Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Nem fogok irni sokat PQ-rol, de csalodtam de meg is ertem, hogy biztak benne hogy hatha tovabb fejlodott. Irtam a szerzodtetesenel hogy marha jo dontes volt PQ reszerol nem a legtobb penz fele menni. Itt neki nem kell jobb jatekossa/felemelni senkit csak kivenni a reszet. Viszont csoportbol jon es tudjak mire kepes es mire nem. Ebben a D-ben szerintem nagyon jo lesz csak nem igy. Az ido elorehaladtaval a D egyre feszesebb lesz a feladatkiosztasban es el lehet erni foleg ilyen tarsak mellett hogy ne kelljen olvasnia/reagalnia hanem csak cselekednie.

Irok egy peldat. PQ ketto ELMELETI gap-et fog a futasban. De ugye fejben nem a F1 reklamarca, mire olvas es reagal addigra persze nem er oda a termeszetes gap-jere. A mindent akarok fedni PQ gyenge jatekos. De itt a visszavagott gap-et olvasva miatt maradt le. Oszinten TJWatt iranyaba mennyi lesz ebbol sikeres? | Es Highsmith aki itt most hianyzott szinten jo a szel lezarasaban, ha teljes eroben jatszik majd a csapat | Osztonbol reagalas nelkul jo, es akkor most is jo. Nem az idopontszamit a meccsen. A passz ellen bar szerintem a WR-ek ellen nem lesz jo, de ott mar tenyleg a DC-n mulik mert ott csak cselekednie kell zonazasnal, emberezesnel meg van egy limitje amit majd a passzrush fogja hozni hogy az ne legyen atlepve.

Osszefoglalva megertem a probat, de akkor is csalodott vagyok amit var tole MOST Tomlin, de hosszabb tavot nezve erossege lehet a D-nek, sot az kell hogy legyen ( pedig a ravenses forumozok tudjak hogy nem vagyok elfogult az iranyaban )
no
Jogos, hogy nem az időfaktor számít nála, hanem az, hogy mit kér a csapat és egyetértek vele, hogy ha a feladata leegyszerűsödik, akkor sokkal jobb lesz és Én is azt várom, hogy a középső részek erőssége lesz.
több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 8 593
Nem fogok irni sokat PQ-rol, de csalodtam de meg is ertem, hogy biztak benne hogy hatha tovabb fejlodott. Irtam a szerzodtetesenel hogy marha jo dontes volt PQ reszerol nem a legtobb penz fele menni. Itt neki nem kell jobb jatekossa/felemelni senkit csak kivenni a reszet. Viszont csoportbol jon es tudjak mire kepes es mire nem. Ebben a D-ben szerintem nagyon jo lesz csak nem igy. Az ido elorehaladtaval a D egyre feszesebb lesz a feladatkiosztasban es el lehet erni foleg ilyen tarsak mellett hogy ne kelljen olvasnia/reagalnia hanem csak cselekednie.

Irok egy peldat. PQ ketto ELMELETI gap-et fog a futasban. De ugye fejben nem a F1 reklamarca, mire olvas es reagal addigra persze nem er oda a termeszetes gap-jere. A mindent akarok fedni PQ gyenge jatekos. De itt a visszavagott gap-et olvasva miatt maradt le. Oszinten TJWatt iranyaba mennyi lesz ebbol sikeres? | Es Highsmith aki itt most hianyzott szinten jo a szel lezarasaban, ha teljes eroben jatszik majd a csapat | Osztonbol reagalas nelkul jo, es akkor most is jo. Nem az idopontszamit a meccsen. A passz ellen bar szerintem a WR-ek ellen nem lesz jo, de ott mar tenyleg a DC-n mulik mert ott csak cselekednie kell zonazasnal, emberezesnel meg van egy limitje amit majd a passzrush fogja hozni hogy az ne legyen atlepve.

Osszefoglalva megertem a probat, de akkor is csalodott vagyok amit var tole MOST Tomlin, de hosszabb tavot nezve erossege lehet a D-nek, sot az kell hogy legyen ( pedig a ravenses forumozok tudjak hogy nem vagyok elfogult az iranyaban )
több mint 1 éve
kicsi joe Pittsburgh Steelers 139
Jets lesz az nem más.
Razi
Garreth Wilson nálunk jobban érezné magát, ha már Ádám bátyám odamegy. Wilsonokból sosem elég 😀
több mint 1 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 756
Jets lesz az nem más.
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Adams szerintem nagyot dobhatna az offense-en. Ki ne szeretne egy ilyen no1 WR-t, Pickens dolga is könnyebb lehetne.
Klaci79
Miért akarna Adams idejönni?
Willie Parker
Egyelőre csak annyit tudunk, hogy menni akar...aztán majd kérdés kinek mit ér meg.
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 142
Adams szerintem nagyot dobhatna az offense-en. Ki ne szeretne egy ilyen no1 WR-t, Pickens dolga is könnyebb lehetne.
Klaci79
Miért akarna Adams idejönni?
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Queen elemzése kis videókkal a Depot-on. Ők sem dícsérik. Állítólag
komoly fejmosást kapott a kommunikáció hiányosságaiért.
 steelersdepot.com/2024/10/film-room-patrick-queen-has-concerning-performance-in-loss-to-colts/
polamalu
az nem queen hibája, hogy tomlin többet látott bele, mint ami, pedig csak fel kellett volna lépnie a bowl.hu/csapatfórumok/ravens oldalra és elmondtuk volna, hogy queen egy kiváló robin és ne akarjon belőle batmant csinálni, mert ahhoz agyban kevés. nem elemeztek elég meccset? nem látták, hogy roquan ide-oda taszigálja szinte minden playben, hogy most ide állj meg oda?
egyszerűen ez tomlin hibája, nem arra használja, amiben jó. mert a posztjához képest baromi gyors és a wr-ek levédekezésében aranyat érhet. mahomi és burrow játéka pedig sarkítva másról sem szól, csak az lb sor támadásáról.
persze kell mellé egy batman, aki ide-oda taszigálja.
gedam
Hát lassan pénzt kell kérni az NFL GM-ektől az elemzéseinkért... 😀 😀

