Pittsburgh Steelers
75 feliratkozó
32 perce
Nálam lesz a gond, mert én minden olyan tie breakert végig ütöttem ahol a Ravens veri a Steelerst, nálam ez alap volt, mert máshogy szinte értelmetlen. Ami nálam kijott, hogy 8-9, 9-8, 10-7 az nekünk jó ha alapnak vesszük a Ravens üti a Steelerst.Hát nekem más a "szám". A divizión belül jelenleg vezetünk. Ha verjük a Brownst, akkor 4-1 lesz. Így az utolsó meccsen, ha nyerünk, akkor 5-1 lesz és így az első tie breaker szerint mi vagyunk elöl.Nos. Ha nem ütjük a Miamit meg saját hazai pályánkon, mi a lószart keresünk a PO-ban? Ezért nyugodt vagyok. Ha kikapunk, akkor nem a kezünkben van a sorsunk, de nem is érdemeljük meg, hogy így legyen. Ha meg a Ravens üti a mostani Pats-et és mi kikapunk a Lionstól, akkor még reklamálni se raklamálhatunk. A vicc az, hogy lehet még így is a végén a tie braker miatt lehet sanszunk, de ezt majd valamelyik matematikus előadja úgy is.Nekem a playoff machine minden tie breakernél a Ravenst hozza elétek.
Kéne valami PO vibe-ot mutatnunk és fel kell lépnie mindenkinek Watt és Pierre (hát utóbbi kapcsán nem hittem volna, hogy ezt leírom) hiányában.
Klemó
KeyG
Ha a DIV egyenlő lesz, akkor a következő a közös ellenfelek. Ezek a lentebb a következők. (ugye a DIV kiesik, mert az egyenlő)
Bills - L L
Lions - L L
Bears - L W
Dolphins - ? W
Vikings - W W
Jets - W W
Pats - W ?
Packers - L ?
Itt egyelőre vezet a Ravens. Ha mind a két meccset hozza, akkor előttünk is marad, akkor is, ha mi verjük a Dolphinst. Ha kikap mind a kettőtől (Pats, Packers) és mi nyerünk a MIami ellen, akkor itt is előttük leszünk, de akkor, ha jól számoltam a nyers mérlegünk is jobb lesz szinte biztosan.
Egy szó, mint száz, a Browns elleni meccs lesz a kulcs. Ha ott nyerünk, akkor hiába kapunk ki kétszer, és a Ravens nyer, ha az utolsó meccset hozzuk, akkor az AFC North mérlegünk miatt mi leszünk a befutók. De cáfoljatok.
Klemó
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
48 perce
Hát nekem más a "szám". A divizión belül jelenleg vezetünk. Ha verjük a Brownst, akkor 4-1 lesz. Így az utolsó meccsen, ha nyerünk, akkor 5-1 lesz és így az első tie breaker szerint mi vagyunk elöl, de ha vesztünk akkor is.Nos. Ha nem ütjük a Miamit meg saját hazai pályánkon, mi a lószart keresünk a PO-ban? Ezért nyugodt vagyok. Ha kikapunk, akkor nem a kezünkben van a sorsunk, de nem is érdemeljük meg, hogy így legyen. Ha meg a Ravens üti a mostani Pats-et és mi kikapunk a Lionstól, akkor még reklamálni se raklamálhatunk. A vicc az, hogy lehet még így is a végén a tie braker miatt lehet sanszunk, de ezt majd valamelyik matematikus előadja úgy is.Nekem a playoff machine minden tie breakernél a Ravenst hozza elétek.
Kéne valami PO vibe-ot mutatnunk és fel kell lépnie mindenkinek Watt és Pierre (hát utóbbi kapcsán nem hittem volna, hogy ezt leírom) hiányában.
Klemó
KeyG
Ha a DIV egyenlő lesz, akkor a következő a közös ellenfelek. Ezek a lentebb a következők. (ugye a DIV kiesik, mert az egyenlő)
Bills - L L
Lions - L L
Bears - L W
Dolphins - ? W
Vikings - W W
Jets - W W
Pats - W ?
Packers - L ?
