Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Amennyiben elvonatkoztatunk a személyétől mivel nem követem az egyetemi focit, így csak az összefoglalókban láttam a srácot (Philly specialt elég jól nyomja), számomra egyáltalán nem meglepő maga a QB húzás, (az hogy kuka vagy nem kuka, majd +látjuk) az első körön sem lepődtem volna meg, sőt, azon csodálkozom hogy aki mégis gondolt rá, csak hátsó körökben gondolkodott.Bennem nagyon bent maradt Luck kicsit váratlan visszavonulása, Wentz is nagyon sokat kapott az elmúlt idényekben és elég értelmes fickónak tűnik (nem akarom az ördögöt a falra festeni)…
több mint 5 éve
twitter.com/Eagles/status/1253881327235010566Ez legalább need
Hopp nem ezt akartam berakni 😀 😀 😀
Szóval 3. kör Davian Taylor OLB
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
twitter.com/Eagles/status/1253881327235010566Vajon mennyivel előbb tudhatták mint mindenki más 😀
több mint 5 éve
twitter.com/KyleAMadson/status/1253845856014368768
több mint 5 éve
twitter.com/Eagles/status/1253873171503001601
több mint 5 éve
Egyébként sztem úgy van vele a FO, hogy most nyertünk SBt senkinek egy szava sem lehet, pofa be, bátran lehet kísérletezni )értsd méretes baromságnak tűmő dolgokat csinálni 😛) 😀 😀S persze mindent meg tudunk jól magyarázni 😀
több mint 5 éve
Figyelni kellett volna a jelekre, akkor nem lepődünk meg 😊twitter.com/kracze/status/1253862867201413121
több mint 5 éve
Valljuk be, jól áll neki a zöld is!több mint 5 éve
Jimmy Kempski @JimmyKempskiDoug Pederson says Hurts has a unique skill set. Talks about Brees / Taysom Hill, and Joe Flacco / Lamar Jackson combos. He says they'll "explore" involving Hurts in a similar way.
több mint 5 éve
Vki magyarázza el nekem ezt most miért kellett??? 🤯😮
több mint 5 éve
Én voltam a legnagyobb kritikusa a tavalyi O-nak ötlettelenség szempontjából, de ez megdöbbentő.
több mint 5 éve
volt benn értelmes cb, c, wr, lb erre bazmeg ez...ráadásul megint jóval a saját értéke előtti körben, érthetetlen számomra...
több mint 5 éve
Az a baj, hogy Wentz előbb fogja....................Rózsi bazdmeg........hogy a tüskéiddel szórnád tökön magad......bocsánat.....😕 😊
több mint 5 éve
franchise qb a házbanTörné el kezit lábát Rosemannal együtt. Az egyetlen ember akit soha semmiképp nem akartam a csapatba. Ez nem QB, ez egy selejt!
Amadeus
több mint 5 éve
franchise qb a házban
több mint 5 éve
Angolul jobban tudóknak az első interjúk egyike 😊twitter.com/Eagles/status/1253770468479373315
több mint 5 éve
Azért mindezzel együtt köszönjük meg Hulknak, mint az Eaglesfanok közül egynek, a bigboardot. Már maga a munka is nagy dolog s még jól is sikerült. 😉
több mint 5 éve
Nevezzük túlzott optimizmusnak, de én Ward-tól sokat várok, tavaly lényegében egyetlen embere volt Wentz-nek és a Giants elleni győztes drive hatalmas volt. Idén, ha a többiek visszajönnek, kisebb lesz rajta a nyomás is, szóval én bízom benne.Ja és Wentz túl erősen dob (ezért volt a sok drop) ne hagyd ki 😂😂😂😂Fúú..imádom a crying posztjaidat. (mást sem olvasok tőled) 😀Sztem nagyjából most meg is vagyunk (Jackson-Jeffery-Reagor-JJAW) így mára nem várok WR-t 😀Ezzel egyáltalán nem értek egyet, meg tudod indokolni, hogy szerinted ez miért elég? A tavalyi szezonból, vagyis valós, kézzel fogható, megtörtént tényekből kiindulva ez még mindig egy katasztrofális egység............
Greengo
Hulkeinstein
Próbálom röviden.
