Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
Spillane csapatcsere, beugrósILB, specteamlb Nick Kwiatkoski aláíratvaSpecial team?
steelersdepot.com/2023/06/report-steelers-signing-lb-nick-kwiatkoski/?fbclid=IwAR148dCmqcl8B06P9txr7jTVKL2Il3V5SoFUEtnocZC_ah0s_NA3BJsxitM
polamalu
Nemigen latom az ILB sorunkat mukodokepesnek
xtaki
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
xtaki
3 443
lb Nick Kwiatkoski aláíratvaSpecial team?
steelersdepot.com/2023/06/report-steelers-signing-lb-nick-kwiatkoski/?fbclid=IwAR148dCmqcl8B06P9txr7jTVKL2Il3V5SoFUEtnocZC_ah0s_NA3BJsxitM
polamalu
Nemigen latom az ILB sorunkat mukodokepesnek
több mint 1 éve
lb Nick Kwiatkoski aláíratvasteelersdepot.com/2023/06/report-steelers-signing-lb-nick-kwiatkoski/?fbclid=IwAR148dCmqcl8B06P9txr7jTVKL2Il3V5SoFUEtnocZC_ah0s_NA3BJsxitM
több mint 1 éve
Addig jó míg csend van, látható a Pats játékosa két lőfegyverrel akart repülőre ülni. Legyen is csend 😀
több mint 1 éve
kriSTEELan
307
Jó nagy a csend, illetve csak csordogálnak a mindeki überfasza srác volt az edzéseken, meg Canada fogadkozik, hogy minden jobb lesz hírek. Most gondolom júli végéig még nagyobb csend lesz...Hát ezeken kívül, "úgy tünik" az ILB sor nem teljes még, oda hoztunk tryout-okat: Kwon Alexander, Jermain Carter, Nick Kwiatkoski. Szerződést még senki nem kapott
badsco
több mint 1 éve
badsco
356
Jó nagy a csend, illetve csak csordogálnak a mindeki überfasza srác volt az edzéseken, meg Canada fogadkozik, hogy minden jobb lesz hírek. Most gondolom júli végéig még nagyobb csend lesz...
több mint 1 éve
Ez így van Még csak annyit; én személy szerint azt tartom a legnagyobb teljesítményének, hogy a fal legfontosabb/legdrágább posztját (LT) megoldotta egy 7. körös, majd egy UDFA játékossal. Méghozzá jó szinten.Pont ezt akartam írni. 2 első és egy második kör volt abba a falba invesztálva és addig a pontig, amíg a sérülések meg nem találták Gilbert (RT) is elit szintet hozott, tehát az alap jóval biztosabb volt. A Beachum-Foster-Punci-Castro-Gilbert ötös fogatot kapta. Két nagy dolog fűződik a nevéhez, amit elvitatni nem lehet viszont nem lehet elvitatni. (1) top3-as falat csinált ebből az állományból, és főleg úgy, hogy igazán (főleg Gilbert sérülése után) nem volt elit tackle-je. (2) Beachum távozása után Villanueva került beépítésre és még magasabb szintet hozott.Lehet, hogy van, csak nincs, aki kihozza. 😊Az az igazság, hogy ha bárki másról lenne szó és nem Munchakról, egyetértenék.Abban a falban azért a talent level is más volt, ne feledjük el.
Szerintem is jobb lett a fal, látszik a fejlődés, úgy tűnik tényleg jó munkát csinál Meyer.
Viszont Munchak alatt a fal konzisztensen 150%at hozott. Ha jönne, én hoznám.
tenorx
Vagy van a mostani falunkban Pouncey, DeCastro szintű játékos?
Jan
badsco
Meyer próbája most lesz. Semaulo és Jones érkeztével ennek bravúrosan a top15-be érő fallal be kell jöjjön a top10-be legalább és feljebb és persze úgy, hogy bírnia is kell a sérüléseket is. (ehhez lesz jó Herbig majd és majd Moore, aki be tudhat szállni G-T posztokon)
Klemó
Miközben máshol nem egyszer top10 pickek, meg kisebb vagyonok mentek erre.