Itt egyelőre vezet a Ravens. Ha mind a két meccset hozza, akkor előttünk is marad, akkor is, ha mi verjük a Dolphinst. Ha kikap mind a kettőtől (Pats, Packers) és mi nyerünk a MIami ellen, akkor itt is előttük leszünk, de akkor, ha jól számoltam a nyers mérlegünk is jobb lesz szinte biztosan.
Egy szó, mint száz, a Browns elleni meccs lesz a kulcs. Ha ott nyerünk, akkor hiába kapunk ki kétszer, és a Ravens nyer, ha az utolsó meccset hozzuk, akkor az AFC North mérlegünk miatt mi leszünk a befutók. De cáfoljatok.
Szerkesztette: Klemó
1 órája
Nos. Ha nem ütjük a Miamit meg saját hazai pályánkon, mi a lószart keresünk a PO-ban? Ezért nyugodt vagyok. Ha kikapunk, akkor nem a kezünkben van a sorsunk, de nem is érdemeljük meg, hogy így legyen. Ha meg a Ravens üti a mostani Pats-et és mi kikapunk a Lionstól, akkor még reklamálni se raklamálhatunk. A vicc az, hogy lehet még így is a végén a tie braker miatt lehet sanszunk, de ezt majd valamelyik matematikus előadja úgy is.Nekem a playoff machine minden tie breakernél a Ravenst hozza elétek.
Klemó
We are just the Ravens!
1 órája
Nos. Ha nem ütjük a Miamit meg saját hazai pályánkon, mi a lószart keresünk a PO-ban? Ezért nyugodt vagyok. Ha kikapunk, akkor nem a kezünkben van a sorsunk, de nem is érdemeljük meg, hogy így legyen. Ha meg a Ravens üti a mostani Pats-et és mi kikapunk a Lionstól, akkor még reklamálni se raklamálhatunk. A vicc az, hogy lehet még így is a végén a tie braker miatt lehet sanszunk, de ezt majd valamelyik matematikus előadja úgy is.Kéne valami PO vibe-ot mutatnunk és fel kell lépnie mindenkinek Watt és Pierre (hát utóbbi kapcsán nem hittem volna, hogy ezt leírom) hiányában.
6 órája
Az ilyen meccseken mindig betlizunk. Kikapunk. Az uccso hetre marad a dontes.Nagyon nem lesz egyszerű ez a meccs, prime time, Tomlinnál olyankor mindig tele a gatya!Először verjük már meg a Dophins-tNektek elég ha csak ellenünk buktok vagy még ezen kívül buknotok kell, hogy a Hollók előtettek végezzenek?úgy számolom ha
Itt persze egyenlő mérlegnél van a kérdés.
KeyG
1. a ravens az összes meccsét megnyeri, mindegy mit csinál a steelers, a ravens jut be
2. ha a BAL veszít akár 1 meccset is, akkor a Steelersnek elég a Miami, Detroit, Browns W
3. Ha a Steelers megveri a Ravenst, az is belefér, ha a Detroit és Cleveland ellen is kikapnak
Cruyffista
bcsarli, Udvari Főkóstoló
badsco
8 órája
Rodgers viszont szereti.Nagyon nem lesz egyszerű ez a meccs, prime time, Tomlinnál olyankor mindig tele a gatya!Először verjük már meg a Dophins-tNektek elég ha csak ellenünk buktok vagy még ezen kívül buknotok kell, hogy a Hollók előtettek végezzenek?úgy számolom ha
KeyG
1. a ravens az összes meccsét megnyeri, mindegy mit csinál a steelers, a ravens jut be
2. ha a BAL veszít akár 1 meccset is, akkor a Steelersnek elég a Miami, Detroit, Browns W
3. Ha a Steelers megveri a Ravenst, az is belefér, ha a Detroit és Cleveland ellen is kikapnak
Cruyffista
badsco
8 órája
Nagyon nem lesz egyszerű ez a meccs, prime time, Tomlinnál olyankor mindig tele a gatya!Először verjük már meg a Dophins-tNektek elég ha csak ellenünk buktok vagy még ezen kívül buknotok kell, hogy a Hollók előtettek végezzenek?úgy számolom ha
KeyG
Cruyffista
10 órája
Először verjük már meg a Dophins-tNektek elég ha csak ellenünk buktok vagy még ezen kívül buknotok kell, hogy a Hollók előtettek végezzenek?úgy számolom ha
KeyG
Cruyffista
We are just the Ravens!
