Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Ez megvan, de sürgősen WR-t kellene szerezni...Adams rohadt drága lenne, még mindig talán Sutton lenne a legjobb megoldás. Pickens egyelőre max no2
több mint 1 éve
Uram, en mindent megtettem, de 5kor kell kelnem, bealszom.
xtaki
lefogadom nem vesztesz sokat vele, ha holnap rápillantasz az eredményre, vagy egy youtube összefoglalóra
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Uram, en mindent megtettem, de 5kor kell kelnem, bealszom.
több mint 1 éve
Basszameg, hat ejjel jaccunk. Este 7re voltam rakeszulve
xtaki
térj vissza ha 5 perccel elütöttük a 10-et
Klaci79
És szólt az Úr, mondván: Kapcsold be a stream-et, majd ezután számolj el tízig. Se többet, se kevesebbet. Tíz legyen ameddig számolsz, s ameddig számolsz, az tízig legyen. Tizenegyig ne számolj hát ezért, sem pedig kilencig. Hacsak nem folytatod a te számolásod tízig. Az tizenegyest szádra ne vedd! Midőn a tizeshez érsz, mely sorrendben a tizedik leszen, bekapcsolod a piccbörg-laszvegasz stream-et, mely meccs, mivel nem kedves nekem, szar lesz.
kicsi joe
Nem..az az antiochiai kézigránát átirata 😀
ez csak kedves lehet 😉
több mint 1 éve
kicsi joe Pittsburgh Steelers 139
xtaki
Klaci79
És szólt az Úr, mondván: Kapcsold be a stream-et, majd ezután számolj el tízig. Se többet, se kevesebbet. Tíz legyen ameddig számolsz, s ameddig számolsz, az tízig legyen. Tizenegyig ne számolj hát ezért, sem pedig kilencig. Hacsak nem folytatod a te számolásod tízig. Az tizenegyest szádra ne vedd! Midőn a tizeshez érsz, mely sorrendben a tizedik leszen, bekapcsolod a piccbörg-laszvegasz stream-et, mely meccs, mivel nem kedves nekem, szar lesz.
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
xtaki
Klaci79
De ne a 10 pontra gondolj, mert akkor lehet h nem kell jönni 😄
több mint 1 éve
xtaki
több mint 1 éve
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 459
The #Steelers have scored over 30 points just two times over their last 58 games...

Bombajó a buli. Ráadásul, ha jól rémlik, mindkettő Rudi volt? ÉRtem én, hogy a védelem nyeri a trófeákat, de azért bakker, néha nem ártana offense-t is felküldeni a pályára.
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
| Roman | Wilson kezd 🙂
több mint 1 éve
Leal is IR lesz, remelem jövő hétre legalább 3-ból 1 passzsiettetető felépül. Highsmith talán a legesélyesebb. Viszont jó hír, hogy Warren már tudja vállalni, le is került a sérültlistáról

Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
I hack Da system

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
Süti steelers-es anyagai biztos segítik a mélytanuló algoritmusokat 😀
astroid
Ha a BigBen búcsúztatóra ráengednénk valamelyiket, hogy értelmezze, lehet kiégne pár processzor... 😊
Jan
Vagy ha meghackelnénk az AI-kat, hogy Süti nyelvén szóljanak mindenkihez 1hétig, akkor nem sok szakdolgozat, diplomamunka kerülne beadásra, avagy teljesen dugába dőlne ezen időszakban. 🙂
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
astroid
Ha a BigBen búcsúztatóra ráengednénk valamelyiket, hogy értelmezze, lehet kiégne pár processzor... 😊
több mint 1 éve
astroid Pittsburgh Steelers 689
több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
Én marha, meg kutakodok, olvasok, meg saját kútfőből írok.....
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 836 — Steelers fan
A kedv megvan, csak a cikk kirakásával várom a végleges sérült jelentést. Egyébként nem akarsz besegíteni írással? 😀 Néha be vagyuk havazva 😀
polamalu
kerd meg a chatgpt kollegat, nekem sokszor segit mostanaban 😊
xtaki
írj 2 bekezdéses osszefoglalot, mi varhato az NFL-ben a steelers-raiders meccsen

ChatGPT said:
ChatGPT
A Pittsburgh Steelers és a Las Vegas Raiders összecsapása mindig izgalmas párharcot ígér, különösen két olyan csapat között, akik hagyományosan erős védelmi teljesítményükről ismertek. A Steelersnél a védelem kulcsfontosságú lesz, hiszen T.J. Watt vezetésével a passzsiettetésük domináns lehet a Raiders támadófala ellen. Kenny Pickett irányítónak viszont javulnia kell, hogy a támadójátékuk kiegyensúlyozottabb legyen, és több pontot tudjanak szerezni. A futójáték erősítése is elengedhetetlen lesz, különösen Najee Harris által.

