NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
339
34
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 7 éve
Na a szénc nem tudta megverni a dallast innen már csak menni kell előre és rendezni a sorokat.
több mint 7 éve
csipkelli
4 010
Bradham eltörte a hüvelykujját hétvégén, 3 helyen, természetesen játszana a Washington ellen. Amúgy nincs gáz, majd legfeljebb több DB-t küldünk a pályára 😀
több mint 7 éve
Ja, én ilyen pavlovi reflexel az endzonera gondoltam 😀hát jó, az egy dolog. Az ért ott beleszólt a mákfaktor.Ez hogy bejött nekünk is ellenetek julioval. Kétszer egymás után... oh wait... 😀én azt nem értem miért nem baszkodjuk fel random alshonnak, mikor egy fejjel nagyobb az összes dbnél.twitter.com/JimmyKempski/status/1067404970738237440Mondjuk az elkapóink erre nagyon nem lehetnek büszkék, zéró szeparáció sokszor.
dande
Mondhatnám, hogy szeparációs szorongásban szenvednek, ezért nem akarják otthagyni a védőjüket.
Eazzy
eaglesmcnabb
peach
És nyilván nem ugyanaz a kaliber a két csávó, mert julio top2, AJ meg max top15 szint, de akkor keveslem azt a meccsenkénti 3 papírt ami felé megy. Juliot legalább tömitek konstansan minden meccsen.
eaglesmcnabb
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Mondjuk szerintem egy szavunk nem lehet rá, amikor kell s amit lehet megtesz. Nálam simán benne van a top 10be még ha nem is mindig látványos amit csinál. Ha mást nem, helyet Ertznek. Az sem kevés!
több mint 7 éve
Pontosan 7,5 target/meccs idén is meg tavaly is. Átlag yardja mondjuk visszaesett vagy 2-vel, a Csikágói csúcs 16-hoz képest meg 5-el.hát jó, az egy dolog. Az ért ott beleszólt a mákfaktor.Ez hogy bejött nekünk is ellenetek julioval. Kétszer egymás után... oh wait... 😀én azt nem értem miért nem baszkodjuk fel random alshonnak, mikor egy fejjel nagyobb az összes dbnél.twitter.com/JimmyKempski/status/1067404970738237440Mondjuk az elkapóink erre nagyon nem lehetnek büszkék, zéró szeparáció sokszor.
dande
Mondhatnám, hogy szeparációs szorongásban szenvednek, ezért nem akarják otthagyni a védőjüket.
Eazzy
eaglesmcnabb
peach
És nyilván nem ugyanaz a kaliber a két csávó, mert julio top2, AJ meg max top15 szint, de akkor keveslem azt a meccsenkénti 3 papírt ami felé megy. Juliot legalább tömitek konstansan minden meccsen.
eaglesmcnabb
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 7 éve
hát jó, az egy dolog. Az ért ott beleszólt a mákfaktor.Ez hogy bejött nekünk is ellenetek julioval. Kétszer egymás után... oh wait... 😀én azt nem értem miért nem baszkodjuk fel random alshonnak, mikor egy fejjel nagyobb az összes dbnél.twitter.com/JimmyKempski/status/1067404970738237440Mondjuk az elkapóink erre nagyon nem lehetnek büszkék, zéró szeparáció sokszor.
dande
Eazzy
eaglesmcnabb
peach
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Ez hogy bejött nekünk is ellenetek julioval. Kétszer egymás után... oh wait... 😀én azt nem értem miért nem baszkodjuk fel random alshonnak, mikor egy fejjel nagyobb az összes dbnél.twitter.com/JimmyKempski/status/1067404970738237440Mondjuk az elkapóink erre nagyon nem lehetnek büszkék, zéró szeparáció sokszor.
dande
Eazzy
eaglesmcnabb
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
én azt nem értem miért nem baszkodjuk fel random alshonnak, mikor egy fejjel nagyobb az összes dbnél.twitter.com/JimmyKempski/status/1067404970738237440Mondjuk az elkapóink erre nagyon nem lehetnek büszkék, zéró szeparáció sokszor.
dande
Eazzy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Remėljük csoda folytán lesz Legion of WoW belőle 😀Ki, mire szavaz 😛?Legion of Whom nagyon fasza 😀
twitter.com/RossTuckerNFL/status/1067415769733128192
dande
karmïgran
több mint 7 éve
Ki, mire szavaz 😛?Legion of Whom nagyon fasza 😀
twitter.com/RossTuckerNFL/status/1067415769733128192
dande
több mint 7 éve
twitter.com/JimmyKempski/status/1067404970738237440Mondjuk az elkapóink erre nagyon nem lehetnek büszkék, zéró szeparáció sokszor.
dande
több mint 7 éve
twitter.com/JimmyKempski/status/1067404970738237440S egy kis cukiság 😊
www.bleedinggreennation.com/2018/11/26/18113610/best-pictures-eagles-win-giants-nfc-east-nfl-week-12-philadelphia-photo-gallery-trey-madara-bgn-2018?utm_campaign=brandongowton&utm_content=chorus&utm_medium=social&utm_source=twitter
Szerkesztette: dande2
több mint 7 éve
pedig volt is stat,hogy az elmúlt 6 negyedben fr NEGATÍV REKORDOT KAPTUNK .. persze kellett a váltás a giants o-TÓL. 😊
több mint 7 éve
Azt nem tudom Swartz mekkora zseni, de a balfaszkodás a Surmur/Shula párost dicséri!!Ég és föld volt a ket felidő nem tudom hogy Swartz zseni vagy a giants OC egy balfek..A látottak alapján én az utóbbira gyanakszom. Sőt, akár hivatalosan is megköszönhetnék a Giants stábjának, hogy a félidőben megszerzett előnyt meg NEM lovagolva csak 4szer futtatták Barkley-t.