10 órája
Először verjük már meg a Dophins-tNektek elég ha csak ellenünk buktok vagy még ezen kívül buknotok kell, hogy a Hollók előtettek végezzenek?úgy számolom ha
KeyG
Cruyffista
11 órája
gedam
6 262
Ez mindig segít:nem olyan okos ez sem, vmelyik évben engem megvezetett, mert ezeket a csoporton, divíziokon belüli dolgokat összekavarta. persze lehet kijavították.
www.espn.com/nfl/playoffs/machine
Klaci79
11 órája
Nektek elég ha csak ellenünk buktok vagy még ezen kívül buknotok kell, hogy a Hollók előtettek végezzenek?úgy számolom ha
KeyG
11 órája
Nektek elég ha csak ellenünk buktok vagy még ezen kívül buknotok kell, hogy a Hollók előtettek végezzenek? Itt persze egyenlő mérlegnél van a kérdés.
We are just the Ravens!
23 órája
No akkor a Bengals nyeri a csoportot mondás gyorsan elbukott. Ez bántóan sima volt és otthon nullázni egy ilyen csoportmeccsen azért eléggé megszégyenítő.A patsnek mindenkeppen fontos lett volna.
A Bills viszont a Patsnek elintézte, hogy nagyon fontos legyen a Ravens elleni mérkőzése. Itt tehát reménykedhetünk.
Mindenesetre a Miami elleni meccsünk főleg a következő Lions elleni árnyékában eléggé fontossá vált.
Klemó
Takaritani kell mert iden van keresni valo. a miami nem lehet problema a futast kell fogni a passzhoz meg nem fantasztikus D kell hogy fogva legyen es igy lehet eltolni a D-t
23 órája
No akkor a Bengals nyeri a csoportot mondás gyorsan elbukott. Ez bántóan sima volt és otthon nullázni egy ilyen csoportmeccsen azért eléggé megszégyenítő. A Bills viszont a Patsnek elintézte, hogy nagyon fontos legyen a Ravens elleni mérkőzése. Itt tehát reménykedhetünk.
Mindenesetre a Miami elleni meccsünk főleg a következő Lions elleni árnyékában eléggé fontossá vált.
1 napja
Vagy két kurvaszar O 😀
1 napja
Eddig ez a Holló-Cica párharc egészen jó kis North foci. A végén 1 ponttal nyerjen a Cica brigád 😀ahogy várható volt...két b@szó védelem!!! 😀
polamalu
1 napja
Eddig ez a Holló-Cica párharc egészen jó kis North foci. A végén 1 ponttal nyerjen a Cica brigád 😀
1 napja
vagy a sárkányfű árusmost nézem ez valamiféle akupunktúra volt, ami eleve tudományosan megalapozatlan és sikerült beleszúrni a mellhártyába. gratulálok ,"szép munka".nem segít itt már csak a piócás ember
inkább köplyözték volna , azzal nem ártanak
tamaske (doki)
xtaki
1 napja
most nézem ez valamiféle akupunktúra volt, ami eleve tudományosan megalapozatlan és sikerült beleszúrni a mellhártyába. gratulálok ,"szép munka".nem segít itt már csak a piócás ember
inkább köplyözték volna , azzal nem ártanak
tamaske (doki)
1 napja
most nézem ez valamiféle akupunktúra volt, ami eleve tudományosan megalapozatlan és sikerült beleszúrni a mellhártyába. gratulálok ,"szép munka".inkább köplyözték volna , azzal nem ártanak
3 napja
Elvileg ahogy olvasom, a helyzet nem annyira súlyos, de az biztosnak tűnik, hogy a hétvégén nem látjuk.
3 napja
Hát bakker 😯🥺Ez alapján szerintem idén már nem látjuk a pályán 😕
Yikes 😬 https://t.co/E6xbvCxCvy
— Alexis Chassen (@Lovelybuckeye) December 12, 2025
dande2
Innen szép felállni!
3 napja
Hát bakker 😯🥺Yikes 😬 https://t.co/E6xbvCxCvy
— Alexis Chassen (@Lovelybuckeye) December 12, 2025
4 napja
Watt ma kihagyta az edzést fájt a tüdeje most kórházban van kivizsgáláson, holnap ígérnek státuszt