Katasztrofális egység? Az SB évben mennyivel volt jobb? Jeffery kivételével nem nagyon számíthattál senkire. 😊
Jeffery: Azt írod lassult, de miért is? Csak nem sérülten játszott? Neki már amúgy sem feltétlenül a sebességére kell, hogy építsünk hanem a jó kezeire. Sztem ki van találva az ő szerepe ebben az offenseben...és az, hogy akármilyen újságírók mit pletykálnak róla és Wentz kapcsolatáról..arra nehogy már építsünk. (könyörgöm..ennél realistábbnak kéne lenni)
JJAW:Róla úgy írsz mintha vmi 1000+ yardos elkapót kéne kinevelni belőle. Nem is értem milyen elvárásaid vannak vele kapcsolatban. Nekem bőven elég ha 4-600 yardot le tud tenni évente. Én ebből indulok ki és ehhez voltak pozitív jelek a szezon második felében. Nem vagyok vele kapcsolatban borúlátó akárhogy is nem tudod épp ésszel felfogni. 😀
Jackson: LOL!!! 😊 12 szezonból 4 szezonja volt 12 vagy ennél kevesebb meccsel. Azt mondom, hogy ha Jackson pluszban a pályán van nagyon veszélyes lesz ez az offense.
Reagor: Na itt nem nagyon tudtál érvelni..így maradt az offseason nélküli rookie év.. A többi elkapóval mennyivel lennénk előbbre? 😀 Kurvára nem kell még WR 1-nek lennie . Simán ott van még Jackson .... és ez ugyanolyan átadó év lehet mint ahogy Westbrook anno átadta a stafétát Shadynek. 😉
Jó ,hogy írod Wardot...én direkt hagytam ki . Kell tőle még egy év szép játék, hogy elhiggyem, hogy nála belenyúltunk egy elfogadható cserébe.
Ettől függetlenül ahogy írtam akár még elférhet egy veterán is a keretben.
Minden csapat egy időzített bomba..elég néha 1-1 játékosnak kiesnie, hogy boruljon az egész, de az is bejöhet ahogy már volt rá példa, hogy mentálisan olyan erős egy csapat, hogy elbírja a kiesőket.
Most viszont én kérdezném, hogy te mégis mi a szarra számítasz, hogy hozunk még 3 wr-t csak bejön vki alapon és tradelünk még mellé 3-at, hogy biztos meglegyünk minden meccsen ha vki lesérül?😀 Meg ha nem úgy tervez egy csapat ahogy te azt előre eltervezed akkor már fos az egész? Hidd el ott olyan arcok ülnek és végzik a munkájukat akik garantáltan többet értenek hozzá mint te valaha is fogsz. 😊
Greengo
zsoeo
És azért a passzjátékunk megítéléséhez hozzá kell venni a 2 TE-t és a 2 RB-ekt is.
Egyébként én azt gondolom AJ nem lesz már rostren szezonkezdetkor...bár tavaly október óta folyamatosan tradeljük, de előbb utóbb még a benyelt fizuja mellett is cut lesz...
több mint 5 éve
Ja és Wentz túl erősen dob (ezért volt a sok drop) ne hagyd ki 😂😂😂😂Fúú..imádom a crying posztjaidat. (mást sem olvasok tőled) 😀Sztem nagyjából most meg is vagyunk (Jackson-Jeffery-Reagor-JJAW) így mára nem várok WR-t 😀Ezzel egyáltalán nem értek egyet, meg tudod indokolni, hogy szerinted ez miért elég? A tavalyi szezonból, vagyis valós, kézzel fogható, megtörtént tényekből kiindulva ez még mindig egy katasztrofális egység............
Greengo
Hulkeinstein
Próbálom röviden.