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Pont ezt akartam írni. 2 első és egy második kör volt abba a falba invesztálva és addig a pontig, amíg a sérülések meg nem találták Gilbert (RT) is elit szintet hozott, tehát az alap jóval biztosabb volt. A Beachum-Foster-Punci-Castro-Gilbert ötös fogatot kapta. Két nagy dolog fűződik a nevéhez, amit elvitatni nem lehet viszont nem lehet elvitatni. (1) top3-as falat csinált ebből az állományból, és főleg úgy, hogy igazán (főleg Gilbert sérülése után) nem volt elit tackle-je. (2) Beachum távozása után Villanueva került beépítésre és még magasabb szintet hozott.Lehet, hogy van, csak nincs, aki kihozza. 😊Abban a falban azért a talent level is más volt, ne feledjük el.Meyer a végére kifejezetten jó eredményt ért el a fallal. Nekem is tetszett. Nem váltanám le. Csak ha Munchak hozzánk visszajönne (csak hozzánk akarna), akkor azért nem mondanék nemet és megtalálnám neki a helyet a szervezetben 😉Az az igazság, hogy ha bárki másról lenne szó és nem Munchakról, egyetértenék.
polamalu
Szerintem is jobb lett a fal, látszik a fejlődés, úgy tűnik tényleg jó munkát csinál Meyer.
tenorx
Jan
badsco
Meyer próbája most lesz. Semaulo és Jones érkeztével ennek bravúrosan a top15-be érő fallal be kell jöjjön a top10-be legalább és feljebb és persze úgy, hogy bírnia is kell a sérüléseket is. (ehhez lesz jó Herbig majd és majd Moore, aki be tudhat szállni G-T posztokon)
több mint 1 éve
badsco
356
Lehet, hogy van, csak nincs, aki kihozza. 😊Abban a falban azért a talent level is más volt, ne feledjük el.Meyer a végére kifejezetten jó eredményt ért el a fallal. Nekem is tetszett. Nem váltanám le. Csak ha Munchak hozzánk visszajönne (csak hozzánk akarna), akkor azért nem mondanék nemet és megtalálnám neki a helyet a szervezetben 😉Az az igazság, hogy ha bárki másról lenne szó és nem Munchakról, egyetértenék.
polamalu
tenorx
Jan
több mint 1 éve
Abban a falban azért a talent level is más volt, ne feledjük el.Meyer a végére kifejezetten jó eredményt ért el a fallal. Nekem is tetszett. Nem váltanám le. Csak ha Munchak hozzánk visszajönne (csak hozzánk akarna), akkor azért nem mondanék nemet és megtalálnám neki a helyet a szervezetben 😉Az az igazság, hogy ha bárki másról lenne szó és nem Munchakról, egyetértenék.
polamalu
tenorx
több mint 1 éve
Meyer a végére kifejezetten jó eredményt ért el a fallal. Nekem is tetszett. Nem váltanám le. Csak ha Munchak hozzánk visszajönne (csak hozzánk akarna), akkor azért nem mondanék nemet és megtalálnám neki a helyet a szervezetben 😉Az az igazság, hogy ha bárki másról lenne szó és nem Munchakról, egyetértenék.
polamalu
több mint 1 éve
Meyer a végére kifejezetten jó eredményt ért el a fallal. Nekem is tetszett. Nem váltanám le. Csak ha Munchak hozzánk visszajönne (csak hozzánk akarna), akkor azért nem mondanék nemet és megtalálnám neki a helyet a szervezetben 😉
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Hát ezt nem tartanám jó ötletnek, csak akkor, ha Pat Meyer kifejezetten kérné. De Munchak sem öreg még, hogy simán tanácsadó legyen valahol. Pihent egy évet a családjával, most meg jöhet újra az edzősködés. Én nagyon remélem, hogy jövőre ugyanilyen jó véleménnyel leszünk Meyerről és akkor nem is kerül szóba nálunk.munchak jonni vissza?Lehetséges, de nem O fal edzőnek, hanem valami tanácsadónak inkább
xtaki
De képlékeny volt tegnap előtt még.
polamalu
több mint 1 éve
munchak jonni vissza?Lehetséges, de nem O fal edzőnek, hanem valami tanácsadónak inkább
xtaki
De képlékeny volt tegnap előtt még.
több mint 1 éve
xtaki
3 443
munchak jonni vissza?
