Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 7 éve
twitter.com/Seahawks/status/1080991825026985984A no kicsit tultolja, de amugy hatalmas video 😀
😀 😀
braxa88
több mint 7 éve
Hill helyén Thompson
Innen indulunk.
akdestroyer
Jefferson helyére Ford és Stephen
Reed PFF értékelésein mindig felhúzom magam. Mondjuk a Dallasnál Elliottén is.
Davis helyére Carson (ezt hogy sikerült? 😀 )
másik oldalon nem lesz Sua-Filo, helyette Connor Williams kezd, meg A.Brown a NCB.
Lawrence vs Ifedi csatán sok fog múlni. Reméljük Gregory hozza a büntis (facemask, offside, latehit, stb.) formáját 😀
Griffin és Fluker játszhat, Sweezy Q.
de várom a meccset.
több mint 7 éve
Shaquem Griffin-t beillesztették az idei Google — Year In Search -be. 😊www.youtube.com/watch?v=6aFdEhEZQjE
több mint 7 éve
twitter.com/Seahawks/status/1080991825026985984Nekem gyakran már "sok" a TD ünneplésük a fiuknak. Néha mint a bazári majmok, úgy ugrálnak meg csinálják a show-t. Attól félek egyszer még körbe is szo...ják egymást.
😀 😀
braxa88
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 7 éve
Én költözés miatt + internet-TV hiányában valószínűleg a Kandallóból követem majd végig a találkozót, ugyanezen okból égek már úgy 2 hete csak takaréklángon.Ide sorolnék még egy valakit, méghozzá kicker Janit, reméljük formában lesz.. 😊 De a p.o. Már más játszótér😊
De csak itt a fórumon, amúgy PLAYOFF TIME BABY!
Simán van esélyünk továbbmenni is!
Számomra a szombat este fő kérdése, hogy mire megyünk a futással az ellenfél nemszar front7-jével szemben.
A labda másik oldalán ugyanez, azaz hogy szarrá fut-e Elliot?
Ami felénk billenti a mérleget:
1: A futójáték nullázása esetén Wilson még ez ellen a bivaly védelem ellen is meg tudja nyerni a meccset a levegőben. Dakben ugyanezt nem látom.
2: Playoff rutin
3: Odaát egy mélységi fegyver van akit le kell szedni, náluk meg matekozhatnak Baldwin és Lockett között.
4: Wagner
Ami feléjük:
1: Az OL és Lawrence témája. Ha megvédjük Wilsont, nagyon nagy előnyből mehetünk a W-ért, ha nagyon nem sikerül akkor ez az 1 pont ütheti kb. a mi 4-ünket.
akdestroyer
több mint 7 éve
Én költözés miatt + internet-TV hiányában valószínűleg a Kandallóból követem majd végig a találkozót, ugyanezen okból égek már úgy 2 hete csak takaréklángon.De csak itt a fórumon, amúgy PLAYOFF TIME BABY!
Simán van esélyünk továbbmenni is!
Számomra a szombat este fő kérdése, hogy mire megyünk a futással az ellenfél nemszar front7-jével szemben.
A labda másik oldalán ugyanez, azaz hogy szarrá fut-e Elliot?
Ami felénk billenti a mérleget:
1: A futójáték nullázása esetén Wilson még ez ellen a bivaly védelem ellen is meg tudja nyerni a meccset a levegőben. Dakben ugyanezt nem látom.
2: Playoff rutin
3: Odaát egy mélységi fegyver van akit le kell szedni, náluk meg matekozhatnak Baldwin és Lockett között.
4: Wagner
Ami feléjük:
1: Az OL és Lawrence témája. Ha megvédjük Wilsont, nagyon nagy előnyből mehetünk a W-ért, ha nagyon nem sikerül akkor ez az 1 pont ütheti kb. a mi 4-ünket.
több mint 7 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Fluker valszeg játszik, míg Sweezy és Griffin eléggé kérdőjeles. az azért gáz.Van némi aggodalmam a Cowboys elleni meccs előtt, ez pedig az OL. Tudom, hogy nagyot léptünk előre, és Solari elképesztő munkát végzett.. de a Boys front7 nagyon jó, és a Fluker(aki nem is egészséges teljesen) -Sweezy guard duó gyengesége nagyon visszaüthet. Egyrészt Lawrence Wilsont is, és a belső futásokat is meg tudja enni, másrészt, ha nem is ő van ott, LVE könnyen végleg elveheti az inside runok lehetőséget. Igazából ez még megoldható lenne, csak nem látom, hogy ha ezek teljesülnek(amire én reális eséylt látok) Wilson futójáték nélkül győzelemre tudja-e vezetni a csapatot.Fluker szerintem biztos játszik már múlt héten is beszállt mert muszáj volt neki, szerintem csak pihentettük az alapszakasz végén,Sweezy pótlása nagy kérdés mert Pocic katasztrófa ha ő fog kezdeni imádkozhatunk kb. A futás akadozni fog én is úgy érzem, a pass protectionre leszek kiváncsi mert az lesz a kulcsa a győzelemnek szerintem.
