San Francisco 49ers

59 feliratkozó

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Niner Empire San Francisco 49ers 606
Nézegetem a PFF eredményeket, a Frisco O-line-t a 9. helyre rangsorolták. 😀

Szerintem abban itt mindenki egyetért, hogy az O-line elég szarul nézett ki az egész szezon alatt. Persze ebben nagy szerepük volt a fal mögött felálló QB-knak is, akik rendesen hozzátették a magukat ehhez az összképhez. Amúgy Trent Williams a kezdeti rozsdát gyorsan lerázta magáról, és aztán rendesen odatette magát, titkon az All Pro csapatba is vártam, és mellette Tomlinson is egészen jól nézett ki általában. A többiek nem annyira. McG szerintem maradni fog, és ha a C probléma megoldódik, akkor jövőre biztosan jobb lesz a szájízünk az alapszakasz után.
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 926 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Aiyuk bekerult a PFF All-rookie csapataba:

WR BRANDON AIYUK, SAN FRANCISCO 49ERS
The 49ers struck again. Aiyuk is in the same mold as the George Kittles and the Deebo Samuelses added to San Francisco’s roster in recent years — he's a dynamic player with the ball in his hands and dangerous after the catch.

His 80.8 receiving grade on the season trailed only Jefferson among rookies, and he got to that mark as the top option in the passing game for a 49ers team that was hammered with injuries for much of the season. Aiyuk’s relatively modest totals of 60 receptions for 748 yards and five receiving touchdowns were all top marks for San Francisco this season.

A more stable quarterback situation in 2021 and a healthier 49ers offense should only help Aiyuk moving forward.

www.pff.com/news/nfl-all-rookie-team-chargers-justin-herbert-qb-vikings-justin-jefferson-washington-chase-young
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 660 — Csodabogár
Kapósak vagyunk.
Saleh mellett LaFleur és Mike McDaniels is mehet, ha Raheem Morris is HC lesz.

több mint 5 éve

Matthew99
Reméljük, hogy jobban bírja a gyűrődést jövőre!

Btw, Warner lett a csapat MVP - teljesen megérdemelten.
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 434 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Saleh biztosan HC lesz valahol, csak idő kérdése. Meg is érdemli.
Közben kiderült a 12. pick lesz a miénk az első körben.
több mint 5 éve

Madden hates me.
több mint 5 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 599
Rosennel esélyes a 0-16.
empty taxi
Nem tartom gyengébbnek mint Jimmy
wide open

Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
wide open San Francisco 49ers Oklahoma Sooners 158
Rosennel esélyes a 0-16.
empty taxi
Nem tartom gyengébbnek mint Jimmy
több mint 5 éve
Rosennel esélyes a 0-16.

Madden hates me.
több mint 5 éve
Utolsó meccs aztán kezdetét veszi a Jimmyvel vagy nélküle sorozat.
Kíváncsi vagyok kire esik a választás. Az JG ellen van mindenesetre hogy nem tud a pályán maradni a sok sérülés miatt.
SFGaben
JG ellen van az is hogy nem képes meccset nyerni egyedül. Top 11-13 pick lesz. SOk csapat van előttünk aki biztos nem fog irányítót draftolni. Feltradere mennyit akarunk áldozni ez a kérdés. 1 évet kapjon ROsen ha olcsón ,egszereztük, Jimmy, Ford pénzén meg lehet megtartani a FA-ket és még erősíteni is lehet, Rosen apróért még jó is lehet.
több mint 5 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Utolsó meccs aztán kezdetét veszi a Jimmyvel vagy nélküle sorozat.
Kíváncsi vagyok kire esik a választás. Az JG ellen van mindenesetre hogy nem tud a pályán maradni a sok sérülés miatt.
több mint 5 éve

jól néz ki a mai meccsre 😀

több mint 5 éve
kíváncsi vagyok hogy fog kinézni az OL 😀
petey
Szarul? 😀
empty taxi
jaja, mert eddig kegyetlen elit volt 😀

Skule-Tomlinson-Brunskill-Compton(McKivitz?)-McG :/

kurva hosszú meccs lesz, de legalább az utolsó...

több mint 5 éve
Búék skacok 🥳

több mint 5 éve
roppihe San Francisco 49ers 244
Boldog ùj évet minden kedves szurkertársamnak!
több mint 5 éve
petey
Szarul? 😀

Madden hates me.
több mint 5 éve
 www.49erswebzone.com/articles/143742-49ers-sign-kicker-robbie-gould-two-year-million-extension/?fbclid=IwAR3CSWFAhb3e5BWnTqnJjzN4-w6askZMtBF4pCEshVOGg13v6RudJmqRg8c

Robi marad, jó hír.
ezzel a lendülettel megy is Covid listára 😀 49ers szezon dióhéjban 😀 😀 😀

Szerkesztette: petey

több mint 5 éve
Se Trent Williams, se Aiyuk nem lesz hétvégén.
petey
Csökken az esély egy újabb meglepetésgyőzelemre. 😀
több mint 5 éve
Se Trent Williams, se Aiyuk nem lesz hétvégén.

több mint 5 éve
nálunk is igaz ez. kurvára ideje lenne már egy kiváló QB-t húzni, aki évekig a Fr. QB lesz. évek óta próbálkozunk selejtes meg egyéb ilyenekkel, de nem megy egyszerűen. ha kell érte adni olyat, hogy húzzuk a fogunk akkor is.

én ezért is szeretem az offseasont, mert kicsit lassabb, de izgalmas az is, ha nem vagy unalmasan nagyszerű, mint a Pecc vót 😀
petey
... és amikor odakerültünk elhoztunk egy Bosa-t. De kár...Ja, nem 😀 😀 😀
Csiriba
nem is tudtunk volna olyan QB-t húzni ezen a drafton, még utólag okoskodva sem.. Jones, Haskins
idén se..
18-ban jöhetett volna a helyünkön egy Rosen(aki most itt van), vagy egy Lamar... esetleg Allen feltraddel..
17-ben lehetett volna Watson, Mahomes
wide open
Rams, Eagles, Chiefs, Bills mind feltrédelt a QB-jukért. Nekünk kb. 6-ra kellene felmászni, nem lehetetlen.
petey
nem látom magam előtt hogy felmegyünk, nagyon ragaszkodunk a big dick Jimmyhez
több mint 5 éve
nálunk is igaz ez. kurvára ideje lenne már egy kiváló QB-t húzni, aki évekig a Fr. QB lesz. évek óta próbálkozunk selejtes meg egyéb ilyenekkel, de nem megy egyszerűen. ha kell érte adni olyat, hogy húzzuk a fogunk akkor is.

én ezért is szeretem az offseasont, mert kicsit lassabb, de izgalmas az is, ha nem vagy unalmasan nagyszerű, mint a Pecc vót 😀
petey
Csiriba
nem is tudtunk volna olyan QB-t húzni ezen a drafton, még utólag okoskodva sem.. Jones, Haskins
idén se..
18-ban jöhetett volna a helyünkön egy Rosen(aki most itt van), vagy egy Lamar... esetleg Allen feltraddel..
wide open
Rams, Eagles, Chiefs, Bills mind feltrédelt a QB-jukért. Nekünk kb. 6-ra kellene felmászni, nem lehetetlen.

több mint 5 éve

petey
Csiriba
konkrétan QB-kra gondoltam itt...(Nate Davis, Hoyer, Gabbert, CJ...)

több mint 5 éve

petey
Csiriba
idén se..