Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 6 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Én egy LB-t látok a piacon, aki megoldaná Hicks pótlását, ráadásul tényleg 4-3-as OLB és az nem más, mint K. J. Wright. Vele le is tudnánk az LB needet.

Az meg szerintem kizárt dolog, hogy LB-t pickelünk első körben. Majd később jön valaki mélységnek.
több mint 6 éve
katonadani Philadelphia Eagles 453
En most beprobalnam Howardot vagy Duke Johnsont olcsoert...
Elso korben meg johet egy LB/DL...
Janek
bleh, Howardot ne már, full egydimenziós játékos, semmi értelmét nem látom
több mint 6 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 644 — Apu ökölbeszorított keze
En most beprobalnam Howardot vagy Duke Johnsont olcsoert...
Elso korben meg johet egy LB/DL...

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 192 — Így remélem megfelelek nektek.....
Buccannon is a Cardsba, ebből tényleg draft LB kell, hogy legyen mert azért azt nem lehet úgy megoldani, mint a futó posztot. Nem hogy depth nincs de legalább egy, de lehet, kettő ember mínuszban vagyunk ott kezdő poszton.
dande
az mondjuk jó is h nem szereztünk egy szar linebackert Bucannon személyében 😀
katonadani
Amugy a buccsba ment
Turóczi Szabolcs
Igen, bocs Arians már nem ott van 😛
több mint 6 éve
TSzabi Carolina Panthers Penn State Nittany Lions 4 156
Buccannon is a Cardsba, ebből tényleg draft LB kell, hogy legyen mert azért azt nem lehet úgy megoldani, mint a futó posztot. Nem hogy depth nincs de legalább egy, de lehet, kettő ember mínuszban vagyunk ott kezdő poszton.
dande
katonadani
Amugy a buccsba ment
több mint 6 éve
katonadani Philadelphia Eagles 453
dande
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 192 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na akkor mi meg hozzuk el Barkleyt léci léci, drafton jobb futó nem lesz, úgy látszik NY kékebb oldalán nem szeretik a túl jó játékosokat, akik esetleg beválnak náluk 😛
több mint 6 éve

Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Esetleg CMt hozhatnánk LB sorba olcsóért, hátha Schwarz alatt meg tudna még újulni.
dande
Kit? 😀
Greengo
A jobbik CMt, tudod a Clayt 😛 😉
dande
Ekkora baj azért még nincs....és talán még akadnak nála jobb nevek is..illetve ha jól sejtem még lesz egy draft is.😀

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Esetleg CMt hozhatnánk LB sorba olcsóért, hátha Schwarz alatt meg tudna még újulni.
dande
Kit? 😀
Greengo
A jobbik CMt, tudod a Clayt 😛 😉
több mint 6 éve
dande
Kit? 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Darby is végül megy 49rs ha minden igaz.

Hicks még kicsit mindig fáj.
több mint 6 éve
Cardinals agreed to terms with LB Jordan Hicks, formerly of the Eagles, on a four-year, $36 million contract.

According to Ian Rapoport, the contract includes a $12 million signing bonus and $20 million guaranteed. Hicks has been outstanding when healthy throughout his career, but he has played just 43 of a possible 64 games in four seasons. That injury history creates some risk, but Hicks should be able to live up to this contract and fill a big hole in the middle of Arizona's defense if he is able to stay on the field.

LB kelleni fog nagyon.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 646 — Times are hard for dreamers!
Hicks 😕 Arizona...
dande
😕
Sajnálom egy kicsit, de ennyit nem tudtunk volna adni neki...

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 6 éve
Hicks 😕 Arizona...
több mint 6 éve
Graham szerződésének számai:

twitter.com/Jeff_McLane/status/1105469380580790272
több mint 6 éve
Wis búcsúja:

twitter.com/stefenwiz61/status/1105458204086018048

Nekem ő az én ToddH-m, akit nem tudtunk eléggé becsülni 😛 még ha nyilván nem is volt soha oly meghatározó:
több mint 6 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 644 — Apu ökölbeszorított keze
Ha valaki sok penzt ad Hicksnek az bator huzas.

több mint 6 éve
Én a sérülésétől függően JayTrain-nek adnék egy prove it 1 év 4,5M ajánlatot. Hicksről valami infó?
skizofita
Mosley és Kwon szerződések fényében ne nagyon reménykedjünk. Én is inkább őt hoznám vissza, mint Darbyt. Ott azért megvagyunk, nem csak darabra, s drafton is lehet hozni valakit. Inkább, mint LB posztra.
De nem bízom benne, hogy visszajönne.
több mint 6 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 646 — Times are hard for dreamers!
Én a sérülésétől függően JayTrain-nek adnék egy prove it 1 év 4,5M ajánlatot. Hicksről valami infó?

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 6 éve
csipkelli 4 010
Komolyabb dolgokról is beszéljünk, Darbyt is hoznánk vissza, ha minden igaz.

Peters szerződésének pontos számai:

twitter.com/FieldYates/status/1105449066157273093
dande
Mills, Maddox, Jones, Douglas. LeBlanc nickelben. Spóroljuk meg Darbyt. És zsákoljunk kompenzációs picket. Legalább lesz verseny a fiatalok között.
több mint 6 éve
Komolyabb dolgokról is beszéljünk, Darbyt is hoznánk vissza, ha minden igaz.

Peters szerződésének pontos számai:

twitter.com/FieldYates/status/1105449066157273093
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
Egyébként, azért nem vettem poénra, mert ma már valóban így van, így történik, de mindegy, én vagyok a hüle tudom 😛
dande
Pedig még smiley is van a végén, de tudtam hogy belefut valaki. Mondjuk valami "jajj, már játszott az Eaglesben, ezt nem kellett megcsinálni" típusú kommentet vártam, de beérem a tieddel is 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Akkor nesze nektek, ha már jót mulattok raJtam 😀

twitter.com/BleacherReport/status/1105216999066619904

Egyébként, azért nem vettem poénra, mert ma már valóban így van, így történik, de mindegy, én vagyok a hüle tudom 😛