Hát igen, többet álmodtak bele. Mondjuk azért annál több a realitás, mint ami az első feléidőben történt. Az egyetlen "öröm", hogy eddig a második félidőkre rendre mindig jobb volt már.

Wilson lesz majd a kommunikátor szerintem, de Ő még újonc, tanulja az NFL sebességét. MIndenesetre a legjobb off the ball LB volt a csapatban magasan a Colts ellen.
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 787
Azért a jelenetre kíváncsi lennék amikor megjelenik Mike a forumban és kikéri Norbi180 vagy esetleg No véleményét😀😀😀😀😀😀😀
Razi
A két vélemény nem említhető egy lapon, no érti a játékot. 😊

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 756
Azért a jelenetre kíváncsi lennék amikor megjelenik Mike a forumban és kikéri Norbi180 vagy esetleg No véleményét😀😀😀😀😀😀😀
több mint 1 éve
gedam 6 478
 steelersdepot.com/2024/10/film-room-patrick-queen-has-concerning-performance-in-loss-to-colts/
polamalu
az nem queen hibája, hogy tomlin többet látott bele, mint ami, pedig csak fel kellett volna lépnie a bowl.hu/csapatfórumok/ravens oldalra és elmondtuk volna, hogy queen egy kiváló robin és ne akarjon belőle batmant csinálni, mert ahhoz agyban kevés. nem elemeztek elég meccset? nem látták, hogy roquan ide-oda taszigálja szinte minden playben, hogy most ide állj meg oda?
egyszerűen ez tomlin hibája, nem arra használja, amiben jó. mert a posztjához képest baromi gyors és a wr-ek levédekezésében aranyat érhet. mahomi és burrow játéka pedig sarkítva másról sem szól, csak az lb sor támadásáról.
persze kell mellé egy batman, aki ide-oda taszigálja.
több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
több mint 1 éve
A kezdő RG IRen, ahigy a cseréje is. A keudő LG és RT is sérült, de lehet őket bamar(abb) visszakaojuk.

Fields akkor leaz jo, ha a scramble playekből dobni is fog. Már volt egy ilyen play, és sikeres is. De a slot elkapónak ez is lenne dolga és ebben Roman Wilson nagyon jó. Én várom milyen a kémia vele.
több mint 1 éve
Mindenesetre Fields kezd a Dallas ellen
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 142
Összefoglaló szintjén volt időm a meccsre és inkább érzéseim, gondolataim vannak, mint mélyelemzés, mert nem követtem olyan figyelemmel.

A támadók nagyon hektikusak és szerencsétlenek is voltak.
Három negyeden keresztül minden elromlott, ami elromolhatott, nagyrészt egyéni hibákból (Pickens bravúrkodás közben fumble 5 yardon, 4&1-nél a falemberben megtántorodó Fields, 22 yardos sack, amivel FG-n kívül kerültek, kulcsdrop senkitől sem zavartatva a 30-on). Ebből 3 a redzoneban, egyik 5 yardon. Benn hagytunk minimum 9, de jó eséllyel 13 pontot.

Varázsütésre a negyedik negyedre átkattantak és akkor kijött az a potenciál Fieldsből, ami eddig pislákolt. Jó dual threat volt, pontosan, megfontoltan játszott, a mél, passzok is ültek, fel is jöttünk 3-ra.

Az utolsó másfél perc meg visszafordult káoszba, megint egy buta sack ami a QB-é, elrontott handoff, pontatlan passz az üres területre, majd veszett fejsze.

Az OL sztem nem volt rossz, volt nyomás, de nem tragikus és Fields-en múlott a kivárás. Amikor első szándékból döntött, akkor jól döntött, de bonyolultabb mechanizmusa nincsen.
Kicsit korai Lamar Jackson vibe-om van vele, ami amúgy nem baj, ha mondjuk fejlődne még, ami elképzelhető. Sokkal jobban nézett ki Art Smithnél, mint a Bearsben, de néha visszaesik oda. Jobb passzoló is, mint LJ volt, persze veterán is, meg nem is ott lesz a plafonja, de használhatóbb, mint mostanság bárki nálunk.