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Na így ok 😊Ja ebben nincs benne a szállás, mert lakókocsival megyünk.Nem voltam eddig csak NFL meccsen, de szerintem a többire lehet azért olcsóbban jegyet szerezni, de a többi persze igaz.Az 5 hét is sok, a szállás nem olcsó, meg a jegyek. Az ami megdobja. Ha mind a 4 sportra akartok menni az minimum 200.000 a 4 jegy, de ha nincs szerencsétek sokkal több is lehet. Airbnb-ben ki lehet fogni jó árakat. Csak sok meló. De az 1,5/fő sztem is kevés....Fejenként 1,5 millával számolunk.Mennyibol jon ki kb?Akkor irány Dublin? 🙂Jó lenne, de iszonyat nagy érdeklődés lesz. A német meccsek is kb esélytelenek, Londonba könnyebb bejutni.
https://fuzovelkifele.com/2023/05/a-steelers-alapszakaszmeccset-akar-jatszani-irorszagban/
Reggio1914
A legegyszerűbb meg lassan egy USA túra lesz meccsre kijutás szempontjából.
Ősszel tervezünk egy öthetes túrát, négy major sporttal +MLS meccsel. 3 hét keleti part és midwest, 2 hét southland és ny-i part.
Willie Parker
xtaki
Willie Parker
polamalu
Mondjuk ha lenne 5 hét szabadságom egyben, az tuti rengeteg melót beletennék. Egyébként főleg a nagyvárosok deágák szállásilag, lehet kisebb helyeken olcsón megszállni, más kérdés, hogy Ilyen távolságban, meg ilyen parkoló árak mellett mint ami kint van, megéri e a szállás olcsóságra menni. Tipik az a hely, hogy ha valami bejön a réven, elmegy a vámon 😂
Nekünk szerintem 6-700k volt fejenként két hét legutóbb 135-140 ezres jeggyel, 3 város, egyikben ismerősnél 3 ingyen éjszaka és meccsjegy nélkül, de sok vásárlással.
Klaci79
Mármint repülővel, de USA-n belül lakókocsizunk, ami egy barátomé, illetve egy hetet náluk lakunk Floridában.
Willie Parker
Akkor jól számoltam 😎
több mint 1 éve
Bár Meyer fejlődést hozott, de..steelerswire.usatoday.com/2023/05/27/pittsburgh-steelers-mike-tomlin-mike-munchak/?fbclid=IwAR1nhAlhAGQNF6LF2GGsi_Ne6yboOEBmrnJxINstYNieNhY-yXlOht0cANE
Munchak egy más sztori lenne. Vagy ketten együtt
több mint 1 éve
Jaaaa, hogy úgy. Akkor simaJa ebben nincs benne a szállás, mert lakókocsival megyünk.Nem voltam eddig csak NFL meccsen, de szerintem a többire lehet azért olcsóbban jegyet szerezni, de a többi persze igaz.Az 5 hét is sok, a szállás nem olcsó, meg a jegyek. Az ami megdobja. Ha mind a 4 sportra akartok menni az minimum 200.000 a 4 jegy, de ha nincs szerencsétek sokkal több is lehet. Airbnb-ben ki lehet fogni jó árakat. Csak sok meló. De az 1,5/fő sztem is kevés....Fejenként 1,5 millával számolunk.Mennyibol jon ki kb?Akkor irány Dublin? 🙂Jó lenne, de iszonyat nagy érdeklődés lesz. A német meccsek is kb esélytelenek, Londonba könnyebb bejutni.
https://fuzovelkifele.com/2023/05/a-steelers-alapszakaszmeccset-akar-jatszani-irorszagban/
Reggio1914
Ősszel tervezünk egy öthetes túrát, négy major sporttal +MLS meccsel. 3 hét keleti part és midwest, 2 hét southland és ny-i part.
Willie Parker
xtaki
Willie Parker
polamalu
Mondjuk ha lenne 5 hét szabadságom egyben, az tuti rengeteg melót beletennék. Egyébként főleg a nagyvárosok deágák szállásilag, lehet kisebb helyeken olcsón megszállni, más kérdés, hogy Ilyen távolságban, meg ilyen parkoló árak mellett mint ami kint van, megéri e a szállás olcsóságra menni. Tipik az a hely, hogy ha valami bejön a réven, elmegy a vámon 😂
Nekünk szerintem 6-700k volt fejenként két hét legutóbb 135-140 ezres jeggyel, 3 város, egyikben ismerősnél 3 ingyen éjszaka és meccsjegy nélkül, de sok vásárlással.