Katasztrofális egység? Az SB évben mennyivel volt jobb? Jeffery kivételével nem nagyon számíthattál senkire. 😊
Jeffery: Azt írod lassult, de miért is? Csak nem sérülten játszott? Neki már amúgy sem feltétlenül a sebességére kell, hogy építsünk hanem a jó kezeire. Sztem ki van találva az ő szerepe ebben az offenseben...és az, hogy akármilyen újságírók mit pletykálnak róla és Wentz kapcsolatáról..arra nehogy már építsünk. (könyörgöm..ennél realistábbnak kéne lenni)
JJAW:Róla úgy írsz mintha vmi 1000+ yardos elkapót kéne kinevelni belőle. Nem is értem milyen elvárásaid vannak vele kapcsolatban. Nekem bőven elég ha 4-600 yardot le tud tenni évente. Én ebből indulok ki és ehhez voltak pozitív jelek a szezon második felében. Nem vagyok vele kapcsolatban borúlátó akárhogy is nem tudod épp ésszel felfogni. 😀
Jackson: LOL!!! 😊 12 szezonból 4 szezonja volt 12 vagy ennél kevesebb meccsel. Azt mondom, hogy ha Jackson pluszban a pályán van nagyon veszélyes lesz ez az offense.
Reagor: Na itt nem nagyon tudtál érvelni..így maradt az offseason nélküli rookie év.. A többi elkapóval mennyivel lennénk előbbre? 😀 Kurvára nem kell még WR 1-nek lennie . Simán ott van még Jackson .... és ez ugyanolyan átadó év lehet mint ahogy Westbrook anno átadta a stafétát Shadynek. 😉
Jó ,hogy írod Wardot...én direkt hagytam ki . Kell tőle még egy év szép játék, hogy elhiggyem, hogy nála belenyúltunk egy elfogadható cserébe.
Minden csapat egy időzített bomba..elég néha 1-1 játékosnak kiesnie, hogy boruljon az egész, de az is bejöhet ahogy már volt rá példa, hogy mentálisan olyan erős egy csapat, hogy elbírja a kiesőket.
Most viszont én kérdezném, hogy te mégis mi a szarra számítasz, hogy hozunk még 3 wr-t csak bejön vki alapon és tradelünk még mellé 3-at, hogy biztos meglegyünk minden meccsen ha vki lesérül?😀 Meg ha nem úgy tervez egy csapat ahogy te azt előre eltervezed akkor már fos az egész? Hidd el ott olyan arcok ülnek és végzik a munkájukat akik garantáltan többet értenek hozzá mint te valaha is fogsz. 😊
Greengo
Szerkesztette: zsoeo
több mint 5 éve
Fúú..imádom a crying posztjaidat. (mást sem olvasok tőled) 😀Sztem nagyjából most meg is vagyunk (Jackson-Jeffery-Reagor-JJAW) így mára nem várok WR-t 😀Ezzel egyáltalán nem értek egyet, meg tudod indokolni, hogy szerinted ez miért elég? A tavalyi szezonból, vagyis valós, kézzel fogható, megtörtént tényekből kiindulva ez még mindig egy katasztrofális egység............
Greengo
Hulkeinstein
Próbálom röviden.
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Ez hatalmas 😀mobile.twitter.com/Eagles/status/1253723337416720384
Reszkess Giants 😛
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Amit én olvastam róla ,hogy felé ment szinte a legtöbb elkaphatatlan passz ,így kell nézni a dropjait. Egy fos O szar QB-ja dobált neki...mobile.twitter.com/MichaelKistNFL/status/1253724535536398336
Janek
Ja, itt azért talán van esély rá, hogy jobb labdákat kap 😛
több mint 5 éve
Amit én olvastam róla ,hogy felé ment szinte a legtöbb elkaphatatlan passz ,így kell nézni a dropjait. Egy fos O szar QB-ja dobált neki...
több mint 5 éve
Szerintem itt a fórumon a kinti reakciókhoz képest mi az angol úriemberek hűvös nyugalmával viszonyultunk a helyzethez. 😀 Facebookos és más hasonló fórumokkal direkt nem is feszítem magam ilyenkor.A kinti reakciókat is inkább csak utólag néztem, mivel már a draft pozíciónk alapján is várni lehetett, hogy durva túlreagálások lesznek. Kezdődött is azzal, hogy már a Dallas húzása után Roseman fejét követelték ... Persze mindig van néhány "újságíró", aki a hasonló szintű hiszti rohamaival csak szítja az ilyen reakciókat.
Ha nagyon realistán néz valaki, akkor a jelenlegi tudásunk alapján (ami nem sokat jelent) ez egy közepes pick. Nem rossz, de nem is túl jó húzás, viszont nem is ok a tömeges öngyilkosságra. (Másoknál azért voltak olyan húzások, ahol inkább megérthető az ilyen reakció 😉).