Jozsaisti
ami szomorú hír, hogy Delano Hill IR-re került csipő törés/repedéssel, így TT és McDougald mögött nemtudom ki fog rotálódni.
12th member
TT visszatér, de Hill sérülése bajos. eléggé tetszett nekem kezdőként illetve 6DB-s felállásokban. Így helyére jöhetne Luani vagy Mo Alexander, vagy 6. DBnek King (Ha Kingnek kezdenie kell Griffin sérülése miatt, akkor Thorpe).
Nem várok egyszerű meccset, Cowboys védelmétől és futójátékától tartok, és Dak is egy nagyon király meccsből jön.😊
Szerkesztette: braxa88
több mint 7 éve
Na és ugye itt jön a szar érzés, hogy rebuild év van, de sikerült a p.o. most meg azt érezzük hogy van esély az előremenetelre 😊 Azon is csodálkozom hogy eddig eljutottunk. Most nagyot mondok, de P.A.-miatt játszani akarom látni a srácokat minimum egy nfc döntőben 😊Van némi aggodalmam a Cowboys elleni meccs előtt, ez pedig az OL. Tudom, hogy nagyot léptünk előre, és Solari elképesztő munkát végzett.. de a Boys front7 nagyon jó, és a Fluker(aki nem is egészséges teljesen) -Sweezy guard duó gyengesége nagyon visszaüthet. Egyrészt Lawrence Wilsont is, és a belső futásokat is meg tudja enni, másrészt, ha nem is ő van ott, LVE könnyen végleg elveheti az inside runok lehetőséget. Igazából ez még megoldható lenne, csak nem látom, hogy ha ezek teljesülnek(amire én reális eséylt látok) Wilson futójáték nélkül győzelemre tudja-e vezetni a csapatot.Fluker szerintem biztos játszik már múlt héten is beszállt mert muszáj volt neki, szerintem csak pihentettük az alapszakasz végén,Sweezy pótlása nagy kérdés mert Pocic katasztrófa ha ő fog kezdeni imádkozhatunk kb. A futás akadozni fog én is úgy érzem, a pass protectionre leszek kiváncsi mert az lesz a kulcsa a győzelemnek szerintem.
Jozsaisti
ami szomorú hír, hogy Delano Hill IR-re került csipő törés/repedéssel, így TT és McDougald mögött nemtudom ki fog rotálódni.
12th member
több mint 7 éve
Van némi aggodalmam a Cowboys elleni meccs előtt, ez pedig az OL. Tudom, hogy nagyot léptünk előre, és Solari elképesztő munkát végzett.. de a Boys front7 nagyon jó, és a Fluker(aki nem is egészséges teljesen) -Sweezy guard duó gyengesége nagyon visszaüthet. Egyrészt Lawrence Wilsont is, és a belső futásokat is meg tudja enni, másrészt, ha nem is ő van ott, LVE könnyen végleg elveheti az inside runok lehetőséget. Igazából ez még megoldható lenne, csak nem látom, hogy ha ezek teljesülnek(amire én reális eséylt látok) Wilson futójáték nélkül győzelemre tudja-e vezetni a csapatot.Fluker szerintem biztos játszik már múlt héten is beszállt mert muszáj volt neki, szerintem csak pihentettük az alapszakasz végén,Sweezy pótlása nagy kérdés mert Pocic katasztrófa ha ő fog kezdeni imádkozhatunk kb. A futás akadozni fog én is úgy érzem, a pass protectionre leszek kiváncsi mert az lesz a kulcsa a győzelemnek szerintem.
