Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 192 — Így remélem megfelelek nektek.....
Még egy kis pénz:

Source: the Eagles adjusted the contracts of DE Chris Long and LB Nigel Bradham, creating $5.032M in 2019 cap space. Howie Roseman is always creative with the cap.
 www.thescore.com/s/9604235
dande
Ezen minden évben szakadok. Elképesztő mágus, aztán amikor cap hell van, akkor meg valahogy mégsem
Wyatt
Én meg frusztrációdon mosolygok, amit újra és újra ezzel kapcsolatban kifejezel 😊. Főleg mióta legyőztünk titeket. Minden egyes alkalommal muszáj beírnod hogy de majd egyszer úgy is bedől az egész. Tudod mit: előbb utóbb igazad lesz. Mi csak reméljük hogy utóbb, s amikor bekövetkezik akkor öröm s boldogság járhat át téged. Addig is jó szakadozást😉 😛

Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Még egy kis pénz:

Source: the Eagles adjusted the contracts of DE Chris Long and LB Nigel Bradham, creating $5.032M in 2019 cap space. Howie Roseman is always creative with the cap.
dande
Ezen minden évben szakadok. Elképesztő mágus, aztán amikor cap hell van, akkor meg valahogy mégsem
Wyatt
Mágus, mert eddig minden évben jövőre várja mindenki az összeomlást, valahogy mégsem következik be. Biztos, hogy lesznek fájdalmas lépések (ahogy vannak minden csapatnál) , de az egyik legjobb GM aki korrekt csapatot tol oda az edzők és a szurkolók elé évről-évre. Tudja mit csinál, mi meg hátradőlünk és élvezzük.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Még egy kis pénz:

dande

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 192 — Így remélem megfelelek nektek.....
Még egy kis pénz:

dande
És Long még mindig nem döntött, visszavonul-e.
csipkelli
Úgy volt, hogy már eldőlt, hogy vállalja. Időben el kellene dönteni
mert nagyon nem mindegy.
több mint 6 éve
csipkelli 4 010
Még egy kis pénz:

dande
És Long még mindig nem döntött, visszavonul-e.
több mint 6 éve
Még egy kis pénz:

több mint 6 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Közben Tate ment a Giantsbe. Most írhatnám, hogy ott tényleg kicsi a tét,de elég jó pénzért ment.😊

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Nem tud vki egy pontos eagles capet? Kíváncsi lennék most, hogy állunk.
Greengo
 www.spotrac.com/nfl/philadelphia-eagles/cap/

Már Fort ia benne van.
dande
Ja ezt néztem eddig én is, de ebben nincs benne még DeSean és Malik Jackson pénze. Meglepne, hogy velük 24 milla lenne a top 51 utáni space.
Greengo
Bocs látod ezt nem is figyeltem, az egy 20st még elvisz kb. Kellene még egy kis hely.
több mint 6 éve
Greengo

Már Fort ia benne van.
dande
Ja ezt néztem eddig én is, de ebben nincs benne még DeSean és Malik Jackson pénze. Meglepne, hogy velük ~25 milla lenne a top 51 utáni space. Azért érdekelne egy pontosabb mert a kettejük pénze után még leugrik a draft pénze is~7milla...

+ a piac nyitása előtt is ezt az összeget írta spacenek..szval vmi nem jó itt.

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Greengo

Már Fort ia benne van.
több mint 6 éve

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Anyagilag most jobban jártunk hogy Agholor maradt s nem Tate...reméljük a Giants ellen is így érezzük majd....
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 701
Valóban nem rossz a srác...mi is lassan jöttünk rá, hogy jobban is használható. Illetve Shazier-rel azért még rendben volt a védelem közepe. De egy jó backupnak mindenképp használható. Ehhez megfelelően nem is drága.
több mint 6 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 644 — Apu ökölbeszorított keze
Jo ez.

több mint 6 éve
Annyira komoly igazolás hogy be sem írtam 😛
több mint 6 éve
Tessék ott is az LB. 😀 😀
Eagles signed LB L.J. Fort, formerly of the Steelers, to a three-year contract.

