Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
upp BigBen restrukturál, Starkot akarja 😛sutianapmonnyon le a fizetése Starksra eső részéről.
heuréka!
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 13 éve
upp BigBen restrukturál, Starkot akarja 😛
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Dixon 1 évre korlátozottat írt alá. A cél mindkét részről a trade. Egy ötödik körért bárki viheti állítólag.
több mint 13 éve
nekem meg Jonatán, akkor végképp nem értem ezt a Mór dolgot
több mint 13 éve
Azt hiszem, ha ez a Batch gyerek így folytatja egy igazi gyémánt lehet. Simán megfogni Mr. 92Halált? Nagyon ott van és szerény mint az én névadóm. Gyerünk srác ez kell.
több mint 13 éve
belső, ahogy nézem, és Fox lejáró, Timmons, Warrior, Foote??
több mint 13 éve
Ez a Harvey gyerek nem rossz mozgású, de hát nálunk még egy LB? Dunába vizet? Szerintem ez az a csapatrész ahol igazán átlag felettiek vagyunk. Bár mit lehet tudni a tréning csapatban elvan aztán, ha itt az idő beugorhat és megmutathatja.
több mint 13 éve
Colbert said, "We're working on him. Hokies a big part of our depth and he's a great part of our team. He's one of the favorite guys on the team. Everybody knows Hokie and the Hokie Pokie sack dance and all of that stuff. So, we hope to get Chris back in because he's a good Steelers and we really would like to have him back here" - errűlvanittnagybaszó
több mint 13 éve
Dixie +1y
több mint 13 éve
Most nézem a Falcon meccsünket ahol D. Dixon kezdő volt...hááát ha valaki elviszi az megérdemli.kezdeni akar, csak nemtom hol? szihóksz?
Még azt akartam, hogy amit csinál a csapat Svéddel az nagyon emberi és tiszteletre méltó. Hogy pátyolgatják és adnak neki egy utolsó utáni lehetőséget is. Remélem most majd beindul...Remélem :cool:Steelers-Nation
több mint 13 éve
akinek nem elégJó nagy darab...!!! :cool:Steelers-Nationhttp://www.steelers.com/video-and-audio/videos/Backs-On-Backers-Drill/855eb03a-b085-4287-9ef6-5117eca0fb99#?id=855eb03a-b085-4287-9ef6-5117eca0fb99Mario Harvey UDFA eLBé a marsaloktól, tisztelettel 😛sutianap
Tomlin egyik kedvenc drill-ja 😊 ki a 44-es ? 92-es on Batch... :cool: !!!
Listed at 5-foot-10, 210 pounds, Batch was not undefeated in the drill, which requires a running back or tight end to identify a blitzing linebacker and then step up and stop his run to the quarterback. But he earned some respect from coaches and veterans on both sides of the ball.Steelers-Nation
http://www.youtube.com/watch?v=GlxEdPHyCc8&feature=related
több mint 13 éve
Jó nagy darab...!!! :cool:http://www.steelers.com/video-and-audio/videos/Backs-On-Backers-Drill/855eb03a-b085-4287-9ef6-5117eca0fb99#?id=855eb03a-b085-4287-9ef6-5117eca0fb99Mario Harvey UDFA eLBé a marsaloktól, tisztelettel 😛sutianap
Listed at 5-foot-10, 210 pounds, Batch was not undefeated in the drill, which requires a running back or tight end to identify a blitzing linebacker and then step up and stop his run to the quarterback. But he earned some respect from coaches and veterans on both sides of the ball.Steelers-Nation
- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -
több mint 13 éve
Most nézem a Falcon meccsünket ahol D. Dixon kezdő volt...hááát ha valaki elviszi az megérdemli.Még azt akartam, hogy amit csinál a csapat Svéddel az nagyon emberi és tiszteletre méltó. Hogy pátyolgatják és adnak neki egy utolsó utáni lehetőséget is. Remélem most majd beindul...Remélem :cool:
- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -
több mint 13 éve
http://www.steelers.com/video-and-audio/videos/Backs-On-Backers-Drill/855eb03a-b085-4287-9ef6-5117eca0fb99#?id=855eb03a-b085-4287-9ef6-5117eca0fb99Mario Harvey UDFA eLBé a marsaloktól, tisztelettel 😛
több mint 13 éve
gsn
3 548
Ike Taylor a négyéves szerződés első évében 9,25 milliót keres majd Brandt szerint.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Steelers re-signed NT Chris Hoke to a one-year contract.a jóisten csókojjon homlokon, innet már csinálhatnak bármit
Hoke, now 35, returns for yet another year as Casey Hampton's backup. He had 12 tackles in 15 games a year ago.