Akinek magasabban volt a boardján Reagor, annak meg egy jó húzás. A csapat szemmel láthatólag rá volt izgulva és nagyon körülszimatolta őt, volt is erről hír már korábban. Persze más elkapókról is volt ilyen, de az ő esetében ez igaznak bizonyult.
A képességei megvannak ahhoz, hogy betöltse a szerepet, amire hoztuk. És persze az sem tilos, hogy fejlesszünk egy elkapón, nem lehet mindenki kész termék. Ezen a területen nem voltunk eddig a legjobbak, az éveknént kiselejtezett WR edzőkkel. Most ezen kellene változtatni, és akkor 1-2 év múlva, amikor az igazi értékét meg lehet mondani a picknek, jobban járhatunk, mint ahogy most látszik.
Mindenesetre a második nap élvezeti értékén jelentősen javíthat, hogy nem csak a végén fogunk húzni egyet. 😊
Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 5 éve
Sztem nagyjából most meg is vagyunk (Jackson-Jeffery-Reagor-JJAW) így mára nem várok WR-t 😀Ezzel egyáltalán nem értek egyet, meg tudod indokolni, hogy szerinted ez miért elég? A tavalyi szezonból, vagyis valós, kézzel fogható, megtörtént tényekből kiindulva ez még mindig egy katasztrofális egység:
Greengo
- Jeffery: Nem elég, hogy sérült és valszeg kihagyja legalább a szezon felét, de emellett ország-világ tudja, hogy nem szereti Wentzet, aki a csapat arca. Ha ez nem lenne elég, akkor hozzátenném, hogy tavaly egyértelműen lassult és ámblokk szarul játszott. Ha (és ez egy óriási ha) túl is lendülünk a problémák során vele kapcsolatban, akkor sem lesztöbb egy öreg, közepesen jó WR-nél. Imádni fogom örökké az SB-run miatt, de az AJ korszknak vége.
- JJAW: Képtelen vagyok megérteni hogy duplázhat rá a hibákra a csapat vele kapcsolatban - nem elég, hogy kihúztuk, de fanatikus módon bízik még benne valaki, hogy az első szezon egy hoax volt. Mondj nekem egyetlen NFL WR-t, aki egy ennyire szar rookie szezon után maradandót alkotott az elmúlt 10 évben. Szerintem ez a projekt kuka és minél hamarabb feladjuk, annál kevesebb erőforrás megy miatta a levesbe hosszútávon. Hangsúlyozom: tavaly az égvilágon semmit nem tett hozzá a játékhoz, sőt az emlékezetes utolsó perces TD dropjával még egy győzelmet is elbukott egymaga.
- Jackson: Tudtuk, hogy sérülékeny - már fiatalabban is az volt. 8-12 meccsnél többet nem fog játszani, ha igen, akkor délibábokat kergetünk. Reménykedjünk hogy van benne 10 jó meccs, akkor már örülni fogok. De ez azt jelenti, hogy a másik x meccsen valahogy pótolni kell.
-Reagor: Offseason nélkül lesz rookie egy csapatban, ahol azonnal neki kéne lennie a WR1-nek. Nem is tudom hol mehet ez a terv félre.
A korrektség jegyében beraknám a sorba Wardot is, aki jó lehet egy stabil cserének, de ennél többre soha nem fogja vinni a tehetségbeli lemaradások miatt.
Ez a névsor egy időzített bomba - nem fogom fel ép ésszel, hogy bízhat valaki abban, hogy ez elég lesz egy olyan kritikus játékelemben, mint Wentz fő fegyverei. Ha az elkapósor bebukik, bukik vele a passzjáték nagyrésze, azzal pedig Wentz is, ami hozza magára a domino-effektus többi elemét (bukik a csapaton belüli kommunikáció, kultúra, ezzel együtt az edzői stáb, FO). Én tényleg nem értem ez hogy lehet egy olyan intelligens franchise terve egy égető problémára, mint amilyen mi vagyunk. Engem érdekel a legkevésbé, ha ignoráljuk az LB, RB, S posztokat, de van egy határ és a mai NFL-ben nem tudsz érvényesülni passzjáték nélkül, főleg nem egy DP-CW duóval, ahol a teljes franchise-t és brandet erre építed.
Szerkesztette: Hulkeinstein