Jozsaisti
több mint 7 éve
Van némi aggodalmam a Cowboys elleni meccs előtt, ez pedig az OL. Tudom, hogy nagyot léptünk előre, és Solari elképesztő munkát végzett.. de a Boys front7 nagyon jó, és a Fluker(aki nem is egészséges teljesen) -Sweezy guard duó gyengesége nagyon visszaüthet. Egyrészt Lawrence Wilsont is, és a belső futásokat is meg tudja enni, másrészt, ha nem is ő van ott, LVE könnyen végleg elveheti az inside runok lehetőséget. Igazából ez még megoldható lenne, csak nem látom, hogy ha ezek teljesülnek(amire én reális eséylt látok) Wilson futójáték nélkül győzelemre tudja-e vezetni a csapatot.
SEA🏈
több mint 7 éve
Nem eshet rola eleg szo: B-Wagz a masodik, egymast koveti evben a legjobb LB lett a ligaban a PFF-nel 😊Wow!
twitter.com/PFF_Seahawks/status/1079868128220172288?s=20
több mint 7 éve
A hosszú januári menetelés reményében kívánok minden fórumtársnak Boldog Új Évet!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
kicsit kapkodtam a fejem idén itt a fórumban a Bundi/Rózsa Sándor haknisorozaton, de egy rövid évértékelő egy lelkes amatőrtől:ha valaki szeptemberben előre megmondja, hogy PO-ban leszünk, akkor azt ott boldogan aláírom,
nekem visszatért a hitem Pete-ben, baromi nagy munkát végzett
mostantól a PO-ban nekem minden perc ajándék, ameddig láthatom a csapatot játszani
van egy sabil futójáték (carson játékát imádom), van egy Wilson, aki az O-ban vezér és mindig varázsol valamit
és a D-ben Wagner valami elképesztő munkát végez, HoF lesz valamikor
erre lehet szépen építkezni jövőre
Top futó csapat lettünk, ez számomra külön öröm (say no to biszem-baszom passzbuzi játékra)
egyébként Bundi/RS tippjei közül több is bejött idén, szóval ha tényleg NFC döntőt játszunk, ahogy jósolta,
én magamra varratok egy Hawks logót, amit érdeklődés esetén képekkel fogok itt dokumentálni (jelenleg egy tetkóm sincs) 😉
a tegnapi meccsről nincs túl sok mondanivaló, remélem az összes balfaszkodást ellőttük erre a szezonra
behúztuk Jani rúgásával a végén, LOL
amúgy valaki visszanézte, hogy idén hány meccs ment el a rugón? ha jól számolom min.2, amit Hau röhögve bevert
volna, így lehettünk volna 12-4-es mérleggel is, mindegy.. történelem már
OFF:
ott lehettem idén Londonban, élőben nézhettem a csapatot a barátnőmmel, életem meghatározó élménye volt
imádtam minden pillanatát 😊
ON:
BUÉK mindenkinek, igyatok sokat ma! Go Hawks!
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 7 éve
ST-ben rendbe kéne tenni a dolgokat PO-ra elmúlt három hét maradt meg bennem nagyon akkor a kick és punt coverage többször is pocsék volt, plusz ami engem zavar az hogy mi a punt-nál kb nem is próbálunk odaérni a punterhez de közben meg a returner dolgát se segítjük ( legalább is tegnap igy láttam) eközben Dicksont rendre megszorongatjákNeutralis kornyezetben szerintem a leggyengebb po csapat az NFC-ben most a Dallas. A leggyengebb nem jelenti azt, hogy rosszak, de szerintem ok a leggyengebbek Qb poszton is. Hazai palyan viszont 60/40 nekik. Egy meglepetes gyozelem bennunk van. Azt mondom kiejtjuk a Dallast de kikapunk a Saintstol(Ramstol).
Ami az O-line-t illeti az év eleji és tavalyi formájában "tündökölt", Pocic nem megoldás egyik posztra sem, de az Ifedi-Fant jobb oldali duónk se megfélemlítő remélem Fluker és Sweezy?? visszatérésével rendben leszünk mert Dallas ellen szerintem a pass protection lesz a kulcs futás nem tudom mennyire fog működni. A tegnapi meccsen azt hittem Carsonról leveszik a terhet és jobban szétosztják a futásokat, hogy pihenjen de Penny nagyon rozsdás volt Davisnek viszzont voltak szép futásai.
A védelembe King és HIll is jól játszott szerintem, szépen helyettesítették a sérülteket, a pass rush és LB sor egyre acélosabb.
Összességében azt éreztem csak túl akartunk lenni a meccsen főleg hogy gondolom látta a csapat hogy Vikes ki fog kapni és biztos az 5. seed, azért a végső drive szép volt és Jani sem hibázott. Amitől legjobban féltem hogy ne legyen sérülés az sikerült is, Griffin szállt ki korán de visszatudott volna jönni ha kell.
