweetelte
Rich Hofmann
@rich_hofmann
DeVonta Smith and Jalen Hurts are sitting courtside for tonight's Sixers game.
de. 12:52 · 2021. máj. 1.·Twitter Web App
több mint 4 éve
Én imádom ezt a picket. Tudni lehetett, hogy Chase és Pitts esélytelen ott, ahol mi húzunk, Boysnak pedig köszi a trade-et.Sokan aggódnak Smith egészségéért a méretei miatt, de nincs korreláció egy játékos súlya és a sérülékenysége között. 😀 Nem kell messzire menni, itt van Reagor, aki majdnem kétszáz font, mégis folyamatosan sérült volt kb. 😀tényleg kiszámíthatatlan...! ahogy elnézem pl Toneyt is ,kb bármelyik playben elszaggathatja az össze térdszalagját azokkal a moveokkal amit nyom..
balintbaba
+ nem akartam Smitht de azért nem örülök hogy a csoportba került 😊
több mint 4 éve
Nem Eagles drukker lennék akkor is hatalmas, (így meg pláne 😛) 😉 reméljük nem korai az öröm 😊súlyos orvosi eset a fazon...😊
dande
több mint 4 éve
Én imádom ezt a picket. Tudni lehetett, hogy Chase és Pitts esélytelen ott, ahol mi húzunk, Boysnak pedig köszi a trade-et.Sokan aggódnak Smith egészségéért a méretei miatt, de nincs korreláció egy játékos súlya és a sérülékenysége között. 😀 Nem kell messzire menni, itt van Reagor, aki majdnem kétszáz font, mégis folyamatosan sérült volt kb. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Egyébként azon gondolkodom, hogy Miami ezt kicsit túlgondolta. Nyilván ha Waddle HoF lesz (DS meg mondjuk bust) megérte, de kevesebb árért is behúzhatták volna, kb mint mi Smitht. Persze utólag könnyű.
több mint 4 éve
Ha igazán szemfüles valaki, annak már 4 éve nem lett volna kérdés ez a pick 😛 😀.@DeVontaSmith_6 is off to a good start.#HereTheyCome | #FlyEaglesFly pic.twitter.com/WLSjae5FCm
— Philadelphia Eagles (@Eagles) April 30, 2021
Befejeztem a tweetelést 😉
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Nem Eagles drukker lennék akkor is hatalmas, (így meg pláne 😛) 😉 reméljük nem korai az öröm 😊I love it!!! https://t.co/X7j88Toxg3
— Darius Slay (@bigplay24slay) April 30, 2021
több mint 4 éve
Élesben majd minden kiderül....amúgy nem rossz pick. 2-3. körben jöhetne egy CB és egy LB. Aztán rendben is vagyunk a needekkel.Butaság! Már nálunk játszik! Joe Flacco!
Jövőre meg rámegyünk a legjobb QB-re. 😀
Greengo
több mint 4 éve
Ejszaka meglepett es nem ertettem a hatracseret de aludva ra 5 órat azt mondom jó ez.
több mint 4 éve
Watch #EaglesDraft Central presented by @DietzandWatson as the front office meets with the media. https://t.co/aIIhTMtzpp
Hear from first-round pick DeVonta Smith on #EaglesDraft Central presented by @DietzandWatson. https://t.co/e9maKaUeMB
www.bleedinggreennation.com/2021/4/29/22410865/devonta-smith-philadelphia-eagles-nfl-draft-2021-reactions-wide-receiver-first-round-result-alabama
😀 😛
Turned a dream into reality.#EaglesDraft | #FlyEaglesFly pic.twitter.com/oIELGnKJdS
több mint 4 éve
Én megmondom őszintén Persons-t vártam, valahogy azt érzem, hogy ő nagyon jó lesz, nagyon sajnálom, hogy a Cowgirls-ben kötött ki. Ez viszont így is jó (remélem izmosodik a csöppség)Én legelső pillanattól Parsonst szerettem volna, de ahogy haladt az idő éreztem, hogy nem ő nyerte a kő papír ollót 😛 A Dallas visszaadta a kölcsönt, meglátjuk, Smith vagy Lamb tud e végül nagyobb karriert befutni. Ez nyilván függ a QB teljesítményektől is.
MirrMurr
Ha jön mondjuk kicsiSamu vagy a ND LB akkor nem panaszkodhatunk szerintem.
több mint 4 éve
Én megmondom őszintén Persons-t vártam, valahogy azt érzem, hogy ő nagyon jó lesz, nagyon sajnálom, hogy a Cowgirls-ben kötött ki. Ez viszont így is jó (remélem izmosodik a csöppség)
több mint 4 éve
No akkor kövessük nyomon!Round 1, Pick No. 10: DeVonta Smith, WR, Alabama
Round 2, Pick No. 37 Landon Dickerson, OG/C, Alabama
Round 3, Pick No. 73 Milton Williams, DT, Louisiana Tech
Round 4, Pick No. 123 Zech McPherson, CB, Texas Tech
Round 5, Pick No. 150 Kenneth Gainwell, RB/WR, Memphis
Round 6, Pick No. 189 Marlon Tuipolotu, DT, USC
Round 6, Pick No. 191 Tarron Jackson, DE, Coastal Carolina
Round 6, Pick No. 224 JaCoby Stevens, S, LSU
Round 7, Pick No. 234 Patrick Johnson, DE, Tulane
Szerkesztette: Shawn84
több mint 4 éve
A Smith pick részemről teljesen redbnen lévőnek tűnik. Végül jól jött ki, hogy Howie letradelt 12-re, mert minden komoly jelöltünket kivitték a top 5-ben. Én cornert szerettem volna, ha Surtain nem megy ki 9-re, akkor tuti kivisszük mi 10-en. De aztán kellett jönni a Giants elé, mert ők 1/10-en is elkapót vittek volna. Azt sajnálom, hogy végül nem jöttünk be 1/32-re Karomoahért, de van még 10 cetlink, 2/6-on vagyunk, fel kell jönni és elvinni! Eddig tetszik!
több mint 4 éve
No akkor ki jöhet 2. nap? Posztra, Dl CB LB?Szerintem Gannon kap majd vkit.