A Raiders oldalán Jimmy Garoppolo irányítóként stabil teljesítményt nyújtott eddig, de neki is szembe kell néznie a Steelers kemény védelmével. A kulcs a Josh Jacobs vezette futójáték lehet, amely enyhítheti a passzjátékra helyezett nyomást, és hosszabb támadósorozatokat biztosíthat. A Raiders védelem Maxx Crosby vezetésével szintén nagy kihívás elé állíthatja a Steelers támadósorát. Összességében egy kemény, védelmi fókuszú mérkőzés várható, ahol a hibák minimalizálása döntheti el a végeredményt.

You said:
de hat Pickett nem is a steelersben jatszik mar

ChatGPT said:
ChatGPT
Valójában Kenny Pickett jelenleg is a Pittsburgh Steelers irányítója, így ő várhatóan fontos szerepet játszik a Raiders elleni mérkőzésen. Lehetséges, hogy összekeverted egy másik játékossal vagy csapattal. Pickett a Steelers 2022-es első körös draft választása volt, és azóta is ő az egyik fő irányítójuk, folyamatosan fejlődve az NFL-ben.

Ha szeretnél további részleteket a mérkőzésről vagy egyéb csapatokról, szívesen segítek!
You said:
De hat hazucc baszki!

ChatGPT said:
ChatGPT
Sajnálom, ha félreértés volt az információkban! Kenny Pickett valóban a Pittsburgh Steelers irányítója 2024-ben is, ahogy korábban említettem. Ha bármilyen további kérdésed van, örömmel tisztázom!

😀
xtaki
Gondolom a Falcons meccset meg Grúziában játszották.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
nah, akkor mar csak at kell nezni es javitani a furcsasagokat, de a cikkvazlat meg lesz 5 perc alatt 😊
xtaki
Lehet tőle több bekezdést is kérni
bcsarli, Udvari Főkóstoló
annyit kersz tole amennyit akarsz, en epp csak nem akartam tulzasokba esni
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
nah, akkor mar csak at kell nezni es javitani a furcsasagokat, de a cikkvazlat meg lesz 5 perc alatt 😊
xtaki
Lehet tőle több bekezdést is kérni

több mint 1 éve
több mint 1 éve
Épp akartam javasolni, hogy kicsit tejelni kell és már a friss infókat kapja az ember 😊
de az újságíráshoz is be kell fektetni...
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ugyanitt pro verzió válasza (ez már jobb):

"A Pittsburgh Steelers és Las Vegas Raiders közötti NFL mérkőzésre a várakozások szerint a Steelers dominálhat, főként a védelem ereje miatt. A Steelers védelme jelenleg az egyik legjobb az NFL-ben, átlagosan mindössze 14,6 pontot engedélyezve mérkőzésenként, míg a Raiders támadósora gyengélkedik, átlagosan csak 19,2 pontot szerezve. A Raiders új irányítója, Aidan O'Connell, aki most kezdi meg első meccsét a szezonban, komoly kihívás elé néz, hiszen a Steelers védelme, élén T.J. Watt-tal, folyamatos nyomás alatt tarthatja őt. A Raiders eddigi formája is aggasztó, hiszen az utolsó mérkőzésüket a Denver Broncos ellen 34-18-ra elveszítették.

