Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 7 éve
rowi 9
Nekem az a tippem h felfelé akarta rugni és 10yardra essen le, ugy hogy kb skkor érjenek oda a csapattársak

De tökmindegy, őt kár elővenni. Griffingyereket meg az OCt kell szidni.

7hónap meccs nélkül 😕

Offseason: Clark hosszabbítás, Wright is, Fluker is.
Need:
CB. Jó lenne hozni FAn egy neves CB1-t
RT- Ifedi sose lesz megoldás
LG- Fluler marad is akkor is kell vki. talán Simmons?
FS - Thompson egy dísz a pályán
K
WR - Moore helyére
DE- Clark fasza, de mögötte a Martin, Jordan és (bust)Green vékony.
braxa88
igen, valszeg az volt a terv, hogy felrúgja az égbe, és akkor hátha... még csak nem is griffint szvsz, bár nem volt egy fénypont.
mert lehetne mutogatni, hogy a boys utolsó drive-jában a két 3rd downra jött zászlón múlt (mindkettő az volt, mielőtt)
lehetne mutogatni, hogyha prescott nem futja meg a 3&14-et, akkor csak FG, és mehet a game-winning drive. bár az tényleg roppant érdekes kérdés, hogy esetleges 20-20nál mire megyünk, meg mennyi idő maradt volna.

lehetne mutogatni, hogy ez az onside szerű izé mi volt. de nem ezen múlt, hanem azon hogy schotty a végletekig ragaszkodott a megálmodott gameplanhez, amiről viszont az első félidőben feketén-fehéren kiderült, hogy nem megy, mert nem tudunk futni. és egyébként még így is majdnem bejött, lásd az előzőek. de végül végeredményben simán tökön szúrtuk magunkat, ahelyett hogy félidőben - á lá panthers meccs - gameplan csere, wilson kezébe a labdát aztán shotgunból hajrá. és ettől végtelenül ideges vagyok, még mindig, és még az leszek elég sokáig.

attól függően hogy ezek körül mennyi valósul meg, a wagner/wilson páros szerződésével, de legalább az egyikével is lehetne már most foglalkozni. úgyis annyi pénze van a hawksnak, mint a pelyva
több mint 7 éve
kolok1972 New England Patriots 3 098 — Pats fan
Talán úgy tudnám megfogalmazni,hogy a kompetens roster nagyjából megvan,a kompetens stáb még nem teljesen.
kolok1972
Carroll who? 😀
braxa88
Nyilvan Ra gondoltam...

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Nekem az a tippem h felfelé akarta rugni és 10yardra essen le, ugy hogy kb skkor érjenek oda a csapattársak

De tökmindegy, őt kár elővenni. Griffingyereket meg az OCt kell szidni.

7hónap meccs nélkül 😕

Offseason: Clark hosszabbítás, Wright is, Fluker is.
Need:
CB. Jó lenne hozni FAn egy neves CB1-t
RT- Ifedi sose lesz megoldás
LG- Fluler marad is akkor is kell vki. talán Simmons?
FS - Thompson egy dísz a pályán
K
WR - Moore helyére
DE- Clark fasza, de mögötte a Martin, Jordan és (bust)Green vékony.
több mint 7 éve
Attila Pál New England Patriots Ole Miss Rebels 112
Mondjuk azt nem értettem, hogy miért nem próbáltak meg vele egy sima kirúgást állványról, mert a jó onside kick gyakorlatilag egy elrontott kickoff. Ha soha nem rúgott állványról, akkor pont jó lett volna. Szerintem az onside kick lényege, hogy bonyolulttá tegyük a visszahordó csapat dolgát, hibára késztessük őket. Egy olyan rúgó, aki sosem csinált ilyen tökéletes erre a feladatra. Szerintem egy jó rúgónak nehezebbb...
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 268 — Whoops, looks like something went wrong.
Nyilvan nem igy akarta megrugni, de szerintem a labdat nem is lehet egyszeru dropbol ugy megrugni, hogy pattogjon, marmint ilyen kis tavon, mint az onside kickeknel.