The deal is reportedly worth "up to" $10 million and contains $1.9 million in guarantees. Fort was forced into more action on defense than usual last season, and he held his own. He is certainly not a replacement for Jordan Hicks, but this could end up being a shrewd signing.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Így jönne be 5sm a lottón ha játszanék... KJ Wright marad Seattlelbe....
több mint 6 éve
De a kulcsmondat: (I even want to thank Chip Kelly for trading me in 2015. Without that challenge in my life, I wouldn’t be the player I am today.)

... és lehet a Lombardi nyomát is bottal üthenténk 😀
picksix
De ez így is van. Nem csak a csere miatt. Ebben a SB győztes csapatban benne volt Reid utolsó 1-2draftja s Kelly munkája is, bármennyire nehéz ez utóbbit elfogadni. A menedzseri munkája megbukott, de szakmailag hozott fontos dolgokat. DPk kifejezetten építettek Chip playbookjára, a SB, győztes TDdriveban a 4. kísérletes játék kifejezetten tőle merített. Ennyire öszetett ez, az jut előre, aki tud tanulni mástól.
több mint 6 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Super Bowlt nyer nektek, sanszosan kaptok érte jövőre egy 3. körös kompenzációs picket és még ír egy ilyen búcsúzólevelet.
 twitter.com/PlayersTribune/status/1105838717175033856
iktriad
Majdnem megkönnyeztem, imádom ezt a srácot. Philadelphiában a fanshopban nagyon tanácstalan voltam, mert Celek mezt akartam venni, de akkor már nem lehetett kapni. Végül Foles mezzel jöttem ki a boltból, de azonnal tudtam a legjobb döntést hoztam. Azóta pár havonta előveszem, a cimke még mindig rajta és örülök a fejemnek. Az első SB a csapatnak amit annyira epekedve vártunk és megélhettem. Nick Foles Eagles legenda lesz örökre, aki leszállította az elsőt és ha csak ez az egy marad évtizedekig az sem érdekel, előveszem a mezt amin még rajta lesz a biléta és a győzelem képei peregnek le előttem, így lesz. Uncsi lehet Pats drukkernek lenni 😀

De a kulcsmondat: (I even want to thank Chip Kelly for trading me in 2015. Without that challenge in my life, I wouldn’t be the player I am today.)

... és lehet a Lombardi nyomát is bottal üthenténk 😀

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 6 éve
5. éves opcióval azaz 9.3 millióval marad Agholor. Ha csak el nem tradeljük majd (mondom, én).

Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
csipkelli 4 010
Super Bowlt nyer nektek, sanszosan kaptok érte jövőre egy 3. körös kompenzációs picket és még ír egy ilyen búcsúzólevelet.
iktriad
A legfontosabbakat név szerint is!
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 667 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 6 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 644 — Apu ökölbeszorított keze
Azert egy D Bush elso kor vegen mar nem lenne rossz pick.

több mint 6 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Én egy LB-t látok a piacon, aki megoldaná Hicks pótlását, ráadásul tényleg 4-3-as OLB és az nem más, mint K. J. Wright. Vele le is tudnánk az LB needet.

Az meg szerintem kizárt dolog, hogy LB-t pickelünk első körben. Majd később jön valaki mélységnek.
Hulkeinstein
Igen, de nem biztos, hogy olcsóbb lenne, mint Hicks. Esetleg a kora miatt. Szerintem ő inkább megy vissza Seattlelbe.
dande
Semmi infót nem tudni róla egyelőre, csak bedobtam mint opció. Ha olcsón el lehetne hozni, akkor nekem azért tetszene, mert ő 3 downos LB, tehát nem kéne azon aggódni, hogy bizonyos szituációkban ki lesz Bradham párja. Másrészt jobban átgondolva a helyzetet, kötelező lesz hozni egy rutinos FA-t, mert ha ne adj isten Bradham kidőlne, akkor szerintem nem lehet rábízni a leader szerepkört se Kamura, se egy esetleges 2-4. körös újoncra.
több mint 6 éve
Én egy LB-t látok a piacon, aki megoldaná Hicks pótlását, ráadásul tényleg 4-3-as OLB és az nem más, mint K. J. Wright. Vele le is tudnánk az LB needet.

Az meg szerintem kizárt dolog, hogy LB-t pickelünk első körben. Majd később jön valaki mélységnek.
Hulkeinstein
Igen, de nem biztos, hogy olcsóbb lenne, mint Hicks. Esetleg a kora miatt. Szerintem ő inkább megy vissza Seattlelbe.