😊Newman
hoznék FB-t, most mekkora Dwyer?
több mint 13 éve
A Steelers Digest szerint a csapat megegyezett Mewelde Moore-ral. Most már aztán végképp nem értem... Mondjuk ha így megy tovább, akkor lehet, hogy a végén még Starks-t is újraigazoljuk.vassadiM. Moore szerintem amolyan biztosíték, ha valaki jobb lesz helyette cut lesz, bár sok oldalú még td passza is volt valamikor, ha jól emlékszem.
több mint 13 éve
Ne butáskodjatok már.... nyak sérülés és 15 kg plussz... Colbertnak senki nem üzen!!!Lehet, hogy ez egyfajta üzenet Colbertnek?!polamaluBen lobbizott annyira Colon újraigazolásáért, az FO vissza is hozta, Starks-nak pedig gyakorlatilag emiatt kellett mennie. Lehet, hogy az üzenet nem Colbertéknek szól, sokkal inkább Starks-nak, mint egyfajta bocsánatkérés.vassadi
több mint 13 éve
http://www.steelers.com/video-and-audio/videos/Backs-On-Backers-Drill/855eb03a-b085-4287-9ef6-5117eca0fb99#?id=855eb03a-b085-4287-9ef6-5117eca0fb99Tomlin egyik kedvenc drill-ja 😊 ki a 44-es ? 92-es on Batch... :cool: !!!
Listed at 5-foot-10, 210 pounds, Batch was not undefeated in the drill, which requires a running back or tight end to identify a blitzing linebacker and then step up and stop his run to the quarterback. But he earned some respect from coaches and veterans on both sides of the ball.
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Steelers re-signed NT Chris Hoke to a one-year contract.Végre, ő még mindenképpen kellett. A többi UFA közül szerintem esetleg még Warrent visszaigazoljuk, Dixon meg eldönti, mit akar, aztán nagyjából ennyi. TE-t még gondolom hoznak, ha annyira szükségét érzi a staff, aztán már csak a hosszútávú kontraktusok vannak hátra, illetve - amennyiben szükségesek - a szerződésátalakítások.
Hoke, now 35, returns for yet another year as Casey Hampton's backup. He had 12 tackles in 15 games a year ago.
😊Newman
több mint 13 éve
Steelers re-signed NT Chris Hoke to a one-year contract.Hoke, now 35, returns for yet another year as Casey Hampton's backup. He had 12 tackles in 15 games a year ago.
😊
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Állítólag Starks szolid 400 font körül jár mostanába ezért cutoltátok.empty taxiIgen, nyilván ez is közrejátszott abban, hogy Stars és Colon közül utóbbira szavazott a staff.
több mint 13 éve
Állítólag Starks szolid 400 font körül jár mostanába ezért cutoltátok.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Lehet, hogy ez egyfajta üzenet Colbertnek?!polamaluBen lobbizott annyira Colon újraigazolásáért, az FO vissza is hozta, Starks-nak pedig gyakorlatilag emiatt kellett mennie. Lehet, hogy az üzenet nem Colbertéknek szól, sokkal inkább Starks-nak, mint egyfajta bocsánatkérés.
több mint 13 éve
Félig-meddig OFF:Mázlista vagy. Az első igazi kedvencem a csapatból a Bus volt, de aztán megláttam a lobogó hajú ördögöt 😀 Most már nincs kérdés. Csak, ha ő szögre akasztja, leszek nehézben. Ennyi nagyszerű játékosból választani. 😉
Régen amikor nem tudtam az amerikai fociról még a sima gurulós foci miatt gyűjtöttem posztereket meg találtam 2 sztársport számot(2005)
Most szortírozok és előkerültek.
A sors iróniája hogy a poszter gyűjteményem megtalált részén egy amerikai focista van és az BigBen, és a 2 sztársport közül az egyiknek a főszereplője 'The Bus' és róla is van poszter.
Ezt hívják szerencsének?? 😀laby