A tegnapi nap szomorú eseménye, hogy Wilson interception miatt nem lett meg a rekordbeállítása az egy szezon alatt legkevesebb eladott labdákat tekintve ( az az int. play a vesztes SB óta kísért minket)
Ki mit gondol meddig juthat a csapat? - szerintem Dallas fogható de div.round kemény lenne szerintem a rams ellen nagyobb sansz lehetne de ahhoz a philly továbbjutás is kéne. Énmaximum egy főcsoportdöntőt látok a csapatban de a div round reálisabbnak tűnik, de azon se lepődnék meg ha Dallas kiejt már a szezon eleji elvárásokhoz képest minden januári meccs ajándék.
12th member
Iden en 2-4 gyozelmet vartam, szoval nekem mindenkeppen ajandek volt mar december is 😀
több mint 7 éve
Ja és Tom Johnsonnak is boldog új évet 😀
több mint 7 éve
ST-ben rendbe kéne tenni a dolgokat PO-ra elmúlt három hét maradt meg bennem nagyon akkor a kick és punt coverage többször is pocsék volt, plusz ami engem zavar az hogy mi a punt-nál kb nem is próbálunk odaérni a punterhez de közben meg a returner dolgát se segítjük ( legalább is tegnap igy láttam) eközben Dicksont rendre megszorongatjákAmi az O-line-t illeti az év eleji és tavalyi formájában "tündökölt", Pocic nem megoldás egyik posztra sem, de az Ifedi-Fant jobb oldali duónk se megfélemlítő remélem Fluker és Sweezy?? visszatérésével rendben leszünk mert Dallas ellen szerintem a pass protection lesz a kulcs futás nem tudom mennyire fog működni. A tegnapi meccsen azt hittem Carsonról leveszik a terhet és jobban szétosztják a futásokat, hogy pihenjen de Penny nagyon rozsdás volt Davisnek viszzont voltak szép futásai.
A védelembe King és HIll is jól játszott szerintem, szépen helyettesítették a sérülteket, a pass rush és LB sor egyre acélosabb.
Összességében azt éreztem csak túl akartunk lenni a meccsen főleg hogy gondolom látta a csapat hogy Vikes ki fog kapni és biztos az 5. seed, azért a végső drive szép volt és Jani sem hibázott. Amitől legjobban féltem hogy ne legyen sérülés az sikerült is, Griffin szállt ki korán de visszatudott volna jönni ha kell.
A tegnapi nap szomorú eseménye, hogy Wilson interception miatt nem lett meg a rekordbeállítása az egy szezon alatt legkevesebb eladott labdákat tekintve ( az az int. play a vesztes SB óta kísért minket)
Ki mit gondol meddig juthat a csapat? - szerintem Dallas fogható de div.round kemény lenne szerintem a rams ellen nagyobb sansz lehetne de ahhoz a philly továbbjutás is kéne. Énmaximum egy főcsoportdöntőt látok a csapatban de a div round reálisabbnak tűnik, de azon se lepődnék meg ha Dallas kiejt már a szezon eleji elvárásokhoz képest minden januári meccs ajándék.
Szerkesztette: 12th member
több mint 7 éve
Bennették el, de van két játékosunk is 10+sackkel 😉Jarran Reed egészen elképesztő milyen pass rusher lett
Szombaton Playoffs!
több mint 7 éve
Pocsék egy meccs volt az éjszakai. A ST-t ilyen gyengének évek óta nem láttam. Wilson se tündökölt, de most Baldwinék se tették oda magukat. A támadófal gagyi szintet hozott, Pocic meg egyszerűen nem Seahawks szint.Pozitívum, hogy nagyon kevés büntivel hoztuk le a derbit.
Carson nálam az év embere Wagnerrel egyetemben.
Innentől bármi lehet, rebuild évében 10 meccset hoztunk úgy, hogy az első kettő is meg lehetett volna, a Rams-el meg igen szorosakat nyomtunk.
Na de még nincs vége!!!!!
Szerkesztette: garrett27
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Ismet double digit W szezon. 10-6 😊Cowboyst valahogy verni kell, Remélem túlizgulják a ramsel együtt😀
Playoff baby
undisputedly
több mint 7 éve
Ismet double digit W szezon. 10-6 😊 Playoff baby
több mint 7 éve
Ez mi volt srácok? O fal és a spec team mintha nem is létezett volna..