Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 185 — Invisible man
Következő szezonban is erősek lesznek az biztos, de ilyen SB győzelmi lehetőségük nem tudom mikor lesz legközelebb.
Sonics
Mo ndjuk amikor legközelebb bejutnak? 😊 És talán lesz nagyobb esélyük főleg ha az ellenfél nem a végtelen tapasztalattal rendelkező Pats lesz.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 512 — Seahawks fan
Ez volt a 14. SB amit láttam, de így még egyiket se untam. Már majdnem Pro Bowl szintű volt. Kíváncsi leszek erre a Rams-re jövőre, amikor előjövünk a hosszú pihiből és törlesztünk nekik az idei dupla zakóért. Persze ez nem az a hely ahol szeretni szokták a Kosokat, én sem teszem, a SB-ba jutásuk történelmet írt (ugye bíróságig jutott a dolog), most meg ez a harmatgyenge, fogalmatlan játék a SB-ban. Sokkal többet vártam tőlük. Az év meccsén teljes betojás.
garrett27
Off
Mivel egyik csapatot sem csípem, ezért ma, munka után terveztem, hogy megnézem. Sejtettem, h Goff még kevés az SB-hez, de Gurley - sérülés ide, sérülés oda - leolvadása a PO-ban eléggé meglepett. Következő szezonban is erősek lesznek az biztos, de ilyen SB győzelmi lehetőségük nem tudom mikor lesz legközelebb.
On

több mint 7 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Ez volt a 14. SB amit láttam, de így még egyiket se untam. Már majdnem Pro Bowl szintű volt. Kíváncsi leszek erre a Rams-re jövőre, amikor előjövünk a hosszú pihiből és törlesztünk nekik az idei dupla zakóért. Persze ez nem az a hely ahol szeretni szokták a Kosokat, én sem teszem, a SB-ba jutásuk történelmet írt (ugye bíróságig jutott a dolog), most meg ez a harmatgyenge, fogalmatlan játék a SB-ban. Sokkal többet vártam tőlük. Az év meccsén teljes betojás.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
holnapi pro bowlon remélem Dickson rug egy dropkick FG-t 😊
több mint 7 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Taimarol tud valaki valamit? Iden nem talalkoztam vele a tv-ben, es a google hir talalatok sem dobnak ki semmi frisset.
 content.sportslogos.net/news/2016/01/taima-with-logo_2.jpg
undisputedly
Találtam egy galériát a novemberi Chargers meccsről amin ott volt, szóval gondolom nincs vele semmi gond.

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/45555171_1910988908967181_3013392438338256896_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx585x436&ctp=s585x436&_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=cae128&_nc_ohc=yh-DGCM4CiMQ7kNvwECX11Y&_nc_oc=Adl6XfjmTjqBgoVB4ZTiiK95MbYCctFVyR8AZRxRjwNUvbX7YBgQ8FoziBdOHXVFiIY&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=oBd4MU_VI2kGbeSM3Csxdw&oh=00_AfsA4r5rvPcI-XVTuYPioiYBKSCFhLNKLyulr_y4IpUHpw&oe=69AB45CC
Greg Woodfill
Seahawks vs Chargers 11/4/18. Go Hawks! 💪💙🏈💚
több mint 7 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 826 — SuperBowl Champions 2013/2014
Taimarol tud valaki valamit? Iden nem talalkoztam vele a tv-ben, es a google hir talalatok sem dobnak ki semmi frisset.
 content.sportslogos.net/news/2016/01/taima-with-logo_2.jpg

Szerkesztette: undisputedly
több mint 7 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
Van akkora rivalis a Rams hogy a Patriotsnak szurkoljunk ? 😊
Nadal17
Szurkolni nem kell, szerintem. Az is elég, hogy valamelyik csapat veszít, és azok szomorúak lesznek...

http://seahawks.hu
több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 071 — Csodabogár
Nem lennék most Saints szurkoló.
Hanni
Én se szívesen vagyok. Azt hittem a tavalyinál rosszabb érzés nincs. De van...
Matthew99
Tudom nem nyújt semmi vigaszt, de azt hiszem ez az egyik olyan topic, ahol tudjuk milyen érzés, mikor kiéneklik a sajtot a szánkból.

