NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 648
47
18:00 PINSTRIPE BOWL - Penn State vs Clemson (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Nem ivott 😕én egy percig nem izgultam. Tudtam, hogy a medvék húznak vissza Veresegyházára a maciparkba brummogni tovább.Elég ramaty állapotban lehetsz 😀
ano92
picksix
több mint 6 éve
The Eagles are still alive thanks to the left hand of Treyvon Hester, who tipped Cody Parkey’s final kick. pic.twitter.com/NliKZhQ2eZ
— Bo Wulf (@Bo_Wulf) January 7, 2019
A győztes ujjak, gyűrűt rá 😊
több mint 6 éve
én egy percig nem izgultam. Tudtam, hogy a medvék húznak vissza Veresegyházára a maciparkba brummogni tovább.Elég ramaty állapotban lehetsz 😀
ano92
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 6 éve
én egy percig nem izgultam. Tudtam, hogy a medvék húznak vissza Veresegyházára a maciparkba brummogni tovább.
több mint 6 éve
Így van az ST javított:Video shows Eagles lineman tipped Bears' game-winning FG attempt
www.thescore.com/nfl/news/1693928
több mint 6 éve
Mekkora meccs volt. 2 nagyon szimpatikus csapat, kemény védelmek. Azért ma megmutattuk, hogy van tartásunk. Azt INT-eken gyorsan túllendültünk, az Offense pedig nálunk működött jobban ha az egész meccset nézzük. Bosszantó, hogy 2 nagy 3rd down stop is értelmetlen szabálytalansággal lett érvénytelen (Bennett, Bradham) és mindkétszr pontokat szereztek. Az utolso drive tőlünk fenomenális volt de tudtam lesz még válasza a Maciknak. Mák ide vagy oda (ilyenkot a 2 majdnem INT is jusson eszünkbe) ha summázzuk a meccset megérdemeltük a győzelmet,. Ja és a mezőnygólba beleértünk csak hogy Parkey is nyugodtabban aludjon 😉
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 6 éve
Internet reacts to Bears' last-second missed field goal www.thescore.com/nfl/news/1693813
A legjobb Philly Philly után a Doing Doing 😀
több mint 6 éve
Egy eagle mindig eagle marad ugye parki?A meccs embere a kapufa nálam.
több mint 6 éve
Valaki tőlünk vigasztalásképp berakhatna egy nénis gifet a Bears topicba 😉 😛
több mint 6 éve
Gratulálok srácok. Hatalmas mákkal, meg a mi hülyeségeinkkel de behúztátok. Azt tartom hogy a mienk a jobb csapat, de hát nem mindig a jobbik csapat nyer. Úgy látszik van mégis valami Foles mágja vagy valami. Hatalmas csalódás hogy egy rég nem látott remek szezon így ért véget. Azt hiszem Pacet a GM karrierje végéig kísérteni fogja hogy kivágta Gouldot...Sok sikert a továbbiakban...
több mint 6 éve
Nem sok szerencse jött össze idén nekünk a meccsek közben, ez most ennek a végén visszajött. Pederson mesterien fagyasztott. 😛Valószínű volt, hogy a támadók nem fognak sok pontot szerezni idegenben ez ellen a védelem ellen. Ez teljesen be is jött. Foles megcsinálta, amikor nagyon kellett azt a néhány fontos játékot.
A védelem volt, amely erőn felül teljesített. Majdnem megszívtuk a végén a tartalékos és tapasztalatlan secondaryt. De a meccs nagyobb részében ők is jól játszottak. Maddox is majd tanul ezekből, jó játékos lesz. Az elmúlt 5-6 meccset nézve, a Douglas-Maddox-Leblanc hármas nem mondanám, hogy rosszabbul játszott, mint előtte Millsék, sőt. Jó lenne, ha érdemi esélyt kapna jövőre Douglas, hogy versenyezzen a kezdő helyért.
Jövő héten a becsületünkért is küzdünk az alapszakaszbeli alázás után.
Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 6 éve
Nagyon kemény es izgalmas taktikai csata volt a két d jol dolgozott ,ott tobb INT lett de nalunk sok fontos stop volt amig ki nem derult hogy maddox sebezhető.Tate tovabbra is a bears kriptonitja.
Egy het fiesta
több mint 6 éve
Gratulálok srácok! Szimpatikus csapat vagytok, sok sikert a további menetelésre 😊Ez rátok is igaz (ráadásul Floyd személyes kedvencem.)
Tito05
Valljuk be az élet most keményen elvett tőletek, kívánom hogy jövőre adja vissza, csak lehetőleg ne ellenünk.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Gratulálok srácok! Szimpatikus csapat vagytok, sok sikert a további menetelésre 😊
több mint 6 éve
Rohatdul mákunk van de rohadtul nem érdekel, jövő 7n simán szívunk de nem számít 😊
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
Trey Burton inaktív! Nálunk mindenki a fedélzeten, aki kérdéses volt.
több mint 6 éve
Foles expected to be in demand this offseason
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 6 éve
Ez csak fórumként funkcional már rég igen. Csak mi bowlként tartjuk számon régiek, de lényegében fk fórum (is) ha jól értelmezek mindent 😊Ez volt a kérdés de így már tudom a választ. a bowl el lesz felejtve tolni kell az fk-t .nekem fk linknek látszik.. facen is minden fk- ként van postolva....És?
Janek
katonadani
btw a cikk egész jó lett grat érte!
Janek
Egyébként, sérültekkel hogy álltok? Van valami friss infó?
Szerkesztette: kristóf17
több mint 6 éve
Ez volt a kérdés de így már tudom a választ. a bowl el lesz felejtve tolni kell az fk-t .nekem fk linknek látszik.. facen is minden fk- ként van postolva....És?
Janek
katonadani
btw a cikk egész jó lett grat érte!
több mint 6 éve
nekem fk linknek látszik.. facen is minden fk- ként van postolva....És?
Janek
több mint 6 éve
nekem fk linknek látszik.. facen is minden fk- ként van postolva....
több mint 6 éve
Az FK es bowl egyesulesevel kvazi csak valtozott a fooldal, ahol a cikkek megjelennek, ez pedig ugyanugy a forum.
több mint 6 éve
Arra gondol, sztem, hogy miért nem itt jelenik meg közvetlenül, mint régen. Gondolom ennek technikai okai vannak.Ezeket miert nem ide irjatok?Nem értem a kérdést.
Janek
katonadani
több mint 6 éve
Na akkor muszáj a Boys után menni 😊