Azt nyilvan nem gondolta komolyan, hogy ha ekkorat belerug, akkor majd az ellenfelnel kiejtik a labdat es elkurjak.

több mint 7 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 826 — SuperBowl Champions 2013/2014
CB Griffin cut. Botrány a csávó.
Duff
Ezt a kommentet 10x lajkolnam, ha lehetne. Egyertelmuen o a leggyengebb lancszem a csapatban. Minden play fele ment. Szerelni se tud.

Amugy mi kifejezetten jol szorakoztunk a meccs kozben, tetszett az alacsony pontszam. Jovore ismet jovunk 😉
több mint 7 éve
Jozsaisti Seattle Seahawks Michigan Wolverines 4
Fire Shotty. Ez minden amit mondani tudok..

SEA🏈
több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 691
Erdekes hogy meccs elott azt vartam mi felenk billen az edzo stab munkaja erre pont a forditottja lett, teljesen kiboritott Shotty jatekhivasa de Carroll is mondhatta volna h passz orientaltak legyunk.
Sejtettem meccs elott h docogos lesz a futas de remeltem h egy Panthers ellenihez hasonlo gameplant hozunk ahol szepen atalltunk passzokra a felidoben...hat nem.
Futasoknal nekem pl Penny es Davis jobbnak tunt Carson szerintem kicsit belefaradt az elmult heti 20+labdacipelesekbe

Ami erdekesseg hogy Daknek tobb passzkiserletr volt mint nekunk, pedig sokkal jobban ultek a futasaik es tobbnyire mi voltunk hatranyba ez azert sok mindent elarul...igaz kozel 10percel tobbet volt naluk a labda

Sajnalom hogy igy zarult a szezon utolag tobb lehetett volna benne ha nem lojuk tokon magunkat ujra.

Amugy azt a meccs vegi onside dropkicket valakinek sikerult ertelmezni?😃
12th member
Nem akarták, h izguljon is bárki aki a végén. 😀

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Erdekes hogy meccs elott azt vartam mi felenk billen az edzo stab munkaja erre pont a forditottja lett, teljesen kiboritott Shotty jatekhivasa de Carroll is mondhatta volna h passz orientaltak legyunk.
Sejtettem meccs elott h docogos lesz a futas de remeltem h egy Panthers ellenihez hasonlo gameplant hozunk ahol szepen atalltunk passzokra a felidoben...hat nem.
Futasoknal nekem pl Penny es Davis jobbnak tunt Carson szerintem kicsit belefaradt az elmult heti 20+labdacipelesekbe

Ami erdekesseg hogy Daknek tobb passzkiserletr volt mint nekunk, pedig sokkal jobban ultek a futasaik es tobbnyire mi voltunk hatranyba ez azert sok mindent elarul...igaz kozel 10percel tobbet volt naluk a labda

Sajnalom hogy igy zarult a szezon utolag tobb lehetett volna benne ha nem lojuk tokon magunkat ujra.

Amugy azt a meccs vegi onside dropkicket valakinek sikerult ertelmezni?😃
több mint 7 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 896
Igen a top3 és top5 HC között

Ő miatt kompetens a roster, ez nem egy 10-6os roster...
braxa88
Ez így van, inkább top3 mint top5.

Ettől függetlenül ezt a meccset elchokerkedte.
Lekésőbb a második megyed végén úgy nyakon kellett volna b*sznia Schottyt a playbookkal, hogy az orra vére olvashatatlanná tegye az inside run oldalt, majd odaadnia Wilsonnak a labdát azzal hogy 'futkározik ott elől 2 csávó 89es meg 16os mezben, etesd őket.'
És easy win, még akkor is ha nem PO roster a mienk.

Volt összvissz kb 6 passzjáték ami nem 3&hosszúra érkezett, 8yardos átlaggal, nem volt jó.
Volt 2 option játék az egész meccsen, mindkétszer nagyjátékot hozott, nem volt jó.
3 futás középen 3 yardért, jó! Csináljuk legközelebb is!

Nagyon csalódott vagyok!

Ez pont olyan tökönlövés volt, mintha a Dallas úgy jön ki a meccsre hogy kap Elliott kétszer 4 cipelést a két félidőben, és inkább Dak 'Clutch' Prescottra bízzák a W-t.