Klaci79
Mármint repülővel, de USA-n belül lakókocsizunk, ami egy barátomé, illetve egy hetet náluk lakunk Floridában.
Willie Parker
A meccsjegyek 100 USD-től, ha szerencséd van, de NHL pl 300 NBA is sztem hasonló, De MLB meg olcsóbb, ha jól tudom. MLS-t nem ismerem
több mint 1 éve
Willie Parker
15 391
Ja ebben nincs benne a szállás, mert lakókocsival megyünk.Nem voltam eddig csak NFL meccsen, de szerintem a többire lehet azért olcsóbban jegyet szerezni, de a többi persze igaz.Az 5 hét is sok, a szállás nem olcsó, meg a jegyek. Az ami megdobja. Ha mind a 4 sportra akartok menni az minimum 200.000 a 4 jegy, de ha nincs szerencsétek sokkal több is lehet. Airbnb-ben ki lehet fogni jó árakat. Csak sok meló. De az 1,5/fő sztem is kevés....Fejenként 1,5 millával számolunk.Mennyibol jon ki kb?Akkor irány Dublin? 🙂Jó lenne, de iszonyat nagy érdeklődés lesz. A német meccsek is kb esélytelenek, Londonba könnyebb bejutni.
Reggio1914
Willie Parker
xtaki
Willie Parker
polamalu
Klaci79
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Nem voltam eddig csak NFL meccsen, de szerintem a többire lehet azért olcsóbban jegyet szerezni, de a többi persze igaz.Az 5 hét is sok, a szállás nem olcsó, meg a jegyek. Az ami megdobja. Ha mind a 4 sportra akartok menni az minimum 200.000 a 4 jegy, de ha nincs szerencsétek sokkal több is lehet. Airbnb-ben ki lehet fogni jó árakat. Csak sok meló. De az 1,5/fő sztem is kevés....Fejenként 1,5 millával számolunk.Mennyibol jon ki kb?Akkor irány Dublin? 🙂Jó lenne, de iszonyat nagy érdeklődés lesz. A német meccsek is kb esélytelenek, Londonba könnyebb bejutni.
Reggio1914
Willie Parker
xtaki
Willie Parker
polamalu
több mint 1 éve
Az 5 hét is sok, a szállás nem olcsó, meg a jegyek. Az ami megdobja. Ha mind a 4 sportra akartok menni az minimum 200.000 a 4 jegy, de ha nincs szerencsétek sokkal több is lehet. Airbnb-ben ki lehet fogni jó árakat. Csak sok meló. De az 1,5/fő sztem is kevés....Fejenként 1,5 millával számolunk.Mennyibol jon ki kb?Akkor irány Dublin? 🙂Jó lenne, de iszonyat nagy érdeklődés lesz. A német meccsek is kb esélytelenek, Londonba könnyebb bejutni.
Reggio1914
Willie Parker
xtaki
Willie Parker
több mint 1 éve
Fattyu
1 920
Ha dolláról van szó, akkor picit több is belefér. 🤣🤣🤣abból hostel lesz 😀Fejenként 1,5 millával számolunk.Mennyibol jon ki kb?Akkor irány Dublin? 🙂Jó lenne, de iszonyat nagy érdeklődés lesz. A német meccsek is kb esélytelenek, Londonba könnyebb bejutni.
Reggio1914
Willie Parker
xtaki
Willie Parker
meg üres bagel 😉
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
abból hostel lesz 😀Fejenként 1,5 millával számolunk.Mennyibol jon ki kb?Akkor irány Dublin? 🙂Jó lenne, de iszonyat nagy érdeklődés lesz. A német meccsek is kb esélytelenek, Londonba könnyebb bejutni.
Reggio1914
Willie Parker
xtaki
Willie Parker
meg üres bagel 😉
több mint 1 éve
több mint 1 éve
fuzovelkifele.com/2023/05/elloptak-kenny-pickett-autojat-amiben-benne-volt-a-playbookja/Sztem emberünknek fel sem tünt...
Csak nem mentette le róla egy 60 éves bűnöző az infókat...
bcsarli, Udvari Főkóstoló