A mérkőzés kimenetele szoros lehet, de a Steelers egyértelműen favoritnak számít, a fogadási vonalak szerint -3 pontos előnyben vannak. Az elemzők többsége is a Steelers győzelmét valószínűsíti, mivel a Raiders jelenlegi helyzete és formája nem kedvező. A Steelersnek szüksége van egy erős teljesítményre az offenzív oldalon is, hogy megszakítsák kétmeccses vereségi sorozatukat. Ha a Pittsburgh képes kihasználni a Raiders gyenge védelmét és O'Connell tapasztalatlanságát, akkor biztosan megnyerhetik ezt a találkozót."

több mint 1 éve
Ugyanez a kérdés a Perplexity.ai oldalon 😊

"A Pittsburgh Steelers és a Las Vegas Raiders közötti mérkőzésre október 13-án kerül sor az Allegiant Stadiumban. A Steelers jelenlegi formája figyelemre méltó, hiszen 3-0-ás mérleggel rendelkezik, míg a Raiders csak 1-2-es statisztikát tud felmutatni. A Steelers eddigi teljesítménye alapján a védelem és a támadósor is jól működik, különösen a futójáték, ahol Najee Harris kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Ezzel szemben a Raidersnél változások történtek a kezdő irányító posztján, mivel Gardner Minshew helyett Aidan O'Connell kap lehetőséget, ami új kihívások elé állítja a csapatot.

A mérkőzés kimenetele szoros versenyt ígér, hiszen a Steelers védelme és a Raiders támadósora között komoly összecsapás várható. A Steelers eddigi teljesítménye alapján esélyesebbnek tűnik, de a Raiders hazai pályán mindig veszélyesek lehetnek. A mérkőzés kulcsfontosságú lehet mindkét csapat számára, hiszen a Steelers szeretné megőrizni veretlenségét, míg a Raiders számára elengedhetetlen lenne egy győzelem ahhoz, hogy visszakerüljenek a playoff versenybe."

Vannak még hiányosságok 😀

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 1 éve
A kedv megvan, csak a cikk kirakásával várom a végleges sérült jelentést. Egyébként nem akarsz besegíteni írással? 😀 Néha be vagyuk havazva 😀
polamalu
xtaki
írj 2 bekezdéses osszefoglalot, mi varhato az NFL-ben a steelers-raiders meccsen

ChatGPT said:
ChatGPT
A Pittsburgh Steelers és a Las Vegas Raiders összecsapása mindig izgalmas párharcot ígér, különösen két olyan csapat között, akik hagyományosan erős védelmi teljesítményükről ismertek. A Steelersnél a védelem kulcsfontosságú lesz, hiszen T.J. Watt vezetésével a passzsiettetésük domináns lehet a Raiders támadófala ellen. Kenny Pickett irányítónak viszont javulnia kell, hogy a támadójátékuk kiegyensúlyozottabb legyen, és több pontot tudjanak szerezni. A futójáték erősítése is elengedhetetlen lesz, különösen Najee Harris által.

A Raiders oldalán Jimmy Garoppolo irányítóként stabil teljesítményt nyújtott eddig, de neki is szembe kell néznie a Steelers kemény védelmével. A kulcs a Josh Jacobs vezette futójáték lehet, amely enyhítheti a passzjátékra helyezett nyomást, és hosszabb támadósorozatokat biztosíthat. A Raiders védelem Maxx Crosby vezetésével szintén nagy kihívás elé állíthatja a Steelers támadósorát. Összességében egy kemény, védelmi fókuszú mérkőzés várható, ahol a hibák minimalizálása döntheti el a végeredményt.

You said:
de hat Pickett nem is a steelersben jatszik mar

ChatGPT said:
ChatGPT
Valójában Kenny Pickett jelenleg is a Pittsburgh Steelers irányítója, így ő várhatóan fontos szerepet játszik a Raiders elleni mérkőzésen. Lehetséges, hogy összekeverted egy másik játékossal vagy csapattal. Pickett a Steelers 2022-es első körös draft választása volt, és azóta is ő az egyik fő irányítójuk, folyamatosan fejlődve az NFL-ben.

Ha szeretnél további részleteket a mérkőzésről vagy egyéb csapatokról, szívesen segítek!
You said:
De hat hazucc baszki!

ChatGPT said:
ChatGPT
Sajnálom, ha félreértés volt az információkban! Kenny Pickett valóban a Pittsburgh Steelers irányítója 2024-ben is, ahogy korábban említettem. Ha bármilyen további kérdésed van, örömmel tisztázom!

😀
több mint 1 éve
polamalu