Bazdki, felküldtük a top5 QB-nket 56percen keresztül handoffokhoz. Botrány!

több mint 7 éve
Duff Seattle Seahawks 3 413
"brian schottenheimer should run right up the middle... all the way home"

😀
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 214 — Lájkold a zsűrit!
Duff
Ő az ikertesója LB Griffinnek?
ThundersNFL
yep

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 601 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Duff
Ő az ikertesója LB Griffinnek?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Duff Seattle Seahawks 3 413
több mint 7 éve
Talán úgy tudnám megfogalmazni,hogy a kompetens roster nagyjából megvan,a kompetens stáb még nem teljesen.
kolok1972
Carroll who? 😀
braxa88
Ő a kettő között mozog
ThundersNFL
Igen a top3 és top5 HC között

Ő miatt kompetens a roster, ez nem egy 10-6os roster...

Szerkesztette: braxa88
több mint 7 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 601 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
kolok1972
Carroll who? 😀
braxa88
Ő a kettő között mozog

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
kolok1972
Carroll who? 😀
több mint 7 éve
kolok1972 New England Patriots 3 098 — Pats fan

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 7 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Érthetetlen, hogy van egy franchise QB-d, akinek fizetsz egy zsák pénzt, folyamatosan jönnek a hosszú passzok és mégis kiveszed a labdát a kezéből, amikor tisztán látszott első perctől kezdve, hogy mi a gameplan a Dallasnál. A két megölt futás után a 3rd down passzokra is rendszeresen jöttek a blitzek, mégis maradt ugyanaz a playcall kb. egész meccsen. Arról nem is beszélve, hogy egy kis variálás után, ha jön még több nagy játék az elején, még a futójáték előtt is megnyílhatott volna a terep idővel.
Szezon előtt kevesen vártak PO-t ettől a csapattól, szóval önmagában a WildCard kör egyáltalán nem tekinthető kudarcnak, mégis csalódás így befejezni az évadot, hogy egy nyerhető meccset töketlenkedett el a stáb.
A jövő azért bíztató, a playmakereink be vannak biztosítva - Clark és Wright azok, akiket meg kell tartani -, sok fiatal lépett elő, akikkel hosszútávon számolhatunk, cap space pedig van bőven.
Már csak arról kell leszokni, hogy hátráltatjuk saját magunkat.
több mint 7 éve
Amugy nem tudom van e még csapat amiben tegnapi formában játszó Lockett 10target alatt lett volna. Nálunk ugye tegnap 6target, 4elkapás 120yard. És 90%ban minden 2.down futás...
több mint 7 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
OCt ki kell baszni, mégis mikor esett le neki h nem megy a futás?! Kibaszott nyerhető meccs volt.
Griffin meg kurvagyenge. Csalódás a csávó, remélem a tesós dolog miatt nem lesz szenttehén a csapatnál.
braxa88
Kevés esélyt látok rá hogy az oc-t kivágják, és tuti hogy Griffin kezdő cb lesz! Pont a tesós dolog miatt. De remélem tévedek!
több mint 7 éve
OCt ki kell baszni, mégis mikor esett le neki h nem megy a futás?! Kibaszott nyerhető meccs volt.
Griffin meg kurvagyenge. Csalódás a csávó, remélem a tesós dolog miatt nem lesz szenttehén a csapatnál.
több mint 7 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 462 — . . .
Ki hol nézi amúgy a meccset?

Én szereztem egy kecót estére. Emberek nincsenek viszont internet meg TV van. Most itt ülök egyedül, mint valami kretén, és alkoholmentes citromos sörrel hangolok a meccsre!
Gyertek eredménykövetőzni!
akdestroyer
2 napja azt álmodtam, hogy RW dob egy utolsó perces homály interceptiont a redzoneban az egyenlítésért támadva... Csak azért írom ide, mert akkor úgyse jön be 😀 (ha meg igen, utólag nem hiszi el senki)
Nadal17
Ne erőltesd ezt haver.
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 185 — Invisible man
Hát ez elég vérszegény volt. De még így is meg lehetett volna.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Shotin ment el az egéaz, Griffin max csere cb-k kell kövi szezonra. De rebuild évhez képest jók voltunk 😊
Oszi
Ev eleji elvarasokhoz kepest szep teljesitmeny csak bosszanto megint magunkat lottuk tokon