San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 3 éve
Köv.meccs az Arizonával lesz?
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 3 éve
Sziasztok! Itt is megkérdezem hogy hogy dec.24én szombaton lesz a meccsetek a washington ellen és nem vasárnap? 😊25 a boxing day és ki kell bontani a meglepiket
Johnnyblaze
több mint 3 éve
Sziasztok! Itt is megkérdezem hogy hogy dec.24én szombaton lesz a meccsetek a washington ellen és nem vasárnap? 😊igen. tavaly is volt szombati meccs decemberben, ráadásul 25-én.
Johnnyblaze
több mint 3 éve
Sziasztok! Itt is megkérdezem hogy hogy dec.24én szombaton lesz a meccsetek a washington ellen és nem vasárnap? 😊
Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 3 éve
egy alázatos és jó munkamorállal bíró játékos, aki elkapni is tud.elküldtük Wilsont egy 5. körért Miamiba. sok sikert neki!Dec 4-én már nem a megszokott irányba fog futni. 😀
Nemzetes és Méltóságos petey
Bírtam őt, de a fumblijai nem fognak hiányozni.
Niner Empire
viszont tényleg egy Mitchell, CMC, TDP, Mason nem rossz back sor.
több mint 3 éve
elküldtük Wilsont egy 5. körért Miamiba. sok sikert neki!Dec 4-én már nem a megszokott irányba fog futni. 😀
Bírtam őt, de a fumblijai nem fognak hiányozni.
több mint 3 éve
Dávid!Szokasos Rams meccs.
Amadeus von Dollárbaloldal
Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
Dávid!
több mint 3 éve
Amit láthattunk, az kissé szembe ment az eddigi tapasztalatokkal. Képesek voltunk megfordítani a játék képét, és a végén még egy egész tisztes verést is kiosztottunk. McVay ezt megint nem teszi ki a vitrinbe. 😀CMC egy állat, Sanyi biztosan ki fogja használni a képességeit maximálisan, csak ne töresse őt össze...
több mint 3 éve
Sajnos nem láttam a második félidőt mert vezetnem kellett, de a D teljesítményét is kiemelném CMC mellett - a Rams összesen 58 yardot gyűjtött a második félidőben, ez brutális
több mint 3 éve
CMC nyomott egy one man show-t Los Angelesben.
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 3 éve
7-14.- nél a bet.365 2.54 odds.ot szàmolt a Frisco győzelemre. Kàr, hogy nem tettem meg, pedig tudtam.... max a ràjàtszàsban kapunk ki tőlük..... 5 évente. 😀 Kár, hogy az ÓRIÀSOK szerencsétlenkedtek.....
több mint 3 éve
ahogy ismerem majd kimagyarázza, h jaja persze sajna a sérülések miatt volt... 😀ha idén besülünk akkor Shanny hot seat-en lesz, 1000%DeMeco és Sean Payton csodálatos lenne. Mondjuk az álmodozásból felkelve én már azzal is beérném, ha kineveznének egy OC-t és/vagy egy főedzői feladatokban segítő embert (mint a Broncosnál) Shanahan mellé. Szerintem már ettől legalább 1 szintet tudnánk javulni.Én Dabollt írtam Dávidnak már régóta, őt elvitte a Giants. DeMecot kéne kinevezni. A védelem már évek óta viszi a hátán a csapatot, Ryans jó érzékkel hívja a játékokat. Tegnap se a hívásokkal voltak a gondok, Warner segghülye, Ward segghülye, Bosa segghülye. Jól játszott rájuk a Chiefs, túl sok volt az egyéni hiba. Offense oldalra pedig Chad O'Shea, James Urban, Phil Longo vagy Ryan Grubb. Kafka is jó lett volna, de őt szintén a Giants vitte. Ha meg maradnánk a must win vonalon akkor Sean Payton. Lynch teljesen fölös, Adam Peters pedig top5 scout a ligában, amúgy is assistant GM már.Lynchnek itt semmilyen beleszólása vagy hatalma nincs. Ő egy báb GM, aki azért van itt mert vállalta a melót úgy, hogy Shanahan kapja a teljes kontrollt. Adam Peters viszont az igazi koponya a FO-ban. Már évek óta ő draftol 5. körtől. Hogy kik voltak Peters választásai? Kittle, DJ Jones, DJ Reed, Greenlaw, McKivitz, Ambry Thomas, Lenoir, Huf, Womack és elvileg ő nyúlt át Shanahan feje felett is Lance kapcsán.nekem oké Peters is, Lynch is. de akkor ki lenne Shanny helyett? még mindig nem tudom.