A fal jó lesz, ha egészséges marad egyszer.
A futókoncepciók már jók, erőből tudunk menni, csak most hátrányból nem ez kellett.
Harris helyett majd kelleni fog egy eluzívabb back, mint pl Gibbs a Lionsban.
A passz séma közepesen egyszerű, kicsit ráfixáltak most Pickensre, amit nem szabad, mert a gyerek kattant teljesen.
Nagyon kell majd Roman Wilson, mert vertikális sebességünk nincs.
A route-ok ott voltak, kapott mentesìtést is Fields, nem mindig élt vele, de többnyire üresre játszották magukat. Wilsonnak sztem ez nem fog jól állni, ő megtöri a szinkront az improival, JF ebben fegyelmezettebb. A broken play-eknek meg most nincs értelmük, mert F szinte csak fut (majd idővel látnunk kell h ebből mit tud passzolni).

A védelem is kétarcú volt. A sec-ben kicsit sok volt az elváltás: három belső között kezd összhang lenni, de lendületből, szemből jövő, egy területre több route-on érkező elkapók elosztása nincs mindig megoldva (hello Edmunds). Akkor jók a DB-k, ha 1vs1-ben vannak.

A front seven nagyot birkózott, so-so eredménnyel, de ezt betudom annak, h menet közben állt be Flacco.
Őt nem lehetett blitzelni,annyira hamar dobta, Rich-nél ez - a scriptelt drive után - működhetett volna, mert a tizenegynéhány snap alatt is közel értünk hozzá sokszor.
A futást nagyrészt letapostuk, de Flacco passzokkal operált, amire nem értünk fel (mondjuk Watt-ot vagy 10-szer holdingolták, neki megnéztem a pr snapjeit külön).
Egyértelmű, 5 yard feletti passz-szituációkból a Colts se nagyon haladt.

Szóval nem vagyok csalódott a L miatt, ez nem taktikai vereség volt, hanem túl sokat hibàztak a játékosok (meg a sporik egy kis szeletet elvettek, mint a Minkah zászló).
Kicsit nagyobb koncentrációval az utolsó 2 percben nyerhettünk vna, de min OT-t kiharcolhattuk vna, nem így lett, van ilyen.

4 forduló után nekem most inkább félig tele van a pohár.
több mint 1 éve
Rudi sikerének örülök a Titans-ben.
több mint 1 éve
Valahoyg idén, érzésre sokkal több a sérült és nem a gyakorló csapatos sérült. Pedig még nagyon az elején járunk, de sok rime játékos esett már ki teljes idényre.... 😕
több mint 1 éve
A kezdő 5 megvan, gyakorlatilag minőségi csere nem maradt se OT, se OG posztokra. JD persze a legjobb falember volt egyértelműen, óriási veszteség, de sajnos ez máshol is így van....
több mint 1 éve
astroid Pittsburgh Steelers 689
James Daniels OG out, achilles szakadás. Vége a szezonnak
polamalu
lassan nem marad OL
xtaki
jA múlt héten JD kapta a legnagasabb pff értéket az OL-ből. A jelenlegi kezdők átlagéletkora 24 év! Kettő rookiek, kettö 2 éves és egy fő 4 éves NFL tapasztalattal. Rutinos egység 😀
több mint 1 éve

polamalu
Ez a jelenet nagyon kicsinalt engem. Undorito volt ( nem a colts ellen ). A kisvideo x beszedesebb a komplett jelenettel.

Megertem a celt de ez mar kontraproduktiv es a jatek szegyenfoltja lett amit ez a jelenet megmutatt 3mp-ben
no
Az eredeti kommentárban is elmondták, hogy full sebességgel fut, mit tudna csinálni? Nem verte telibe. Próbálta minimalizálni, a Colts játékos is készült az ütközésre. Az O holdongot meg be kell szüntetni. Felesleges, mert szubjektíven dobálják. Amikor olyan kedvük van.
több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 8 593

polamalu
Ez a jelenet nagyon kicsinalt engem. Undorito volt ( nem a colts ellen ). A kisvideo x beszedesebb a komplett jelenettel.

Megertem a celt de ez mar kontraproduktiv es a jatek szegyenfoltja lett amit ez a jelenet megmutatt 3mp-ben
több mint 1 éve
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
polamalu
lassan nem marad OL
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
Szerintetek ki lesz a QB a Dallas ellen?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Ha a tavaly év végi esetből indulunk ki (amikor a formában lévő Rudi maradt a kezdő a sérülésből visszatérő elvileg fr.QB helyett, aki aztán vérig sértődve elhúzott), akkor Mezőfi kezd.
Én sem cserélnék most. Nem lehengerlő az O, de úgy ahogy döcög...
A hétvégén a D nem tudott dominálni, szerintem nem is lehet mind a 17 meccsen, így L a vége. Nincs nagy baj, menni kell tovább a tanulságok levonása mellett.