Szóval fel a fejjel 🙂
Hanni
valamiért a Ponyvaregényből Harvey Keitel örökbecsűje ugrott be 😀 😉

több mint 7 éve
Nadal17
Nalam egyertelmu, hogy hajra rams. Nem volt szep, ahogy bejutottak, de annal az utso be nem hivott DPI-nel egyszeruen nem erzem, h direkt elcsaltak volna, sztem szimplan balfaszok voltak a birok es 50-50-nek ereztek ott helyben, es igy nem dobtak be, mert nem akartak eldonteni. A patsnel viszont evek ota megy, hogy kritikus pillanatokban, nem feltetlen latvanyosan, de megtoljak oket, ami hanyinger.
Duff
Szerintem sem volt csalás, de ordenáré nagy bírói balfaxság az igen.
Szurkoljunk a Rams-nek, mert NFC-s csapat? Azért arra még aludni kell néhányat. Nyilván mert csoportriválisról van szó nem ők állnak a népszerűségi rangsor élén, de kissé megkönnyíti a dolgot, hogy a Pats az ellenfél. , Edelman SB utáni ámokfutását nehéz megemészteni.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Pizsama Los Angeles Rams 3 008 — pizsama@gmail.com
Én minden fricska nélkül bármikor tudnék szurkolni csoportriválisnak. Sőt, általában SB-ken legtöbbször NFC-s csapatnak drukkolok. Talán a Broncos volt az utolsó az 50-esen, mert a Pantherst nem szeretem mióta csúnyán kicsinálták Bradford térdét...
több mint 7 éve
Duff Seattle Seahawks 3 413
Nadal17
Nalam egyertelmu, hogy hajra rams. Nem volt szep, ahogy bejutottak, de annal az utso be nem hivott DPI-nel egyszeruen nem erzem, h direkt elcsaltak volna, sztem szimplan balfaszok voltak a birok es 50-50-nek ereztek ott helyben, es igy nem dobtak be, mert nem akartak eldonteni. A patsnel viszont evek ota megy, hogy kritikus pillanatokban, nem feltetlen latvanyosan, de megtoljak oket, ami hanyinger.
több mint 7 éve
Hanni
Matthew99
Tudom nem nyújt semmi vigaszt, de azt hiszem ez az egyik olyan topic, ahol tudjuk milyen érzés, mikor kiéneklik a sajtot a szánkból.

Szóval fel a fejjel 🙂
Hanni
Ha ezt szandekosan csinaltad, akkor a het kommentje 😀
több mint 7 éve
A Saints topicban tömeges visszavonulás van. Hogy nekünk ez nem jutott eszünkbe az elbaxott SB után!

több mint 7 éve
Hanni
Matthew99

Szóval fel a fejjel 🙂
Hanni
Csak hát az öntökönrúgás az megint más (minek adjuk oda Lynchnek a lasztit 1 yardnál). Ott van egy rakás csíkos majom, nem kis pénzért és nem látja. Több helyen felmerült LA szelleme, meg hogy Goodellnek igaza legyen, ha már oda vitt 2 csapatot is. Kell a néző, mert úgy lesz zsé. Ez vagy megáll vagy nem, ki tudja. Most ennél nagyobb a gond, kinek szurkoljunk. Tizenéve nézem a SB-okat, eddig mindig tudtam valamelyikért szorítani, most meg csak tűnődöm tanácstalanul. Ezért maradjak fent? Na meg a Maroon 5-ért? Ne már. Még ha Pink Floyd lenne vagy Deep Purple. Tényleg öregszünk.

Szerkesztette: garrett27

több mint 7 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 602 — Poloska confirmed
Hanni
Matthew99

Szóval fel a fejjel 🙂
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 185 — Invisible man
Hanni

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 602 — Poloska confirmed
Szerintem nyerjen majd a maroon 5...

több mint 7 éve
Nadal17
A kérdés remélem komoly, mert viccnek durva lenne.
Idén mindkét konferenciából a számomra legrosszabb scenárió jutott be, de inkább 1000x a Rams, minthogy egy offseasonon keresztül megint a gyűrűivel pózoló majmot kelljen néznem. :/
akdestroyer
jó azért a 49ers vs patriots SB párosítás még undormányabb lenne 😀