labo7
labo7
Platypus
több mint 3 éve
Szerintetek lesz még valami csere a határidő előtt?Wilson megy, Hunt jön? 😀
Ha McCaffrey-t sikerül rendesen integrálni az offense-be, akkor Sámuel hiánya nem lesz annyira égető. Remélem, Kittle überelni fogja a múlt heti teljesítményét is.
több mint 3 éve
49ers ruled out WR Deebo Samuel for Sunday’s game vs. the Rams due to his hamstring injury.meg még egy rakat másik 😀 csak a szokásos..
KeyG
Greenlaw
Armstead
Juice
több mint 3 éve
49ers ruled out WR Deebo Samuel for Sunday’s game vs. the Rams due to his hamstring injury.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Here are the top pass-blocking teams in the NFL through seven weeks, according to @PFF grades:
— Matt Maiocco (@MaioccoNBCS) October 27, 2022
1, Eagles
2, Browns
3, Ravens
4, Jaguars
5, 49ers
🤔
több mint 3 éve
McG egy fos, Brunskillnek kellene játszania helyette, 2019-ben is jól megállta a helyét RT-ben.ezért nem értem miért rotálják Burforddal Brunskillt
Brendel sem a megoldás, nagyon remélem, hogy Zakelj idővel át fogja venni a helyét. Mack igazán lehúzhatott volna még egy évet.
Niner Empire
több mint 3 éve
McG egy fos, Brunskillnek kellene játszania helyette, 2019-ben is jól megállta a helyét RT-ben.Brendel sem a megoldás, nagyon remélem, hogy Zakelj idővel át fogja venni a helyét. Mack igazán lehúzhatott volna még egy évet.
több mint 3 éve
www.ninersnation.com/2022/10/25/23422351/49ers-guards-banks-burfordBanks és Burford top5 OG. jó lenne valami hasonló a RT és C-ben is
több mint 3 éve
ha idén besülünk akkor Shanny hot seat-en lesz, 1000%DeMeco és Sean Payton csodálatos lenne. Mondjuk az álmodozásból felkelve én már azzal is beérném, ha kineveznének egy OC-t és/vagy egy főedzői feladatokban segítő embert (mint a Broncosnál) Shanahan mellé. Szerintem már ettől legalább 1 szintet tudnánk javulni.Én Dabollt írtam Dávidnak már régóta, őt elvitte a Giants. DeMecot kéne kinevezni. A védelem már évek óta viszi a hátán a csapatot, Ryans jó érzékkel hívja a játékokat. Tegnap se a hívásokkal voltak a gondok, Warner segghülye, Ward segghülye, Bosa segghülye. Jól játszott rájuk a Chiefs, túl sok volt az egyéni hiba. Offense oldalra pedig Chad O'Shea, James Urban, Phil Longo vagy Ryan Grubb. Kafka is jó lett volna, de őt szintén a Giants vitte. Ha meg maradnánk a must win vonalon akkor Sean Payton. Lynch teljesen fölös, Adam Peters pedig top5 scout a ligában, amúgy is assistant GM már.Lynchnek itt semmilyen beleszólása vagy hatalma nincs. Ő egy báb GM, aki azért van itt mert vállalta a melót úgy, hogy Shanahan kapja a teljes kontrollt. Adam Peters viszont az igazi koponya a FO-ban. Már évek óta ő draftol 5. körtől. Hogy kik voltak Peters választásai? Kittle, DJ Jones, DJ Reed, Greenlaw, McKivitz, Ambry Thomas, Lenoir, Huf, Womack és elvileg ő nyúlt át Shanahan feje felett is Lance kapcsán.nekem oké Peters is, Lynch is. de akkor ki lenne Shanny helyett? még mindig nem tudom.
labo7
labo7
Platypus