Janek
gyeek

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Ég és föld volt a ket felidő nem tudom hogy Swartz zseni vagy a giants OC egy balfek..A látottak alapján én az utóbbira gyanakszom. Sőt, akár hivatalosan is megköszönhetnék a Giants stábjának, hogy a félidőben megszerzett előnyt meg NEM lovagolva csak 4szer futtatták Barkley-t.
Janek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Továbbra is áll az alapvetőség a sikerhez. Ha uralod a LoS-t (kiváló DL és OL), és a futás megalapozza a passzjátékot, akkor jó lesz egy csapat. Legalábbis leegyszerűsítve. Ezt láttuk a második félidőben.
Mondjuk para amikor a sec-be már Mills-t sírjuk vissza (mondjuk én eddig is szerettem)
több mint 7 éve
Hát ez sem volt egy egyszerű menet, de most a lényeg a W. Ez a csoport teljesen nyerhető még ilyen rossz szezonban is. Jövő héten verni kell a Washingtont, ami nem lesz egyszerű mert minden meccsen magunk ellen is kell játszani, de azért nem is lehetetlen feladat ha elkezdenek visszatérni a sérültek a védelembe. Reméljük csütörtökön jön a papírforma és akkor 3as holtverseny az East élén, majd jöhet a Boys. Rams vereség nem oszt nem szoroz, ha csoportmeccseket nyejük innentől akkor is reális a PO.Az O kíváncsi vagyok magára talál-e még idén, most a második félidőben legalább megint vmi szikra volt de sose állnak rendesen össze. Hátha visszatér Wallace is nemsokára, nagyon kellene nekünk hogy valaki fussa a deep routeokat folyamatosan.
több mint 7 éve
Tatet helyét, játékát kéne még megtalálni.
több mint 7 éve
Nekem az volt a meglepő, hogy végre volt értékelhető futójáték. Jöttek is belőle a yardok és a pontok is. Ezt kéne többször illetve jól egyensúlyba hozni és akkor lehetne látni több eredményes driveot a támadóktól. Grohot cserélném az offseasonban,de ez most még mellékes. Az O line jól teljesített. Tetszettek a runblokkok is. A védelemnél sztem csoda történt. Persze nevezhetjük ezt Jernigannek is, de látszott, hogy a visszatérésével sokat javult a D line. (mi lenne ha lenne még Barnett is.) A secondary úgy szar ahogy van..persze nem tehetnek róla ők már tényleg a cserék cseréi. Nem tudom mikor térhet vissza Mills és S.Jones , de nagy szükség lenne rájuk mihamarabb, hogy legyen egy elfogadható keret a védelemben.
Közel vannak a csoport riválisok, de nem érzem azt, hogy befoghatóak lennének. Mindenesetre azért piszkáljunk bele a végeredménybe ameddig csak tehetjük.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Ha hazai Giants meccs, akkor Elliott meccsnyerő mezőnygól.Most már csak minden meccsen a Giants ellen kellene játszanunk a szezon hátrelévő részében, és el is jutnánk valahova 😊
Nem lettünk nagyon jobbak, mint eddig, de az fontos volt a múlt heti vereség után, hogy felálljunk és legalább küzdjünk és ne adjuk fel a szezont. Az első félidőben nem úgy festett, hogy ez így lesz, de végül talpra állt a csapat.
Schwartzék dicséretet érdemelnek. Előszezon 4. meccsre való cornerekkel is jól tartották magukat. Jim is kiélhette a soft coverage fétisét 10-12 yardra hátraállítva Sulliavanéket. Nyeltünk is a yardokat minden módon, de aztán a második félidőben komolyabb segítség is érkezett a védőfaltól. Sokáig éljen Shurmur, aki a második félidőben nem adta a labdát Barkleynak.
A támadóknál akadozott az eleje, ahogy szokott (+visszafújt TD). Adams egész jó volt. Ha van helye felgyorsulni, akkor lehet vele kezdeni valamit.
Remélem Ertz-nek meglesz az ezres a szezon végére, megérdemelné. Egyike azoknak, akik ugyanúgy hajtanak, mintha nem is nyertünk volna SB-t nemrég. Könyörgöm adjuk már Goedertnek is többször a labdát.
Wentz meg játsszon csak. Kettős szalagszakadásból a teljes visszatérés kb. 1 év, de a 100%-os visszatéréshez nem kell a padon ülnie. McNabbet sem ültettük anno, bár neki sem volt a legjobb éve az acl utáni szezon. Idő kell, hogy minden kényelmetlenség elmúljon (még a térdgépet is hordja idén).
A következő meccseken ennél több kell. A Redskins még McCoy-jal is jobb, mint a mai csapatunk.
Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 7 éve
Ennyit számít Jernigan?Igaz csak a 2.felidőben vettük eszre ezek szerint...
Ég és föld volt a ket felidő nem tudom hogy Swartz zseni vagy a giants OC egy balfek..
több mint 7 éve
A SBt is állítólag így nyertük 😊NYERT A CSAPAT minden szinten ez a legfontosabb. Ezen nem fordul meg a szezon akkor semmin. De én már ezért hálás vagyok. Jobb lesz így a hét na 😊
dande
Mondjuk attól még kurva szarok voltunk sajna.
De végre futottunk is, az is valami, a védelem túlteljesített összességében
eaglesmcnabb