én már eljutottam oda hogy tökmindegy hogy 5 vagy 6 gyűrű, így is Brady a sportág valaha volt legjobb játékosa, Bill pedig a legjobb HC ever. Edelmant persze mindennél jobban gyűlölöm 😀
de ez a nulla Goff ne nyerjen gyűrűt, főleg a tegnapi csalás után.
több mint 7 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 896
Nadal17
A kérdés remélem komoly, mert viccnek durva lenne.
Idén mindkét konferenciából a számomra legrosszabb scenárió jutott be, de inkább 1000x a Rams, minthogy egy offseasonon keresztül megint a gyűrűivel pózoló majmot kelljen néznem. :/

több mint 7 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
több mint 7 éve
Ide írom, mert nem akarok idegen földön trollkodni, nagyon jó csapat a Rams, vak bírókkal pedig verhetetlen.
garrett27
Nem hiszem, hogy a Ramsnek koze lett volna a hibas fujashoz, igy oket nem bantanam. Viszont a Saints-et sajnalom, mert egy elkepesztoen nagy biroi hiba volt, es erthetetlen miert nem fujtak be. Nem az az erthetetlen, hogy miert nem lattak, mert abban biztos vagyok, hogy lattak.

Akkor, amikor az utolso kis falbeli tolongast befujjak minden meccsen, akkor a labdatol fel meterre levo ordas nagy faultot nem. Meltatlan ez a szakmaiatlansag a szurkolokkal szemben. Amugy erdekes, hogy odaat par kollega azt fontolgatja, hogy most mar tenyleg abbahagyja a liga koveteset, mert en is kuzdok ilyen gondolatokkal mar egy ideje 😊 Oregszunk 😊
több mint 7 éve
Ide írom, mert nem akarok idegen földön trollkodni, nagyon jó csapat a Rams, vak bírókkal pedig verhetetlen.

több mint 7 éve
4éve, a legnagyobb fordítás
 twitter.com/ESPNNFL/status/1086421577116323841
több mint 7 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Nekem az a tippem h felfelé akarta rugni és 10yardra essen le, ugy hogy kb skkor érjenek oda a csapattársak

De tökmindegy, őt kár elővenni. Griffingyereket meg az OCt kell szidni.

7hónap meccs nélkül 😕

Offseason: Clark hosszabbítás, Wright is, Fluker is.
Need:
CB. Jó lenne hozni FAn egy neves CB1-t
RT- Ifedi sose lesz megoldás
LG- Fluler marad is akkor is kell vki. talán Simmons?
FS - Thompson egy dísz a pályán
K
WR - Moore helyére
DE- Clark fasza, de mögötte a Martin, Jordan és (bust)Green vékony.
braxa88
CB nem nagyon lesz a piacon, pedig nagyon kene. Amúgy én is ujraigazolnám Clarkot, Wrightot, Flukert, de meg talán Sweezyt is, el kene kezdeni tárgyalni Wilsonnal és én meg egy DEre ramennek Clark melle (talán Clowney és Flowers lesz a kettő legjobb, közülük valaki)
fly_gulls
pl Steven Nelson, Pierre Desir. nem nagy nevek, de jó évük volt, középkategóriás áron nagyot lehetne nyerni velük.
braxa88
Desirt en eltudom kepzelni foleg h tavaly offseasonben nalunk volt de nem erte meg a keretszukitest amit mar akkor is kicsit furcsaltam es sajnaltam, de colts is megakarja tartani szerintem
több mint 7 éve
Nekem az a tippem h felfelé akarta rugni és 10yardra essen le, ugy hogy kb skkor érjenek oda a csapattársak

De tökmindegy, őt kár elővenni. Griffingyereket meg az OCt kell szidni.

7hónap meccs nélkül 😕

Offseason: Clark hosszabbítás, Wright is, Fluker is.
Need:
CB. Jó lenne hozni FAn egy neves CB1-t
RT- Ifedi sose lesz megoldás
LG- Fluler marad is akkor is kell vki. talán Simmons?
FS - Thompson egy dísz a pályán
K
WR - Moore helyére
DE- Clark fasza, de mögötte a Martin, Jordan és (bust)Green vékony.
braxa88
CB nem nagyon lesz a piacon, pedig nagyon kene. Amúgy én is ujraigazolnám Clarkot, Wrightot, Flukert, de meg talán Sweezyt is, el kene kezdeni tárgyalni Wilsonnal és én meg egy DEre ramennek Clark melle (talán Clowney és Flowers lesz a kettő legjobb, közülük valaki)
fly_gulls
pl Steven Nelson, Pierre Desir. nem nagy nevek, de jó évük volt, középkategóriás áron nagyot lehetne nyerni velük.